مشکلات و بیماری دهان و دندان رو در این تاپیک پیگیری کنید...
Printable View
مشکلات و بیماری دهان و دندان رو در این تاپیک پیگیری کنید...
از پودر فلوراید استفاده کنید.برای من که جواب داد.
روی مسواک میریزید و استفاده می کنید.برای من که عوارضی نداشت.
دوست گرامی :نقل قول:
دندان های شیری رنگ به دلیل نوع ترکیب شیمیایی بکار رفته در اون ها بسیار مقاوم تر از دندان های کاملا سپید هستند. منتها اگر به این کار اصرار دارید می تونید به دندانپزشکی که عمل بلیچینگ انجام میدن مراجعه کنید...
در مورد قرمزی لب ها ! از کم خونی پرهیز کنید و سبزی و میوه بیشتر و اگر خانم هستید از و مشکل خاصی ندارید گوشت قرمز به اندازه کافی مصرف کنید...البته قرمزی لب ها به دلیل تراکم و نوع شبکه خونی و میوگلوبین عضله حلقوی .اون هست ..ولی این موارد تاحدودی تاثیر گذاره...
روشهای سفید کردن دندانها
آیا میدانستید که سفید کردن دندانها
اولیـن خـدمات بـهداشتی و آرایشــی
اسـت کـه امـروزه افراد به دنبال آنند و
این محبوبیت روز به روی هــم بیشتر
و بیشتر می شود؟
یـک تحقـیق جـدید نشان داده اسـت
که %80 از امریکایـی هـای بین 18 تا
49 سال به دنبال سفید کـردن دنـدان
هـایشــان هسـتـنـد و ایـن آمـار بـرای
خـانـم ها حتی به %85 نیز مـیرسد.
6 نـفر از هـر 10 نفر، به ویژه افراد بین
18 تا 24 سال، عقیده دارند که اگر هنگام لبخند زدن دندانهایشان سفیدتر و زیباتر باشد، اعتماد به نفس آنها تاحد زیادی بالا خواد رفت.
طبق آکادمی آرایش دندان در امریکا، امریکایی ها بیش از 1.4 بیلیون دلار را سال گذشته صرف خرید محصولات سفید کننده دندان موجود در بازار کرده اند.
یکی از اولین چیزهایی که افراد در ملاقات با افراد جدید به آن دقت می کنند، لبخند آنهاست. سفید کردن دندان یکی از ساده ترین و در دسترس ترین راه ها برای بهبود ظاهر، ایجاد تاثیر مثبت و به دست آوردن ظاهری جوانتر و زیباتر می باشد. دندان به مرور زمان تغییر رنگ داده و زرد می شوند. سفید کننده دندان، عملیاتی پزشکی نیست که روی دندانهایتان انجام شود، و باعث بالا بردن سلامت دندانهایتان نمی شود اما می تواند آنها را سفیدتر کند.
علت تغییر رنگ دندانها چیست؟
عوامل مختلفی می تواند در تغییر رنگ دندانها تاثیر داشته باشد که از جمله آن میتوان به بالا رفتن سن، کشیدن سیگار، عوامل وراثتی، مصرف غذاها و نوشیدنی های رنگدار، رنگ باقی مانده از داروها، و تخریب های شیمیایی دندان اشاره کرد. برخی از متداولترین دلایل عوض شدن رنگ دندان مصرف دارو، قهوه، چای، و سیگار است. افرادی هم که عادت به مصرف بیش از اندازه نوشابه دارند هم با چنین مشکلی مواجه خواهند شد.
جدا از رنگ گرفتن دندانها، سه عامل مهم وجود دارد که می تواند بر رنگ دندان هر فرد تاثیر داشته باشد. ژنتیک در این زمینه نقش موثری دارد. بعضی افراد به طور طبیعی نسبت به بقیه دندانهای سفیدتری دارند. بیماری ها هم می توانند عامل موثری در این رابطه باشند و برخی داروها ممکن است باعث تغییر رنگ دندانها شود. اگر احتمال میدهید که تغییر رنگ دندانهایتان به خاطر مصرف یک داروی خاص است، می توانید این مسئله را با دندانپزشکتان مطرح کنید.
سیگار کشیدن هم می تواند باعث زرد شدن دندانها شود. از بین رفتن این لکه ها زمان بیشتری می برد. لکه های ناشی از نیکوتین 1 تا 3 ماه طول می کشد تا با مصرف مواد سفیدکننده، به حالت اول برگردند. استفاده از تنباکو نیز از دست رفتن سفیدی دندانها و تغییر رنگ آنها را تسریع می کند.
بالا رفتن سن نیز با زرد شدن دندانها در ارتباط است. مینای دندان، که بخش سخت خارجی دندان است، به مرور زمان نازک تر شده و باعث می شود لایه زرد داخلی نمودار شود. اکثر این موارد، لکه های زرد و قهوه ای هستند که ممکن است از جمع شدن پلاک دندان، لکه های ناشی از غذا، و بهداشت ضعیف دندانها، ناشی شود. تغییر رنگ دندان مربوط به بالا رفتن سن و وراثت معمولاً در هر 9 نفر از 10 نفر ایجاد میشود. از بین بردن این نوع لکه ها با جرم گیری خیلی راحت و سریع انجام می گیرد و بین 1 تا 6 هفته صورت می گیرد.
قانون کلی این است که هر چیزی که ممکن است لباس شما، دستمال سفره تان یا فرشتان را لکه دار کند، می تواند روی دندانهایتان هم لکه بیندازد. مثلاً سس گوجه فرنگی، کیک زغال اخته، شراب قرمز و ....
سفیدکننده های دندان سه دسته هستند:
1. جرم گیری دندانها برای تغییر دادن رنگ آنها. دندانپزشک شما می تواند کار جرم گیری دندانهایتان را در مطب خود انجام دهد. محلولی که برای اینکار مورد استفاده قرار می گیرد پروکسیدی غلیظ درحدود %35 دارد. طی یک جلسه، رنگ دندانها را می توان 12 تا 14 درجه سفیدتر کرد.
2. خودتان هم می توانید با استفاده از ابزاری که از دندانپزشکتان خریداری می کنید، اینکار را انجام دهید. دندانپزشک ژلی برایتان تهیه می کند که باید به مدت دو هفته هر شب چهار ساعت روی دندانهایتان بمالید. این ژل ها بین 10 تا 15 درصد پروکسید در خود دارند و می توانند رنگ دندانها را تا 8 درجه سفیدتر کنند.
3. استفاده از خمیردندانهای ارزان که در بازار موجود است. این خمیردندانها که حاوی 4 درصد پروکسید هستند می تواند 2 تا 3 درجه رنگ دندانهایتان را سفیدتر کنند.
جرم گیری همیشه هم جواب نمی دهد
اگر در دندانهای جلویی خود، پر کردگی همرنگ یا معمولی داشته باشید، جرم گیری جواب نخواهد دارد. محلول جرم گیری نمی تواند رنگ این مواد را تغییر دهد. به این ترتیب با جرم گیری فقط زردی این قسمت را نمایانتر می کنید. بنابراین بهتر است قبل ازاستفاده از هر روش سفید کردن دندان حتماً با دندانپزشکتان مشورت کنید.
عوارض جانبی جرم گیری دندان
جرم گیری کردن دندانها می تواند تاثیرات حانبی هم داشته باشد. دندانها ممکن است حساس شوند (حساسیت گرم و سرد) و همچنین وقتی از محلول جرم گیری استفاده می کنید، ممکن است لثه هایتان اسیب ببینند. از جمله سایر عوارض می توان به گلو درد، درد دندانها، سوزش یا خارش بافت ها و سردرد اشاره کرد.
مردم دندان آبی
در مورد سفید کردن دندانها هم نباید افراط کرد. رنگ ناشی از بسیاری از درمان ها غیرطبیعی است. باید اجازه دهید دندانهایتان مرواریدگونه سفید شوند. متاسفانه بعضی افراد بیش از اندازه از جرم گیری استفاده می کنند. من این دسته از افراد را مردم دندان آبی نامیده ام. همه شما حتماً آنها را دیده اید. دندانهای آنها یک سایه آبی رنگ دارد. این افراد باید درحدی جرم گیری کنند که سفیدی دندانهایشان با سفیدی چشم هایشان هماهنگی داشته باشد.
تاثیر جرم گیری چه مدت زمان باقی می ماند؟
یادتان باشد سفید کردن دندانها همیشگی نیست، چون دندانهایتان دوباره به مرور زمان تغییر رنگ خواهند داد. افرادیکه بیش از اندازه از موادغذایی و نوشیدنی هایی استفاده می کنند که باعث تغییر رنگ دندانها می شود، در کمتر از یک ماه، دندانهایشان دوباره تغییر رنگ می دهد. اما آندسته از افرادیکه سعی می کنند کمتر از این موادغذایی و نوشیدنی ها استفاده کنند، ممکن است بتوانند آن سفیدی را تا یک سال یا بیشتر هم نگه دارند.
مسئله ای که باید به خاطر داشته باشید این است که پس از استفاده از اینگونه مواد، سریعاً دندانهایتان را شستشو داده و مسواک بزنید.
بهداشت دندانهایتان باید در راس مسائل بهداشتی شما قرار گیرد. حداقل روزی دو مرتبه دندانهایتان را مسواک کنید و یکبار در روز از نخ دندان استفاده کنید. برای از بین بردن لکه ها روی سطح دندان و زردی دندانها از خمیردندانهای سفید کننده (یک یا دو بار در هفته) استفاده کنید. در سایر زمانها از خمیردندان معمولی استفاده کنید.
برحسب روشی که برای سفید کردن دندانهایتان به کار می گرید، ممکن است هر 6 ماه یکبار بعد از یک تا دو سال، نیاز به بازبینی دوباره دندانهایتان باشد. اگر سیگار می کشید یا بیش از حد از نوشیدنی هایی که ممکن است باعث تغییر رنگ دندانها شود استفاده می کنید، احتمالاً این بازبینی باید زودتر انجام گیرد
سلام دوست عزیز
در مورد دندانهایی که رنگ شیری دارند معمولا دندانپزشکان روشهای بلیچینگ رو پیشنهاد میکنند..ولی جواب دادن این روش به خیلی چیزها بستگی داره:نوع رنگدانه های دندانی ،جنس دندانها و مدت استفاده از این روشها...اولا که از بین روشهای بلیچینگ اون روشهایی که در خانه استفاده میشوند،درسته که دیرتر جواب می دهند ،ولی عوارضشون کمتر و موندگاریشون بیشتره..دوما بعضی وقتها روشهای بلیچینگ هم جواب نمیدن،علاوه بر این که عوارضشون رو به جا میگذارند،عوارضی مثل تحلیل داخلی و آسیب پالپی و...که نهایتا شاید به عصب کشی هم منجر بشه..بنابراین باید مزایا و مضرات رو سنجید..من به عنوان یه دندانپزشک به بیمارانم توصیه میکنم حتی الامکان از این روشها پرهیز کنند..مگر این که واقعا تحمل وضعیت موجود واسشون مشکل باشه...و ضمنا اگر از خمیردندانهای سفید کننده استفاده می کنید،سعی کنید در فواصل یک ماهه باشه...یعنی یه ماه خمیردندان سفید کننده و ماه بعد یه خمیردندان معمولی..موفق باشید.
سلام
خسته نباشید
بهترین روش برای رفع دندان درد چیه؟
کمک کنید فوری!چون تاحالا اینطوری و اینقدر بد دندونم درد نگرفته بود.
میخوام زمینو گاز بگیرم!
درود..نقل قول:
راه حل های پیشنهادی به ترتیب اولویت :
1- مراجعه به دنادنپزشک !!
2- استفاده از داروهای ضد درد معمولی..مثل استامینوفن کدئین و یا بروفن ...که جزو داروهای otc هستند و میشه بدون نسخه تهیه کرد..
اما یک راه حل اختصاصی : کمی دارچین ( شیرین نباشه ) روی دندان و لثه اطرافش بریزید! و نگهش دارید...
دارچین به دلیل داشتن ماده " اوژنول" که قدیما دندان پزشکان ازش برای بی حسی دندان استفاده می کردند میتونه به طور موقت درد دندان رو از بین ببره یا اون رو کم کنه.......زرد چوبه واقعی هم تا حدودی این اثر رو داره ...ولی نه به اندازه دارچین ....
راه حل اختصاصی دیگه استفاده از روغن گل میخک هست ...یک روش نسبتا خوب..ولی معمولا دور از دسترس...
روش های دیگه هم هست . .....ولی از راه مجازی نمیشه انجامش داد....
به به
این فروم همه چی داره!
عند فرومه!
یه قرص گیر آوردم خوردم اسمش فکر کنم مفنامیک اسید بود ولی بعد از چند ساعت اثر کرد و الان بهترم.اگه مشکلی بود در میان میزارم.
راستی آقای دکتر(شایدم خانوم!) شما از توی مطبتون با فروم در تماسین؟
اسید مفینامیک....بروفن.....ناپروکس ...آسپرین همگی از یک گروه دارویی هستند...معمولا قبلا اسید مفینامیک بیشتر تجویز می شد....گویا تو مکتب جدید...رای اکثریت با بروفن هست...به شرطی که مشکل معده وجود نداشته باشه...نقل قول:
--
از هر کجا که به فروم وصل بشم و یه نیمچه امنیتی داشته باشه...حالا فرق زیادی هم نمی کنه ! :46:
سلام مجدد!
یه مشکل دیگه که داره اینه که اولا توی دندون خالی شده!(کرم خورده!)بعد وقتی زبونم رو میبرم تو فضای خالی دندون و بعد میکشم بیرون درد شدیدی میگیره که چند دقیقه طول میکشه تا خوب بشه.
این دیگه چیه!!؟
رفیق من دندونپزشک نیستم ولی چون تقریبا کل دندونام رو یا پر کردم یا عصب کشی ، تجربه دارم.این هم حاصل تجربیاتم:نقل قول:
نشاسته رو داغ کن همونجور داغ ، داغ بریز رو دندونت.اگه به عصب نرسیده باشه دردت رو می خوابونه.ولی اگه به عصب رسیده باشه در حد مرگ درد می گیره.چون یه بار این کار رو کردم از بدشانسیم به عصب رسیده بود ، چنان دردی گرفت که سرم رو جوری کوبیدم تو دیوار که چند دقیقه سر گیجه هم داشتم.ولی خوبی این راه اینه که اگه به عصب رسیده باشه فورا متوجه می شی.اگه به عصب رسیده هیچ جوره دردش کم نمی شه تا پیش یه دندونپزشک نری.هرقدر هم دوس داری مفنامیک بخور ولی اثر نمی کنه.چون من همون دفعه که نشاسته رو تست کردم ، تو فاصله ی حدود 2 ساعت 2 تا بروفن و 3 تا مفنامیک خوردم و هیچ تاثیری نداشت.اگر هم از نشاسته می ترسی یه کم خمیر دندون بذار رو دندونت بمونه و یه حوله رو خوب گرم کن و از روی صورت بذار رو دندونت که یه مقدار گرما رو منتقل کنه.
امیدوارم به عصب نرسیده باشه و دردش بخوابه.
الآن که خدارو شکر دندون درد ندارم ولی وقتی با زبونم بهش ور میرم درد میگیره...:13:
برم امتحان کنم...:42:
چه توصیه هوشمندانه ای !نقل قول:
اگه منظورت نشاستس که انتخاب با خودته.:46:نقل قول:
ولی حتما دندونپزشکی برو.چون دندونی که یه بار درد بگیره مطمئن باش دفعه ی دوم دردش بیشتره.خود به خود هم که خوب نمی شه.دیروز تعطیلی بود جایی باز نبود ولی امروز حتما پیش یه دندونپزشک برو.اگه بگی دردش شدید بوده و هر چند ساعت هم یه مفنامیک می خوری ، مطمئن باش همین امروز درستش می کنه.
موفق باشی
سلام.
من تقریبا سعی می کنممرتب مسواک بزنم ولی دندونام مثل این خارجیا (!) سفید نمی شه ! :دی
یه روشی دارویی چیزی معرفی کنید لطفا، که بشه اساسی دندون هارو سفید کرد. ممنونم :40:
راه سریع تری هم هست ؟! که سفیدی هم پایدار باشه !
رنگ دندان به شرايطي مانند نژاد منطقه آب وهوايي مواد موجود در آب مصرفي محل اسكان شماو تغذيه و سلامت دهان ودندان و.... بستگي داره!
ميتونيد دندونهاي خود را پالش كنيد توسط دندان پزشك و از جوش شيرين هم جهت شستشوي دندانها كمك بگيريد باعث ازبين رفتن جرم دندانها ميشه و دندانها را براق ميكند. نه بطور مداوم !
من اينقدر ميدونستم.:دي
ممنون از آقا رضای عزیز. دوستان ماده ای چیزی که تو داروخونه بفروشند چی ؟ چیزی نمی شناسید ؟
دوست عزيز اكيدا" سراغ اون مواد تجاري درون داروخانه ها نرويد اونها با تاثيرات آني و زود بازده پدر ميناي دندان شما
را در مي آورند . بهتر است به دندان پزشك خود مراجعه كنيد خواهش ميكنم!
یکی از دکترهایی که پیشش رفتم یه مسواک برقی آب فشان به من پیشنهاد داد.
از اینا که 3 4 تا سر مختلف بهش وصل میشه.
واسه تمیز کردن دندون و سفید کردنش چیز خوبیه.
البته یکم گرونه. حدود 160 تومن اینا.
ولی فکر میکنم علت اصلیش به خاطر آب فشانش باشه که گرونش کرده.
بدون اون هم هست .
خلاصه اینو هم میتونید تست کنید
اگه میخوای دندونای تمیز داشته باشی...........
اگه میخوای..مینای سالم داشته باشی..........
فقط با نمک مسواک بزن......یه ذره نمک بر میداری...مسواکتو میزنی روش....زیاد نباشه....با نمکدونم نپاشی...یذره کافیه...بعد از چند وقت خودت تاثیرشو میبینی...
داشتم ... (البته از این 1.500 تومانیاش :دی) خوب بود بد نبود. به خاطر ضربه ای که میزنه فکر کنم جرم هارو از بین میبرهنقل قول:
یکی از دکترهایی که پیشش رفتم یه مسواک برقی آب فشان به من پیشنهاد داد.
مینای ما که سالم از آب در نیومد !!!! :25:نقل قول:
اگه میخوای..مینای سالم داشته باشی..........
حالا این کاریو که گفتی می کنم ببینم چی میشه. مرسی
با سلام.دوست عزیز خمیر دندون سنسدواین هم میتونه کمکت کنه.
فقط اگه دهنت زخم هست فعلا انجام نده....چون خیلی می سوزه...اگه هم نیست که هیچ......مطمئن باش نتیجه اش رو میبینینقل قول:
حالا این کاریو که گفتی می کنم ببینم چی میشه
پس خمیر دندونا شد یکی کرست 7 و یکی هم سنسوداین ؟!نقل قول:
با سلام.دوست عزیز خمیر دندون سنسدواین هم میتونه کمکت کنه.
ممنون ... حال میده !!نقل قول:
فقط اگه دهنت زخم هست فعلا انجام نده....چون خیلی می سوزه...اگه هم نیست که هیچ......مطمئن باش نتیجه اش رو میبینی
هشدار
یه سری خمیر دندان ها هستند که میگن هر هفته یه بار باید استفاده بشه اونا چی هستن ؟
مفیدن ؟!
یه زمانی استفاده می کردم 10 سال پیش یه مدت خیلی خیلی کم...
فکر کنم فلورائید هستن.
دندونهایی که خیلی کدرن رو با چی بشوریم؟
دوستان کمک کنید؟
از این خمیر دندون هایی هم که برای افراد سیگاری هست استفاده کنی بد نیست . یه مارکش همین خمیر دندون پونه . کم هزینه هم هست . البته استفاده ی زیادش اصولا توصیه نمیشه .
قبلا که بچه بودیم می گفتن محلول غلیظ آبلیمو با نمک رو روی مسواک بزنید برای سفید شدن دندون خوبه !
ببین از این مسواک شارژی ده هزار تومنیها که سوپر میفروشه بگیر...
روزی دو نوبت باهاش مسواک بزن ( مدتش زیاد باشه خوب تره )
من خودم این کار رو کردم و واقعا هم نتیجه گرفتم....حالا اگه خمیر دندون مخصوص هم بگیری که چه بهتر
ولی این کار رو بکن نتیجه میبینی ( ان شاءالله )
سلام
من تقریبا بعد از هر وعده ی غذایی مسواکم رو به مدت دو الی سه دقیقه میزنم .
با مسواک های مناسب و خمیر دندان های مناسب .
فقط احساس میکنم دندون هام سفید نیستند ... وقتی نور میخوره سفید هستند ولی وقتی از نیزنیک دقت میکنم نه !
برای سفید نکه داشتن دندون خمیر دندان مناسبی با کارکرد تضمینی سراغ دارید ؟!
ببین دوست عزیز... بعضی از دندانها جنسشون سفیده!
یعنی اصلا زرد نمیشه!
چایی و قهوه و شکلات و مشروبات الکلی و سیگار دندون رو زرد میکنه!
شما همینی که داری خوبه....
ولی اگر بخوای سفید بشه باید بری دکتر و با لیزر سفید کنی!
دایی من دندون پزشکه!اگر خواستی پ.خ بده آدرس بدم!
اگرم سوالی داری بگو بپرسم ازش.
اره داداش مثل داداش من !نقل قول:
اگر یک سالم مسواک نزنه بازم دندوناش سفید سفید
میشه بپرسی که من چه بلایی سرش بیارم تا از سفیدی بیفته :31:
یه مادی شیمیای هست که دندون رو به کل سیاه میکنه!نقل قول:
میشه بپرسی که من چه بلایی سرش بیارم تا از سفیدی بیفته
اگه میخوای بگم بهت :دی
پس محلول و یا خمیر دندانی بابت این کار موجود نیست ؟!
محلول خاصی نداره! اگرم باشه الکیه!فقط تبلیغاته!نقل قول:
پس محلول و یا خمیر دندانی بابت این کار موجود نیست ؟!
تازه....خیلی از دندونها اصلا سفید هم نمیشه کردشون!
پس راهی نداره برای سفید کردن ؟! البته من مشکل خاصی ندارم و اطرافیان هم دندون های من رو سفید میدونند ولی وسواسیه دیگه ! هزینه و عوارض جانبی روش لیزر و زمانی که میبره چطوریه ؟!
چند تا متد داره!
ولی دایی من یه دستگاه جدید از خارج آورده ه باید 45 دقیقه بشینی رو یونیت...یه مادهای میزنه به دندونات بعد سفید میشه!
اون ماغده تیوبی حساب میشه!هر تیوب 35 تومن!
شاید دندون بعضیها تا 4-5 تا تیوب هم لازم داشته باشه!
اگر بگردی هست.نقل قول:
ولی عموما اثر دائمی ندارن و یک مشکلی هم دارن!
استفاده از این مواد باعث تضعیف مینای دندان میشه. یعنی دندوناتون حساس میشن. وقتی که آب سرد یا چیز شیرینی بخورید یک درد لحظهای حس میکنید.
به نظر من دندوناتون را فدای سفیدیشون نکنید.
اگر دندوناتون سالمه خدا را شکر کنید و خوشحال باشید.
دندون ها سالمه ...
من یکی از دندون های جلوم یک تیکه ی کوچیکش شکسته ... اگر اون رو ترمیم کنم معلوم میشه ؟! یعنی تفاوت رنگ در طول زمان ها ...؟