سلام تو رنج 1تومن ایسر 5755بهتره یا اچ پی4530؟از نظر کیفیت و دوام ؟لنوو چه طور لپتاپیه؟با دوومه درسته؟
Printable View
سلام تو رنج 1تومن ایسر 5755بهتره یا اچ پی4530؟از نظر کیفیت و دوام ؟لنوو چه طور لپتاپیه؟با دوومه درسته؟
سلام از نظر کیفیت HP بهتره لنوو هم زیاد جالب نیست صفحش ولی بدم نیست ایسر 5755 هم جالبه ولی هیچ وقت دل نخری.:20:
گرافیک 6370ati تو لنوو چه بازیهایی رو ساپورت میکنه؟
دوست عزیز این گرافیک واسه بازی چیز همچین جالبی نیست ها. اگه بخوای بازی های روز رو باهاش اجرا کنی باید تنظیماتت رو روی low بذاری که همونطور که گفتم زیاد جالب نمیشه.نقل قول:
بین این دو گزینه acer رو ترجیح میدم. از نظر کیفیت و دوام هم لنوو لپ تاپ های خوبی داره. ولی برای راهنمایی بهتر شما مدل مد نظرت رو بگو که دوستان بتونن بهتر راهنماییت کنن.نقل قول:
........................ تکرار حذف شود.
همین سه مدل مد نظرمه!لپتاپ لنوو g570بازیای گرافیکی رو ساپورت میکنه؟
شما چیرو پیشنهاد میدین؟
گرافیک 6490hp 4530 واسه بازی چطوره؟
گرافیک 6490hp 4530 واسه بازی چطوره؟
جی 570 برای بازی مناسب نیست.
سه تاپیک زدی و خودت رو گیجتر کردی.
با این وضعیت فکر نکنم بچه های باتجربه بتونن راهنماییت کنن.
دوست عزیز موضوع رو در یک تایپیک دنبال کنید که بهتر به نتیجه برسید. این دومین تایپیکی که شما ایجاد کردید و به طور همزمان دارید توشون سئوال می پرسید
شما بودجه تو مشخص کن که بتونم بهتر راهنماییتون کنم. گرافیک 6490 مطمئنا از قبلیه قوی تره و بهتر.
دوست عزیز توی اون یکی تایپیک جوابتون رو دادم. نکن پسر خوب این همه تایپیک رو میخوای چیکار.نقل قول:
بابا بیخیال. وجدانا خودت هم میدونی کجا باید دنبال سئوالات بگردی از بس که تایپیک زدی شما.عزیز دل مگه شما قوانین رو نخوندی.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
البته طبق قانون نباید پستهای پشت سر هم هم زد
کلا یه اشتباهی یکی بکنه اینجور رفتار درست نیست و باعث ازردگی میشه
ممنون
نه عزیز دل این پست ها پشت سر هم نیست. مدیران سایت زحمت کشیدن تایپک ها رو ادغام کردن . در ضمن گوشزد کردن قوانین نباید باعث آزردگی خاطر بشه .
:13:شرمنده واقعا مشکل از اینترنتم بود که باعث شد چنبار سوالو مطرح کنم عذر میخوام از دوستان؟
تاپیک تکراری
بسته شد