ویروس services.exe و از کار انداختن nod 32
سلام دوستان
کامپیوتر من دچار ویروس عجیبی شده که به هر دری میزنم نا امید شدم!
این ویروس و یا هر کوفتی که هست، Services.exe نام داره و از روی سیستم پاک نمیشه. آنتی ویروس من nod 32 ورژن 4 هست که تا به حال هیچ مشکلی باهاش نداشتم و ویروس ها رو پیدا و پاک میکرد اما این یکی ... از کار انداختش و فقط میتونه ویروس رو پیدا کنه اما پاک نه و ارور میده.
من تاپیک های مهم این انجمن رو خوندم اما نتیجه ای نگرفتم .... ابتدا rkill رو اجرا و بعد malware bytes رو اجرا کردم پیدا و پاک نشد.
برنامه ای به اسم spy hunter نصب کردم و اسکن کردم پیدا شد اما پاک نشد.
ویندوز رو در حالت safe mode بالا آوردم و سعی کردم دوباره با rkill و anti malware ویروس رو پاک کنم باز هم نشد.
یک روشی در اینترنت پیدا کردم که باید از رجیستری ویروس رو پاک کنیم امتجان کردم باز هم جواب نداد.
خلاصه کلافه شدم و دیگه نمیدونم باید چه کار کنم. خواهش میکنم سریع به من کمک کنید یک در دنیا صد در آخرت شما رو دعا میکنم.
علت عدم توانایی در شناسایی ویروس در نود 32
نقل قول:
nod32 ویروس کشی سبک هستش ولی همین سبک بودنش باعث میشه مثل آب خوردن ویروسی شه .
روی سیستمهای اداری و خانگی خیلی مختلفی این رو نصب کردم با کلید معتبر و قابل آپدیت نه با کرک . پدرم درآمد و بعد از چند ماه کلاً دیدم باز ویروسی شدند .
آخرالامر کاسپرسکی رو براشون نصب کردم . سنگینه ولی علت سنگین بودنش همینه که مو رو از ماست میکشه .
سبک بودن به قدرت آنتی ویروس ربطی نداره اگه اینطور باشه آنتی ویروس جیدیتا یا ترات پورت از همه بهتر ویروس میگیره. چون حجمشو از همه بیشتر یا سنگینتره.
لطفا درست راهنمایی کنید که کاربر هم دچار شک نشه. ایشون مشکلشون از ویرو سه و شما هم اگه با نود ویروس ی شدی ببین چه نسخه ای و با چه روشی نصب کردید. احتمالا از سایت نود دانلود نشده و کدش هم همین طور شاید هم آپدیت نبوده یا سیستمتون از قبل ویروسی بوده و قصد داشتید با آنتی ویروس آن را درست کنید. در حالی که آنتی ویروس وظیفه محافظت داره نه پاکسازی سیستم آلوده . برای این کار ابزارهایی توسط این کمپانی ها ارائه شده و روشهای خاصی برای هر ویروس باید به کار گرفته بشه که در نهایت به پارتیشن بندی مجدد هارد و نصب ویندوز هم میتونه منجر بشه.