آخه خدایی بنده خدا حق داره. من می فهمم چی میگه. دقیقا شرایط منو داره. من خودم خیلی روی این موارد فکر کردم:
1. پراید
2. تیبا
3. ام وی ام 110
4. پژو 206
5. پژو 405
مورد اول واقعا دلم میسوزه پولی که با 1000 تا مشکل جور شده برم بدم پراید که نه امنیت داره نه زیبایی نه دوام. از طرفی من شرایطیشو میخوام که فقط SL داره که هیدرولیک نیست.
2. تیبا که من اول خیلی دوستش داشتم. صرفنظر از جلو پنجره اش که خیلی کوچیکه و به اون هیکل نمی خوره. اما بد زیاد ازش شنیدم. خصوصا از نظر ایمنی و سر و صداش. به اینم راضی نشدم. تو خیابون اونایی که تیبا داشتن میرفتم می پرسیم که از ماشین راضی هستین یا نه یکیشون کم مونده بود منو بزنه !!! نه آقا نگیر. به درد نمیخوره. فقط ال 90 بگیر. منم تشکر کردم.
3. ام وی ام که همسرم خودش مسئول فروششه تو یکی از نمایندگی ها. ماشینه خوبیه. البته 530 و x33 بهترن. نوع 110 چهار سلیندرشم ماشین خوبیه. موتور 1100 سی سی 16 سوپاپ 2 تا ایربگ ترمز ABS داخلشم که خوشگله صندلی های چرم فرمون هیدورلیک خلاصه من توشم نشستم ماشینه خوبیه. البته خوب شده قبلا اینطوری نبود. قیمتش خوبه مصرف سوختش خوبه. اما به نظر من 2 تا مشکل عمده داره. یکی که بیشتر زنونه است و دومی به نظر من ماشینه داخله شهره و برای منی که می خوام حداقل ماهی یک بار بزنم به جاده و 500 کیلومتر تا شهرستان برمو برگردم راستش میترسم. من پشت پژو 405 زیاد رانندگی کردم. ماشینه خوبیه و سنگینه. بازم کامیون رد می شه بادش میخوره آدم حس میکنه الانه که پرت شی . می فهمین که. ام وی ام زیادی چرخاش و جثه اش برای جاده کوچیکه.
4. پژو 206 که واقعا دوستش دارم. اما نمیتونم صفر بخرم. کار کرده اشم چون ماشین جوون پسنده اکثرا رعایت نمیکنن پدر ماشینو درمیارن بعد می فروشن به یکی مثل من. نمی گم تمیزش گیر نمیاد. چرا. اما این شانسی که من دارم . صفرشم بگیرم یه موردی داره. چه برسه به مدل پایینش. بعدشم 206 مدل جدید که خوبه. هم ABS داره هم کیسه هوا. موتور خوب. سیستم تهویه خوب. وگرنه 206 مدل 84 که دگه خریدن نداره. به خرجش نمی ارزه. شرایط ایران خودرو هم اصلا به درد نمیخوره. آخه 11160 الان بدی تیر هم چک 5200 !!! این خیلی غیر منصفانه است. عمدا میکنن.
5. پژو 405 هم ماشینه خوبیه. اما من زیاد دوست ندارم. زیاده دمده شده. خیلی پر مصرفه و داخلشم اصلا زیبا نیست. البته نظر شخصیه. فرقش با 206 اینه که خدایی 206 همیشه 206 . اما 405 دورش تموم شده. تازه مصرفشم زیاده. تو این اوضاع بی بنزیی.بعدشم من چون پدرم 405 دازه زیاد رانندگی کردم باش دنبال یه ماشین جدید میگردم. یه تنوع. نه که دوباره برم 405 بگیرم. فرقی ندارن. SLX GLX اینا همش اسمه. موتور مهمه. اما برای من زیبایی مهم تره. خصوصا زیبایی داخل.
در مورد ریو و ال نود هم که خب هیچ کدوم شرایط فروش خوبی ندارن. از طرفی ال 90 فقط از پشت خوشگله. چراغهای جلو اصلا با ابعاد این ماشین و جثه بزرگش همخونی نداره. ماشین خیلی ارتفاعش زیاده. قطعاتش گران و با مشکل پیدا میشه. سیستم هیدرولیک ماشین شنیدم تو سرعتهای بالا مشکلاتی داره. داخلشم که وقعا زیبا نیست.
خلاصه موندم دیگه. دپرس شدم. چیکار کنم ؟ اگه حداقل پراید Sx شرایط داشت باز خوب بود. مثلا وامی قسطی چیزی. مثل SL . تا یکی دو سال خوب بود.