سلام خدمت دوستان عزیز
این تاپیک رو در بخش سایپا ایجاد میکنم و هرماه شرایط فروش محصولات
این شرکت رو در این تاپیک قرار میدیم.
این تاپیک فقط جهت اطلاع رسانی هست و سایر مباحث در زمینه
انتخاب و خرید خودرو در بخش مشاوره خرید خودرو مطرح بشه.
Printable View
سلام خدمت دوستان عزیز
این تاپیک رو در بخش سایپا ایجاد میکنم و هرماه شرایط فروش محصولات
این شرکت رو در این تاپیک قرار میدیم.
این تاپیک فقط جهت اطلاع رسانی هست و سایر مباحث در زمینه
انتخاب و خرید خودرو در بخش مشاوره خرید خودرو مطرح بشه.
آخرین لیست شرایط فروش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم : 248.3 Kb
شرایط فروش محصولات سایپا ( فروردین 91 )
آقا این یعنی چی؟؟؟ یعنی کلا اعتباری ندارن؟؟؟
تا چند روز آینده شرایط کامل تر را اعلام می کنند.نقل قول:
درسته که سایت فروش نمایندگی ها باز شده ولی فروش فوری ندارن مگر اینکه به صورت امانی موجود داشته باشند.
دوست عزیز شرایط فروش فوری اعتباری سایپا اعلام شده که فعلا فقط برای تیبا و 131 و 131 پایه گاز سوز هست که می تونید در لینک زیر مشاهده کنید.
دوستان عزیز شرایط فروش فوری اعتباری سایپا در فروردین 91 اعلام شده که فعلا فقط برای تیبا و 131 و 131 پایه گاز سوز هست که می تونید در لینک زیر مشاهده کنید.
من خودم دنبال پیش فروش اعتباری هستم. یعنی 4 تومن بدم. 4 تومنم وام داشته باشه. مابقیشم 3 4 ماه دیکه. نمیدونید کی این شرایطو اعلام میکنن؟؟ معمولا اینقدر طول میکشه هر سال؟؟ بعدشم این قضیه پراید پایه گاز سوز چه؟؟؟ جدیده؟ باز میخوان ثبت نام کنن بعد نوبتش که شد بگن نداریم یا از این مدل ببر یا وایسا ؟آخه پراید بدبخت مصرفش چی هست که دیگه بخوای پایه گاز سوزش کنی؟:20:
دوستان عزیز ، بالاخره شرایط جدید پیش فروش اعتباری محصولات سایپا در سال 91 اعلام شد. :20:
پایه گازسوز هم موجود دارن و مشکلی ندارن (سال پیش موجود نبود) و ماشین های خوبی هم هست ولی خوب اختلاف قیمتش زیادهنقل قول:
درود.
آقا این پسر خاله ی ما قبل از عید پول و ... رو واریز کرده ولی 30 روز که رد شد هیچی؛ بیشتر هم رفت و هنوز که هنوزه وضعیت ماشینش رو مینویسه آماده تخصیص. این یعنی چی ؟ کی تحویل میدند ماشین رو بهش؟ از طریق نمایندگی و اعتراض توی سایت هم نشد؛ کلا راهی نیست که زودتر روی قولشون باشند و تحویل بدند ؟
شاد و پیروز و سربلند باشید
تحویل فوری بوده(30 روزه)؟نقل قول:
به هر حال تقریبا سایپا در 30 روز گذشته زیاد خودرو تحویل نداده و هر چی هم تحویل شده امانی بوده.
به هر حال با 1817 تماس بگیرید چون از شما اگر تحویل فوری بوده خیلی عجیبه که تحویل نشده چون باید مدل 90 تحویل می دادن ولی الان که سال عوض شده مدل خودرو 91 هست و ...
درود
بله ؛ حتی الان هم برای اطمینان زنگ زدم و از پسرخاله ام پرسیدم؛ گفت که تحویل فوری 30 روزه بوده.نقل قول:
بنده ی خدا کارش لنگ مونده و نمیدونه دیگه باید چیکار کنه، چون روی این تحویل دادنش خیلی حساب باز کرده بود. :41:
شاد و پیروز و سربلند باشید
بسیار خوب شما فردا با 1817 تماس بگیرید و شماره اداره تحویل رو بگیرید و پیگیری کنید حتما!نقل قول:
دوست عزیز در وقت اداری با این شماره تماس بگیرید 02144906682نقل قول:
امیدوارم بتونن کمکتون کنند
سایپا در واکنش به کاهش قیمت محصولاتش به اجبار دولت و مجلس خیلی راحت وام 4 تومنیشو تبدیل کرد به 3 تومن تا بار دیگه ثابت کنه کی رییسه .... خدا تک تکشونو لعنت کنه.
یعنی الان قیمت ها برگشته به حالت قبل؟؟؟؟نقل قول:
چه فرقی داره؟؟ 500 تومن ارزون شه بعدش 1 تومن گرون تر شده (از نظر کاهش وامش میگم. ) در واقع فشارش باز روی مردم آمد. تو این مملکت به هیچی نمیشه اعتماد کرد. من که خیلی پشیمونم. کاش با همون شرایط قبلی میرفتم ثبت نام می کردم. الان دیگه نمیتونم. ظاهرا قسمت نیست ماشین بخریم. یا حق. ..
برای افرادی که می خواهند نقدی خرید کنند که فرق می کنه ، شما باید ثبت نام می کردی و نباید امروز و فردا کنی . ولی باز هم نگران نباش سایپا هر سال شرایط خاصی را در زمان های خاص اعلام می کنه که یکیش شرایط سالروز آزاد سازی خرمشهر هست که 3 خرداد اعلام میشه و در اونحا احتمالا مبلغ وام و ... مطلوب خواهد بود/نقل قول:
سلام
مدتی است که سایپا در لیست قیمت خودش دو تیپ دیگه برای محصولات گروه x100 تعریف کرده است که شامل دو مدل LE و EX هست که در واقع مدل LE شامل ترمز abs و کیسه هوا و مدل EX شامل ترمز abs ، کیسه هوا و فرمان هیدرولیک می باشد.
قیمت مدل های با کیسه هوا نسبت به مدل بدون آن نیز 500000 تومان افزایش یافته است.
چند تا سوال دارم. یکی این پراید با ایربگ کجای سایته؟؟ من که گشتم نبود. سوال دوم در خصوص خریده. خوشبختانه من بالاخره وام خودرو جور شد. الان میخوام پیش فاکتور بگیرم. میشه اینترنتی ثب نام کنم و نمایندگیو انتخاب کنم؟؟ یا باید حتما برم نمایندگی پیش فاکتور بگیرم برای بانک؟ اصلا قضیه این خرید اینترنتی سایپا چیه؟؟ بعدم کل پولو برای فروش فوری میخوان اولش یا یه مقدار میمونه تهش موقع تحویل؟ آپشنی چیزی نداره که من انتخاب کنم؟ کارت سوخت و پلاک کی میاد؟ شرمنده آخرین سوال؟ این ارتقا یافته ها خیلی فرق دارن؟ واقعا ارزش اون مبلغ اضافه رو داره؟ مرسی.
برای ثبت نام اینترنتی مشکلی نداری و میتونی ثبت نام کنی و در مراحل ثبت نام نمایندگی رو هم انتخاب میکنید.نقل قول:
اینکه باید بانک بری یا نه باید از نمایندگی سوال کنید تا راهنمایی کامل کنن.
قضیه خرید اینترنتی سایپا یه نوع خرید مثل سایر خرید های اینترنتی دیگه فرقی نمیکنه .
شما به سایت فروش اینترنتی مراجعه کن اونجا تمام شرایط رو برای فروش انواع محصولات زده.
شما هر رنگی که بخوای رو موقع ثبت نام انتخاب میکنی و پراید آپشن خاصی نداره ( جز AIR BAG , ABS ,هیدرولیک ) که اینا برای ما آپشن حساب میشه.
تو سایت من دیدم فقط شرایط اقساطی پراید 131 برای تیپ SL بود و SX هم فقط نقدی .
شما بعد ار اینکه ماشین رو تحویل گرفتین کارت سوخت و پلاک تا 2 هفته بعدش به دستت میرسه.
ارتقا یافته ها تا 4 اسب بخار قدرت بیشتری دارن حدود 200 هزار تومن هم تفاوت قیمت دارن اون بستگی به شما داره.
نقل قول:
یه سوال مهم دارم. خواهشا درست و کامل جواب بدید. برای ثبت نام اگه شناسنامه مال تهران نباشه موردی داره؟؟ من 2 ساله ساکن تهرانم. قرارداد اجاره دارم. اما کد رهگیری نداره. این برای پلاک مشکلی ایجاد میکنه؟؟ یعنی حتما باید قرارداد اجاره کد رهگیری داشته باشه تا معتبر باشه؟ ما توافقی با صاحب خونه پشت قراردادو برای سال دوم نوشتیم. سال اول هم که کد رهگیری نداشت. یعنی ممکنه مشکلی پیش بیاد؟؟ فکرم مشغوله الانم دسترسی به جایی نیست تا سه شنبه. وگرنه خودم میرفتم از نمایندگی می پرسیدم. ممنون میشم جواب بدید.
پراید با ایربگ فعلا در لیست قیمت هست و از مهر ماه ارائه می شود. برای وام خودرو شما دیگه نمی تونید اینترنتی خرید کنید. تشریف می برید نمایندگی و یک پیش فاکتور می گیرید (رنگ و تیپ و آپشن را در همان لحظه صدور پیش فاکتور تعیین می کنید) و پیش فاکتور را به بانک تحویل می دهید و مبلغ کسری مبلغ پیش فاکتور تا مبلغ وام خود را در حساب بانکتون واریز می کنید و سپس پیش فاکتور از طرف بانک پرداخت شده (اگر از بانک ملت وام دارید و ...)و با تحویل پیش فاکتور به نمایندگی شما در سیبستم سایپا پذیرش شده و حدود 30 تا 50 روز بعد خودرو را تحویل می گیرید. (البته اگر نمایندگی مورد نظر امانی داشته باشد که می توانی سریعا خودرو را تحویل بگیرید)نقل قول:
در فروش فوری و وام همه مبلغ دریافت می گردد.
آپشن فعلا فقط انتخاب مدل SX و پایه گازسوز و موتور ارتقا یافته HP را می توانید انتخاب کنید به اضافه رینگ آلومینیومی (پیشنهاد نمی شود). پلاک اگر خودرو امانی باشد حدود 4 روز بعد و اگر به صورت معمولی ثبت نام کنید همراه خودرو تحویل می گردد ، کارت خودرو و برگ سبز حدود 10 روز پس از تحویل خودرو به آدرس شما ارسال می شود. کارت سوخت هم حداکثر یک ماه پس از تحویل خودرو
به نظر من که مدل ارتقا یافته به 200 تومان افزایش قیمتش میارزه بازم نظر شماست
اگر تا حالا پلاک نداشنید و این پلاک اولتون هست هیچ مشکلی ایجاد نمی کتد براتون و پلاک برای آدرس ارائه شده صادر خواهد شد.نقل قول:
با خیال راحت اقدام کنید.
ممنون از شما دوست خوب. این امانی که میگین یعنی چی؟؟ یعنی اگه مثلا امروز ثبت نام کنی؟ امروز داشته باشن ماشینو تحویل میدن؟! اگه نخوام اینطوری باشه چی؟ میشه مثلا قبول نکرد؟ بعد پلاک این تحویل امانی ها قبلا به اسم کسی بوده؟؟ راستش شاید مسخره باشه اما من دلم نمیخواد پلاک شده تحویل بگیرم. اینجوری مگه دست دوم نمیشه؟؟ منظورم اینه که عجله ای ندارم. ترجیح میدم همه چیز سیر طبیعی خودشو طی کنه. و اینکه چون مدت زیادیه رانندگی نکردم اینجوری فرصت دارم کمی تمرین داشته باشم. جایی هست که به کسایی مثل من مثل تعلیم رانندگی؟ کمک کنن؟؟ رانندگی کردم. اما خیلی کم حدود چند سالی میشه که پشت فرمون ننشستم. ا
کارخانه خودرو سازی برای نمایندگی هاش از خودروهای تولیدی مختلف تعدادی رو می فرسته که داخل نمایندگی به عنوان نمونه بزارن و به قولی به صورت امانی در اختیار نمایندگی قرار می دهد. حالا اگر شما تمایل داشته باشید در هنگام خرید تشریف می برید و خودرو رو که در نمایندگی هست را بررسی می کنید و همون رو انتخاب می کنید و مراحل را انجام می دهید و همون خودرو رو در همون موقع تحویل می گیرید. این خودرو ها هم صفر هستند و قبلا به نام کسی نشده است و قبلا هم پلاک نشده است و پس از تحویل به شما اقدامات لازم برای پلاک از طرف نمایندگی انجام می شود و چند روز بعد پلاک را به شما تحویل می دهند.نقل قول:
اگر هم تمایل نداشته باشید هم می توانید به صورت معمولی خریداری کنید ، معمولا امانی بنا به درخواست شماست وگرنه به صورت معمولی باید منتظر تحویل خودروتون باشید.
برای رانندگی و تمرین هم می تونید به تمام آموزشگاه های رانندگی مراجعه کنید با پرداخت هزینه ساعتی فکر می کنم معادل هر دو ساعت 10 تا 15 هزار تومان تمرین رانندگی می کنید.
شرایط پیش فروش محصولات سایپا انواع پراید و تیبا مرداد 91
سلام..
من دو روز پیش یه 131 از محل امانی تحویل گرفتم اما نمایندگی هیچ مدرکی بهم نداد گفت مدارک ماشین چند روز بعد از طریق پست ارسال میشه میخوام ببینم به همین صورته.
سند ،کارت ماشین،کارت سوخت،بیمه نامه همه اینا با پست میاد؟
نقل قول:
اکثرا مواقع که تا 15 روز تمام مدارک به دستت میرسه.
البته بیمه نامه و فاکتور فروش شرکت و کارت گارانتی رو تو نمایندگی باید تحویل میدادن.
فردا پیگیری کن شاید قانون ها عوض شده باشه.
آخر از همه کارت سوخت میاد که امکان داره تا 20 روز هم طول بکشه
در هنگام تحویل باید یک برگ تحویل خودرو (برگه زرد رنگ) بهتون بدن و 3 روز بعد هم تشریف می برید نمایندگی و سند و بیمه و کارت گارانتی را می گیرید.نقل قول:
باقی مدارک توسط پست ارسال می شود.
البته شما چون امانی هستید کمی بیشتر طول می کشد.(اگر هنوز پلاک صادر نشده)
با سلام.
دوستان یک سوال!؟
تو این شرایطی که واسه عید فطر گذاشتن 20 درصد سود مشارکت زده و 18 درصد هم سود انصراف تحویلشم از آبان شروع میشه تا آذر.
خوب این یعنی چی!؟!؟
منظورم نحوه محاسبه سوده.
یعنی من اگه بخوام ماشین رو بگیرم 20 درصد رو پول پیشی که گذاشتم سود میاد و اگه بخوام انصراف بدم 18 درصد!!؟
ممنون میشم راهنماییم کنید!
بله همین مورد که فرمودید هست. در هنگام انصراف سود وجه پیش پرداخت شما 18% محاسبه میشه و اگر خودرو را تحویل بگیرید 20% به پیش پرداخت شما سود تعلق می گیرد.نقل قول:
دیروز سند ماشینو (131) پستچی اورد.روی پاکتش ارم پارس خودرو بود.یعنی ساخت پارس خودروه؟ساخت سایپا نیست؟
البته میدونم زیاد توفیری نداره محض اطلاع پرسیدم!
دوستان يك سوال داشتم.
جريمه تاخير روزي چقدر هست ؟
بسته به مبلغی که نقدی پرداخت کردید و همچنین درصدی که در برگه فروش به عنوان درصد تاخیر ثبت کردند محاسبه می شود.نقل قول:
ممنون از پاسخ شما ولي ماشين رو تحويل گرفتم و برگه فروش ندارم ولي گفتند يك هفته اي پلاك و بيمه مياد نمايندگي.نقل قول:
براي خريد خودروي اماني 111SX مبلغي حدود 10ميليون و دويست ميگيرند . ميخوام بدونم اگه در تحويل پلاك و مدارك تاخير پيش بياد چقدر جريمه دير كرد حساب ميكنند.
کلا جریمه تاخیر فقط در مورد تاخیر در تحویل خودرو پرداخت می شود و بابت تاخیر در ارسال مدارک جریمه تاخیر پرداخت نمی شود. کلا برای خود خودرو هم زمان فاکتور شدن مهمه و از تاریخی که خودرو فاکتور شود حتی اگر در تحویل خود خودرو هم به دلایلی مثل عدم باربری و ... تاخیر ایجاد شود هیچ مبلغی پرداخت نمی شود.نقل قول:
سلام دوستان . من از طریق اداره آموزش پرورش یک پراید 131 sx لیزینگی خریدم . توی قرارداد نوشته بود 2 ماه طول میکشه تا ماشین تحویل داده بشه . الان بعد از 1 ماه مدارک ماشین کامل برامون پست شده . یعنی برگ سبز و کارت ماشین . خود اداره هم تعجب کرده میگه اول ماشین را تحویل میدن بعد سند . علت چیه دوستان ؟ در ضمن کجا میتونم کد نمایندگی های سایپا را ببینم . توی سند کد نمایندگی خورده می خواهم برم اونجا ولی نمیدونم کجاست .