لطفا آدرس وبلاگ تون رو اينجا با توضيح بنويسين :cool:
Printable View
لطفا آدرس وبلاگ تون رو اينجا با توضيح بنويسين :cool:
به سايت منم سر بزنيد ونظر بديد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوكهاي توپ و ناب و دسته اول
وبلاگ مادران به سايت مادران تعلق داره و اطلاع رساني موضوعات جديد سايت رو انجام ميده. و در ضمن موضوعاتي كه تو دسته بنديهاي سايت نميگنجه ولي ارتباط به موضوعات سايت داره اونجا مياد.
حالا سايت مادران چيه: بهداشتي پزشكي و ... براي مادرايي كه بچه دارن يا ميخان بچه دار بشن...
- تو يه كلام : به كمك بانوان مادران و دختران ما مياد و به دانايي اونا در مورد سلامتي خودشون كمك ميكنه. تو كامنتا گفتن به درد مردها هم ميخوره. البته هنوز خيلي كار داره ....
- يه قسمت خوبش كه تازه داره شكل ميگيره پاسخ به پرسشهاست كه پوالات مردم در اختيار متخصصين قرار ميگيره و پاسخش براي اونا ارسال ميشه.
- يه قسمت ديگش گالري عكسه كه در صورت تكميل چيز بي نظيري ميشه ميتونيد عكسهاي بچه هاتونو هم بفرستيد تا به صورت پي زمينه طراحي بشه و تو سايت قرار بگيره...
حالا كلمات كليدي براي كمك بيشتر:
مقاله های علمی,آموزشی ,دانشجويان و فارغ التحصيلان ,رشته های مامايی ,پرستاری ,پيراپزشکی ,عکس و ,تصاوير ,کودکان ,دلبند ,شما, چاقی, لاغری, زايمان, زايش, زاييدن ,مادران ,دختران, زنان, پدران, همسران, اسيد فوليک, آهن, کلسيم ,بند ناف ,اسامی , اسم, نام ,دختر و پسر, سرطان, سوزش, معده ,بينايی, تاری ديد ,مسموميت, حاملگی ,سرگيجه پوکی ,استخوان, ايدز, آمپول, قاعدگی ,افسردگی پس از زايمان, سرطان , رحم ،سينه, تخمدان, طبيعي, سزارين ,بارداري, شيردهي ,باردار, شيرمادر, شير, شيردوشی ,شيردوش, دوشيدن ,شيرخشک ,ماست ,سقط جنين ,استفراغ ,رژيم غذايی, دكتر زنان, بيمارستان ,شماره تلفن بيمارستانها, آدرس زايشگاه, زايشگاهها, بهداری ,ويتامين آ, سی ,جراحی, خون ,خونريزی ,خونگيری ,خروج ,جفت, جنين ,کودکياری, بيماري ,بيماريها, تغذيه,ويتامين ,كودك, بچه ,كودكان, نوزاد,
نوزادان, فرزند, نوزاد,فرزندان, تولد, زناشويي , مادر, همسر, زن, دختر, توصيه هاي بهداشتي, بهداشت روان ,سلامت, سلامتی
,تزريق, کمک, کمکهای اوليه, تنظيم خانواده ,روشهاي پيشگيري از بارداري ,جلوگيري , مركز بهداشت ,اخبار پزشکی, نسخه ,خبر, دارو,دارويی
1- خودتون ننوشتين.نقل قول:
نوشته شده توسط Far Va Har
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيحات: يه جايي مثل همين جا
:)
آموزش ترفندهاي ناب ويندوز واينترنت و...
در مورد فیزیک ریاضی و فلسفه فعلا تازه شروع کردم و درگیر کنکور هم هستم پس انتظار زیادی نداشته باشین ولی سعی میکنم که تا بعد از کنکور وبلاگ رو سر پا نگه دارم
جاوا اسکريپت+آموزش فتوشاپ+بازي+فلش+موبايل+لينک هاي جالب+عکس هاي خنده دار+ترفندهاي رجيستري
بهترين وبلاگ در مورد خواننده ها مخصو صا خواننده هاي تركيه و ورزش مهضوضا علي پرويني ها
در باره هر چي مثل ورزش -كشتي كج -بيوگرافي خوانده ها وغيرهنقل قول:
mrali.persianblog.com
[PHP]alex110.blogfa.com[/PHP]
پر از كامپوننت ها و كدهاي دلفي حتما
َسر بزنيد
جدیدترین موسیقی ها برنامه ها اخبار ورزشی و ............. همه در وبلاگ من لطفا کلیک کنید
این وبلاگ منه که سعی می کنم آموزش های پی سی ورد رو توش جمع آوری کنم حتما ببینید و نظر بدید
وبلاگ شعر و فرهنگی هنرِی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - الهه مشرقی
اين هم وبلاگي متنوع در پارس بلاگ
دوستان هین هم وبلاگ من که تازه راه اندازی کردم .موضوعات آموزشی اینترنت و ترفند و غیره اگه نظر بدین ممنون میشم.
آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وبلاگی در رابطه با نرم افزار
اینم وب من که تو امضائم هست سعی کردم تماما از عکس های با کیفیت عالی استفاده کنم بیاین و نظر بدین
:blush: :biggrin: ;)
:blush: سلام به همه اينم وبلاگ منه روزنوشته يه سي بزنيد باي باي به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون هيچگونه توضيح اضافي !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد کنکوری ها
با سلام خدمت دوستان
اين جا بريد و نظر بديد
حتما لذت خواهيد برد
سايت شخصي : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه سیستم نظرخواهی برای سایتها کار خودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داري؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لينک شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اینجا هم بیایین
wwwداتXPESدات tk
پیرامون همه چی
دوستان يه سر هم به وبلاگ من بزنيد
موفق باشيد
in weblog mane va ravesh pol dar shodan migam tosh va age ye lab tape akharin model mikhay hatman boro tosh tozihatesh kamele
کامپیوتر اینترنت تکنولوژی تجارت الکترونیکی و موضوعات مرتبط.
البته تازه بازش کردم و هنوز رونق نگرفته و از مطالب فروم خودمون توش گذاشم.
حتما سر بزنید.
با تشکر از سازنده ی تایپیک و دیگر دوستان
آقا اينجا هركي مي خواد وبلاگ و يا سايتشو معرفي كنه مال من كه gamelog.blogfa.com هست که در رابطه با بازی هست مال شما چیه؟
ببخشید آقای کچل ( عیب نداره بگم کچل خان ؟ )
اگه اندازه ( نه حجم ) عکس توی امضاتونو کوچیک کنید بهتره ، مگه نه ؟
دوستان لطفا آدرس سایت یا وبلاگتون رو بنویسید تا دیگران نظرشون رو درباره اون بنویسند!
می تونید بعد از نوشتن آدرستون از وضعیت قالب,مطالب,موضوعات و ... در وبلاگتون از دوستان عزیز عضو شده در p30world تقاضا ي نظر و پيشنهاد كنيد!!
اول از همه خودم شروع مي كنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا نظرتون رو درباره اش بنويسيد! :biggrin:
البته از پي سي ورده استفاده كردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس وبلاگ من حقیر :
اينم داداش كوچيك شما
قالبت قشنگه!اما چند تا مشكل هست!اون كد كفتر بازي رو بر داري سرعت وبلاگت مياد بالا!و رنگ اون نظر سنجي رو هم عوض كن!وبلاگت در كل خيلي عاليه!شعر ها و عكس هاي خفني داري!!نقل قول:
نوشته شده توسط شوشتر
اميدوارم در كنكور قبول بشي!
قالب شما خيلي قشنگه!مخصوصا اون فلش خوش آمديد!موضوع وبلاگتون هم خيلي عاليه!ديگه چيزي ندارم بگم!نقل قول:
نوشته شده توسط IRP30WORLD
و اما محصولات ويرا!بهتره به جاي گذاشتن عكس ها در وبلاگت آدرس اونا رو بذاري!در حال حاضر سرعت بالا اومدن اون خيلي پايينه!و رنگ نظر سنجي رو هم عوض كني بهتره!نقل قول:
نوشته شده توسط SAEID AFSARY
ببخشيد كه انتقاد كردم!من دوست دارم وبلاگ شماها بهتر بشه!!
بیا من تویه امضام نوشتم