دوباره اردیبهشت و دوباره نمایشگاه کتاب
13 تا 23 اردیبهشت نمایشگاه کتابه
تو این تاپیک میخوایم کتاب پینهاد بدیم و از خاطرات نمایشگاهیمون بگیم
Printable View
دوباره اردیبهشت و دوباره نمایشگاه کتاب
13 تا 23 اردیبهشت نمایشگاه کتابه
تو این تاپیک میخوایم کتاب پینهاد بدیم و از خاطرات نمایشگاهیمون بگیم
سلام
مثل اینکه 12 تا 22 هست
کسی میدونه واقعا کی شروع و تموم میشه؟ هر سایتی یه چیزی نوشته!
13 شروع میشه و 23 تموم میشه طبق ابلاغ سایت اصلیش
اخه اینو نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:34 AM ---------- Previous post was at 08:33 AM ----------
راستی سیستم ثبت نام بن هم که بسته شده دوباره باز میشه؟
یه مورد دیگه هر چی باشه ممکنه شما بیشتر از من نمایشگاه رفته باشی
برای خرید کتاب خارجی با بن یه روز رو مشخص میکنن مثلا امسال برای دانشجو ها 16 هم هست ولی من 87 که رفته بودم یادمه یه روز مونده به پایان نمایشگاه بود که من بن کتاب خارجی رو خریدم و همونجا هم کتاب رو خریدم
این تاریخ تعیین کردن از چه سالی شروع شده؟ اصلا این تاریخ ها جدی گرفته میشه؟
روز دوازدهم افتتاح نمایشگاه هست و بازدید کننده حق ورود نداره و از روز سیزدهم حق ورود بازدید کننده هست
خدا کنه جمعیت الکی امسال کم بشه یک عده فقط میان برای مسخره بازی !
پس تا 23 هست؟
ایول پس اینجوری راحت بعد ازمون ارشد میرسه برم نمایشگاه
ایول
نمیدونم با بن روز خاص داره یا نه ولی کلا خودتونو درگیر بن خارجی نکنید که سقفش خیلی پایینه و هر کتابیم واسه دانشجو مجاز ندونستن برید درب غربی که بخش آزاد کتب خارجیه با خیال راحت خرید کنید بن فقط بدرد بخش داخلی میخوره نه بین الملل.
اولین کتابی که پیشنهاد میکنم واسه خرید از نشر چشمه است و چاپ 90
حتما فیلم باشگاه مشت زنی رو دیدید اینم کتابی که بر اسا اون ساخته شده :
این اولین باری است که «چاک پالانیک» با یکی از مهمترین رمانهایش به خواننده فارسی زبان معرفی میشود.
پالانیک «باشگاه مشتزنی » را سال 1996 نوشت. رمانی که در نگاه اول روایتگر خشونت طلبی است، اما «جی.جی.بالارد» نویسندهی شهیر آمریکایی معتقد است «باشگاه مشتزنی» را باید آینهی تمامنمای انسان تنهای امروز دانست.
داستان زندگی یک شهروند آمریکایی که از ملال و روزمرگی کلافه شده است و به یکباره سر از باشگاهی درمیآورد که آدمهایی شبیه او برای خلاصی از سرخوردگیهایشان سراغ مشتزنی آمدهاند. زندگی قهرمان داستان پالانیک بهزودی سیر دیگری پیدا میکند.
چاک پالانیک در سال 1962 در واشنگتن متولد شده است. این نویسنده 46 ساله تا امروز 11 کتاب داستانی و سه اثر غیرداستانی منتشر کرده است. «باشگاه مشتزنی» او تا اوایل سال ۹۸ در ردهی برترین کتابهای کتابخانههای ایالت متحدهي امریکا باقی ماند و کمی بعد وقتی« دیوید فینچر» فیلمی براساس این داستان ساخت، دوباره این کتاب به لیست پرفروشترینهای آمازون راه یافت.دیوید فینچر فیلم «باشگاه مشتزنی» را با حضور چهرههایی همچون «برد پیت» و «ادوارد نورتن» ساخت، بااینحال پایان فیلم و رمان چندان شباهتی به یکدیگر ندارد و کارگردان و نویسنده هر یک راه خود را رفتهاند.
قیمت : 5400 تومان
چاپ : دوم
تعداد صفحه: ۲۲۷ صفحه
آقا از شانس من همه بانک های استان ما کارت رو تموم کردن میگن تو نمایشگاه میشه گرفته درسته؟
من روز اخر میتونم برم تا روز اخر هم کارت دارن؟
نقل قول:
روز آخر فکر نکنم ولی اگر روزهای اول سه چهار روز اول برین فکر کنم هست
بانک صادرات یک چادر میزنه تو صحن اصلی که مربوط به این کارها هست گرفتن کارت و دیگر امور بانکی سال پیش تا روز سوم میرفتم بود ولی بعضی از دوستان روز پنجم رفتن گفتن الکی پیچوندن و ندادن
جالبه زنگ زدم به یکی از بانک های صادرات تو یه شهر دیگه در کمال تعجب گفت هنوز به دست ما نرسیده قرار بود امروز برسه اما به احتمال زیاد شنبه میرسه
امکان داره به بعضی شعب دیرتر بدن؟ یا منو پیچوندن؟
سلام دوستان من کد رهگیری دارم ولی چون نرسیدم روز اول کارت رو بگیرم الان تمام بانک های استان گلستان تموم کردن به غیر از رفتن به نمایشگاه و گرفتن از اونجا چی کار میشه کرد؟
میشه به بانک گفت برای من درخواست بدن؟
دوستان اگه میشه نظرشون رو درباره این پیشنهاد بدن:
من هم مشکل شمارو داردم. امیدوارم تو نمایشگاه کارت گیر بیارمنقل قول:
اگه به خاطر اینکه از تخفیف برای خرید بخوای استفاده کنی بیخیال نمایشگاه بشی بیشتره. چون هزینهء رفتو برگشتت از اون 20 تومن تخفیف بیشتر میشه.
برای کسایی که تهران زندگی نمیکنن باید حداقل 50 هزار تومن تخفیف باشه تا یه سودی داشته باشه خرید کتاب از نمایشگاه کتاب. ویا اینکه اون بن رو بشه تو کتاب فروشی های معتبر هر شهر هم استفاده کرد. امیدوارم مسئولین یه فکری بکنن!
من موندم چرا وقتی میگن 2 میلیارد بودجه اختصاص دادن و برای هر نفر هم 20 تومن در هر بار ثبت نام از این بودجه کم میشه اینا یعنی امار این که چند تا باید کارت بدن رو نمیدونن؟ که همه جا مشکل نبود کارت دارن؟نقل قول:
سلام!
این کارت کتاب بانک صادرات فقط واسه نمایشگاه هست یا بعدا هم به درد میخوره؟
فقط برای نمایشگاه هست
نقل قول:
سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم نشر چشمه از حضور در نمایشگاه محروم شده.
البته در همون تایمی که نمایشگاه بین المللی برگذار میشه می تونید به محل کتاب فروشی نشر چشمه مراجعه کرده و با همان تخفیف نمایشگاه خرید کنید.
محل فروش رو هم احتمالا اکثرا میدونن کجاست ولی چون اینجا تبلیغ میشه نمیگم.
واقعا نمایشگاه بدون نشر چشمه انگار یک بخش اساسیش وجود نداره :13: