گزارش داوری: گل ریبری آفساید نبود؛مارسلو باید اخراج می شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Archivo
سایت گل- بایرن مونیخ سه شنبه شب موفق شد تا در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا بانتیجه 1-2 از سد رئال مادرید عبور کند.
باواریایی ها درابتدا با گل ریبری از حریف پیش افتادند . خیلی ها معتقد بودند که گل ریبری که از روی ارسال کرنر به ثمر رسیده، آفساید بوده است ولی طبق گزارش کارشناسی منتشره در روزنامه مارکا، که یک کارشناس مادریدی به نام آقای آندوخار مسئولیت آن را برعهده دارد، این گل افساید نبوده و به درستی پذیرفته شد.
ستاره فرانسوی به توپ ضربه زد و توپ به دروازه کاسیاس وارد شد. بازیکنان رئال معتقد بودند که لوئیس گوستاوو در آفساید بوده ولی این درست نبود.
به علاوه داور انگلیسی به اشتباه، مارسلو را به خاطر تکل خشنی که برروی مولر انجام داد از زمین مسابقه اخراج نکرد. تصمیم درست آن بود که در آن دقیقه ، مارسلو زمین مسابقه را ترک کرده و رئال ده نفره کار را دنبال می کرد
هاینکس: مارسلو باید اخراج می شد؛گل گومز،مزد تلاشهایش بود
مربی بایرن معتقد است که تیمش به شایستگی مقابل رئال به پیروزی رسیده
هاینکس: مارسلو باید اخراج می شد؛گل گومز،مزد تلاشهایش بود
مربی بایرن معتقد است که تیمش به شایستگی مقابل رئال به پیروزی رسیده
By Ghazal Ziari
Bongarts
سایت گل- یوپ هاینکس مربی بایرن مونیخ معتقد است که تیمش به شایستگی با نتیجه 1-2 از سد رئال عبور کرده است
درپایان دیدار حساس و تماشایی 3 شنبه شب آلیانس آرنا، مربی بایرن درکنفرانس خبری شرکت کرد و گفت:« فکر می کنم که در کل، این برد با شایستگی به دست آمد. در 15 دقیقه ابتدایی بازی، رئال خیلی خوب بازی کرد. ولی بعد ما رهبری را در دست گرفتیم و فکر می کنم که به خوبی بازی را مدیریت کردیم.»
هاینکس در ادامه صحبتهایش که در روزنامه مارکا بازتاب یافت، به تمجید از عملکرد ماریو گومز، زننده گل برتری باواریایی ها پرداخت و به این نکته اشاره کرد که گومز علاوه بر به ثمر رساندن گل سرنوشت ساز بازی ، تلاش زیادی در بازیابی توپها داست:« ماریو خیلی خوب بازی کرد؛ نه فقط به خاطر گلی که به ثمر رساند، بلکه او تلاش فراوانی در بازیابی توپها داشت.»
مربی بایرن در پاسخ به سوالی درمورد خطای مارسلو روی توماس مولر که با اعتراض فراوان بازیکنان قرمزپوش همراه بود، به این نکته اشاره کرد که بازیکن برزیلی رئال باید اخراج می شد ولی اگر یک بازیکن او چنین خطایی را انجام می داد، کارت زرد را کافی می دانست.
هاینکس درادامه صحبتهایش گفت:« قبل از بازی فکر می کردم که دوئل هیجان انگیز و مملو از شوری بین دو تیمی خواهد بود که حضور پررنگی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا دارند. کسب نتیجه 1-2 مقابل تیم بزرگی مثل رئال، به ما شادی زیادی می دهد.»
مربی بایرن ادامه داد:« ما مسئولیت بزرگی را بر دوش داریم. این نتیجه بازی رفت بود. ما عطش، چابکی، عطش برای نبردمان را نشان دادیم و بازیکنانمان در طول تمام 90 دقیقه مبارزه کردند. باید از عملکرد تیمم تمجید کنم و به آنها تبریک بگویم.»
مربی سابق رئال مادریددر پاسخ به سوالی درمورد تغییرات در تیمش گفت:« گاهی وقتها تغییرات انجام شده، لازم هستند، بیشتر به خاطر ریتم بازی مان. ولی در روز سه شنبه مطمئن بودم که باید ماریو گومز را در زمین نگه دارم. او در طول بازی ، تلاش زیادی کرد و خیلی خوب بود. ماریو واقعا جنگید و با اطمینان خوبی با توپ حرکت می کرد. او برای تیم خیلی تلاش کرد و گلی که در پایان مسابقه به ثمر رساند، مزد تلاشهای او بود.»
مورینیو:در یک بازی خوب،باختیم؛گل اول بایرن به نظرم آفساید بود
مربی پرتغالی رئال در پایان دیدار تیمش مقابل بایرن در کنفرانس خبری شرکت کرد
Getty Images
سایت گل- بعد ازاتمام دیدار دو تیم بایرن مونیخ- رئال ، ژوزه مورینیو مربی پرتغالی مادریدی ها چندان ناراحت و آزرده به نظر نمی رسید.
مورینیو در صحبتهایی گفت:« این بازی برای من احساس منفی ایجاد نکرد. ما در بازی لیگ قهرمانان فصل گذشته هم باختیم و خودمان هم می دانیم که چطور باختیم. 3شنبه شب هم در یک بازی خوب باختیم، در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا و آن هم با مشارکت تمام بازیکنانمان.فکر می کنم که ما شایسته باخت نبودیم ولی باختیم. فوتبال همین جوری است و ما می خواهیم که ببریم.البته این یک نتیجه طبیعی است. الان باید مقابل هوادارانمان بازی کنیم و نسبت به نتیجه بازی رفت واکنش نشان دهیم.»
مربی پرتغالی درادامه صحبتهایش به دفاع از کوئنترائو پرداخت و اعلام کرد که این بازیکن پرتغالی در گل دوم بایرن مقصر نبوده:« خیلی ها اشتباه می کنند. کوئنترائو بازی سختی را پیش رو داشت و مسئولیتش را انجام داد.»
البته آقای خاص نتیجه این بازی را ناعادلانه می داند:« خیلی سخت است که در یک دیدار، بتوان در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به پیروزی رسید. چنین نتیجه ای، طبیعی است. نتیجه 1-1 یا برد 1-2 برای حریف؛ من گل اول بایرن را دیدم و به نظرم آفساید رسید ولی این اشتباهات عادی ای از سوی داوران است و اتفاقی هم نمی افتد.»
مورینیو ادامه داد که تیمش در برنابئو واکنش مناسبی انجام خواهد داد:« واکنش نشان دادن کار سختی است ولی نباید نتیجه خارق العاده ای را رقم بزنیم.»
مورینیو در پاسخ به سوالی درمورد دلیل باخت تیمش گفت:« ما باختیم چون بایرن در دقیقه 90 گل زد.این اولین شکست ما در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپاست ولی این شکست به من حس منفی ای نمی دهد. »
مورینیو دراین کنفرانس خبری تنها درمورد بازی با بایرن صحبت نکرد. او در صحبتهایی با اسکای سپورت هم پاسخگوی سوالی درمورد گواردیولا شد و گفت:« پپ جوان باهوشی است و به خوبی می داند که چطور تیمش در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا به پیروزی می رسد.خود او دقیقا می داند که تیمش چطور به این پیروزی ها دست می یابد.»
آقای خاص درمورد دزدی کفشها از رختکن رئال گفت:« شرم آور است. این غیر ممکن است که اتفاقی این چنینی در برنابئو رخ دهد.»