دروود ...من ساکن جنوب شهر تهران هستم و میخوام زبان اینگلیسی رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم ( در حد زبان مادری) لطفا اگر جای خوب و معتبری میشناسید معرفی کنید که هم خوب باشه و هم از نظر مالی زیاد گیر نکنم...متشکرم::11:
Printable View
دروود ...من ساکن جنوب شهر تهران هستم و میخوام زبان اینگلیسی رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم ( در حد زبان مادری) لطفا اگر جای خوب و معتبری میشناسید معرفی کنید که هم خوب باشه و هم از نظر مالی زیاد گیر نکنم...متشکرم::11:
دوست عزیز، معمولا تو کلاس به شما اینترچینج یاد میدن!!!! راستش رو بخواید، ادمایی بودن که مثلا 35 سال امریکا زندگی کردن و تاجرهای بسیار بزرگی بودن، بعد انگلیسیشون در حد مامان بزرگ من بوده!!!!
برای یاد گرفتن لهجه(زبان مادری، لهجه هستش + دایره لغت!)... باید با انگلیسی زبان ها حرف بزنین..... مثلا تو گروه های چت صوتی یا تصویری شرکت کنین و باهاشون حرف بزنین...(اینجور برنامه ها فراوانه و خارق العاده مفید!!).....فیلم و سریال تماشا کنین و اصطلاحات رو یاد بگیرید.....
دایره لغت هم دیکشنری و کلاس رفتن و دردسر های خودش رو داره.....
اگر میخواید بکوب بخونین، باید کلاس های خاص شرکت کنین...مثلا کلاس های امادگی تافل و اینا!!!!
سلام
به نظرم آموزشگاه و اینا خیلی مهم نیست
من خودم تجربه موسسه کیش (چند سال پیش) و سفیر (چند ماه پیش) رو دارم
ببین توی زیبان شاید بگم 30 درصد موسسه و کلاس مهمه
از همه مهم تر وقت گذاشتن خودته
یعنی مثلا هفته ای 4 ساعت کلاس میری باید حداقل 6 ساعت خودت خارج از کلاس درس بخونی تا یه چیزی که بشه روش حساب کرد ازش در بیاد
باید برنامه بچینی خیلی منظم قواعد کلاس رو هر جلسه بخونی و لغاتش رو حفظ کنی
باید حتما فیلم یا کتاب داستان رو پی گیری کنی تا با لهجه اصلی و لغات مختلف آشنا بشی
ختم کلام: هر جایی که یه چند درصدی اعتبار کسب کرده برو اما دو برابرش باشد خودت کار کنی تا نتیجه بگیری وگرنه فقط وقتت تلف شده دوست من
علاوه بر تلاش زیاد که توی خانه باید انجام بدهید کم رویی و خجالت رو هم سر کلاس باید بگذارید کنار.معمولا سرکلاس ها موضوعی برای بحث میگذارند.افرادی که با وجود اینکه بار لغتی زیادی ندارند بیشتر صحبت میکنند موفق تر هستند.در کل سر کلاس هیچ کس دلش به حال شما نمیسوزد.خودتان باید تلاش کنید
یه چیزی رو هم من همیشه گفتم.اموزشگاهی خوبه که اگر به هر دلیلی بعد از چند ترم تصمیم گرفتید انجا نروید و اموزشگاه دیگری بروید این ترس را نداشته باشید که شما را ترم پایین تری بیندازند.یعنی مثلا الان ترم 5 هستید.حالا میخواهید اموزشگاهتان را عوض کنید.پیش خودتان نترسید که الان جای دیگری بروم من را می اندازد ترم 4
باید انقدر زبان را تا اون مرحله یاد گرفته باشید که مطمئن باشید حتی کمی بیشتر از لول خودتان بارتان هست .
تشکر از شما رفقای عزیز....پس من هر آموزشگاهی برم زیاد فرقی نمیکنه نه؟ من راستش نمیدونستم اینجوری باشه پس این همه تبلیغات میکنن میگن زبان رو تو 1 سال فول بشید چی هست؟!:31: من میخوام در سطح حرفه ای یاد بگیرم ( تعریف کردن نباشه:31:) خودمم یه چیزایی بلدم. اگر جای معتبر و خوبی میشناسید معرفی کنید و همچنین بگید معمولا چند ترم داره و چقدر money میگیرن؟ممنون
من گویش رو توصیه میکنم
فوق العاده اس
خودتون اونجا میرفتین؟ برای چی میگید فوقلادست میشه توضیح بدید؟نقل قول:
ببينيد هر فردي به شكلي زبان رو ياد ميگيره ... اما مطمئنا كلاس رفتن ميتونه در يادگيري شما مفيد باشه .. شما فارسي رو به چه شكل ياد گرفتيد ؟ بيشتر به صورت تجربي با حرف زدن شنيدن ابتدا و كم كم با نوشتن و خواندن ... زبان انگليسي يا هر زبان ديگ اي هم مثل همين هست شما نيازي به حفظ كردن ديكشنري نداريد ... شما نياز نداريد به تمام گويش هاي مختلف حرف بزنيد ... شما در صحبت كردن زياد شنيدن زياد ميتوانيد لغات و اصطلاخات و قواعد را در مغز خود جاي بدهيد البته واضخ است براي شروع نياز به كلاس و يادگيري قواعد داريد اما نكته مهم استعداد اموختن زبان و ممارست و تمرين شماست و نترسيدن از حرف زدن و يا نوشتن (كه البته استعداد بيشتر به سرعت يادگيري شما كمك ميكنه)
خیلی متشکرم از توضیحات مفیدتون...پس با این حساب یا باید بریم انگلستان:31: البته من تمام گفته هاتون رو قبول دارم و خودم فکر میکنم استعدادش رو دارم مثلا تو فیلمای زبان اصلی بیشتر گفته هاشون رو حالیم میشه و به قول شما تو ذهنم میمونه ....بعضی اوقاتم واسه خودم تکرار میکنم:27: پس قدم اول رفتن به اموزشگاست بعدش پیدا کردن یه فرد که زبان بلد باشه:31: متشکرم:11:نقل قول:
من که کانون زبان رو توصیه میکنم
درسته مدتش زیادتره و یکمی هم سختگیری دارن ولی انصافا سطحش نسبت به سایر موسسه ها بالاتره
ما اون موقع ها که کلاس می رفتیم تعداد موسسات زبان اینقدر زیاد نشده بود ولی خوب تجربیاتمو می گم شابد به دردست خورد
1- اول ببین سطح زبانت چقدر خوبه اگر مبتدی هستی که با یک سال هی کاری نمی شه کرد که فول شی ولی تو یه سال آدم کلی پیشرفت می کنه اگر منظم بره کلاس زبان. ولی مثلا اگر پیشرفته ای و فقط تو مکالمه می لنگی خوب یه ساله می تونی بری کلاس مکالمه کلی پیشرفت کنی.
2- من موسساتی رو پیشنهاد می دمبری تو کلاساشون شرکت کنی که معلوم باشه چند ترم داره و دقیقا بعد هر چند تزم چقدر پیشرفت داری. مثلا زمان ما یه موسسه سیمین نامی بود که هر چی می خوندی تموم نمی شد. هی یه دوره دیگم کلاس داشت معلوم نبود هر دوره چقدر چیز یاد می دند
3- باید هدف از زبان آموزی هم برات مشخص باشه تا بهتر جواب بده برات مثلا اگر هدفت دادن امتحان تافل برای یک سال دیگست نوع درس خوندنش با هدفت مثلا معلم زبان تو فلان موسسه شدن و کنکور زبان خوب دادن فرق می کنه
ولی به طور کلی با توجه به کیفیت آموزش من کلاس های کانون زبانو پیشنهاد می دم. باید بری ببینی طرف خونه شما شعبه اش کجاست ولی شعبه اصلیش که خیابون وصال فکر کنم چون من شعبه دیگه ای می رفتم مطئین نیستم دقیقا شعبه اصلیش کجاست.ولی تو اینترنت سزچ کنی می آد در ضمن وابسته به کانون پرورش فکری است.کتاباشم جدیده و مخصوص خود موسسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم با مقابسه ای که کردم دوران خودمون این موسسه دایره لغاتتو زیاد می کنه از نظر گرامرم که خیلی خوبه لیسنسنگ های سر کلاسش با لهجه های مختلفهجدیدا هم مثل اینکه فبلم و ابنام اضافه کرده. چندین سطح داره و هر سطحش تعداد ترمهاش معلومه 3 روز در هفته ساعات متفاوت داره و مثل اینکه کلاس فشرده هم داره که ترم ها رو زود تر تموم کنی
البته موسسات دیگری هم هست که خوبه و یچه ها ازشون راضیند مثل کیش و سفیر و اینا ولی من زیاد اطلاعات ندارم
دوتا نکته
1- همون طور که دوستان گفتند با کلاس رفتن تنها کار درست نمیشه خودت حتما باید وقت بزاری
2-کانون زبان متقاضی زیاد داره باید برای ثبت نامش نوبت بگیری ممکنه بگند نوبتتون مثلا یه ترم دیگه می شه زمان ما که این طوری بود. از یه نظری خوبه چون کلاساش خیلی خیلی شلوغ نمی شه
خیلی ممنون دوستا از توجهتون...:11: اگر بازم کسی نظری , پیشنهادی داره بگه ممنون میشم.....راستی نگفتید چقدر خرج داره
نقل قول:
سلام.
من تا اینجای تاپیک رو دست و پا شکسته خوندم ، ولی فقط توصیه ام بهت اینه که قدر این لحظات رو بدون و برو کلاس زبان.
اونوقتا که میرفتم کلاس زبان یه آقایی بود همسن پدرم ! 48 سال سن داشت ولی میومد سر جلسات خیلی ام اکتیو بود
لکچر میداد در حد تیم ملی : دی پس چرا شما که جوونی نری ؟ قول میدم یکماه بری ، معتاد کلاس و جو خاصش بشی..!
شهریه های تهران رو نمیدونم ولی طبق تجربه ام باید چیزی بین 40 تا 80 باشه ، بستگی به ترمی که میری داره ،
کلاسهای فشرده هم برندار هم گرونتر و هم اینکه جالب نیستـــ.. یعنی به طور کلی میگم هدفت یادگیری باشه نه مدرکـــ..
در کنار این کلاس زبان هرشب یه فیلم ببین ، مثلا من پیشنهادم اینه که اگه فرار از زندان زبان اصلی رو هنوز ندیدی ، تهیش کنی
و با دقت گوش و نگاه کنی
موفق باشی.
زبان روسی رو شما پیشنهاد میکنید من برم زبان انگلیسیم خوب هست ولی عالی نیس من میگم زبان انگلیسی رو که تا یه جایی توی دانشگاه یاد میدن
به نظرتون من زبان انگلیسی رو ادامه بدم یا برم سراغ یه زبان دیگه مثل زبان روسی
تو دانشگاه یاد می دند:18: بستگی به رشتت داره مترجمی زبان انگلیسی شاید یاد بده ولی ما که رشتمون زبان نبود در حد یه ترم یعضی جاها دو ترم درس دادند که تازه مگه زبان دوران مدرسه چقدر خوب یاد گرفتیم که می گی تا حدودی تو دانشگاه درس می دند؟ به نظر من اگر انگلیسیت خوب نیست ( نمی گم عالی چون ممکنه عالی به کارت نیاد باید ببینی چرا زبان می خونی) برو زبان انگلبسیتو خوب کن بعد برو سراغ یه زبان دیگه. البته بعد اتمام کلاس زبانو مراحل آکادمیک باید با خوندن مطلب انگلسی و فبلم دیدن کاری بکنی که دانش زبانت افت نکنه.نقل قول:
حالا زبان غیر انگلیسی: چرا روسی می خوای یاد بگیری/ این مهمه. یه دلیلش اینه که خوب دوست دارم . اینو من هیچ جی نمی تونم بگم هر کی یه چی خوب دوست داره. ولی اگر می خوای به دردت بخوره باید ببینی هدفت از یاد گرفتن زبان دوم چیه؟ می خوای بری کشور خارج ؟ خوب کجا؟ می خوای به درد شغل و تحصبلت یخوره؟ کجا می حوای کار کنی در چه زمینه ای؟
حرفاتون واقعا آموزنده و از روی تجربه هست, واقعا میخوام زبان انگلیسی رو تسلط پیدا کنم, هدفم جز این چیزی نیست . به نظرم اگر قرار باشه ادم برای ابتدا یه زبان انتخاب کنه باید همه گیر و بین المللی باشه , انگلیسی هم همینطور هست و خیلی به این زبان علاقه دارم:40:
کانون کلاس هاش خیلی خوبه ولی پذیرشش خیلی سخته.سطح بچه هایش هم خیلی بالاست.
بعد از اون به نظر من جهاد دانشگاهی خوبه.قیمتش نسبت به خیلی جاها مناسب تره.کیفیت اموزشش هم خیلی خوبه.البته من جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران رو رفتم.توی کارگر جنوبی.
دوست عزیز سر موسسه خیلی وقتتو تلف نکن .... 30 درصد موسسه 70 درصد خودتی
تو اگه بخوای همه اینا رو رد میکنی و میری جلو
خیلی باحالی باشه حتما همین کارو میکنم:11:نقل قول:
خب تمرین و تلاش خودتون 100 در صد خیلی مهمه اما این طور نیستش که موسسه ای که بخوای بری یا معلمی که بخواد بهت یاد بده مهم نباشه 100% یاد گیری تو یه کلاس نیمه خصوصی 3 تا 5 نفر بهتر تا یه کلاس 10 تا 15 نفره و سرعت یاد گیریتون خیلی بیشتر میشه خود استاد هم مهمه من هیچی زبان بلد نبودم یعنی صفر بودم حتی a b c d رو هم کامل حفظ نبودم وقتی رفتم کیش خیلی اولش برام سخت بود یعنی روزی 1 ساعت و نیم کلاس بود من روزی 4 یا 5 ساعت توخونه خودم میخوندم و واقعا استاد خوبی بود یعنی مجبورت میکردش حرف بزنی و اصلا اجازه نمیداد فارسی حرف بزنیم طوریکه اگر میخواستی فارسی حرف بزنی نباید تو کلاساش شرکت میکردی یادمه یه ترم که چند تا شاگرد جدید اومده بودند یکی سر همین با استادمون بحثش شد واستاد بهش گفت برو کلاستو عوض کن روش من همینه
ولی باید برای یاد گیری زبان خیلی وقت بزاری به نظرمن محیط خیلی تاثیر داره تو اینکه سریعتر زبان رو یاد بگیری و اینکه کسی باشه که سطح زبانش از شما بالاتر باشه و شما دائم با اون انگلیسی حرف بزنی
دوستان کسی از یاد گیری زبان تو خارج از کشور چیزی میدونه مثلا تو کشور مالزی به چه صورته من یه موقعه ای میخواستم برم اونجا برای زبان کسی از دانشگاه های زبان تو مالزی و هزینش چیزی میدونه ؟
2ترم خودم تجربه کردم. هم لیسنینگ هم اسپیکینگ عالی شدم نسبت به روز اول. البته انتخاب گویش به توصیه استادم بود.با اینکه خودشون توی 2 موسسه دیگه زبان تدریس دارن و کارشون عالیه اما گویش رو معرفی کردن. موسسه خاصی هست که مقررات جالبی داره و دانشجو رو ملزم به یادگیری میکنه. کتاباش هم از تیرماه امسال به 4کرنرز تغییر کرد که از اینترچنج کاملترهنقل قول:
زبانی که در موسسات ازاد تدرس میشه با زبان دانشگاه چه تفاوتی داره؟
نقل قول:
سلام.
موسسات آزاد برپایه ی TOEFL و IELTS و .. هست، که هدفشون آموزش مکالمه ی زبان انگلیسی هستش.
و بیشتر عملی هست.
ولی داخل دانشگاه خب مدرک لیسانس و بالاتر ملاک هستش، و بیشتر دروس به صورت تئوری تدریس و بازخواست میشن.
معمولا کسایی که میرن کلاس زبان بهتر میتونن مکالمات روزانه رو فرا بگیرن، ولی افرادی هم که میرن رشته ی زبان که
به صورت پایه ای و اصولی با زبان آشنا میشن. ولی هیچ کدوم کامل نیست، فقط ترکیب این دو میتونه شمارو کامل کنه.
داداش این ها رو که میگم همه واقعیت و تجربه اس:31:
من خودم از سال دوم راهنمایی به کانون زبان ایران رفتم ترم اول با هزار تاخواهش افتادم basic1 یعنی صفر اما چون مال بزرگسالان بود برام ارزش داشت ترم ها گذشت تا من تازه بعضی چیز ها رو فهمیدم اینو فهمیدم کانون زبانی که میرفتم مثل سایر موسسات نیست که کیلویی نمره بده با ما که شوخی نداشتن ترم Inter3 نصف کلاس معلم انداخت کسی هم نتونست چیزی بگه!یادمه ترم اول معنی or بلد نبودم اما خیلی سریع پیشرفت کردم دو ترم top شدم کسایی که که کانون رفتن میدونن تو سطح high تاپ شدن یعنی چی؟!!!!!!!!
بعضی میگن من فقط مکالمه میخوام بخونم !!مضحک ترین حرفه به نظر من!مگه میشه تو گرامر بلد نباشی اما بتونی راحت حرف بزنی ؟ الان خود من می تونم با اینکه دوسال از کانون فاصله گرفتم 75 % اخبار انگلیسی بفهمم صحبت کردنم خوبه اما عالی نیست اما میتونم مفهوم خودمو برسونم تو کنکور وقتی که خدا شاهد 8 دقیقه به پایین وقت عمومی ها مونده بود انگلیسی جواب دادم 86%شد تازه وقت خیلی کم آوردم
اگه رفتی فعالیت کلاسی خیلی مهمه دو ترم اول اگر زجر هم کشیدی باز برو به خدا توکل کن و تلاش کن حتما به هدفت میرسی! امیدوارم که مطالبی که گفتم به دردت بخوره من اگه بیشتر کار می کردم وضعم بهتر میشد پس وقت رو از دست نده!:27:
ندانستن عیبی است بزرگ اما تلاش نکردن بزرگ تر!!