ببخشيد من 45 سالمه و قد 162 و 72 كيلو وزن.ميخوام لاغر بشم چيكار كنم؟
روزي 1 ساعت پياده روي ميكنم و شيرينيجات و چربي هم نميخورم ولي لاغر نميشم! چيكار كنم؟ قرصي دارويي چيزي نيست تا سريع لاغر بشم و جلو اشتهايم را بگيره؟
ممنون.
Printable View
ببخشيد من 45 سالمه و قد 162 و 72 كيلو وزن.ميخوام لاغر بشم چيكار كنم؟
روزي 1 ساعت پياده روي ميكنم و شيرينيجات و چربي هم نميخورم ولي لاغر نميشم! چيكار كنم؟ قرصي دارويي چيزي نيست تا سريع لاغر بشم و جلو اشتهايم را بگيره؟
ممنون.
هیچ کس یه دفعه چاق نمیشه و نباید انتظار داشته باشین یه دفعه هم لاغر بشین
حتی اگه بتونین تو مدت کوتاهی وزن زیادی کم بکنین، مطمئن باشین ضررش بیشتر از سودشه
به غذا های خوشمزه نگاه کنید اما نخورید
فک کنم تو نت مطلالب خیلی زیادی باشه در این رابطه حتی با این تاپیک هم دوستان کمک و پیشنهاد های
زیادی بهتون میدن ؛ ولی بیشتر از همه این می تونه باشه که شما به این فک کنین که باید لاغر شین..
به خودتون بستگی داره ؛ اُونم از هر راهی که میشه..
دوست گرامی شما اگه واقعا روزی یک ساعت فرصت این کارو داری( لاغر شدن) پیاده روی رو اینطوری تغییر بده:نقل قول:
سه تا 7 دقیقه آروم بدوید( کار هرکسی نیست) پس اگه نتونستین از 5 دقیقه شروع کنین. هر بار که 7 دقیقه تموم شد به مدت 30 ثانیه قدم زنین( وای نستین چون ضرر داره).
اگر شکمتون جلوی منظورم اینه که اگه بیشتر وزنتون تو همین قسمت شکمتونه بهتره بعد از اتمام دویدن تعداد 20 عدد ( اگه بیشتر میتونین 30 تا کافیه) دراز و نشست برید.
شیرینی ها و چربیها هم همچنان بیخیال شین تا وقتی لاغر شدین با کنترل دوباره بخورین!
کم کم زمان دویدن و تعداد شنا رو بیشتر کنین انشاالله حدود 1ماه تاثیر این کار فوق العاده رو میبینید..
سعی کنید با همکارا یا دوستان برین تا کسل کننده نشه.
موفق باشین:20:
نقل قول:
مستند راز.The Secret..
نباید به این فکر کنین که باید لاغر بشین باید فکر کنین که لاغر شدین...
بگذریم..
روزی 20 دقیقه تا نیم ساعت دویدن آروم بسیار میتونه موثر باشه...درست غذا بخورید..غذاهای چرب نخورید. از حداقل قند و شکر در روز استفاده کنید..
دراز نشستی که دوستمون گفتن رو به هیچ وجه روی زمین سفت انجام ندین..پدر کمر رو در میاره..اگه تونستین از دستگاه آبکینگ پرو یا اُب راکت و ... برای دراز و نشست استفاده کنید..تکیه گاهشون عالیه
و تو دراز نشست افراط نکنید..سه بار 15 تایی عالیه...
موفق باشید
ورزش کنید
روزی 45 دقیقه بدوید
اگر قبل از صبحانه باشد چه بهتر
من 20 سالمه.
175 تا قد دارم.
93 کیلو هستم.
اصلا آدم پرخوری نیستم.
اصلا شیرینی و چربی نمیخورم.
ولی باز هم چاق میشم.
بزرگترین مشکل من اینه که، کم تحرک هستم (اکثر اوقات پای کامپوتر هستم).
از دیروز دارم به باشگاه بدنسازی میرم.
دوستان پیشنهادی ندارند که همراه با اینکه به بدن سازی میرم، لاغر هم بکنم.(منظورم اینه که رژیم یا دارویی، چیزیی استفاده کنم).
من شنيدم آمفتامين ها به شدت لاغر و خوش اندام ميكنن و لي خوب اعتياد اور هم هستن
نظر شما چيه؟
تریاک و هروئین هم بشدت درد را ساکت می کنند پس هر کسی که سردرد داشت براش تجویز کنیم . درسته ؟:19:نقل قول:
وحیدشمسایی میگفت که چند ساله برنج نخورد ه تالاغربشه . یه زمانی وحشتناک چاق بود
سلام ودرود
چاقی کلی و قسمت شکم چند دلیل داره
مهمترین اونا ارثی بودنه(ژنتیک)
پر خوری (که یکی از مشخصات افسردگی هستش)
والبته مکمل همه اینها بی تحرکی هستش
نتیجه کلی برای لاغر شدن به اندازه خوردن، نخوردن شرینی جات ،نمک والبته چربی وهمچنین مثل گفته دوستمون برنج هم مهمه.
و مثمر ثمر بودن این رژیم گرفتنها ورزش منظم و به اندازه هستش.
میشه راهنمایی کنین؟
قدیما سرکه به غذا میزدن که اشتهاشون زیاد بشه
خیر هیچ نوع سرکه ای لاغر نمی کنه :41:نقل قول:
همانطور که قبلا گفتم، یه چند روزی هستش به بدن سازی میرم.
امروز رفتم دکتر تا یه رژیم و یه قرص لاغری برام بده.
رژیم خیلی، سفت و سختی ننوشت (همون کم کردن شیرینی، چربی و....).
برام، قرص ونوستات نوشت، گفت روزی یکی بخور.
حالا سوال من اینه که، چه موقع بخورم؟
قبل از غذا؟
بعد از غذا؟
چه مدت قبل یا بعد از غذا؟
قبل از رفتن به باشگاه بدنسازی؟
راستی، چند ساعت بعد از خوردن غذا بهتره برم بدنسازی؟ (من خودم بعد از 1.5 - 2 ساعت میرم).
خوب مگه هول بودی همون موقع از دکترت میپرسیدی بزنم تو گوشت؟:دینقل قول:
حالا سوال من اینه که، چه موقع بخورم؟
همون 2 ساعت قبلش خوبه البته باید 2 ساعت قبلش بخوری چون لازم میشهنقل قول:
راستی، چند ساعت بعد از خوردن غذا بهتره برم بدنسازی؟ (من خودم بعد از 1.5 - 2 ساعت میرم).
20 دیقه بعد از باشگاه هم باید بخوری
اون قرصه حالا برای چی هست به نظرم ظهر بعد از ناهار بخور با شکم خالی نخور هم اینکه وسط روز بخور :46:
به برگه راهنما دقت نکرده بودم.
یک ساعت بعد از غذا باید قرص رو مصرف کرد.
:31:
در مورد رژیم حتما با متخصص تغذیه مشورت کن چون بدن نوجونها و جوانها در حال رشد هستش و یه رژیم غیر اصولی ممکنه به بدن شما آسیب بزنهنقل قول:
همانطور که قبلا گفتم، یه چند روزی هستش به بدن سازی میرم.
امروز رفتم دکتر تا یه رژیم و یه قرص لاغری برام بده.
رژیم خیلی، سفت و سختی ننوشت (همون کم کردن شیرینی، چربی و....).
در بدن سازی هم حتما 2 ساعت قبل ورزش سعی کن که غذا یا هرچیز دیگه ای بجز نوشیدنی جات (البته بجز شیر و لبنیات که باید تا 4 ساعت قبل از ورزش مصرف کنی)رو مصرف کنی و بعداز بدنسازی تا 2.5 ساعت حتما غذای مقوی مصرف کن.(یعنی فاصله تغذیه تا بنسازی زیر 2.5 باشه
دوست عزیز این دارو فقط جلوی هضم و جذب چربیهایی را که شما می خورید می گیره و کار دیگری انجام نمیده :41:
بنظر بنده برای کاهش وزن تعادل در خوردو خوراک و فعالیت بدنی مناسب بدون استفاده از داروی بهترین گزینه می باشد. :46::11:
از همه مهمتر جنسیتتون رو نگفتین؟
آقایون خانوم ها هر سولی درباره لاغری چاقی و بدنسازی دارین بیان ت
کد:http://forum.persiantools.com/t137256.html
پیشرفت جوامع و زندگی ماشینی موجب بی تحرکی و به تبع آن بروز چاقی شده است .
چاقی مرحله ای است که در اثر آن، انرژی ذخیره ای در بدن پستانداران (از جمله انسان) که معمولاً به شکل بافت چربی است بسیار زیاد می شود، به طوری که منجر به خطرات زیادی برای سلامتی می گردد. معمولاً چاقی بین حیوانات وحشی نادر است، اما حیوانات اهلی و حیواناتی که در خانه از آنها نگهداری می شود، دچار چاقی می شوند. این امر معمولاً به دلیل دادن غذای بیش از اندازه به آنها و نداشتن تحرک کافی حیوان اتفاق می افتد.
تعریف چاقی
معمولاً زمانی که وزن بدن با توجه به جنس و سن، با قد تناسب نداشته باشد به اصطلاح می گویند که چنین فردی چاق است. در جدول زیر تناسب وزن با توجه به جنس، قد و سن آمده است:
افراد مختلف، سن، وزن، قد
کودکان 7-9 سال 28 کیلوگرم 132 سانتی متر
10-12سال 37 کیلوگرم 147 سانتی متر
دختران 13-15سال 50 کیلوگرم 162 سانتی متر
16-19 سال 55 کیلوگرم 162 سانتی متر
پسران 13-15 سال 50 کیلوگرم 162 سانتی متر
16-19 سال 65 کیلوگرم 178 سانتی متر
زنان 25 سال 60 کیلوگرم 165 سانتی متر
45 سال 59 کیلوگرم 165 سانتی متر
65 سال 61 کیلوگرم 165 سانتی متر
مردان 25 سال 71 کیلوگرم 178 سانتی متر
45 سال 70 کیلوگرم 178 سانتی متر
65 سال 74 کیلوگرم 178 سانتی متر .کد:http://www.iranseda.ir/FullItem/?g=750914
میشه نظرتون رو راجع به من بگین؟
قدم 173
وزنم 56
ممنون
لاغری
باید بشی حداقل 68 و حداکثر 74 کیلو
من چی؟
۲۱ سال
۱۷۹ قد
۸۳ وزن
میدونم چاقم
چند کیلو اضافست؟
زیاد چاق نیستی در حد 3_4 کیلو
بازم کامل فرق بین اضافه وزن و چاقی رو توضیح ندادین...
من 74 کیلو و قدم 171 چطوره ؟!
ببینید کلا بین قد و وزن به این صورته که مثلا قد 175 بین وزن 75 .72 خوبه ولی کلا به سن و سال هم مربوط و
شکل بدن ها فرق میکنه باهم مثلا الان تو باشگاهها برید مثلا یکی قد 175 داره ولی وزنش تا 85 حتی 90 هم اصلا
چاق نشون نمیده به خاطر اینکه همش عضلست . یا یکی قد 190 داره وزنش رو 120 هم میره چاق نشون نمیده
مثه همین پرورش اندام کارا
بد نیست ولی بازم میتونی پایین تر بیاینقل قول:
من 74 کیلو و قدم 171 چطوره ؟!
من 20 سالمه و 55 کیلو هستم ؟!! اهل خوردن هم نیستم و بسیار بد غذا هستم ..
چه کنم ؟
میخوام بدونم ورزش پیاده روی میتونه تعادل ظاهری بدن رو به هم بزنه
یعنی پاهای لاغر مثلا با تن چاق؟
دوست عزیز پیاده روی فشاری به بدن وارد نمیکنه که عضله ها تغییر شکل بدن
به نظر من نه تغییر ی شکل بدن ایجاد نمیکنه فقط باعث میشه که کالری اضافی بدن شما سوخته بشه
آخه والا من عجیبه برام
میگن روزی کی ساعت پیاده روی لاغر میکنه و از این حرف ها
اخه بدن ادم نه گرم میشه نه عرق میکنی
چطوری کالری مسیسوزونی؟
شما مطمئن هستین؟نقل قول:
آخه فقط عضلات ران درگیر هستن...
يك ساعت پياده روي براي فردي كه 90 كيلو داشته باشه 500 كالري ميسوزونه
يعني ميشه 2 تا بستني خورد و بعد كالريش رو توي پياده روي سوزوند
پياده روي خيلي مفيده ...
دوست عزیز سوزوندن کالری کاری به عرق کردن و گرم شدن ظاهری بدن نداره :41:نقل قول:
البته در راه رفتن معمولی هم بدن به اندازه زیادی گرم میشه .
طبق قوانین فیزیک انجام یک کار مکانیکی ( راه رفتن ) حتما نیاز به صرف انرژی داره و این انرژی همان کالری مصرفی می باشد .
شما با راه رفتن داری یک عمل هوازی انجام میدی تمرینات هوازی هم هیچ تاثیری تو حجم عضلات ندارند .(تازه اگه با شدت بسیار زیاد باشه باعث کاهش حجم عضلات هم میشود) دونده های ماراتون رو دیدی ؟ اصلا حجم عضله ندارندولی برعکس اونها دونده های دو صد متر یا sprint رو های دوچره سواری رو دیدی که چه ران های بزرگی دارند؟نقل قول:
حالا پیاده روی به کدوم رشته نزدیک تره ؟ ماراتون یا دو صد متر
اگر هدفتان کاهش وزن و چربي بدن است، تمارين هوازي تنها گزينه شما براي ورزش است. ولي اگر به فکر افزايش حجم عضلات هستيد، تمرین های بی هوازی تنها گزینه برای شماست
منم یه سوالی دارم، پیاده روی تاثیری رو لاغری داره؟
کسی که 2 سانت چربی زیر پوستش داشته باشه رو فرض کنید، همچین کسی با پیاده روی چربی های اضافه اش از بین میرن؟
بله تاثیر داره،مهم اینه که شما میخواید چربی ها رو اب کنید،در واقع با پیاده روی شما دارید کالری های اضافه بدنتون رو میسوزونید،( هر کاری که شما روزمره انجام میدید یه بخشی از کالری بدنتون داره سوزونده میشه که هرچه بیشتر بهتر)،بنابر این در طی زمان این چربی ها سوزونده میشن ولی اگه در کنار چاقی کل بدن از چاقی ناحیه ای، هم به فرض شکم رنج میبرید باید در کنار پیاده روی به ورزش های موضعی هم بپردازید تا با این کار گردش خون اون ناحیه تسریع شده و همراه با فعالیت بیشتر عضلات اون قسمت چربی ها هم سوزونده بشن،ضمن اینکه سایر موارد هم از جمله تغذیه و...باید رعایت بشه