سلام دوستان :20:
من میخوام انیمیشن بخونم یه لب تاب میخوام برای کار با انیمیشن , چه مارکی از همه بهتره ؟ قیمتش چطوریه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین:11:
Printable View
سلام دوستان :20:
من میخوام انیمیشن بخونم یه لب تاب میخوام برای کار با انیمیشن , چه مارکی از همه بهتره ؟ قیمتش چطوریه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنین:11:
منظور از کار کردن با انیمشن چیه؟ از چه نرم افزار هایی استفاده میکنید؟
اندازه و وزن نوت بوک تا چه حد باشه؟
حداکثر بودجه؟
موقع ایجاد تاپیک اطلاعات کامل وارد کنید تا به مشکل نخورید و راحت تر بشه کمک کرد
کار با 3d max . maya . photoshop . felash . after efectنقل قول:
من میخوام برای دانشگاه انیمیشن بخونم معمولا با نرم افزارهای بالا کار میکنند
بعد من نمیدونم چه مارکی از همه بهتره ؟ قیمتشم 1 میلیون و نیم . وزنشم مهم نیست
ممنون میشم کمکم کنین
دوسته عزیز بودجتون تا چه حد هستش ؟؟؟
قدرت پردازش برای شما اهمیت بالایی داره
شما یه نگاهی به مدل asus n55 sf بنداز و بودجتونم بگو شاید تونستیم یه چیز بهتر پیشنهاد بدیم
برند msi هم مدل های خوبی داره ولی چیزی که هست فک نمیکنم مناسب یه دختر بیشتر ظاهر گیم دارند
قیمتش تا 1 میلیون و نیم باشه خوبهنقل قول:
بله الان همین مدلو دیدم
مرسی بازم بیشنهاد بدید
البته من الانم دارم با لب تاب asus کار میکنم ولی چندانم راضی نیستم:41:
مدل های ایسوز که کیفیت و قدرت بالایی دارن همین Asus N55sf خیلی خوبه
شما یک جور گفتید قیمت مهم نیست داشتیم میرفتیم سمت کوادرو دار ها و قیمت نجومیا!:دی
بس همین Asus N55sf خوبه ؟؟؟؟نقل قول:
مدلای دیگه هم اگه میشه بیشنهاد یدین
لیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم ان 55 دارم و از قضا یه ترمی هم میشه که مایا دارم کار میکنم ! پس احتمالا عرایضم به دردتون خواهد خورد ( انشا... ) !
از اونجا که مایا و تری دی مکس و نرم افزار هایی از این دست به سادگی میتونن سرور های خیلی قدرتمند رو مجبور به تعظیم کنن نه ان 55 نه هیچ لپ تاپ و دسکتاپ دیگه هم نمی تونن به صورت حرفه ای جوابگو باشن اما ... !
اما چون من به شخصه تازه کارم و تا بخوام به اونجا برسم چند سالی گذشته خیلی راحت با همین ان 55 کنار میام و راحتم کار میکنم ( استادمون میگفت برا رندر آب شرکتشون یه کیس 15 میلیون تومانی خریده !!! :18: )
ذکر 2 نکته ضروری ه که :
1 - ان 55 حسابش با محصولات قبلی ایسوز خیلی فرق میکنه !
2 - کار شما در اوایل سبک خواهد بود طوری که یه core i 5 و 4 گیگ رم هم جوابگوی اجرای نرم افزار ها خواهد بود.
می مونه رندر گرفتن که هر چی کار تون سنگین تر بشه بالطبع سیستم سنگین تری نیاز خواهید داشت.
در کل لپ تاپ های با سخت افزار مشابه ان 55 فعلا به راحتی جوابگوی کار شما خواهند بود .
بهتره رو وزن و باتری و کیفیت صفحه نمایش و غیره تمرکز کنید یا صبر کنید تا کانفیگ های 2012 وارد بازار شن که منطقی به نظر نمی رسه اگه عجله دارن !
6199 اچ پی هم خوبه فقط رزولوشن صفحه اش پایین تره
نمیدونم چرا امروز لفظ قلمی حرف میزنم ؟:31:
اگه کمک دیگه ای از دستم بر میاد در خدمتم !
اتفاقا الان داشتم مشخصاتشو میخوندم خوبهنقل قول:
اره منم هنوز شروع نکردم تازه میخوام شروع کنم:20:
بس شما از ایم مدل راضی هستین؟
دوسته عزیز شما برای رندر گرفتن روی لپ تاپ حساب باز کرده بودید ؟؟؟نقل قول:
همون سیستم 15 میلیونی هم اگه یه متخصص کامپیوتر داشتن همونم آور میکرد که بهتر جوابگو باشه....
شما فقط میتونید بسازید دیگه بقیه کاراشو باید باید با سیستم های خونگی انجام بدین
معمولا تو همین فروم هم بچه ها برای کارهای گرافیگی سیستم های خونگی بالا میگیرن بعد آورش میکنن بعد پروژه هاشونو کار میکنن و لپ تاپ صرفا جهت کارهای سر کلاسه نه پروژه های سنگین
امضا منو بخون
سیستمی که نوشتم ماله لپ تاپه که 4200 قیمتشه..فقط برای سر کلاس بدرد میخوره واسه همین دیسک خوان جدا داره تا وزنش بیاد روی 1 کیلو که راحت جابجا بشه
به هیچ وجه جهت کارهای سنگین و رندر گرفتن اصلا لپ تاپ توصیه نمیشه
ولی جهت اینکه سر کلاس شما بتونید کارهای استادتونو تمرین کنید میتونید لپ تاپ داشته باشید
پست قبلیم اصلاح کردمنقل قول:
بله راضیم کاملا !
6199 اچ پی هم خیلی خوبه !
باتریش خیلی عالی تر از ان 55 ه اما چون رزولوشن ان 55 بالاتره فضای کاری م خیلی بیشتره و چون باتریش 3 ساعت رو جواب میده و اکثرا برق در اختیارم هست ان 55 من رو بیشتر راضی میکنه !
فقط امیدوارم تصمیم نهایی رو خودتون بگیرید و زیاد با حرفای من وسوسه نشید !
حرفتون کاملا صحیحه ! منم همین رو میگم الان !نقل قول:
اما چون قبل اینکه برم سر کلاس ها لپ تاپ رو خریدم آی رندرم سنگینه ! سیستم فلان ساعت داشت جون می کند تا رندر کنه ! زیاد برام ملموس نبود و به خیال خودم دارم لپ تاپ سرور می خرم ! :5: :31:
بعد که اپسیلون اپسیلون وارد بحث شدم فهمیدم چه خبر ه ! :13: :8:
در کل حرفتون کاملا درسته و تایید میکنم ! :11:
البته جدای از این حرفا دختر بودنشم باید در نظر گرفت..نمیشه که یه لپ تاپ توپ از سری msi برداره بره سر کلاس چون اونا معمولا سری گیم هستن درسته همیچین کارایی رو خوب اجرا میکنه ولی چیزی که هست بهرحال ظاهر لپ تاپ هم مهمهنقل قول:
توصیه من اینه یه لپ تاپ سونی خریداری کنه که نسبت به تازه کار بودنشون و اینکه تازه اول راه هستن میتونه مناسب باشه براشون و هم اینکه لپ تاپ های سری f لپ تاپ های شیک و برای کارهای مهندسی طراحی شده و همینطور سری SE سونی!!!
منم خدمتشون عرض كردم كه برا شروع اين سطح از لپ تاپ ها نيازشون رو مرتفع ميكنه و بهتره رو فاكتور هايي مثل سايز صفحه و وزن و رنگ و غيره تمركز كنننقل قول:
اين مدل هايي هم كه فرمودين مناسب هستن
با تشكر
ممنون از همتون که منو راهنمایی کردین
سباس گزارم:11:
بس منم روی لب تابهای سونی ک گفتین یه تحقیق کوچولو میکنم و تصمیم نهایی رو میگیرم
نظر من
ویرایش توسط Pami
لینک فروشنده ممنوع است
پردازنده: Corei7-2630M، 2.0GHz،رم:6GB،هارد:750GB،.گرافیک:Nvidia GT 540M,4GB & Intel HD Graphics
نسبت به پولي كه ميديد فكر ميكنم بهتر باشه
قيمت اين كانفيگ رو ميشه بديد تا ببينيم برتري داره يا نه ؟نقل قول:
ممنون
فکر می کنم که 150000 توی سایت فروشنده نوشته بود ولی من از بعضی دوستان توی همین فرم شنیدم که نوشته بودند اصلش 120000