ميخواستم بدونم کسي سريال يا کرکي از برنامه widi-musicrecognition system v 3.3 داره؟ خيلي فوريه.ممنون ميشم اگر زودتر جواب بديد.
:blush:
Printable View
ميخواستم بدونم کسي سريال يا کرکي از برنامه widi-musicrecognition system v 3.3 داره؟ خيلي فوريه.ممنون ميشم اگر زودتر جواب بديد.
:blush:
دوست عزيز اگر اين سريالها را تست نكرديد تستش كنيد.
Name:ttdown.com
Code:2p-wtJa-9ozo8HXCnrVL7giaKL6ppQerKEpv4s
يا
Name: REVENGE Crew
S/N: 2p-rFSL-wggncPErtQE4AD4Ru5jNSDmcHMY6Ej
خیلی ممنون ولی اين سريالها کار نمي کنند. بقيه سريالها را هم که در صفحات ديگر بود امتحان کردم و اونها هم جواب نميدن.با اينکه خيلي به سريالش احتياج دارم ولي منتطر ميشم تا ببينم چه وقت کرکش مياد؟ :blush:
NOM:corsica danycorsica - code:ou6q-FR6abeo6uGheAqqTJrUJWpE8sr8ZT38
اینم یک تست بکن حالا
خیلی ممنون ولی این یکی که به کل غلطه.اگر میشه سریالهایی را معرفی کنید که قبلا تست کردید و جواب هم گرفتید... :blush: :sad:
دوست عزيز از اين patch استفاده كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيزنقل قول:
اگر میشه سریالهایی را معرفی کنید که قبلا تست کردید و جواب هم گرفتید...
ما نه خود برنامه رو داريم و نه با اون كار كرديم فقط سريال يا كرك يا پچ پيدا مي كنيم و مي گذاريم اينجا زحمت امتحانش باشما
خبرش رو هم اينجا بذاريد تا بقيه معطل نشوند
Mani Borna عزيز دستتون خیلی درد نکنه ، راستش با اعمال patch حالا اين برنامه از حالت unregister به professional تبديل شده ، ولی در اصل هنوز هم unregister است و این نکته در قسمت help/register info اون کاملا مشخصه و نیاز فاحشی به اسم و سریال داره.(از مدّت استفاده آزمایشی این برنامه 1 روز باقیمانده ... )
امیدوارم شما یا خودم زودتر سریالش را پیدا کنیم و از این سریال بدنبال سریال widi راحت بشم!!!!!!!!!!
در ضمن ببخشيد که من فکر کردم شما دوستان هم ، اين نرم افزارها را نصب کرديد و سريالها را چک ميکنيد. :blush:
اينها هم ضرري نداره كه تستشون كني
hello
2p-ez4S-KvPZEeP7Km4kUVMZuHSxzhLuC4Y65m
يا
widi pro
2p-rHCK-VyrqehjQexDShtCyd99uPGuN47ybUP
يا
hraa
2p-ePxQ-9kXZNQLMf7AB7x7dNsxJBiV6FpptVp
این سریالها هم درست کار نمی کنند.
مشکل این برنامه اینه که فقط 10 ثانیه از آهنگ مورد نظر را به فرمت mid تبدیل میکنه.
دوست عزيز براي تست سريالها برنامه را دوباره بايد نصب كنيد.يادتون باشه نه اوني كه كركش كرديد.
اينها هم تست كن
يا
يا
اول از پیگیریتون بابت این برنامه ممنون ، دوست عزیز من همه این کارها را انجام دادم و تست کردم ولی به نتیجه نرسیدم. :sad:
وقتی سریالها را وارد میکنم پیغام ميده كه سريالها بنطر از كار افتادند و يه جورايي قديمي اند.در ضمن لینکهایی را هم که قرار دادید همه تکراری هستند و مثل لینک اول کار میکنند
(یعنی فقط از حالی unregister به register تبدیل میشه بدون هیچ تغییری!!!) :sad:
وای دوستان خبری نشد؟؟من به شدت نیاز دارم به این برنامه........