[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
ینی کسی نظر نداره........
من قیمت گرفتم حدود 1100000
چرا انقدر گرون؟دماش هم حتما بالای 200 درجه هست.
به نظر من ati ارزش بیشتری داره و برای همه رده قیمت کالا داره.تا nvidia که تنها کارته خوبش 460 هست.
اگه 700 گیر بیاد بدک نیست ... ولی بهتون پیشنهاد میکنم با این بودجه سراغ ATI برید و اگه مادربردتون CF ساپورت میکنه 2 تا 5870 بگیرید و نهایت قدرت ...
سری های ارزون مثل 540 & 560 & 570 هم دارن میان ...................................
ای بابا کی میان تازه اگه بیان حتماً گیگا میخواد 540 رو 400 هزار تومن قیمت بزاره؟؟؟؟
گیگاروولش کن به نفعته درضمن540روتونمایندگی بچه های بازار500سفارش دادن تازه اونم تعداد بالا!!!!!!!!!!نقل قول:
ای بابا کی میان تازه اگه بیان حتماً گیگا میخواد 540 رو 400 هزار تومن قیمت بزاره؟؟؟؟
به نظرمن دست نگه دارید تا6980بیاد من به6980خیلی امیدوارم فکرکنم پوزتمام کارتهای گرافیکی حال حاضررو خواهد زد البته بگزریم که کارت:
ASUS-ARES
رقیب نداره ولی شاید برادرداشته باشه....
تایید میکنم تاحدودی ولی بازم میگم تا6980نیاد نظری ندارم.نقل قول:
اگه 700 گیر بیاد بدک نیست ... ولی بهتون پیشنهاد میکنم با این بودجه سراغ ATI برید و اگه مادربردتون CF ساپورت میکنه 2 تا 5870 بگیرید و نهایت قدرت ...
گنده تر از این sapphire 5970 toxic هست که قویترین کارت گرافیک الانه.نقل قول:
ASUS-ARES
تازه اسوس ارس حدود 1.4 میلیون قیمتشه.
فعلا که تو بازار موجود نیست
قیمتش هم که دوستان میگن...:13:
بهترین انتخاب در حال حاضر کارتهای ati هستش که متناسب با نیاز بازار داره پیش میره
ati سابق
به نظرم دوتا کارت گرافیکی sli یا crossfire x استفاده کنند خفن میشه اساسی.کارت های سری 6000 هم بهینه شدند و لی برخلاف تصورات عمومی قویترین نیستند.
برای این کار amd hd 6870 خیلی مناسبه.از Nvidia gtx 465 قویتره
دزست میگی ولی حدود1400 دلار قیمتشه.
به جای این gtx 480 رو اس ال ای میکنی که قورت میده ایسوس ارس رو.قیمت مناسبتری نیز داره
ّببخشید شما که اینقدر با اطمینان میگی خودت تست کردی یا جایی دیدی؟اگه دیدین که لطفا لینکش بزارین برا هر 2 کارت تا ما هم مطمئن بشیم اونم از یه سایت معتبر مثل benchmakreviews.com .شما که استادین ولی بعضیا میرن نگاه میکنن میگن خوب این memory interface 256 داره پس 2 تا کناره هم میشه 512 اوف دیگه خدا میشه و از اون یه کارت تنها که 384 بیت memory interface داره خیلی بهتره در حالیکه وقتی بنچ مارک میگیری میبینی اینطوری نیس.این 480Gtx بخوای 2 تا بخری تو ایران تقریبا هم قیمت asus ares میشه جدا از اینکه باید یه پاور خیلی قوی هم براش بخری با cooler اضافی چون گرماش خیلی زیاده در اخره ماه که قبض برقت اومد حساب کن ببین کدوم بهترهنقل قول:
آقا اصلا برسی این جا درباره سریی 500 انویدیا هست بس دیگه سر چی بحث میکنین؟؟؟؟
من GTX580 EVGA رو قیمت کردم میگفت 680000 تومان فکر کنم خیلی خوب باشه اینم لینکش:
کد:http://tinyurl.com/67dmmga
:5:با محاسبه ساده هم میشه قدرت واقعی گرافیک رو تشخیص داد! :5:البته برای گرافیک های خود سارنده !و:31: به این صورت نمیشود کسی قدرت های ATI و NVIDIAرا باهم مقایسه کند :27:مگر اینکه رقم نهایی قدرت گرافیک ATI تقسیم به 2 کند:21:نقل قول:
تعدادCORE ضربدر فرکانس اش=قدرت کارت گرافیک...
580GTX =512×1544000000=790,528,000,000
پس قدرت صد در صدی 2 تا 460 بیش از 580 GTX هستش و چون با SLI قدرت در حد 70 درصد بدست میاد پس 2×460= GTX 580
یک سوال =یکی بگه قیمت مدل 560 و مشحصات رو هم دقیق بگه
یکی از سایتها به این صورت قیمت زده :
GV-N580D5-15I-B گیگابایت : 800 هزار تومان
GV-N570D5-13I-B گیگابایت : 532 هزار تومان
دوستان لطفا بگید ، این قیمتها درسته یا نه ؟
با گفته ی اولتون موافقم ولی SLI 90 هست نه 70 اون CF هست که 70 هست.بازم شما استاد ترینقل قول:
:11::40:
در سری 6000 AMD تقریبا scale CF به 80 تا 90 (و در اندک مواقعی بالای 100 :18:) رسیده... البته این کلی نیست و معمولا کمتر هست.نقل قول:
با گفته ی اولتون موافقم ولی SLI 90 هست نه 70 اون CF هست که 70 هست.بازم شما استاد تری
سلام یه دوستان داداشای گلم کارت 580 اصلا از هیچ لحاظ قابل مقایسه به هیچ کارتی نیست من حالت اس ال ای رو سیستمم دارم تو بنچمارکای مختلفم تست گرفتم هیچ رنکی بهش نمیرسه در حالت اورم میتونی فرکانس رو از 775 تا 1100 بالا ببرین که فرکانس رم کارت رو 1300 وای میسه
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
نه قیمتایی که دارین درست نیست برایا حالت اورشده شرکتیشون اون قیمته که تو بازار ایرانم نیست
---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
اس ال ایم ریط به نرم افزارتون داره بازدهیش نه به چیز دیگه
سلام
دوستان فرق کلی بین سری 500 با 400 چی هست ؟
من دیدم سری 460GTX و GTX SE از 550 Ti بهتر عمل میکنه و قیمت 460 GTX SE و 550 Ti یکی هست اینجا . کدوم خریدش بهتره کلا ؟
ممنون
دوستان نظرتون در مورد evga gtx 550 ti چیه؟ کارت خوبیه؟ پیکسل شیدرش ورژنش 3 یا 5؟
با قیمت 225 تومن می ارزه ؟؟ قیمت اینترنتیشه!.. قیمت بازارش چنده ؟؟فکر کنم خیلی پایینتره!
محتوای مخفی: عکس 80 کیلوبایت 500*500 پیکسل
کارته ضعیفیه و ارزش این قیمتو نداره البته قیمته جهانیش خیلی کمتره.حدوده 150 دلار.نقل قول:
قیمت بازار چنده؟؟:11:نقل قول:
570 الان چنده ؟
حدوده 440 تومان.نقل قول:
دوستان یه سوال دار اما نمی دونم که جاش اینجا هست یا نه !
من شنیدم که کارت گرافیک های جی فورس مخصوصا توی لبتاب خیلی مشکل پیدا می کنه و می سوزه و ....
آیا این صحت داره؟
میخام یه لبتاب بگیرم گرافیکش جی فورس 540 هست نگرانم
سلام دوستان .
کسی قیمت EVGA SuperClocked 01G-P3-1563-AR GeForce GTX 560 Ti (Fermi) 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card رو داره ؟
من شیراز هستم .
اینجا که با قیمت خوب گیر نیاوردم ولی 380 مثل این که سفارش میدن در صورتی که فکر کنم تهران الآن 320 هم گیر میاد .
در ضمن به نظرتون تا 2 ماه دیگه قیمتش چقدر افت میکنه ؟
خیلی ممنون .
به به دوست قدیمی:18: کجایی؟کم پیدایی؟نقل قول:
این مدل که میگی تو بازار تهران قیمتش 358 تومنه.ارزون ترین مدل EVGA مدل 560ti با کلاک ریفرنس هست به قیمت 328 تومن.
سلام دوست عزیز .نقل قول:
شرمنده یکم سرم شلوغه به خاطر درس و کنکور .
ما به شما خیلی زحمت دادیم .
همین مدل رو الآن اینترنتی 350 قیمت دارم ولی نمی دونم صبر بدم قیمت بهتر میشه یا بد تر .
البته 6870 هم کارت خوبیه و تو همین شیراز 305 قیمت دارم ولی باز به 560 نمیرسه .
خیلی ممنون از راهنمایی .
سلام از بنده.خوبی شما؟انشاال... که هر کجا که هستی موفق و پیروز باشی.:10:نقل قول:
اگه 350 مدل Super Clock رو قیمت داری خیلی خوب داره میده.قیمت من مال امروز صبح از بازار ایران و بازار رضا تهران است.اما شما بگرد و مدل ریفرنس بگیر.قابلیت اورکلاک این کارت بالاست و خودت خیلی راحت میتونی اورش کنی.خرید Super Clock خیلی منطقی نیست.در ضمن اصلآ فکر 6870 هم نکن.560ti همین جوری هم قورتش میده.در ضمن با قابلیت اورکلاک بالایی که داره قدرتش به 6970 میرسه کمی هم بالاتر.
خیلی ممنون .نقل قول:
به همچنین .
پس سعی میکنم بگیرم البته چون فروش اینترنتی هست یکم دلم چرکه .
عجله ای هم ندارم چون این سیستم واسه برادرم هست و اونم فقط میخواد بازی کنه و فعلا با لپ تاپ می تونه بازی کنه .
ولی سعی میکنم یکم بیشتر صبر کنم تا قیمت بیاد پایین تر .
به جز evga ( آخر نفهمیدم چه جور باید به خونمش :31: ) از چه برند دیگه ای بگیرم خوبه ؟
به نظر م ایسوز هم خوبه ولی اونم خیلی قیمتش تعریفی نداره و فکر کنم مدل دایرکت سی یو الآن 380 باشه .
در هر صورت ممنون از کمک هاتون .
موفق باشید .
قیمت ها الان بخاطر تعطیلات داره روز به روز بالا میره.اگه میخوای صبر کنی باید تا پاییز وایسی یا هرچه زودتر بگیری.تلفظش هم اینجوریه: ای وی جی ای یا e.v.g.a .:31:. همین EVGA یکی از بهترین هاست و قیمت مناسبی هم داره.بقیه یه خورده گرونترند و الان خریدشون منطقی نیست.در ضمن اینها وظیفه است و قابلی هم نداره.نقل قول:
من کارت گرافیک ASUS GTX560 Ti 1GB DDR5 رو از تهران به قیمت 440000 خریدم، ولی اسمش GTX560 Ti DCII TOP هست و روش نوشته OverClocked، می خواستم بدونم من گرون خریدم یا با مدل 390000 تومانیش فرق داره؟
اگر نوشته OverClocked یعنی توانش از مدلهای معمولی بالاتره ولی در کل 440 تومن برای مدل 560ti زیاد هست البته برند Asus تو ایران قیمتش بالاست..نقل قول:
من کارت گرافیک ASUS GTX560 Ti 1GB DDR5 رو از تهران به قیمت 440000 خریدم، ولی اسمش GTX560 Ti DCII TOP هست و روش نوشته OverClocked، می خواستم بدونم من گرون خریدم یا با مدل 390000 تومانیش فرق داره؟
سلام
قیمت اینا رو می خواستم:
Zotac geforce gtx 560ti
EVGA geforce gtx 560ti
gigabyte geforce gtx 560ti
اینا چه تفاوتی باهم دارن.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
بعد از کمی تحقیق توی اینترنت، متوجه شدم که چیزهای زیادی رو در مورد کارتهای گرافیکی نمیدونم. به هر حال تصمیم گرفته بودم که یک کارت گرافیکی قدرتمند مخصوص بازی رو پیدا کنم که قیمتش در حدود سیصدوپنجاه هزار تومان باشه! البته کمی بیشتر هم مسئلهای نبود و نیست!!! که سرانجام به این پردازنده رسیدم: Nvidia Geforce GTX 570.
الان توی بازار ایران، قیمت پردازنده ی Nvidia GTX 570 چقدره؟ خرید کارت گرافیک دارای این پردازنده، با توجه به قیمت، به صرفه هست؟ از کدوم برند بهتره؟ اگر هم با این قیمت گزینهی بهتری رو سراغ دارید، اطلاع بدید.
اگر اشتباهی داشتم، ببخشید.
سلام.نقل قول:
مشخصات بقیه ی قطعاتتون رو لطف میکنید؟
GTX 570 هم عالیه! ولی قیمتش بالای 450.000 هست...!:46:
موفق باشید.
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz, 3200 Mhz, 1 Core(S) 2 Logical Processor
Ram: 4 Gigabyte
در ضمن پردازندهای که گفتم، DDR 5 هست؟ چطوری میتونم بفهمم به مادربورد من میخوره یا نه؟ ( منظورم اینه که چطور میتونم بفهمم مادربوردم DDR...؟)
یه پردازندهی دیگه هم پیدا کردم ولی قیمتشو نمیدونم؟ البته میدونم که جاش نیست ولی خودتون ببخشید.
ATI Radeon HD 6970
به درد بازی میخوره؟ به صرفه هست؟ البته من فقط بازی هم نمیکنم. قیمتش چقدره؟
شما پردازنده خودتون هم قدیمی هست و در صورت استفاده از این VGA ها برای اون ها محدودیت ایجاد میکنه.نقل قول:
6970 هم از GTX 570 ضعیف تره.
شما یک تاپیک جدید ایجاد کنید تا بهتر راهنمایی بشید.
موفق باشید.
من الان با gtx520 میتونم هر بازییرو اجرا کنم؟ چون من تاحالا ندیدم که یه بازی گرافیک در حد سری 500 بخواد حتی بازیای 2011 که تا چن ماه دیگه میخوان بیان ...!!!