کلیه مباحث در زمینه مشاوره خرید خودروهای بین 20 تا 60 میلیون تومان در این تاپیک ادامه پیدا خواهد کرد.
Printable View
کلیه مباحث در زمینه مشاوره خرید خودروهای بین 20 تا 60 میلیون تومان در این تاپیک ادامه پیدا خواهد کرد.
شما صاحب نظرید اما رنج خیلی بزرگی رو انتخاب کردید که به نظر من کلی تفاوت توش هست البته این نظر منه و شما صاحب نظرید
راستی راسته که مگان شده 44 یا 46؟؟ اصلا نمی ارزه
بلهنقل قول:
قیمت ها در همین هته فضای بالا رفته
دوست من.نقل قول:
ما نمیتونیم برای هر بازه 10 میلیون تومنی تاپیک ایجاد کنیم.
به مراتب هر کاربر برای خرید خودرو ملاک هایی داره که مشخص میکنه
و نیازی نیست کل خودروهای رنج 20 تا 60 میلیون تومن رو بررسی کنیم.
مشاوره طبق ملاک های شخص خریدار انجام میشه.
موفق باشید
ای بابا ! چی کار باید بکنیم؟ خرید بکنیم یا نه؟ چون میگن بعد از عید 25 تا 50 افزایش قیمت داره؟؟!!!نقل قول:
چیکار کنیم ؟ چی بخریم ؟
نقل قول:
افزایش قیمت هست اما نه در این حد.
قصد خرید دارین اقدام کنید.
قیمت کارخونه ها که تغییری نکرده ، متاسفانه این دلالان و بازاریا هستن که الکی قیمت ها رو بالا بردن . مثلاً ۲۰۶ وی ۹ به قیمت ۱۹.۸۰۰ بفروش میرسه تحویل ۲۰ روزه . بعد بنگاه دار قیمت زده ۲۴.۸۰۰.۰۰۰ تومان . خب مگر خریدار مغز ... خورده که همچین حماقتی رو بکنه . بعد از عید هم با گرون شدن بنزین احتمال کاهش قیمت خودرو خیلی زیاد هست ( بر خلاف حرف بازاریان محترم )
آقا تو رو خدا دیگه پای این بنزین رو نیار وسط بحث عوض نکن:11:
تو این مملکت سرشون درد میکنه واسه این شایعه ها. تو دهن ملت بیوفته انجام میدن ,میگن اینا که قبول کردن قیمت زیاد میشه چرا اینکارو نکنیم
بنظرم بعیده بخاطر بنزین ماشین ارزون شه
قبلا هم همین هارو می گفتن و بدتر شد ... ماشین خیلی قیمتش به بنزین گره نخورده به نظر من ... بنزین هم هیچ بعید نیست گرون شه ... حالا دیر و زود داره ...
با سلام و خسته نباشد
قبلا در مورد حواله گراند ویتارا اتوماتیک فول سوال پرسیده بودم الان قیمت فول اتوماتیک مدل 91 رو میخواستم ضمنا حواله ای که من میخوام بخرم قیمتش 52 میلیونه تحویلشم بعد از عیده اگه من این حواله رو بخرم ممکنه بعد از عید که بخوام ماشینو تحویل بدم بازی در بیارن و قیمت ماشینو 4 یا 5 میلیون بالاتر ببرند چون شنیدم گراند ویتارا 4 تا 5 میلیون افزایش قیمت داشته و میتونم این ماشینو راحت بفروشم یا خریدار نداره؟
با تشکر
نقل قول:
قیمت ماشین همونی هست که تو حواله قید شده
و قیمت خودرو هرچقدر پایین و بالا بشه تاثیری نداره.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز خیالم راحت شود فقط یه سوال دیگه بمن گفتن حواله به اسم خودت یا هر کسی بخوای میزنیم اما کسی به من گفت اگه حواله بخوای بخری باید ثبتیش کنی به نظرتون چکارش کنم؟ حواله اگه ثبتی نشه مشکلی داره؟
نقل قول:
سعی کن قانونی جلو بری
از نمایندگی سوال کن اگر نیاز باشه این کارو بکن چون معامله کمی نیست.
ممنون دوست عزیز من این ماشینو از نمایندگی خرید میکنم و قصدم از خرید اینه که بعد از عید اونو بفروشم.یه مقدار سرمایه داشتم زدم به این کار به منظور سود دهی .بازم ازت ممنونم.نقل قول:
اگه به سرمایتون احتیاج دارید بعد از عید ، این کار رو نکنید چون ریسکش بالاس ممکنه به احتمال 90 % حداقل 2 ماه تاخیر داشته باشه تحویلش ، بنده موعد تحویلم تیر بود ، آذر ماه بهم تحویل دادند ، نمایندگی و مسئولان فروش ایران خودرو خراسان هم از آشنایان بودند و نهایت تلاششون رو کردند برام و نتیجه این شد ...نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز قصدم از خرید ماشین فقط سود دهی هست این کسی که حواله رو ازش میگیرم شهریور ماه ثبت نام کرده یعنی اینقدر تاخیر داره:18: اگه اینطوریه قیدشو بزنم.
خواهشا یه بررسی ای توی این رنج داشته باشید ، یکم بحث ها به موضوع تاپیک نزدیک شه
راستی یه سوال که حالا شاید خیلی مربوط نباشه
چرا مردم نمی رن از کشور های همسایه یه ماشین مدل بالا اما کارکرده ( بخاطر افت قیمت ) بگیرن و بیارن ایران پلاک کنند ، فکر کنم چون ارزش خودرو پایین باشه خیلی هم گمرک عوارض نگیره...
میشه این روش؟ حواب میده؟
فقط پیدا کردن ماشین کارکرده تمیز مساله است
اگه میشد که عالی بود چون افت قیمت ماشین تو مثلاً دوبی زیاده ولی خب پلاک نمیکنننقل قول:
فک کنم ارمنستان یا آذربایجان همین کارو میکنه و اتفاقاً ماشینارو هم از طریق ایران میبرن واسشون
درود دوستان عزیز
پیشنهاد شما بین کیا سراتو کوپ و مزدا3 جدید کدامیک است ؟؟
ممنون
خوب بستگی به نیاز های شما دارهنقل قول:
دو خودرو از یک موتور 2000 سی سی بهره می برند اما در کل مزدا 3 مخصوصا سری جدید خیلی ماشین بهتری هست.
اما اگر شما یک خودروی اسپرت و جوون پسند می خواهید قطعا سراتو کوپ انتخاب بهتری هست مخصوصا این که ظاهر بسیار زیبا تری داره.
اما کلی خودروی مزدا 3 جدید خودروی خیلی بهتری هست.
امکان ورود خودروی کارکرده از خارج کشور نیست و اصلاً به شما اجازه نمیدن که پلاک کنید .نقل قول:
نقل قول:
دوستمون توضیح دادن
اما یه مورد رو اضافه کنم و اونم اینکه اگر قصد خرید سراتو کوپ صفر کیلومتر رو دارین
باید بگم حجم موتورش از 2000 به 1600 CC کاهش پیدا کرده و این باعث شده
نسبت به مزدا دچار چالش بشه.
ا
اساتید عزیز راهنمایی کنن .
یه تویوتا کمری 2006 اتومات کاپوت و گلگیر و سپر تعویضی چه قدر میارزه ؟
طرف یکی از دوستای پدرمه فقط میدونم تصادفی که کرده به گاردریل زده و فقط ظاهرش اسیب دیده و نه شاسی جا خورده و نه
موتور و نه به لوازم داخل کاپوت ماشین آسیبی رسیده .
از ماشین های تویوتا هیچی نمیدونم . تعطیله تعطیلم :31:
چه طوری میتونم فنی ماشین رو بررسی کنم ؟
در مورد گیربکس های اتومات هم هیچی نمیدونم . چه طوری میشه فهمید گیربکسش سالمه ؟
آیا میارزه همچین ماشینی رو بخرم ؟ اصلا میارزه اتومات بگیره با اینکه مدلش سال 2006 هست ؟
خرج و مخارجش چه طوره ؟چه خرج هایی ممکنه برام پیش بیاره ؟
کلا باید به چه چیزهایی دقت کنم ؟
راستش الان یه 405 مدل86 دارم . تا حالا همچین ماشینایی سوار نشدم . :41:
هیچی نمیدونم . لطفا کمک کنید . :41:
نقل قول:
سلام.
خوب خط به خط جواب میدم دوست گرامی.
این تویوتایی که میگین رو باید یک موردش رو مشخص کنید اونم 4 یا 6 سیلندر بودنش هست
که تاثیر بسزایی در قیمت داره.
یه جمله کلی در مورد خودروهای تویوتا میگم چون شما گفتی هیچی نمیدونید از این خودرو.
باید بگم تویوتا خودروهایی با عمر طولانی و کیفیت مناسب و دوام بالا در انواع جاده ها
هزینه های به مراتب مناسب ( در سطح کل دنیا ) . خدمات پس فروش گسترده در سرار کشور.
شما هر موقع میخوای فنی این ماشین رو بررسی کنید 2 راه دارید:
1.به نمایندگی مجا تویوتا مراجعه کنید و بخواین ماشین رو یه نگاهی بندازن تا مطمئن بشید.
2.به مکانیک های مجرب که در زمینه خودروهای اتوماتیک فعال هستن مراجعه کنید .
اگر ماشین از نظر فنی و شاسی آسیب ندیده باشه چون به هر حال مدل 2006 هستو امکان
برخورد - خط و خش صافکاری و نقاشی هست اگر قیمت رو پرت ندن ارزش داره.
در مورد مخارج :
مخارج یک خودرو به نحوه رانندگی و عملکرد شما با خودرو داره.
در زمان خرید سعی کنید از صاحب خودرو در مورد سرویس هایی که باید برای ماشین
انجام میدادن سوال کنید . و تاپیکزیر رو هم مطالعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از راهنماییت
من هنوز ماشین رو ندیدم و فردا قراره برم ببینم .
فکر میکنم 4 سیلندر باشه و احتمالا GLI باشه . البته نمیدونم به جز GLI چیز دیگه ای هم داریم ؟
مثل GLX یا XL با XLI راستش من خبر ندارم انواعش رو .
بله xli هم داریمنقل قول:
از نظر فنی و ظاهری و قیمتی چه فرقی با هم دارن ؟نقل قول:
دوست عزیز ببخشید من فکر کردم شما کرولا رو میگیدنقل قول:
کمری در 3 تیپ GL / GLX / SE تولید میشه و تیپ SE بیشترین امکانات رو داره و از لحاظ فنی فرقی ندارن و ظاهری هم فقط چراغ ها LED شده اند.
سری قدیمی هم با نام کمری گرند یا همون 2006 شناخته میشه که خیلی ماشین خوبیه.:20:
اگر بتونی کمری گرند پیدا کنینقل قول:
بهترین نوع کمری های نسل قبلی هست.
موتور 6 سیلندر پر شتاب و پر قدرتی داره و کم مصرف تر از ماکسیما حتی هستش.
امکاناتش هم کامله.
از نظر ظاهری شبیه به هم هستن اما کمری گرند بال عقب هم داره.
لینک زیر هم میتونه بهت کمک کنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من اصلا قصد عوض کردن ماشین رو نداشتم . اونم از 405 بپرم برم سمت تویوتا کمری
ولی این ماشین دوست بابامه و بابام میگه موقعیت خوبیه که بخریش چون میتونی تو چند تا قسط پول ماشینو بدی و
از ما نقدا پول نمیگیره . و اینکه فنی ماشین سالمه .
ماشین رو من امروز دیدم کمری مدل 2006 xli اتومات هست و دورش رنگ شده و کاپوت و گلگیر و نیاز به تعویض داره
ولی شاسی ها و ستون ها سالمه و تصادف از جلو و عقب نداشته و احتمالا برای هر خط و خش کوچیکی کامل رنگ میکرده
و فقط هفته پیش به گاردریل زده که قبلا گفتم موتور اسیب ندیده و کیسه هوا هم باز نشده فقط کاپوت و سپر اسیب دیده.
با این تفاسیر اگه ببرم پیش مکانیک و سلامت فنی ماشین رو تایید کنه به نظرتون
1. قیمت این ماشین چه قدر میتونه باشه. ؟
2.آیا خریدن این ماشین رو توصیه میکنید ؟
پیشاپیش سپاسگذارم
خرید این ماشین رو توصیه نمیکنم چون خیلی هزینه میبره تا کاپوت و گلگیر بخرینقل قول:
بعد نقاش رنگ کنه.
البته یه مورد دیگه هم هست اگر قصد تعویش ماشین رو دیگه ندارین میشه به عنوان
یه ماشین عمری بهش نگاه کرد اما اگر میبینی ماشین رو عوض میکنی در آینده
فروش این جور ماشین های رنگ شده و صافکاری شده اونم تو این تنوع خودرو ها
کار سختیه
نقل قول:
اتفاقا منم به فروش آیندش فکر میکردم که به این راحتی ها فروش نره
ولی اگه بخوام راحت 5 6 سال سوار بشم و خرجی نداشته باشه و
اینکه 18 19 تومان بده اونم تو چندتا قسط بازم نمیارزه ؟
تو این رنج قیمت به نظرتون چه ماشینی میتونه جایگزین این بشه با این اوضاع قیمتها؟
پارس . سمند. 206. ال نود . از هیچ کدومشون خوشم نمیاد و اصلا در حد کمری نیستن.
نقل قول:
اگر برات مقدور بود یه عکس بگیر از ماشین خیلی بهتر میشه نظر داد.
کمری رو نسبت به هیچ کدوم از محصولات ایرانی نمیشه مقایسش کرد.
اگر واسه 5 یا 6 سال بخوای بازم میشه فکرایی برای خریدش کرد
خوبیش اینکه میشه اقساطی خریدش
در اولین فرصت چند تا عکس میگیرم تا شما هم راحت تر بتونید نظر بدید .نقل قول:
مرسی از راهنمایی و کمک شما
نقل قول:درود و ممنون از راهنمایی دوستاننقل قول:
امروز به یه فروشگاه اتومبیل رفتم ...
سراتو کوپ رو میگفت هر دو نوعش موجود هست:
مدل 1600CC قیمتش رو میگفت 53.5
و مدل 2000CC رو میگفت 61.5
حالا واقعا نمیدونم قیمتش خوبه یا نه ، قیمت ثبت نامیش رو هم بیخبرم.
ولی جدا" ماشین خوشگل و اسپورتیه و قیافش خیلی بیشتر از مزدا3 جدید منو راضی کرد،
ظاهرا کم مصرف هم هست
حالا واقعا نمیدونم انتخاب خوبیه یا نه ، به غیر از ظاهر سایر مواردش مثل شتاب و ... مناسب هست یا نه.
تو رنج 40-50 میلیون نمیدونم چه گزینه مناسب دیگه ای پیدا میشه.
خلاصه ممنون میشم بنده رو بیشتر راهنمایی کنید.
دوست عزیز این رنج یعنی 50 تا 70 میلیون یکی از متنوع ترین مدل ها هست پس شما باید ملاک هاتون رو بگید تا بتونیم راهنمایی کنیم.نقل قول:
مثلا اگر خودرویی اسپورت می خواین خود سراتو کوپ در این رنج قرار داره که بهترین گزینه هست.
اگر خودرویی با امکانات خوب می خواین و هزینه های جاریش هم براتون مهم نیست مزدا 3 جدید.
اگر خودرویی خانوادگی و کم خرج و بی دردسر می خواین باید سمت تویوتا برید و کمری 2011 کم کارکرد گزینه خیلی خوبیه و البته میتونید سوناتا 2011 رو هم انتخاب کنید (نسل قبلی) که اونم خودروی خوبیه اما نه به اندازه کمری.
خودروی شاسی بلند هم که در این رنج گزینه ی خوبی وجود نداره.
بین مزدا و سراو کوپ به شما مزدا رو پیشنهاد میکنم . سراتو کوپ سه مشکل بزرگ داره .
۱-خشکی بیش از حد و کوبش شدید کمک ها
۲-ارتفاع کم با جاده ( سرعت گیرارو به راحتی میماله )
۳-دید ناکافی عقب ، بقل و جلو خودرو
البته فضای بسیار کم سرنشینان عقب رو هم باید اضافه کرد .
نقل قول:
تویوتا کمری مدل 2011 نداریم.
هیوندای سوناتا نسل قدیم مدل 2011 هم نداریم.
سلام
من مگان 2000 اتومات دارم . دقیقاً پارسال این موقع خریدم . (البته توی کارت خورد مدل 90) . یکمی در عقب سمت راننده خورده به دیوار تو رفتگی داره و اگه بخاد درست بشه 70 درصد احتیاج به رنگ داره (تعمیرکار گفته 300 تومن هزینه اش هست ).
من اون موقع خریدم 31500 .
به نظرتون حالا که گرون شده و 42 43 هست چقدر میتونم بفروشمش ؟ اصلا کار درستی هست فروشش ؟ بعد عید قیمتها چقدر جابه جا میشه ؟
نقل قول:
دوست من فروختن خودرو که فقط به خودتون مربوط میشه چون کسی دلیلش رو نمیدونه.
با توجه به اینکه قیمت ها بالا رفته اگر الان بخوای بفروشی حدود 41 میلیون تومان میخرن.
ساله اینده اگر بخوای بفروشی خوب یه مدل ازش کم میشه و با توجه به رنگ شدگی میاد رو 38 میلیون تومان.
البته اینا همش احتمال هست چون کسی نمیدونه قیمت خودرو در سال آینده چقدر افزایش یا کاهش
پیدا میکنه.