سلام. بعد از نصب ویندوز 8 متوجه شدم که درایو دی وی دی رام در ویندوز 8 نمایش داده نمیشه. اول فکر کردم مشکل از دی وی دی رامه اما دو نفر هم با من تماس گرفتن و پرسیدن که چرا اینجوریه؟
حالا میخواستم بدونم واسه مشا هم همین حالت پیش اومده؟ :18:
Printable View
سلام. بعد از نصب ویندوز 8 متوجه شدم که درایو دی وی دی رام در ویندوز 8 نمایش داده نمیشه. اول فکر کردم مشکل از دی وی دی رامه اما دو نفر هم با من تماس گرفتن و پرسیدن که چرا اینجوریه؟
حالا میخواستم بدونم واسه مشا هم همین حالت پیش اومده؟ :18:
سلام کارهای زیر را انجام دهید تا مشکلتون حل بشه :نقل قول:
دستور Command Prompt را با set as administrator اجرا کنید بعد این دستور را کپی و پیست کنید و enter را بزنید :
سیستمتون را ریستارت کنیدکد:reg.exe add "HKLM\System\CurrentControlSet\Services\atapi\Controller0" /f /v EnumDevice1 /t REG_DWORD /d 0x00000001
ممنون. البته رو سیستم من مقدار 2 جواب داد.
این دستور رو کجا کپی کنم؟نقل قول:
Run
کلیدهای میانبر Win+R
اتفاقی نیفتاد
راه دیگه ای سراغ ندارید؟
وارد ویندوز که شدین کلید های Windows + X رو بزنید بعدشم طبق شکل گزینه مورد نظر انتخاب کنید بعدشم دستورات تو فایل txt پایین قراردادم به ترتیب وارد اینتر کنید بعدشم سیستم ریستارت کنید :20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لطف شما سپاسگزارم. بسیار کارگشا و مفید بود. {مسعود جعفری نوکنده}
دوست عزیز این فایل txt رو که شما گزاشتید لینکش پاک شده اگه میشه یه جا دیگه آپلود کنید بتونم دانلود کنم......ممنون
دوستان منم یک مشکل دارم میخواستم تاپیک بزنم گفتم تقریبا اسمش شبیه به همین تاپیک هست
مشکل من با درایو هام هست
قبلا که 7 داشتم هم همینطوری بود که تو این تصویر میبینید :
من xp هم دارم تو xp اسم درایو هام رو قشنگ مینویسه
اما اینجا فقط چند تا از دیارو هام اسمش رو درست و بقیه رو حتی rename هم میکنم دوباره همین local میشه
و مشکل جدید که تو 7 نبود و تو 8 هست اون درایو اخریم هست
که اصلا نمیتونم واردش بشم و access denied میده
و همین طور که میبینید حتی حجمش رو هم نشون نمیده
از طریق permissions هم رفتم و full دادم باز هم همینه
دوست عزیز من متوجه نشدم چیکار باید بکنم لطفا یکم بیشتر و واضح تر توضیح بدیدنقل قول:
شما گفتید{وارد ویندوز که شدین کلید های Windows + X رو بزنید بعدشم طبق شکل گزینه مورد نظر انتخاب کنید بعدشم دستورات تو فایل txt پایین قراردادم به ترتیب وارد اینتر کنید بعدشم سیستم ریستارت کنید}یعنی چی وارد اینتر کنید؟
شماطبق شکل همون پست اول که من قراردادم وقتی دکمه های Windows + X زدین طبق شکل باید گزینه مورد نظرکه بافلش مشخص کردم انتخاب کنید بعدشم بترتیب از متن اول داخل همون فایل txt رو از روش کپی بگیرین با موس بعدشم با موس داخل همون پنجره که شبیه داس وارد اینتر کنید برای اون یکی دستورم که دومی میشه همین کار ازاخرم سیستم ریستارت کنید.نقل قول:
برای مورد اول که همون تغییرنام درایو میشه اینکار کنیدنقل قول:
مرحله اول
کلیدهای Windows + Q رو همزمان فشار بدین داخل صفحه ای که باز میشه در قسمت سرچش طبق شکل اول گزینه شماره 1 گزینه مورد نظر تایپ کنید بعدشم طبق شماره 2 روش با موس یک کلیک راست کنید
مرحله دوم
بعد که کلیک راست کردین طبق شماره 4 گزینه مورد نظر انتخاب کنید
مرحله سوم
داخل پنجره ای که از میشه این دستورات پایین باموس بترتیب کپی بگیرین از روش بعدشم با موس اونجا paste اینتر کنید
کد:$drive = gwmi win32_volume -Filter "DriveLetter = 'C:'"
$drive.Label = "M"
$drive.put()
نکته: بجای c اسم درایو خودتون که میخواین لیبلش تغییر بدین وارد کنید بجای M هم اسم لیبل درایو وارد کنید که از من بطور مثال M زدم
واما برای مورد دوم
کلیدهای Windows + X همزمان فشار بدین بعدشم اززیرمنویی که باز میشه گزینه command prompet admin انتخاب کنید داخل کادری که بازمیشه متن پایین از روش با موس کپی بگیرین بعدشم با موس داخل اون پنجره paste اینتر کنیدبعدشم سیستم ریستارت با این یکی اکانت خودتون که ادمین باشه بالا بیاین
کد:net user administrator /active:yes
مرحله بعدشم طبق شکل روی همون درایو خودتون که همین پیغام که میده کلیک راست بعدشم طبق شکل پایین بترتیب شماره عمل کنید بعد که روی دکمه Apply درقسمت شماره 5 که کلیک کردین هرپیغامی که داد شما تایید کنید فقط بعد ازنوع تست کنید.
دوست عهزیز روی یه هاست پدر مادر دار آپ کن بازم پاک شد !!!!!نقل قول:
طبق تاپیک پایین برین شما.نقل قول:
با سلام
من به تازگي ويندوز 7 رو دوباره نصب كردم ولي يه مشكلي پيش اومده درايو d توي my computer نيست ولي اگه cd ويندوز رو بذارم و به مرحله انتخاب درايو نصب برسم و خارج بشم درايو ظاهر ميشه ولي اگه ري استارت كنم دوباره محو ميشه .
راستي موقع نصب ويندوز درايوي كه ويندوز نصب ميشه رو ميزنه logical و اونيكي درايو كه محو شده رو ميزنه system .
لب تاب من فقط دو تا درايو داره.
ممنون ميشم اگه جواب بدين
با نرم افزار Acronis بصورت اتوران سیستم را بوت کنید و در اونجا ببینید درایوتون هست یا نه ؟ و اینکه حجمش چقدره؟
اطلاعاتش هست یا نه.
من همین مشکل رو در ویندوز 7 دارم چیکار باید بکنم؟
همه این جواب ها به درد نمی خورد برید به سایت
روش دومش رو استفاده کنید برای من کار کرد