:n12:
ببین برادر کامپیوتر شما جنی شده و من در نت تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که برایتان کپی کردم:
در مفاتیح الجنان از پیامبر اکرم(ص) نقل شده که برای دفع شیاطین و جادوگران میفرمایند: "آیه سخره( سوره اعراف آیه 54 تا56) را بخوانند: « إِنَّ رَبَّكُمُ اللَّهُ الَّذِى خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ فىِ سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلىَ الْعَرْشِ يُغْشىِ الَّيْلَ النهََّارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثًا وَ الشَّمْسَ وَ الْقَمَرَ وَ النُّجُومَ مُسَخَّرَاتِ بِأَمْرِهِ أَلَا لَهُ الخَْلْقُ وَ الْأَمْرُ تَبَارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعَلَمِينَ * ادْعُواْ رَبَّكُمْ تَضَرُّعًا وَ خُفْيَةً إِنَّهُ لَا يحُِبُّ الْمُعْتَدِينَ * وَ لَا تُفْسِدُواْ فىِ الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلَاحِهَا وَ ادْعُوهُ خَوْفًا وَ طَمَعًا إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِيبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِين »
یا. این دعا مکرر خوانده شود:« اللَّهُمَّ إِنَّكَ لَا يَكْفِي مِنْكَ أَحَدٌ وَ أَنْتَ تَكْفِي مِنْ كُلِّ أَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ فَاكْفِنِي شَرَّ الْجِنِّ وَ الْأِنس.»
یا. وضو داشتن مداوم و تکرار ذکر " َ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيم" انجام شود.
یا. در نهایت تکرار می کنیم، اصلي ترين توصيه در اين باره، دوري از تنهايي و فكر نكردن به اين گونه مسايل است.
:n29:
اما جدا از شوخی منم لبتاب دل دارم مثل شما و تا حالا تو طول یکسالی که دارمش حدود 3 یا چهار بار خودش بی دلیل روشن شده.
اگر لبتابت تو یه ساعت مشخص روشن نمیشه و بی نظمه مطمین باش از بایوس و اینجور چیزا نیست و مشکل سخت افزاری داره یا ویروس
واسه راحتی خیالت از برق بکش باتری رو هم در بیار.
من سه چهار بار اینجور شد بعدا شک کردم نکنه که قبل از خاموشی کامل در لبتابو نبستم. شما هم تا خاموشی کامل در لبتابو نبند و بعدش کامل که خاموش شد ببندش.
دیگه چیزی به خاطرم نمیاد.