منیجمنت استودیو بهتره به نظر من...این کار کانکشن استرینگ هستش...(ارتباط با دیتابیس...)یعنی شما جداول رو که ساختی(که گفتی ساختی...به هر صورت مینویسم که چجوری بسازی!)... همینجوری ول میکنی میای بیرون، تو ویژوال اوستودیو کانکشن استرینگ میزنی و وصل میشی... یه سری دستورات داره که باید بری یاد بگیری....Ado.net رو سرچ کنی به نتایج خوبی میرسی....برا ساخت جدول:وارد برنامه که میشی، سمت چپ یه لیستی هست که نوشته دیتابیس و سکیوریتی و ..... رو ی کنار دیتابیس راست کلیک میکنی و نیو دیتابیس رو انتخاب میکنی... اسم میذاری واسش.....چند تا پوشه ساخته میشه....رو تیبل راست کلیک و NewTable رو کلیک میکنی....اسم میذاری....نام ستون ها و نوعشون رو مشخص میکنی....یکیش رو که منحصر به فرده و به هیچ عنوان بین افراد تکرار نمیشه، رو انتخاب میکنی...( مثلا شماره شناسنامه نمیشه!!!چون شمارههای دوبل زیاد هست...باید یا شمارهشناسنامه و سریال رو ذخیره کنی، یا شماره ملی رو...) به عنوان کلید در نظر میگیریش...(راست کلیک انتخاب به صورت کلید...انگلیسیش یادم نیست...)به همین صورت همهی جداول رو درست میکنی...کانکشن استرینگ، سرعتم پایینه ولی سعی میکنم یه پروژهای که یکی از دوستام بهم داده تا براش درستش کنم رو برات بذارم تا ببینی چجوری کار کرده!