با راه اندازی اپراتور سوم تلفن همراه لازم مبینم یه بخشی به عنوان اپراتو سوم توی انجمن راه بیافته
Printable View
با راه اندازی اپراتور سوم تلفن همراه لازم مبینم یه بخشی به عنوان اپراتو سوم توی انجمن راه بیافته
برای شروع بحث بد ندیدم قدم اول رو خودم بردارم تا دوستان به تدریج وارد بحث بشوند
------------
به این دو تا لوگو دقت کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لوگوی اول مربوط به سیستم عامل بادا برای گوشی های هوشمند سامسونگه
لوگوی دوم که معلومه
همچنین مقاله زیر رو هم مطالعه کنید
من شخصا نظری نمیدم
ولی این برام رو اعصابه - خودم خواستم شرکت ثبت کنم یه تیکه از اسم انگلیسی بود نذاشتند - حالا این اپراتور رسما با اسم انگلیسی!!!
قبلا بحث و تبادل نظر در انجمن مربوط به اخبار اپراتور سوم انجام میشد که الآن اگه در این تایپیک انجام بشه خیلی بهتره و نظم خوبی پیدا میکنه!! ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
نقل قول:
دقیقا لوگوی رایتل و همراه اول از روی لوگوی شرکتهای دیگه کپی شده!!
با تشکر از استقبال گسترده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هموطنان گرامی از پیش ثبت نام سیم کارت های رایتل در شهرهای تهران و کرج، به اطلاع متقاضیان می رساند،ظرفیت پیش ثبت نام مرحله اول تکمیل شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مرحله بعدی ان شاءالله در فروردین ماه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آغاز می شود.
پروژه با شکست روبه رو شد.میگین نه نیگاه کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه های ثبت تعرفه ها خیلی زیاده(هر چند سرعت بالا باشه، قشر های مختلف...) :19:
ﺍﻻ ﻥ ﺩﻭ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﺯ ﺗﺎﺭﻳﺨﻲ ﮐﻪ ﻭﺟﻪ ﺭﻭ ﺭﻳﺨﺘﻢ ﺑﻪ ﺣﺴﺎﺑﺸﻮﻥ ﮔﺬﺷﺘﻪ، ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺗﻲ ﮐﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﻮﺩ ۳ ﺭﻭﺯﻩ ﺑﺮﺳﻪ. ﺍﺯ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺭﺍﻳﺘﻞ ﺁﺩﺭﺳﻢ ﺭﻭ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻮﺩ، ﺑﺮﺍﻱ ﻫﻤﻴﻦ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺧﻮﺭﺩ ﺑﻪ ﺭﺍﻳﺘﻞ.
ﺍﺣﺘﻤﺎﻻ ﺳﻴﻢ ﮐﺎﺭﺕ ﺑﺎﻻ ﺧﺮﻩ ﻓﺮﺩﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﻢ ﻣﻲ ﺭﺳﻪ، ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﻣﻲ ﻳﺎﻡ ﻭ ﻫﺮ ﮐﻲ ﺳﻮﺍﻝ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﻄﺮﺡ ﮐﻨﻪ ﻭ ﻣﻨﻢ ﺗﺴﺖ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﻭ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻣﻲ ﺩﻡ.
بالاخره رايتل به دستم رسيد! امروز بعد از 22 روز تاخير يکي از کارکنان رايتل سيم کارت دايمي بنده را شخصا آورد که علاوه بر تحويل آن بابت تاخير پوزش بخواهد!!!
بنده دومين روزي که پيش ثبت نام در کرج آغاز شد اقدام کردم (۲۶ آذر) و ۲۶ بهمن پول را به حسابشان ريختم و امروز ۱۸ اسفند تحويل گرفتم. هنوز رايتل داري را گير نياورده ام که تماس تصويري را تست بزنم. سرعت نت 240kbps معادل 30 کيلوبايت بر ثانيه است، آپلود حدود ۳۰۰kbps و پينگ زير ۱۰۰ و حدود 75ms (بر اساس نتايج speedtest.net). فردا در خود شهر کرج تست مي زنم ببينم سرعت بيشتر مي شود يا خير.
Desire HD دارم و از ۴ خط آنتن هميشه حدود ۲-۳ خط پره وقتي هم به نت وصل ميشم حرف H يا همون HSDPA ميفته، بعضي اوقات هم شانسي 3G مياد.
وقتي به نت وصلي هم مي توني تماس بگيري هم باهات تماس بگيرن بدون اينکه ديتا رو از دست بدي و شبکه و نت رو ميشه همزمان داشت بر خلاف EDGE/GPRS.
افراد زيادي در مورد اين سيم کارت ها سوال دارند، اگر سوالي بود در خدمتم.
راستی بچه ها! يکي از خوبي هاي سيم کارت هاي نسل سوم (در ايران فعلا فقط رايتل) اينه که در بستر 3G/HSDPA يا همون اينترنت همراه مي توني تماس يا ديگر خدمات پايه ي شبکه رو همزمان بدون قطع ديتا داشته باشي.
در صورتي که که وقتي شما از EDGE/GPRS استفاده مي کنيد از شبکه خارج مي شيد و هنگامي که تماس مي گيريد ديتاتون فطع مي شه و به اصطلاح شبکه هاي منسوخ نسل دوم تک کاناله هستند. البته همين 3G جديد نيستا! تکنولوژي از نظر جهاني به چندین سال پيش بر مي گرده و تو همين ايران هم قرار بود ۸۸ ارائه بشه ولي...!؟
اين چيزي که گفتم رو خودم تست زدم.
تعرفه هاش خیلی بالاست
گفتیم برای نت گردی یه گزینه مناسبی پیدا شد !! اما رایتل هم مثل بقیه افرادی که سر گردنه ملت رو میچاپند هستش .
جای تاسف داره خدماتی که در تمام کشور های دنیا بیشترش رایگانه در ایران باید اینقدر هزینه پرداخت بشه .
چرا ما باید بنزین و نون مون قیمتاش جهانی بشه اما اینترنت و خودرومون و ... نباید جهانی بشه ؟؟؟
تست سرعت اینترنت با سیم کارت رایتلم.
بفرمایید:
چند تا نکته:
1.من سیم کارت دایمی دارم.
2.سرعتم به ندرت نوسان داره.
3. با IDM از طریق PC دانلود 32 میده! خیلی جالبه... ثابت می مونه!
4. یک خوبی که داره مثل نسل دوم تک کاناله نیست. یعنی ضمن اتصال به اینترنت می تونی تماس داشته باشی بدون قطع دیتا.
** بچه ها انقدر بد به موضوع نگاه نکنید! ایرانسل حداکثر سرعتی که می تونه بده اینی هست که الان داریم (EDGE: max 240kbps) ولی رایتل حداقل سرعتی که میده اینی هست که بالا اطلاعاتش رو گذاشتم. با یه کارت دانشجویی می تونی سرعت های بالاتر بگیرید (تا چند روز آینده می رم نمایندگی کرج که تازه افتتاح شده و جویای سرعت ها و قیمت ها می شم و اگه طرح های دایمی رو راه انداخته باشن 1mbps یا 2mbps می گیرم)
** در ضمن اون قیمت هایی که گذاشتن واسه سیم کارت دیتا + مودم هست (برای همین انقدر بالا بود) و هنوز قیمت سرعت های بالاتر دایمی رو نذاشتن و مطمئن باشید خیلی پایین تر از این حرفاست!!
در کل خوب بود!
قیمت سرعت بالا به درد باباشون می خوره !
چه جالب سرعت آپلود بیشتر از دانلوده
راستی نمایندگی کرجش کجاست؟
من نمایندگی پخشش رو گرفتم ولی هنوز خبری نشده
نواحی تحت پوشش شبکه رایتل
در تهران و کرج امکان تماس با بقیه اپراتورها هست یا نه؟
تا اونجایی که من میدونم فعلا با ایرانسل ارتباطش برقرار شده. همراه اول رو نمیدونمنقل قول:
کسی اطلاعات کاملتری داره؟جناب Dead Space شما می تونید با چه شماره هایی خارج از رایتل تماس بگیرید؟
با همه ي اپراتور ها و شماره هاي خارجه مي توني ارتباط بر قرار کني. ولي فعلا نميشه به sms center ها اس داد.نقل قول:
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
اینم تجربه ی شخصی خودم:(بنده همچنین این مطالب رو در سایت دیگری با نام کاربری read نشر داده ام)
خوب! آیا تا به حال با خود فکر کرده اید دکل های رایتل چه شکلی اند؟! این دکل ها فعلا هیچ لوگو و مشخصه ای از رایتل ندارند، تنها راه شناسایی شکل دکل و نوع تجهیزات آن است. بنده چند عکس از یکی از این دکل ها واقع در میدان مهران عظیمیه ی کرج تهیه کرده ام.
روی همشون لوگوی ZTE و "شرکت تولیدی صنایع برق خزر" هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 907x1427 می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 831x1258 می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 1484x953 می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 1637x941 می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس تغییر سایز داده شده است. برای مشاهده عکس در سایز اصلی بر روی عکس کلیک کنید. سایز اصلی عکس 1078x1671 می باشد.
چند روزه ثبت نام کردیم اصلا هیچ خبری نشده!!!
سیم کارتهاشون رو چند روزه میدن؟
تست سرعت های 128 و 512 کیلوبیت بر ثانیه توسط بنده:
پس کی پیش فروش استان های دیگه میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
تا جایی که من اطلاع دارم برای جز تهران و کرج باید به دفاتر پیشخوان منتخب رایتل در اون استان مراجعه کنید. البته اگه تحت پوشش باشن. لیستشون باید تو سایت رسمی باشه.نقل قول:
سلام
موقع ثبت نام اینترنتی برای سیم کارت دیتا جایی واسیه سرعت 512 نداره
من می خوام 512 بگیرم دیتا باید چیکار کنم جور کردن نامه شرکت مشکلی نیست ؟
مرسی
چرا دیگه آقا. اینترنت پیشرفته ی ۵۱۲ کیلوبیت بر ثانیه نوشته.نقل قول:
آقا این رایتل آنتن دهیش چه جوریه ؟؟؟؟ همه جای تهران آنتن میده ؟؟؟؟ تو مترو آنتن میده ؟؟؟؟؟؟
قیمت سیمکارت اعتباریش چنده ؟؟؟؟؟ چه ویژگیهایی داره اعتباریش ؟؟؟؟؟؟
چرا رایتل نمیتواند در صداوسیمای ایران تبلیغات کند؟
نزدیک به یک سال از ورود اپراتور سوم تلفن همراه به بازار موبایل ایران میگذرد و در آستانه یک سالگی این اپراتور، از پخش تبلیغات آن در صدا و سیما ممانعت می شود.این در حالی است که در ابتدای راه اندازی رایتل، تبلیغات این اپراتور از تلویزیون پخش میشد و مطرح شدن طرحی که در آن انحصار پخش برودکست صوت و تصویر در اختیار سازمان صدا و سیما قرار میداد، مسیر رایتل را تغییر داد.
یک مقام مسئول وزارت ارتباطات اظهار داشت: از آنجا که سازمان صدا و سیما پخش برودکست صوت و تصویر را در انحصار خود میداند، فعالیت رایتل را که قرار است امکان مکالمه صوتی و تصویری با سرعت بالا را فراهم کند، تداخل با اختیارات خود تلقی میکند.وی گفت: بر اساس این اعتقاد نیز مانع از پخش تبلیغات اپراتور سوم از تلویزیون میشود؛ در حالی که هم اکنون تبلیغات دو اپراتور اول و دوم تلفن همراه، به وفور از تلویزیون پخش میشود.وی ادامه داد: این اختلاف بین مسئولان رایتل و سازمان صدا و سیما همچنان نیز ادامه دارد. در این بین مدیران رایتل برای حل این موضوع، در حال رایزنی با مسئولان صدا و سیما هستند و طی نامه ای این موضوع را به اطلاع سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رسانده و از آنها برای حل این موضوع درخواست کمک کرده اند.وی تصریح کرد: رایزنی مدیران رایتل و مسئولان رگولاتوری با مدیران صدا و سیما برای حل این موضوع هنوز ادامه دارد و تاکنون رایتل مجوز پخش دوباره تبلیغات در تلویزیون را بدست نیاورده است.
یکی هم جواب ما رو بده !!!نقل قول:
هرجایی که تحت پوشش شبکش باشه آنتن دهیش خوبه و قطعی ندارهنقل قول:
البته شاید به خاطر این باشه که تعداد مشترکین فعلا کم هستن
می تونی نقاط تحت پوشش رو از طریق نقشه های سایت رایتل ببینی
قیمت سیم کارت اعتباریش به صورت خرید از خود سایت رایتل 20000 تومنه
همه ویژگیهای سیم کارت دائمی و دیتا رو داره ولی قیمت خدماتش گرونتر از بقیه هستش
موفق باشی
سلام
سیم کارت دیتا تو جشنواره باران که 20 تومن زده سرعتش چنده رایتل ذکر نکرده انو؟
مرسی
کلا تو تهران خوب آنتن میده ؟؟؟؟ تو مترو آنتن میده ؟؟؟؟؟ هزینه مکالمات و اس ام اس و اینترنتش نسبت به دو تا اوپراتور دیگه چه جوریاست ؟؟؟؟نقل قول:
حتما باید بری تو سایتش ثبت نام کنی تا سیم رو بگیری ؟؟؟؟؟ چقدر طول میکشه تا سیم کارتت برسه دستت ؟؟!!!
من هر چی تو سایتش گشتم قسمتی که شهرهای تحت پوشش رو بزنه نبود
درست نگشتیننقل قول:
موفق باشین
منظور از این پوشش داخلی و خارجی چیه ؟؟؟؟؟ کلا تو تهران آنتن دهیش خوبه ؟؟؟؟ چرا کسی درست و حسابی جواب نمیده ؟؟؟؟؟/
اتفاقا خوب گشتم اینو زدم فقط تهران آورد من میخوام مال تمام شهرها رو نشون بدهنقل قول:
دوست عزیز گفتم که هر جایی که تحت پوشش شبکه این اپراتور باشه آنتن دهی خوبه و قطعی نداره و کلا همه جای تهران تحت پوشش نیست و می تونی از سایت رایتل نواحی تحت پوشش رو ببینینقل قول:
دوست گرامی از سمت راست شهر مورد نظرتون رو که انتخاب کنید نقشه همون شهر نشون داده میشهنقل قول:
اگر نام شهر شما در لیست سمت راست نیست معنیش اینه که هنوز تحت پوشش نیستین
شهرهای تحت پوشش که می تونین داخل نقشه ببینین: اراک-ارومیه- اهواز- تهران و شمیرانات- سمنان - سنندج-شیراز- تبریز-کرج- کرمان-کرمانشاه-قزوین- مشهد-همدان-یزد
اینم یک عکس که ببینید دقیقا اسم شهرها کجاست
موفق باشید
شنیدن کی بود مانند دیدن!:n07:
دوستان رایتل رو چه فرکانس هایی کار میکنه؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
دوستان یعنی کسی نمیدونه فرکانس های کاری رایتل رو چیه؟تو دفترچه راهنماش نزده؟نقل قول:
رایتل اخیرا به شهر ما اومده من یک سری زدم به سایتش ولی دقیقا متوجه شدم قیمت سیم کارت دائمیش چنده؟ قیمت هزینه های تموم شده؟ شمارش هم با چه عددی شروع میشه؟
بالاخره یافتمنقل قول:
رایتل روی 900 و 2100 کار میکنه