کلیه مباحث در زمینه مشاوره خرید خودروهای بین 1 تا 10 میلیون تومان در این تاپیک ادامه پیدا خواهد کرد.
Printable View
کلیه مباحث در زمینه مشاوره خرید خودروهای بین 1 تا 10 میلیون تومان در این تاپیک ادامه پیدا خواهد کرد.
با سلام
برای یک نفر تازه کار(خانواده 3 نفره) با حدود 9 تا 10 تومن ماشین دست دوم چی میتونم پیدا کنم؟ بر اساس اولویت و کارایی بگید ممنون میشم
اولویت اول 206 تیپ 2 مدل 86نقل قول:
اولویت دوم پراید صفر
اولویت سوم 206 تیپ 5 مدل 82 و 83
من میخوام پراید 132 دوگانه سوز مدل sx بخرم. (سفید)
تا اونجایی که پیگیر شدم گفتند 7300 میگیرن + سه تا چک 6 ماهه که مبلغ هر چک 1 میلیون هستش.
قیمت نقدیش رو کسی میدونه امروز چنده؟ البته موتورش هم HP هستش.
والا نمیدونم دارم گرون میخرم یا اینکه قیمتش مناسبه. در ضمن، یه چیزایی هم راجع به طرح سایپا ویژه عید شنیدم که مدل 91 میده ماشین رو. کسی میدونه جریانش چیه؟
نقل قول:
در مورد عرضه محصولات سایپا با مدل 91 بله درسته.
این شرایطی که برای شما گفتن خوب به مراتب مشخصه که نسبت به قیمت نقدیش گرون تر در میاد
چون روی هر چک مبلغی به عنوان سود اضافه میشه.
پراید 132 SX دوگانه سوز حدود 10100000 تومان باید باشه.
ممنون.نقل قول:
جزئیات بیشتری در مورد طرح ویژه نمی دونید؟ مثلاً اینکه کی تحویل میدن. یا اینکه گفتند سود مشارکت و تخفیف هم داره. قبل عید میدن؟
نقل قول:
هرچی به عید نزدیک تر بشیم تحویل خودرو میره واسه بعد از عید
برای اطلاع بیشتر و راهنمایی کامل با نمایندگی تماس بگیرید
تا شمارو در جریان بزارن.
با سلام
بنده مي خوام خودروی ال90 ای 1مدل 89 خودم رو بفروشم ودر عوض یک خو.درو درقیمت تا 5میلیون تومان بخرم به جز پراید به نظر شمابا این پول جی میشه خرید در ضمن خودروی خودم رو چند می تونم بفروشم البته خودرو دارای بیمه وبدون رنگ می باشد ممنون از پاسخ تون
شما ماشینتون رو میتونید 14/800/000 بفروشیدنقل قول:
و گزینه هایی همچون :
دوو اسپرو مدل 94 گزینه خوبیه
ام وی ام 110 مدل 86 که از پراید خیلی نرم تره
پژو ار دی مدل 83 که زیاد توصیه نمیشه
دوو ریسر مدل 93 (میلادی)
نقل قول:
فکر نکنم MVM 110 با 5 میلیون گیر بیاد مدل 86
مگر اینکه مشکل داشته باشه.
با دوو ریسیر و اسپرو موافقم
همچنین میتسوبیشی لنسر و کورولا های قدیم
دوو ماتیز که میشه خرید ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
دوو ماتیز بله اونم مدل پایین میشه خرید.
البته ماتیزها خیلی کم تمیزشون پیدا میشه
با تشكر از شما
بنده يك ار دي مدل 83 ديدم با مشخصات فني سالم البته به گفته فروشنده وگيربكس تويوتا با كپسول بزرگ وبدون رنگ كه مي گه به نظر شما خوبه 4500
با 5 میلیون میشه مدل 81 و یا 82 ماتیز رو خرید که دیگه عمرشون رو کردننقل قول:
قیمت ار دی مدل 83 با توجه به کارکرد خودرو از 3/500/000 شروع میشه تا حداکثر 4/500/000 که دیگه باید خیلی تمیز و کم کارکرد (زیر 100 هزار تا) باشه.نقل قول:
با تشكر از شما
بنده يك ار دي مدل 83 ديدم با مشخصات فني سالم البته به گفته فروشنده وگيربكس تويوتا با كپسول بزرگ وبدون رنگ كه مي گه به نظر شما خوبه 4500
گیربکس رو هم بعید میدونم برای تویوتا باشه . باید به مکانیک نشون بدید تا از صحت این موضوع با خبر شید.
نقل قول:
گیربکسش تویوتایی نیست دوست من.
اون دیفرانسیل عقبش هست که تویوتایی میشه
و خیلی هم تاثیر گذار هست و دیگه اون صدای همیشگی که تو اتاق
میاد از بین میره
سلام دوستان
یک سوالی دارم خدمتتون، اینکه الآن من توی سایت سایپا میبینم شرایط مثلا پیش فروش اعتباری رو زده پیش پرداخت 4تومن. مبلغ وام هم 4 تومن. ولی اون ماشین مثلا 9 تومنه! این تومن رو چه زمانی میگیرن؟ مثلا موقع تحویل خودرو... یا چی؟ :دی
بعد بازپرداخت رو نوشته 24ماهه و سود مشارکت 18% و سود انصراف 14%. اینها دقیقا یعنی چی؟ :دی
پیشاپیش ممنونم
نقل قول:
اگر گفته 4 میلیون نقدی و 4 میلیون وام و قیمت نهایی 9 میلیون شده این اختلافی که بینشون هست
سود پولیه که شرکت تو این مدتی که به شما وام میده ازتون میگیره و احتمالا روی هر چک شما مبلغی اضافه تر میدی.
در مورد سود شمارکت بهتری با نمایندگی تماس بگیرید تا کامل راهنمایی کنن.
مرسی از جوابتوننقل قول:
ولی خب اصولا اینطوری هست که قیمت نهایی با وام بیشتر از قیمت ماشین بشه مابه التفاوتشون اون سوده هست.. ولی آخه این کمتر شده! اینو کی میگیرن پس؟
البته انگار من خیلی بد توضیح دادم. الآن اینطوریه که مثلا برای پراید گه 9 تومنه این جدول رو زدن تو سایتشون:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 4تومن وام و 4تومن پیش پرداخت با هم میشه 8. در صورتیکه قیمت ماشین بیشتر از 9تومنه. این باقیش رو چه زمانی میگیرن؟
نقل قول:
این جایی که نوشته حداکثر 18 یا 24 ماه رو ببین.
تو این مدت ماه اون مبلغ پول رو میکشن رو تعداد چک هایی که از شما میگیرن
آها....نقل قول:
خب پس ابله ها چرا نوشتن وام 4 تومن؟! اینکه بیشتر از 4تومنه :-؟؟
مرسی از راهنماییتون بهرحال :11:
سلام . الان 206 حدود 10 ميليون چه تيپ و مدلي به نظرت گير مياد؟ و آيا از نظر كارايي خوبه ؟(از لحاظ مسائل فني)
تا 10 ميليون يه ماشين صفر بخرم يا 206 كاركرده.؟ ميخوام نهايت براي يك يا نهايت دو سال نگهش دارم و نميخوام بعدا تو فروشش خيلي ضرر كنم.
ن يه ماشين مي خوام كار كرده نهايتا دو ميليون تومان كه مي خوام اون رو بسازم و به صورت تشريفاتي كنم
حتما در فيلم هاي تلويزيوني ديديد كه يك ماشين كه يه خرده دراز تر هم هستن و راننده داره و عقب اون به صورت تشريفاتي هست و براي مهمانان ويژه هست
حالا من مي خوام يه ماشين اينطوري كه نه اسمش رو مي دونم و نه مدلش رو بخرم و بسازمش براي اين كار
چي پيشنهاد مي كنيد؟؟؟
با تشكر
يه سوال ديگه اينكه فرض كنيد ما يه ماشين قديمي داريم و مي خوايم رنگش رو عوض كنيم و يا يه موتور ديگه روش بزاريم
حالا آيا راهنمايي و رانندگي مجوز اين كار رو مي ده؟؟؟ فردار روز واسه بيمه شخص ثالث و بدنه مشكلي پيش نمياد؟؟؟
با تشكر
نقل قول:
تا 10 میلیون تومان میشه فقط پراید رو صفر خرید.
اما 206 تیپ 2 مدل 85 گیر میاد. اینکه از نظر فنی سالم باشه باید وقت بزارید
تا بتونی 206 تمیز پیدا کنی. البته موقع خرید خودرو میشه ماشین رو به مکانیم نشون داد.
اگر میخوای برای 2 سال نگهداری به نظر من 206 میتونه گزینه بهتر از پراید باشه
به شرطی که مشکلی نداشته باشه.
سلام محمد جان
من هم قبلاً دوتا پراید داشتم، با هم فروختمشون! و با یک چرخ خوب، یک مدت چرخ سواری کردم!
خداییش خیلی بیشتر از پراید حال می داد!!!
من یک پراید صفر از کارخانه گرفتم، بعد از سرویس اولیه چون دنده عقب بد جا می رفت برام صفحه کلاچ را عوض کردند !!! با گارانتی 12000 تومان :31:
تا سه ماه توی تمام نمایندگی های اصفهان و حومه که رفتم گفتند دنده عقبش خرابه و یا باید حدود 100$ خرجش کنی یا منتظر بمانی تا برات سفارش بدیم، بعد از 2 ماه بیاد و با گارانتی عوضش کنیم !!!
من هم که از ماشین صفر نا امید شدم، بردمش پیش مکانیک ماشین قبلی خودم:18:
یک دور با پراید صفر زد و با تعویض واسکازین آشغال "فابریک کارخانه" :2: که توی سرویس اولیه برام عوض نکرده بودند و بهم دروغ گفتن عوض کردیم:18:، مشکل دنده عقب را حل کرد:27:
برای همین تا زنده ام و تو ایرانم دیگه ماشین صفر نمی خرم.
الان یک 206 حدود 10$ می خوام بخرم (البته بعد از عید نوروز 91، آخه الان قیمت ها الکی بالاست)
بحث پولش تا 20$ هم مهم نیست ولی نمی خوام بیشتر از این خرج ماشین کنم
206 تا چه مدلیش فرانسوی است؟
از 206 های جدید خیلی ها ناراضی هستند.
به نظرت تیپ 2 بخرم یا 1$ دیگه روش بزارم و تیپ 3 بخرم؟
بعد از عید حدوداً با 10 میلیون تیپ 2 چه مدلی می تونم بخرم؟ تیپ 3 با 11$ چه مدلی میشه خرید؟
به نظرت کدوم بهتره؟
امکاناتش خیلی تفاوت داره؟
تیپ 3 که دیگه تولید نمیشهنقل قول:
ولی اگه نظر منو می خوای یه تیپ 5 کارکرده مدل 90 بگیر که برات بمونه
سلام داش مهدینقل قول:
از راهنماییتون سپاسگزارم
ولی شرایطم را برات میگم تا بعدش دوباره نظرت را بگی !
من به همه قوانین احترام می ذارم به جز یکیش:31:
سرعت مجاز !!!:41:
توی یک سال قبل با پراید صفر! 18 مورد تصادف! اعم از تصادف با سانتافه تا تصادف با تیربرق:27: در دنده عقب داشتم.
اصلاً هم برام مهم نیست چه بلایی سر ماشین میاد، داغونش می کنم و بعد خرجش می کنم!
فکر می کنم تا قبل از اینکه کاملاً فرهنگ رانندگی ام را اصلاح کنم، به خاطر ضرر کمتر نیاز به همون تیپ 2 داشته باشم!
حالا چی پیشنهاد میکنی؟!
در کل ماشینی که من سوارش میشم به نظر خودم بعد از من باید اسقاطش کرد.:40:
به نظر خودم همون چرخ بهتره !!!
البته اینم بگم که با موتور هم سابقه انواع و اقسام تصادفها را دارم، ولی خدا را شکر به دلیل تجربه زیاد تا حالا دست و پام سالم مونده:31:
با چرخ هم از روی یک پراید که ناگهانی جلوی من دوبله پارک کرد! بدون خوردن بهش پریدم! (از عقب پراید شیرجه زدم و جلوی پراید فرود اومدم!)
البته اینها را گفتم فکر نکنی توی رانندگی ناشی هستم!
تا حالا کلاً فقط توی یک تصادف مقصر بودم، اونم به خاطر عبور با موتور توی خ یک طرفه.
رانندگی ام خوبه ولی متاسفانه شهرها خیلی شلوغغغغغغغغغغغغغ شده و راننده ناشی فراوان!
من سال 84 با موتور بدون وجود لنت ترمز عقب، از خانه تا دانشگاه (دانشکده فنی مهاجر اصفهان) را در شلوغ ترین مسیر توی 12 دقیقه رکورد زدم !!!
دوست عزیز اگه مشکل شما اینه که باید بگم قیمت لوازم تیپ 5 با تیپ 2 فرقی نداره مگر اینکه خدایی نکرده جوری تصادف کنید که به موتور اسیب برسه.نقل قول:
اما تیپ 5 خودروی بسیار بسیار تیزیه و هم شتابش زیر 10 ثانیه هست هم تا 200 تارو راحت پر میکنه که اگه نمیتونید با این شرایط کنار بیاید بهتره همون تیپ 3 رو بگیرید البته کارکرده مدل 89 یا 90 چون الان تولید نمیشه.
ولی این رو هم بگم که تو این شرایط پول تو تیپ 5 هست چون که قراره 206 تولیدش قطع بشه قیمتش میره بالا و تیپ 5 بیشتر میره بالا و شاید تا بیستو کی دو تومن برسه
از کی تولیدش قطع میشه؟نقل قول:
می ترسم تیپ 5 بخرم، زیادی تند بره و به دیار باقی بپیوندم!!!
چیزی نیست بشه رو ماشین بست و سرعت از 100 تا بالاتر نره؟
آخه هنوز جوونم و آرزو دارم.
تیپ 3 و 5 به جز موتور تفاوت دیگه ای داره؟
من تند و تیز بودن برام مهم نیست، فقط چهارتا چرخ داشته باشه و من را ببره کافی است.
اینم بگم که خودم تیپ 5 را دوست دارم ولی نمی خوام بیش از 10 یا 11 میلیون پول بدم.
بابا این چه حرفاییه شما میزنید:31:نقل قول:
اگه به این چیزا می خواین فکر کنید که خوب همه ی ماشین های داخلی نا ایمن هستند.
اولا که خیالتون راحت تیپ 5 خودروی ایمنی هست (مگر اینکه 200 تارو باهاش پر کنید:31:)
بعد احتمالا تا پایان بهار 91 قطع میشه
برای تیپ 5 روی چند تومان باید حساب کنم؟نقل قول:
بعد از عید می خوام بخرم.
چه مدلی اش خوبه؟ و جنس آشغال روش نریختند؟
تیپ 5 میتونید به مدل 89 فکر کنید که هم پایین تر درمیاد و هم کیفیت نسبتا بهتری داره نسبت به صفر 90نقل قول:
البته این جور که بوش میاد همین الانم تیپ 5 تولیدش متوقف شده و فقط تیپ 2 تولید میشه.
قیمت در میاد حدود 16 میلیون (تیپ 5 مدل 89)
تشکر از راهنمایی کامل توننقل قول:
تا جایی که من میدونم سایپا کلا برای SX جز نقدی یا پیش فروش حالت دیگه ای نداره. اون که با چک و وام میدن فقط SL. کجا این مطلبو دیدن؟؟؟ اگه ممکنه لینکش یا تصویرشو بزارید. من دنبال خرید 131 یا 132 SX با شرایط وام هستم. اگه سراغ دارید بگید. ممنونم.نقل قول:
سلام دوستان پراید 141 sx مدل دی ماه 90 خیلی تمیز چند میشه خرید؟
اصلا پراید 141 sx چجور ماشینی هست؟ لطفا از معایب و مزایاش بگید.
به نظرم ۱۴۱ نخر . ۲ دلیل :نقل قول:
عقبش خیلی صدا میدا و درب لیفتش خیلی سنگینه .
در کل ۱۳۱ اس ایکس پیشنهاد میشه .
۱۳۱ اس ایکس مدل ۹۰
۷.۹۰۰.۰۰۰ تا ۸.۲۰۰.۰۰۰
با سلام سر دو راهی موندم
پژو 405 slx 88 یا پراید 131 sx کار کرده 90
ماشینه اولمه میخوام ماشینی باشه خرجش سبک باشه در حد یه کارمند ساده
البته 8 تا 10 تومن میتونم پول بدم 405 ماله یکی ا آشناهاست که قرار شد اگه بخوام ازش بردارم یا پول ازش بگیرم
شما نظرتون چیه؟ البته 405 بیمه 1 ساله لاستیک نو 75 هزار تا کارکردش هست ولی چون ماشین نداشتم نمیدونم
بهترین تصمیم چیه میخوام ماشینو چند سالی نگه دارم و بهدا پشیمون از انتخابم نشم
دوست عزیز 405 مدل 88 قیمتش بیش از 10 میلیون تومنهنقل قول:
اما اگه زیر 10 پیدا کردین حتما بگیرید
دردسر 405 خیلی کم تر از پرایده و قیمت زیر 10 میلیون برای مدل 88 هم زیر قیمته پس خیلی گزینه بهتری هست.
نقل قول:
پژو 405 گزینه بهتری هست.
مزیت پراید نسبت به 405 میتونه مصرف کمتر سوختش باشه.
در بقیه موارد مثل ایمنی - جاداری - قدرت - هندلینگ و پایداری پژو 405 برتر هست.
از چه نظر دردسرش از پراید کمتره؟مگه خرج وسایل و اجرتش بالا نیست منظور شما چه بوده؟نقل قول: