سلام دوستان
شرمنده هرچه تلاش مي كنم و هرچي سي دي mp3 تو دستگاه مگان 2000 مي گذارم ثقثق زي مي ده تو دفترچه نوسته بايد ريشه و root بسازم اينا يعني چي؟
چكاركنم
سلام دوستان
شرمنده هرچه تلاش مي كنم و هرچي سي دي mp3 تو دستگاه مگان 2000 مي گذارم ثقثق زي مي ده تو دفترچه نوسته بايد ريشه و root بسازم اينا يعني چي؟
چكاركنم
سلام دوستان.
جدیدا این CD-Player ماشین ما یک مشکلی پیدا کرده اکثر CD هایی که میزارم Error-17 و Error-21 میده....یا مثلا CD هایی که رایت میکنم کاملا نو هست میزارم داخل ضبط بار اول میخونه بار دوم اصلا پخش نمیکنه و Error17/21 میده...!
میشه یک راهنمایی بکنید ببینیم مشکل از چیه...؟
ممنونم:11:
مشکل از چشم پخش هست دوست من باید عوض بشه یا سرویس بشه
سلامنقل قول:
ارور 17 مربوط به CD هاي كثيف و خش دار هست. بعضي اوقات هم مشكلات مكانيكي/الكتريكي باعث به وجود امدن اون ميشه.كه با خاموش كردن پخش و بستن سوئيچ و باز كزدن مجدد،مشكل حل ميشه.
در مورد ارور 21 من تا به حال نديدم اين Error رو؟تو منوالها هم نيست؟احتمالا اگر از CD هاي تميز و بدون خش استفاده ميكنيد شايد از اپتيك باشه. به نمايندگي مراجعه نمائيد.
نقل قول:
نمایندگی چیکار میکنه؟
پخش رو باز میکنه
یه کم گردو خاکش رو تمیز میکنه و تست میکنه اگر درست شده باشه هزینه میدی اکر درست نشد
میره یه قسمت دیگه مثلا چشم دستگاه رو تمیز میکنه اگر درست شد هزینه میگیره اگر نشد
میره سراغ مکانیزم دستگاه و خلاصه همینجوری تو قسمت های مختلف پخش گردش میکنن.
اینو من شخصا تو نمایندگی پایونر دیدم.
پخش های پایونر کلا اپتیک حساس دارن همچنین مکانیزمشون زود تر از بقه پخش ها دچار مشکل میشه.
بهترین کار اینکه دوستان عزیز تا میتونن از پخش های USB دار استفاده کنن تا با این مشکلات مواجه نشن
سلام
اولا میشه بپرسم پخشتون چیه
دوما منطقه ای که زندگی میکنید نصبتا خاکیه مرطوب چیه.
اگه خودت میتونی پخش رو باز کن با یه پنبه یه کمی نوک پنبه رو با زبونت خیس کن اروم بکس رو لنز اگه کار کرد کرد نکرد باید اپتیک کامل عوض بشه
سلام سی دی پلیر پراید رو هر وقت روشن می کنم اررور زیر روی صفحش میاد
co cr07
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
اول اینکه با توجه به دفترچه راهنما یکبار فیوز پخش را درآورده و دوباره جا بزنید و روشن کنید و کد پخش رو بزنید. اگر هم باز مشکل داشتید نگران نباشید ، آدرس نمایندگی پخش در انتهای دفترچه راهنمای پخش نوشته شده ، مراجعه کنید براتون تعویض می کنند.(کارت رمز پخش و کارت نارنجی را هم همراه ببرید)نقل قول:
میگم باز خوبه از شما داره و خرابه!!!!ماشینو صفر تحویل گرفتم نمایندگی میگه یادشون رفته روش ضبط بزارن!!!!!!!پولشو میدیم!
آقا واقعا بت تبریک میگم خیلی خوش شانس هستید .نقل قول:
پول بذار رو همون یه ضبط درست درمون بنداز رو ماشین حالشو ببر.
واقعا خدا شانس بده ! خیلی خیلی خوش شانسی دوست عزیز ، بابت نگذاشتن اون ضبط بی خود حدود 80 بهت می دن که می تونی با پول گزاشتن روش یه ضبط عالی بخری.نقل قول:
آره جدیدا از ضبط خبری نیست و 77 تومن پولش رو میدن.
سلام دوستان. با توجه به ارائه پيشهاد دوست خوبم محمد عزیز( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ناظر محترم انجمن اتوموبيل،اين تاپيك رو ايجاد كردم تا هرگونه سوال؛مشكل و....در زمينه سيستمهاي صوتي خودتون رو فقط تو اين تاپيك مطرح نمائيد و از زدن پست و ايجاد تاپيكهاي جداگونه پرهيز بفرمائيد.
پيشاپيش از همكاري همه دوستان صميمانه تشكر مينمايم.:40::11:
دقیقا منم همیم مشکل رو دارم!
اقا ما همین مشکل رو داریم باید چیکار کنیم ؟
میخواستم واسه ماشین تخته بگیرم که باندارو بیارم بالا ، گفتن چراغ stop هم باید برداشته بشه
راهی هست که تخته میذارم چراغ stop هم بمونه ؟
طرف حرفه ایی نبوده ، تخته جای چراغ رو داره ، اما به نظرم این کار رو نکنید ، نمای ماشین بهم میخوره ، همون زیر باشه ، زیاد تفاوتی در صدا نداره ، شاید 5 درصد بهتر باشه .نقل قول:
آخه باندهای من یه کم پایین جای باندش هست و صداش خوب نمیاد
گفتن که ابر هم پیدا کنید باند رو بالا میاره ، ولی چیزی پیدا نکردم
کلا سمند به خاطر این فاصله هوایی بین تخته و صفحه فلزینقل قول:
با مشکل افت کیفیت صدا مواجه هست.
در مورد چراغ STOP هم درسته نمیشه گذاشت اما برای 405 و پارس در صورت نبستن ساب میشه.
خب چجوری باندارو بالا بیارم ؟ این لاک که میگن میاره بالا چیزی شنیدید یا نه
نقل قول:
من برای ماشین خودم ( سمند ) تخته انداختم و کار دیگه ای هم نکردم و یه افت کیفیت صدای خیلی کم داشتم.
البته چون 2 تا ساب بستم اون صفحه فلزی ماکلا بریده شد.
اما فبلشم که بود خیلی خوب بود.
شما میخوای تخته رو بزاری یا نه میخوای رو همون جای فابریک ببندی؟
من الآن رو جای فابریک گذاشتم ولی میخوام یه جوری بالا بیارمش که میگن تخته ضایش میکنه
در مورد پخش فابریک مگان 2000 با پارس خودرو تماس گرفتم...
در جواب به من گفت که این پخش فابریک مگان که از کارخون روش نصبه قابلیت پخش Mp3 رو نداره...
اون چیزی که دفترچه نوشته،واسه این بود که قرار بود پخش های در مگان کار گذاشته بشه که قابلیت پخش Mp3 داشته باشن...اما چون تحت لیسانس رنو فرانسه هستن این اجازه بهشون داده نشد!
اینها هم رفته بودن و دفترچه ها رو چاپ کرده بودن...اما بهشون اجازه نشد...
فعلا هم فقط قابلیت پخش CD های Audio رو دارن...
سلام دوستان.
پخش اتومبیل من چند مدتی فلش یا سی دی که میذارم روش erorr 13 یا erorr 17 یا 19 یا 23 میزنه و اصلا کار نمیکنه.
مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟چکارش کنم؟؟؟
سلام دوستان ماشینم پاترول جای باندش میخوام عوض کنم میتونم باندمو داخل باکس بزارم باندم 718 است.ممنون
سلام دوست عزيزنقل قول:
من از 5 شنبه ميخام بيام تو تاپيك ولي متاسفانه بار روي سرور زياد بود و خلاصه كلافه شدم.
پخشتون چيه؟
تو قسمت اخر منوال دستگاهتون يه بخش هست به نام troubleshooting دقيقا در مورد ارورها نوشته
شما يه CD Audio اورجينال نه رايت شده بزار ببين ميخونه؟اگه نخوند ممكنه از لنز باشه.
بله ميتونيد يه كيك پنل براش درست كنيد. البته به نظرم ارزش نداره براي 718 خيلي هزينه كنيد.نقل قول:
سلام دوستان عزیز.....خواهش میکننم هر کدام ار دوستان می دونن راهنمایی کنن:سرعت مناسب رایت سی دی برای پلیر 4x25 پراید.....من با هر سرعتی رایت میکنم یا نمیخونه یا وسطش گیر میکنه................خود پلیر سالمه چون یک سری سی دی رو میخونه:12:
سلامنقل قول:
سعي كن با كمترين سرعت ممكن رايت كني.غير از اين ديگه نميشه كاري كرد.لنزش احتمالا ناز نازيه.:31:
سلام دوستان.
ضبط ماشینم(پراید)اصلا خاموش نمی شه یعنی تا زمانی که ماشین روشنه صبط هم روشنه چیکار کنم؟
سلام بچه ها
چقد احتمال داره به خاطر نازک بودن کابل برق امپ پروتکت کنه ؟
الان 8 هست احساس مینکم ضعیفه و تو تابستون که هوا گرم شده این مشکل تو صدای بالا بیشتره ولی تو زمستون مشکلی نداشت .
سلامنقل قول:
يعني منظورتون اينه كه با روشن كردن خودرو پخش هم اتوماتيك روشن ميشه؟مگه كليد پاور /سورس نداره؟پخش چيه؟
كرما ممكنه باعث پروتكت كردن آمپ بشه.افت جريان هم همينطور. پس كابل برق 8 گيج رو اگر لود سنگين روش اجرا كنيد، بدليل افت ولتاژ و بالارفتن جريان احتمالي تو مدار،پديده پروتكتت امكان بروز داره.نقل قول:
خیلی ممنون اقا حمید
واسه 405 چند متر لازمه؟الان گیج 2 متری چنده؟ سر باطری خوب از کجا می تونم تهییه کنم ؟
خواهش میکنمنقل قول:
ایرانی بگیر.جوش کاب یزد.تو لاله زار نمایندگی داره. قیمت دقیق ندارم ولی حدود 7-8 تومن باید باشه.
6 متر کلا برای مثبت و منفی کافیه
سر باطری خوب متاسفانه سراغ ندارم.باید بگردی جنسهای قدیمی پیدا کنی.
سلام
صدای رادیو پخش فابریک پراید( مدل 89) از 1 ماه پیش خود به خود قطع شده کوچیک ترین صدایی هم نمی ده ...اما lcd مثل سابق کار میکنه
کسی می دونه مشکل از چی می تونه باشه؟
سلامنقل قول:
fader و بالانس رو جلو /عقب و چپ و راست ميكني هيچ صدائي از اسپيكرها خارج نميشه ،ولي روش ميشه؟
قاب دريچه هاي كولر رو باز كن.پخش رو در بيار چنتا سوكت پشتش هست. دو تا ش ماله اسپيكرهاس.از رنگ سيمها مشخصه.چهار جفت سيم مثل سبز و سبز خط دار و...اونها رو در بيار دوباره جا بزن.كمي سيسمها رو جابجا كن اگه هيچ صداي خر خر يا خش خش نداد احتمالا آي سي پخش مشكل داره
با سلام من رفتم دادم به مغازه دو تا باند عقب واسه 206 نصب کردن حالا هر وقت در خودرو باز میشه و یا قفل میشه صدای باند ها میره کلا و باید ضبط را دوباره روشن و خاموش کنم میشه راهنمایی کنید مشکل از چیه؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
بهتر بود سوالتون رو اینجا مطرح میفرمودی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکلی که شما گفتی واقعا عجیبه.من تاحالا برخورد نداشتم.آخه در چه ربطی به اسپیکر داره. اگه بگبم سیم اسپیکر در اثر بالز شدن در کشیده میشه و صدا موقتی قطع میشه ،که شما میفرمائی باید پخش رو خاموش روشن کنی؟!!!
در های عقب فقطیا هر دری؟مثلا جلو هم همینطوره؟
با سلام منظورم از باز و بسته شدن در قفل و باز شدن اون هست وقتی در قفل میشه یه صدا تو باند میاد و صدا میره مثلا باند داره صدا میده با ریموت در ها را ببندم صدا میره منظور اینهنقل قول:
سلام
دوستان من چند وقت میشه یه 1450 گرفتم.امروز وقتی روشنش کردم متوجه شدم باندهای عقب کار نمیکنه( از وقتی ضبطو نصب کردم تا دیشب همه باندها به خوبی کار میکرد)
وارد قسمت بالانسش شدم و دیدم فقط یه گزینه برای چپ و راست باندهای جلو هستش و دیگه کنارش خبری از گزینه تنظیم باندهای عقب نیست
مشکل از چی میتونه باشه؟سیمها قطع شده یا مربوط به تنظیماتشه؟
سلامنقل قول:
مدل پخشتون DEH-1450UB هست؟اگر بله:
اگر شما از آمپلیفایر استفاده نمائید،با توجه به اینکه این HU دارای دو خروجی Pre Out هست(Front/rear یا Front/Subwoofer)،و اگر از خروجی Rear برای ساب ووفر استفاده شده باشه دیگه کلید Fader کار نمیکنه و قابلیت جلو/عقب ندارید.در غیر اینصورت باید گزینه Front/rear در حالت Fader رو داشته باشید.