3 پيوست (پيوستها)
تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2
افتخارات باشگاه
Intercontinental Cup |
UEFA Super Cup |
UEFA Cup |
European Cup/UEFA Champions League |
Copa de la Liga |
Copa Eva Duarte |
Supercopa de España |
Copa del Rey |
La Liga |
3 |
1 |
2 |
9 |
1 |
1 |
9 |
18 |
32 |
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایگواین پاسخ روسل را داد؛ 100 امتیاز، 121 گل، پیروزی در نوکمپ، بله، فصل عجیبی بود
سایت گل- گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتینی رئال، به صحبت های اخیر ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، که رقابت های فصل اخیر لالیگا را عجیب توصیف کرده بود، پاسخ داد.
ایگواین که در 35 دیدار فصل گذشته لالیگا برای رئال، 22 بار گلزنی کرد، با ذکر برخی از دستاوردهای تیمش، پاسخ رئیس باشگاه کاتالانی را داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" 100 امتیاز، 121 گل، پیروزی در نوکمپ، بله، فصل عجیبی بود؛ اگرچه برای ما فصل فوق العاده ای محسوب می شد."
ایگواین در مورد احتمال حضور لوکا مودریچ در سانتیاگو برنابئو گفت:" من بازی های مودریچ در تاتنهام و یورو را دیدم. او بازیکنی است که می تواند در رئال بازی کند. امیدوارم او هر چه زودتر به یک باشگاه خوب بپیوندد."
این مهاجم 24 ساله که در این تابستان شایعاتی در مورد جدایی اش از رئال و پیوستنش به یوونتوس نیز منتشر شده بود، در مورد آینده اش در این باشگاه گفت:" برای من، اولین روز تمرینات، مانند اولین روز حضورم در رئال بود. من این باشگاه و بازیکنانش را به خوبی می شناسم. از بودن در اینجا راحت هستم و نمی توانم با این پیراهن خداحافظی کنم.
به خاطر بودن در این باشگاه اصلا افسوس نمی خورم. من می توانم در اینجا به رویاهایم برسم. امیدوارم امسال بتوانیم چمپیونزلیگ را فتح کنیم"
By Behnam Jafarzadeh
مورينيو از من خواست به آينده خوشبين باشم
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد نقش مورينيو در ادامه حضورش در برنابئو را بسيار مهم عنوان کرد.
گونزالو ايگواين مهاجم آرژانتيني رئال مادريد فصل آينده نيز در اين تيم خواهد ماند.وي از باشگاههاي منچسترسيتي، پاريسنژرمن و يوونتوس پيشنهاد داشت اما تصميم گرفته که برنابئو را ترک نکند.
ايگواين در اينباره اظهار داشت: در حقيقت مورينيو با من صحبت کرد و گفت که از من و خانوادهام در مادريد حمايت خواهد کرد و از من خواست تا به فصل آينده خوشبين باشم و در رئال بمانم.
وي افزود: براي شروع فصل جديد بسيار مشتاق هستم. احساس ميکنم اولين فصل حضورم را در رئال مادريد تجربه ميکنم. بسيار هيجانزدهام و مشتاقانه در انتظار کسب موفقيت جديد با رئال هستم.
مهاجم رئال افزود: از روز اول براي حضور در ترکيب مبارزه خواهم کرد.
مهاجم 24 ساله کهکشانيهاي مادريد در فصل گذشته (12-2011) براي رئال 35 بازي انجام داد و موفق شد 22 گل به ثمر برساند.
ورزش3
رئال مادريد کاکا را به برزيل باز مي گرداند
کاکا ستاره برزيلي رئال مادريد اکنون دريافته بهترين گزينه اي که براي فصل آينده فوتبال پيش رو دارد از برزيل و باشگاه کورينتيانس است.
به گزارش روزنامه هاي اسپانيا، '' خوزه مورينيو'' سرمربي رئال مادريد به کاکا گفته بعيد است در فصل آينده در ترکيب ثابت اين تيم قرار بگيرد.
کاکا تا اين زمان به قرارداد خود با رئال مادريد وفادار بوده است. هنوز سه سال از اين قرارداد به ارزش هر سال 10 ميليون يورو باقي مانده است. او تاکنون حاضرنشده به برزيل بازگردد. کاکا گفته است پيش از بازگشت به سائوپائولو کارهاي زيادي براي انجام دارد.
منابع نزديک به کاکا گفته اند که او علاقه اي به سفر به آمريکا هم ندارد. درحقيقت او تاکنون هيچ برنامه اي براي ترک مادريد نداشت تا اينکه مادريد اعلام کرد اين ستاره برزيلي جايي در برنامه هاي آينده تيم ندارد.
رئال مادريد براي جبران 70 ميليون يورو درآمد و غرامتي که بابت جدا شدن کاکا بايد بپردازد اميدوار است او يکي از پيشنهادهاي وسوسه انگيز را بپذيرد.