سلام
شرایط فروش محصولات ایران خودرو در این تاپیک قرار خواهد گرفت
Printable View
سلام
شرایط فروش محصولات ایران خودرو در این تاپیک قرار خواهد گرفت
آخرین باری که از نمایندگی سوال کردم گفتن 20 بهمن شرایط جدید اعلام میشه.
حالا اگر زودتر یا دیرتر اعلام بشه رو نمیدونم.
این سایت یکی از نمایندگی های ایرانخودرو تو اهواز هستش و اعلام کرده طرح رنگین کمان به مناسبت دهه فجر تمدید شده ولی تو سایت ایرانخودرو تا این لحظه چیزی درج نشده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این سایت ایران خودرو که فروش اینترنتی ایران خودرو است توجه کنید به نظر من که فردا 100%احتمال داره تا شرایط جدید اعلام بشه
فروش L90 با مدل 91 گویا تعطیل شده؟؟!!
هرجا زنگ میزنم میگن سند 90 میخوره. میگن اگه میخواهی سند رو 20 روز نگه میداریم بعد 91 میخوره.
فروش دهه فجری هم در کار نیست.
دقیقا" همینطوره دوستان میگن.شرایط ویژه دهه فجر درکار نیست.
یه شرایط پیش فروش گذاشتن به بهانه دهه فجر ولی تا آخر سال همینه:
فروش فوری هم در کار نیست.
**مثل اینکه تحریم کار خودشو کرد**
ببخشید منظور از فروش فوری در کار نیست یعنی چی؟؟ چون الان تو سایت خرید اینترنتی فروش نقدی با تحویل 20-30 روزه داره.نقل قول:
یعنی کلا اونم برداشتن؟؟؟!!
به نظرشماها سند 91 تا قبا اسفند امکانش هست؟ یا اینکه اصولا شدنی هست؟
فروش فوری در نمایندگی ها و خودرو هایی که در نمایندگی ها هست انجام میشه و به تناسب قیمت خودرو بین 400 تا 700 هزار تومن قیمت ها بیشتر میشه.نقل قول:
دوستان کسی خبری نداره از اینکه ایران خودرو ماشین با سند 91 رو امسال میزاره برای فروش یا نه؟ ایا تا قبل اسفند این طرح رو اعلام کی کنه ؟
سوال من هم هست.نقل قول:
لطفا سریع جواب بدین. خیلی فوریه. تاچندروز اینده میخوام بخرم.
لطفا جواب بدین:11:
اخرین خبری که خوندم ایرانخودرو هنوز موفق نشده مجوز پلاک 91 رو بگیره بخاطر همین هنوز شرایط دهه فجر رو اعلام نکرده.(حرف مفت:13:)
شایعاتی مبنی بر افزایش قیمت محصولات ایرانخودرو شنیده میشه واحتمالا بعد از عید افزایش قیمت خواهیم داشت شاید به همین خاطر باشه که شرایط دهه زجر اعلام نشده و جریان پلاک 91 بهونه ای بیش نیست :13:
چیزی که مشخصه این ح...زاده ها فقط به فکره جیب خودشون هستن و سره سوزنی برای من و شما ارزش قائل نیستن :41::2:
به علت تحریم اوضاع کارخانه های تولیدی افتضاح شده فک نکنم امسال طرحی باشه واسه فروش مدل 91
این افزایش قیمتی که حرفش هست چقدره؟ 1میلیون میشه؟
بالاخره مجوز سند91 دریافت شد.
دوستان سلام.همتون حواستونوجمع کنین.این ماشینهاکه توانبارموندنوبهتون نندازن.اکثرامشکل دارومرجوعی هستن.پس خیلی حواستون باشه گول نخورین.مخصوصارنگ ماشینووصددرصدسپرهاروچک کنین.تابعدابه مشکلی برنخورین.من به نمایندگی ایرانخودرومراجعه کردم بنامه زیبای.همون شرایط همیشگی روگذاشتن به اسمه ده فجر.ولی فرقی با بقیه سال نداره
تو طول سال هم این قضیه هست که جنسهای مرجوئی و ته انباری رو بدن به ملت.نقل قول:
مهمترین تغییر اینه که سند91 میخوره.
برا کسایی که نقد خرید میکنن خوبه.
ببینم قیمت های همه ی محصولات رفته بالا ؟
من امروز 405 tu5رو چک کردم انگار200 تومن رفته روش تازه کارت طلاییشم برداشتن:18:
طرح بهار تا بهار ایران خودرو اعلام شد
طرح بهار تا بهار
پس چرا 206 رو اینقدر محدود کردن و فقط تیپ 2 رو گذاشتن ...؟ و چرا فقط نقدی ..؟
خب یک کلام بگن نمیخوایم 206 تولید کنیم و بقیه محصولاتمون روی دستمون باد کرده دیگه .. اینکارا چیه !!
تا هقته پیش 206 بصورت نقد اقساط میدادن که ملت هجوم اوردن و هرچی بود ثبت نام کردن بعد از اون دیگه کفگیر ایرانخودرو به ته دیگ خورد و الان فقط نقدی میده.
بله دوست عزیز همین طوره!نقل قول:
تقاضا برای 206 خیلی بیشتر از سایر محصولات ایران خودرو هست.
به زودی هم (تا اواسط سال بعد) تولید 206 قطع خواهد شد و جاش رو به خودروی ایرانی رانا خواهد داد.
:41:من اخر یه چیزو نفهمیدم تا دیروز میگفتن با کسانی که قیمت محصولاتشون رو بی دلیل افزایش بدن برخورد میشه اما ایرانخودرو بی دلیل قیمتاشو گرون کرد هیچ کس هیچ حرفی نمیزنه ایا؟:13::18:
متاسفانه خودروسازان ایرانی هر موقع دلشون بخواد قیمت هارو بالا پایین میبرن.نقل قول:
البته تو اخبار چند بار نشون داده که چرا اینجور میشه اما جواب درست و حسابی نمیدن.
بهتره بهش فکر نکنید
با سلام
واقعاً هرچقدر آدم می خواد سرش رو عین .... بندازه پایین و زندگیش رو بکنه نمی شه روز پنج شنبه با هزار امید و ارزو رفتم تا ال 90 ثبت کنم نقدی با کمال خونسردی گفتن که پر شده دیگه ثبت نام نمی کنن . با نهایت ساده باوری به خودم گفتم مهم نیست 300 400 گرونتر می دم از بازار می خرم غافل از اینکه بازار محترم ، تولید کننده محترم همه با هم هماهنگ هستن. الان زنگ زدم به همه جا اولا اینکه نیست ثانیا چند جا داشتن قیمت دادن 16.450 ایران خودرویی (سفید فول)!!!!!! خیلی دلم می خواد بتونم با همون پراید بسازم و پول الکی به این عزیزان محترم ندم !!!! ما باید تاوان عدم بهره وری کارخونه ای رو بدیم که باید بجای 54000 پرسنل 20000 پرسنل داشته باشه.
دوست عزیز اینها فقط ظاهر قضیه هست همه این فیلمها رو در میارن که قیمت رو بالا ببرن و متاسفانه دست بازار هم باهاشون تو یک کاسه هستنقل قول:
یه سئوال؟ طرح بهار تا بهار که الان هست و قیمت رو هم می گن گرون شده روی طرح هم تاثیر گذاشته یعنی هنوز طرح پابرجاست یا با قیمت جدید می دن؟ و اینکه کی تحویل می دن؟
رفیق شما کجا بودی از اسفند تاحالا 2 دفه گرون شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پارس اتومات 23 بهمن ثبت نام کردم 20/400 بعد شد 21/400 الان شده 21.700 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست فروش بهمن:
محتوای مخفی: عجب...!!!
دوستان ببخشید این مدل سورن موتورش چیه؟
موتورش رو ننوشته فقط گفته سورن elx با موتور ملی بنزینی؟؟؟
نقل قول:
یعنی با موتور EF7 بنزینی
سلام
دوستان به نظرتون قيمتهاي ماشين مخصوصا 206 تيپ 2 پايين مياد؟ يعني بر اساس حرف خودشون و مذاكرات با اروپا و...
خلاصه اينكه الان بخريم يا نخريم؟
نقل قول:
قیمت ها پایین نمیاد اگر پایین بیاد نهایت تا زیر 500 هزار تومن پایین میاد.
شما هر موقع اقدام به خرید کردین دیر نیست
من الان وضعیت قرادادم اماده تخصیص شده یعنی چی؟
به نظرتون این رانا با قیمت 15 تومن ارزش پیش خرید داره؟؟؟؟؟؟
خریدن تو شهرهای کوچک چی- به مشکل بر نمیخوره
با توجه به تجربیاتتون - مثلاً سری اول سمند با اون ترمز آدم کشش و کامپیوتری که خیلی شیک قاط میزد!!!!
بنظرم برای کسی که به قصد فروش ( دلالی) بخواهد بخرد، آره.
چون اولا اینها به این زودی بعید میدانم که خودرو را عرضه کنند و پولتان مدتها در آنجا خواهد ماند و بهش سود تعلق میگیره و آخرش از قیمت خودرو کم میکنند.
مثل قضیه ال ممد ( ببخشید ال 90!)
گفتن مهر و آبان تحویل میدیم
قیمتش که خوبه ولی به نظرم این کارو نکن!!
یه وقت میشه همون پروسه تحویل تیبا و....:42:
ببینید دوستان این ماشین از نظر طراحی بیرونی همون 206 SD به حساب میاد و از داخل هم تندر90
از نظر امکانات چیز هایی نظیره: تهویه مطبوع دیجیتال و اتوماتیک-سیستم ترمز EBD - EBA - پشت سری های قابل تنظیم 3 تایی برای عقب - و طبق گفته دوستان حتی اینه برقی و شیشه بالابر عقب برقی هم از این خودرو برداشته شده به نسبت 206 SD V8 - هر چند که فکر کنم اینه ها و شیشه های ماشین برقیه ولی باز به نسبت SD V8 ارزش خرید نداره.
کسی که می خواد 10 میلیون تومن پول پرداخت کنه برای 5-6 ماه بعد و قیمت کلش هم 15 میلیونه و در اخر ماشینی که هنوز هیچیش مشخص نیست گیرش بیاد بهتره یه 4-5 میلیون بزاره رو پولش و با خیال راحت بره sd v8 بگیره که دیگه اونم داره نایاب میشه.