سلام
كسي ميدونه اون كدي كه باهاش نو بودن گوشي كا700 رو امتحان ميكنن چيه؟؟
با تشكر
Printable View
سلام
كسي ميدونه اون كدي كه باهاش نو بودن گوشي كا700 رو امتحان ميكنن چيه؟؟
با تشكر
اصلا چنين كدي وجود داره ؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تا حالا همچين چيزي نشنيدم!!!!!!!!!
بترتیت اینها رو وارد کنید راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره وارد یه منو میشید برید تو گزینه service tests و بعد total call time رو بزنید اینجا دقایقی که گوشی باهاش صحبت شدهرو می زنه.
موفق باشید.
ایول نکته کنکوریش بود
رو اين نميشه زياد حساب كرد چون اگه طرف زرنگ باشه كل زمان رو Clear ( پاك) ميكنه !!نقل قول:
نوشته شده توسط ehsan_monster
شما دوست عزیز اگه یک بار تست کنی می بینی که با ریست کردم تایم گوشی این تایم تو این منو ریست نمیشه و در کل ریست کردن به راحتی ریست کردن تایم گوشی نیست که آدم زرنگی که شما میگی بتونه بکنه.;)نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
موفق باشید.
شايد شما درست ميگي ;) :)نقل قول:
دمت گرم واقعا حال دادی دیگه احتمال غالب شدن گوشی دست دو خراب به صفر میرسه
دمت گرم
دمت گرم
دمت گرم تو نوکیا هم همینه!!!!!!!!!!!!
اصلا تو همه گوشی ها......!!!!!!!!!!!!!
باز م دمت گرم :king: :king: :king:
خواهش می کنم عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط metal_militia
ببخشيد من يه خورده زير ديپلم صحبت ميكنم ولي وقتي روي يك گوشي(نوكيا) راست رو ميزنم ميره تو قسمت تقويم يا ميره توي قسمت نوشتن پيام .... منظورتون از راست و چپ و ستاره چيه دقيقا؟ و آيا روي گوشي بدون سيم كارت هم كار ميكنه ؟نقل قول:
و يك سوال ديگه: روشي براي تست كردن كل سخت افزار و نرم افزار گوشي هست؟ چون یه مغازه هست که کا700 رو 170000 میده. می ترسم گوشیش مشکلی چیزی داشته باشه !! :sad:
خیلی خیلی ممنووووون
من روی نوکیا تا حالا تست نکرده ام.نقل قول:
نوشته شده توسط sima22
ببین عزیز شما این ها رو ÷شت سر هم باید بزنی مهم نیست گوشی تو چه منویی میره.
منظورم از راست و چپ و ستاره دقیقا همون دکمه هایی هست که روی صفحه کیبورد موبایل می بینی.
از این منو یه جورایی همین کار یعنی تست انجام می گیره.
روی k700 جواب میده 100% و در آخر اینکه من روی گوشی بدون سیم تست نکردم اگه کسی کرد بگه میشه یا نمیشه.
موفق باشید.
این کد: *>*>>*< که باید بترتیب از سمت چپ به راست وارد بشه
برای گوشی های سونی اریکسنه
و فرقی نمی کنه تو گوشی سیم کارت باشه یا نه
ک 700 دسته دو 170!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نوش این قیمته 10 بالا
1)قیمتش چنده الان ؟ من متوجه منظورت نشدم؟ 2) از كجا بفهمم گوشيش سالمه؟؟؟ زود جواب بدين لطفا !
نوش 180تومن
دسته دو 130.140 همين روشي كه بچه ها گفتن رو انجام بدي يه جا در مورد تست گوسي ه