درخواست راهنمایی فوری از کسانی که ASUS ML239h دارن
سلام، من مشکلی دارم که در تمام انجمن های خارجی و ایرانی از جمله p30word گشتم. اما هیچکس هیچ حرفی نزده بود راجبش. من 4 روزه که ASUS ML239h خریدم. اما وقتی با کلید های لمسی کار میکنم حسگرشون اصلاً خوب کار نمیکنه. البته کلید پاور عالیه و مشکلی نداره. ولی 3 تا کلید سمت راست نسبتاً و فقط نسبتاً خوب هستن. اما دو تا کلید سمت چپ مخصوصاً کلید S/A که از همه هم بیشتر استفاده میشه خیلی افتضاحه و باید 6/7 بار با انگشت لمسش کنم تا عمل کنه. ولی یه راه حل داره و راهش اینه که فقط باید با یه وضعیتی کل انگشت شصت رو روش بذارم تا سطح زیادی از روی دگمه رو بپوشونه بالاخره سنسورش عمل کنه. نکته اینجاس که دو ماه پیش هم من یه ASUS ML229H خریدم که عینه همینه ققط یک سایز کوچکتره. ولی تا همین الان تمام کلید های اون فوق العاده حساس و راحت کار میکنن طوری که وقتی نوک انگشت به یک میلیمتریش نزدیک میشه حتی بدون داشتن تماس عمل میکنن. میخوام ببینم کسایی که ML239h دارن آیا این مشکل رو دارن. مخضوضاً با کلید S/A که از همه بدتره یا آیا این مشکل که واقعاً نقص فجیهیه توی همه مانیتورهای ML239h هست؟ ممنون از دوستان که نظرشونو میگن.