با سلام بر دوستان
میخواستم بدونم چه مارک هایی خوب هستند !! بهترین؟؟ ایا hp بهتر هست یا dell
لطفا کمک کنید ؟؟؟ قیمت هم بین 700 تا 800 باشه!!؟؟
سپاس:40:
Printable View
با سلام بر دوستان
میخواستم بدونم چه مارک هایی خوب هستند !! بهترین؟؟ ایا hp بهتر هست یا dell
لطفا کمک کنید ؟؟؟ قیمت هم بین 700 تا 800 باشه!!؟؟
سپاس:40:
کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اچ پی بهتره یا سونی یا دل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا 700 تومن بنظر من شما بهتره بری سراغ برند ACER
سونی تو این رنج اصلا چیز خوبی وجود نداره
HP هم تو مایه های 1 تومن میتونی چیز خوب توش پیدا کنی و دل هم تا قیمت 1200 فک نمیکنم مدل هاش چنگی به دل بزنه
دل که همه میگن کیفیت خوبی نداره...شانسیه!نقل قول:
سونی خیلی خوبه ولی گرونه!
اچ پی هم خوبه هم مقرون به صرفه.
متشکرم دوستان شما توی مایه های 800 تومان چه برندی را پیشنهاد می کنید؟؟؟
accer به درد میخوره اصلا !!!
سپاس
Hiنقل قول:
Asus X54 HY
Acer 5749
Lenovo B570
Samsung 300E5Z
متشکر از شما دوست عزیز
این مارک هایی که معرفی کردید ایا از نظر کیفیت و عمر و.... موارد به درد میخورند؟؟؟ این مارک ها زیاد نام اشنا نیستند!!!
من خودم از hp خوشم میاد لطفا توی مایه های 900 اگه مدلی سراغ دارید معرفی کنید!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس بی کران
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟:42:
نظر شخصی من روی ایسوس و lenovo هست...نقل قول:
به نظرم asus برندی هست که بیشتر میشه رو محصولاتش حساب کرد...
تو مدل هایی که گفتم فقط سامسونگ نام آشنا نیست ، ایسوس الان برند پیشتاز ایران هست ، لنوو هم که تو کل دنیا معروفه ، به کیفیت فوق العاده ای که داره ، ایسر هم که هم کانفیگ خوب میده و هم کیفیت خوب .نقل قول:
ولی اگر HP میخوایید ، قبلنا میشد 4530 رو خرید ، الان رو نمیدونم ، شاید بتونی core i3 / intel 3000 بخری .
سریه G6 هم هست که کیفیتش با کل سری های HP فرق داره و به نظرم رو برند های دیگه سرمایه کنید بهتره .
من اگر باشم و بخوام تا این مقدار هزینه کنم ، اول لنوو رو میخرم بعد سامسونگ ، و بعد ایسوس و یا ایسر .
با سلام بر دوستان عزیز
lenovo ساخت کدام کشور هست و کیفیت اش چطوری هست!!!! این مدل که معرفی کردید خیلی امکانات خوبی داره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه شما دوستان چه مدلی پیشنهاد می کنید!!!
یکی دوستان گفت بهتره یا تابستان صبر کنید!!! چه کار کنم؟؟؟ ایا تا اون موقع قیمت ها بالا میره!!؟؟؟
سپاس
با سلام
یک سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید!!
من شنیدم روی گرافیک هایintel HD graphics بازی گرافیک بالا نصب نمیشه !!! مثل pess 2012!!! ولی روی گرافیک های Nvidia gefprce بازی های با گرافیک بالا نصب میشوند!!!! مخصوصا لپ تاپ های دل سری 5110 که خیلی ازش تعریف می کنند!!
ایا این موضوع در مورد گرافیک واقعیت داره؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس
راستی این دو نوع گرافیک چه فرقی با هم دارند؟؟؟
فقط دل هم برند عالیه با مونتاژ عالی و هم کارایی بالا و قیمت مناسب dell vostro dell 5110 core i3
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
نقل قول:
کمپانی دل هم که یکی دو روزه به وجود اومده جزو تقسیم بندی اقا به حساب نمی یاد
متشکر: بعضی ها میگن دل به درد نمی خوره!!! من موندم واقعا چی بگیرم!!! مثلا تنها لپ تاپی که usb3 داره دل هست و هیچ لپ تاپ دیگری ندیدم که این قابلیت را داشته باشه!!!
نقل قول:
دوست عزیز به هیچ عنوان گول این ها رو نخورید اینها فکر می کنی به فکر منفعت تو هستن عیبی نداره تحقیق کن من خودم دل دارم و فروشگاه و همینطور تجربه لب تابیه که تا تو حوض خونتون نندازیش برات کار می کنه
با سلام بر دوستان عزیز: من بودجه ام به طور دقیق و قطعی مشخص شد = 1500000 تومان : اردیبهشت میخوام بگیرم لپ تاپ را!!
من مد نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مد نظر دارم!!! به نظر شما کدام بگیرم؟؟؟ گرافیک و سی پی یو و رم خیلی برا م مهمه!!!
اگه مارک های دیگه توی این رنج سراغ دارید که خوب هست لطفا معرفی کنید؟؟؟
سپاس
بهترین انتخاب acer هستش و تو این فروم هرکی که گرفته راضی بوده و بدون مشکل و سایتش هم خوب داره ازش حمایت میکنه
میتونید برای مقایسه بنچ مارک ها رو ببینید در سایت :
[HTML]www.notebookcheck.net[/HTML]
تشکر از شما دوست عزیز: به نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از نظر قیمت و کاربرد خوبه!!! نظر شما چی هست؟؟؟ یعنی بگیرمش؟؟؟ در ضمن کلا بی خیال دل شدم:31: چون خیلی دوستان ازش بد میگن !! من هم حوصله دردسر ندارم!!!
سپاس
آره بگیر شاید اکازیون نباشه ولی در حد ای بودجه و در مقایسه با اون مدل دل خیلی خوبه
مبارک باشه
متشکر دوست عزیز: من بیشتر مد نظم ایسوس هست ولی هر چی نگاه می کنم از بودجه من بالاتر هست!!! شما اگه ایسوس در حد بودجه ی من میشناسید لطفا معرفی کیند؟؟؟
راستی سایتی را میشناسید که قیمت لپ تاپ ها رابه صورت به روز داشته باشه؟؟؟
سپاس
راستی دوستان کسی تا حالا لپ تاپ به صورت اینترنتی خریده: مثلا از سایت دیجی کالا!!!!!!!!!!!!
چون توی شهر ما قیمت ها خیلی گران هست مثلا روی قیمت لپ تاپ اگه تومان1500000 باشه 100تا 200 هزار تومان میخورند!!! و گمان نکنم گارانتی هم داشته باشه!!!
حالا نمیدونم چه کار کنم!!!
اگر سایت های معتبر در مورد فروش اینترنتی لپ تاپ میشناسید لطفا معرفی کنید !!؟؟؟
سپاس
ببین دوسته عزیز این سایت ها در واقه تنها فروشنده هستند و گرانتی رو شما باید با شرکت اون در تماس باشید
شما میتونید حتی با شرکت های گارانتی هم جهت خرید لپ تاپ تماس بگیرید
ولی در مورد سایت اگه تبلیغات نباشه سایت رایان صبا من خودم ازش خرید داشتم سایت خیلی خوبی هستش
ایسوس :
k53
k43
اگه کانفیگ خوب و با قیمت خوب داشتن میتونید خرید کنید
متشکر دوست عزیز: واقعا شما به صورت اینترنتی از این سایت لپ تاپ گرفتید!!!! سایتش یکم مشکوک می زند!!! نشان نماد اعتماد الکترونیکی نداره و گارانتی اش هم معلوم نیست چی هست!!!!
راستی دوستان: روی کارت گرافیک های hp که ATI هست بازی هایی مثل fifa 2012 و pess 2012 و....... و کلا گرافیک بالا نصب میشه!!!
راستی من بین asus -a53sv-i5 با acer 5750 g-h موندم به نظر شما کدام بهتره؟؟ از نظر کاربرد و مشخصات هر دوتا در یک حد هستند!! ولی asus گرانتر هست؟؟؟؟
راستی من توی سایت دیجی کالا دیدم که نوشته بود لپ تاپ Asus بر خلاف لپ تاپ های دل و ایسر داغ نمیکنه!!!! حالا چه کار کنم یعنی ایسر هم داغ میکنه ودر حد دل هست!!! راستی با دستگاه هایی که فن خارجی دارند ودر زیر لپ تاپ میزارند میشه لپ تاپ را خنک کرد!! یعنی تاثیر داره؟؟؟ قیمتش چطوریهاست؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس
کسی نیست ما را راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
عزیز موقعی که همه به من گفتن ایسر نخر رفتم ایسر خریدم خودم حالا چند تا نکته بگم از ایسر برخلاف بعضی از مارکها و کانفیگها که کارت شبکه انها 100 مگابیت برثانیه هست اکثر کانفیگهای ایسر دارای کارت شبکه 1000 مگابیت هستند :19: من خودم یکسال و نیم هست که 5742g acer دارم و تا الان هیچ مشکلی هم نداشتم این که میگن لپتاپ داغ میکنه اره همه لپ تاپ ها داغ میکنن حتی اون ایسوز و سونی من خودم بتلفیلد 2 و 3 ندای وظیفه اگر اشتباه نکنم 5 و6 و سری های نیدفوراسپید و کرایسیس که خدای گرافیک هست رو انجام دادم هم روی ایسوز و هم روی دل هم اچ پی هم ایسر هم سامسونگ همشون در حد هم داغ میکنن حالا با چند درجه تفاوت که اونم چیز عجیبی نیست فن بیرونی تاحدودی جلوی گرما رو میگیره ولی من خوشم نمیاد یعنی همون روز خردیم و اصلان استفاده نکردم کلا ایسر چون نمایندگی توی ایران نداره قیمتش نسبت به بقیه کمتر هست حتی این سازگار که گارانتیش میکنه الکی هست (((ایسر اصلان نمایندگی رسمی توی ایران نداره و دروغ هست))) نمایندگی اصلی دوبی هست نکته اگر لپ تاپ تا 3 ماه کارکرد هیچ مشکلی براش پیش نیاد خیالت راحت دیگه خراب بشو نیست زیاد هم به حرف فروشندگان توجه نکن اونا میخوان کالای خودشون رو بفروشن تو خودت باید اخر انتخاب کنی من باشم پول اضاف بایت برند نمیدم البته بعضی ها هم هستن که نام برند براشون مهمتر است اگر از اون دسته افرادی اصلان سراغ ایسر نیا چون به هیچ وج برند معروفی توی ایران نیست مشتری های خاص خودشو داره ولی اگر برند برات مطرح نیست میتونی با هزینه اضافه که بخوای روی ایسوز کنی یک مدل بالاتر از ایسر رو بردارینقل قول:
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کرده باشم در اخر
عزیز موقعی که همه به من گفتن ایسر نخر رفتم ایسر خریدم خودم حالا چند تا نکته بگم از ایسر برخلاف بعضی از مارکها و کانفیگها که کارت شبکه انها 100 مگابیت برثانیه هست اکثر کانفیگهای ایسر دارای کارت شبکه 1000 مگابیت هستند :19: من خودم یکسال و نیم هست که 5742g acer دارم و تا الان هیچ مشکلی هم نداشتم این که میگن لپتاپ داغ میکنه اره همه لپ تاپ ها داغ میکنن حتی اون ایسوز و سونی من خودم بتلفیلد 2 و 3 ندای وظیفه اگر اشتباه نکنم 5 و6 و سری های نیدفوراسپید و کرایسیس که خدای گرافیک هست رو انجام دادم هم روی ایسوز و هم روی دل هم اچ پی هم ایسر هم سامسونگ همشون در حد هم داغ میکنن حالا با چند درجه تفاوت که اونم چیز عجیبی نیست فن بیرونی تاحدودی جلوی گرما رو میگیره ولی من خوشم نمیاد یعنی همون روز خردیم و اصلان استفاده نکردم کلا ایسر چون نمایندگی توی ایران نداره قیمتش نسبت به بقیه کمتر هست حتی این سازگار که گارانتیش میکنه الکی هست (((ایسر اصلان نمایندگی رسمی توی ایران نداره و دروغ هست))) نمایندگی اصلی دوبی هست نکته اگر لپ تاپ تا 3 ماه کارکرد هیچ مشکلی براش پیش نیاد خیالت راحت دیگه خراب بشو نیست زیاد هم به حرف فروشندگان توجه نکن اونا میخوان کالای خودشون رو بفروشن تو خودت باید اخر انتخاب کنی من باشم پول اضاف بایت برند نمیدم البته بعضی ها هم هستن که نام برند براشون مهمتر است اگر از اون دسته افرادی اصلان سراغ ایسر نیا چون به هیچ وج برند معروفی توی ایران نیست مشتری های خاص خودشو داره ولی اگر برند برات مطرح نیست میتونی با هزینه اضافه که بخوای روی ایسوز کنی یک مدل بالاتر از ایسر رو بردارینقل قول:
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی کرده باشم
متشکر دوست عزیزاز راهنمایی بسیار خوبتان!!:20:
پس ایسر توی ایزان نمایندگی نداره!!! پس این دیجی کالا که ایسر 5750 را با گارانتی طلایی میده!! کشک هست!! جالبه!!!
من بیشتر دنبال داشتن گارانتی هستم (چون اگر خراب شد لپ تاپ بشه یک کاریش کرد.!!)و به شخصه مارکasus را دوست دارم ولی هزینه اش خیلی سنگین هست asus!! نمیدونم می ارزه یا نه؟؟؟
حالا من بازم موندم چی بگیرم!!!! راستی اگه لپ تاپ خراب بشه باید چه کار کرد؟؟؟؟ تعمیرات سخت افزاری ها میتونند تعمیرش کنند؟؟یا حتما باید به نمایندگی فرستاد!!!؟؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
راستی دوستانی که با لپ تاپ های asus و acer کار کردند !! لطفا نظر بدهند و راهنمایی کنند!!!! و اگر مارک های بهتری نسبت به این ها میشناسید لطفا راهنمایی کنید؟؟ راستی asus تو ایران نمایندگی درست و حسابی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سپاس
راستی دوستان نظرتون در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیست؟؟؟ ایا به درد کار های گرافیکی و بازی (pess 2012 و fifa 2012) میخورد!!
از نظر کیفیت چطوری هست؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
سپاس
دوستان: کسی میدونه چه شرکتی لپ تاپ های acer و asus را گارانتی میکنه!!!
ایا گارانتی دیجی کالا به درد میخوره؟؟؟؟
سپاس
ايسر گارانتي زياد داره كه معتبرترينش سازگار هست
اسوس هم شركت هاي سازگار امرتات ويستاپخش ماديران و ديجيتال گارانتي ميكنن
ولي اينا هيچكدوم نماينده قانوني نيستن
به خاطر بايكوت ايران
و فقط وارد كننده حساب ميشن
متشکر دوست عزیز :من میخوام یا ایسر بگیرم یا ایسوز !! به نظر شما با کدام گارانتی بگیرم بهتره؟؟؟؟؟ معتبر تره؟؟؟؟
معتبرترین گارانتی هردوتا سازگار ارقام هست! که لنوو رو هم گارانتی میکنهنقل قول:
میتونی با گارانتی ویستا پخش هم بگیری
متشکر دوست عزیز: ایا گارانتی که دیجی کالا میده ایا اعتبار داره؟؟؟ برای چه نمایندگی ای هست؟؟؟؟
و یک سئوال دیگه هم داشتم!! لطفا راهنمایی کنید!!
میخواستم بدونم قیمت لپ تاپ دقیقا به چیز هایی بستگی داره!!! به سکه - نفت - دلار یا چه چیز دیگه ای بستگی داره؟؟؟؟
اخه بعضی ها میگن الان قیمت لپ تاپ ها مخصوصا ایسوس خیلی گران شده!!! دست نگه دار!! من عاقبت نفهمیدم کی بگیرم بهتره!!! ایا اردیبهشت زمانش خوب تر هست!!! یا روز به روز قیمت ها بالا تر میشند!!! لطفا راهنمایی کنید؟؟
:41:
سپاس
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
HP probook 4530s هم جای بسی تامل داره:D
من خودم بودجم 1300 هست و 100% همون رو میگیرم
البته من بازی نمیکنما:D
ولی بهترین لپتاپ از لحاظ ظاهری و خرکاری به نظر میاد
درسته دوست عزیز : من هم از hp !! مخصوصا ظاهرش خوشم میاد ولی ای کاش شرکتش روی کارتهای گرافیک geforce و پردازنده های intel بیشتر سرمایه گذاری می کرد!!!