سلام
من 5970 دارم ولی فنش صدا میداد بردم گارانتی حالا بهم گفتن باید تعویض بشه . میگن این مدل موجود نیست و یکی مشابه بهتون میدیم . حالا میخوام بدونم چه کارتی تو این سطح هست ؟ یه موقع سرم کلا نره ؟! :41: گارانتیش هم گیگابایت هست .
ممنون
Printable View
سلام
من 5970 دارم ولی فنش صدا میداد بردم گارانتی حالا بهم گفتن باید تعویض بشه . میگن این مدل موجود نیست و یکی مشابه بهتون میدیم . حالا میخوام بدونم چه کارتی تو این سطح هست ؟ یه موقع سرم کلا نره ؟! :41: گارانتیش هم گیگابایت هست .
ممنون
گیگابایت چند وقتی هست که در تولید کارتهای amd خوب عمل نمی کنه
کارت هم رده و هم قیمت این کارت 6990 هست
از طرفی چون ممکن هست که این کارت را نداشته باشند در صورت پشتیبانی مادربرد شما از کراس فایر با لینک x16 و همچنین توان مناسب پور می تونید دو تا 6970 را تحویل بگیرید و کراس فایر کنید
خوب میدن دوتا ؟ یا باید پولم بدم ؟
سلام
یه سوال قیمت 6990 و 5970 الان تو ایران چنده ؟ گیگابایت رو میگم ها ! ممنون
sapphier HD 6970 : 490
sapphier HD 6990 : 980
احتمالا مابه تفاوت از شما می گیرند
فقط مواظب باشید خیلی با شما سنگین حساب نکنند
6990 بعید می دونم داشته باشند و به احتمال زیاد باید دو تا 6970 بگیرید
قیمت 5970 هم بعلت اینکه دیگه در بازار نیست مشخص نیست ولی ملاک برای شما قیمت فاکتور باشه
فکر کنم آخرین قیمتی که از این کارت داشتم بین 700 تا 800 تومن بود
سلام
میشه یه سایت معرفی کنید من توش بنچماک ها رو ببینم تا بتونم بهتر تصمیم گیری کنم .
ممنون
قیمت 6950 2گیگ چنده تو ایران ؟
380~450 بستگی به مارک داره
قیمت برند گیگا رو ندارید ؟ فکر کنم 3تا از این کارت میتونه خیلی عالی باشه ! نظر شما چیه ؟نقل قول:
گفتن نه 5970 موجود نه 6990 حالا فرادا باید برم حرف بزنم ببینم چی میشه .
گیگا بخرید!؟
اصلا توصیه نمیکنم! چون خوب عمل نمیکنه
نمیتونن بهتون مثلا Msi یا همچین برند هایی بدن؟
سلام
کارت تو مایه های همین کارت 5970 ولی انویدیا چی هست و چه قیمتی هست ؟
الان کدوlم برند و کدوم گارانتی از همه بهتره ؟
یه سوال دیگه کارت گرافیک تو رنج قیمت 700 انویدیا بهتره یا AMD ؟
همرده 5970 تقریبا GTX 580 قرار میگیره... که البته از 5970 بهتر عمل میکنه در بسیاری از موارد، به دلیل معماری بهتر.نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید این سیستم منه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سیستم یکی از دوستان که 580 داره - تو همین فروم هستن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا با این که من سی پی یوم ضعیف تره باز رنک بهتری گرفتم ؟!
این تست فقط مختص به کارت گرافیک نیست بلکه پارامترهای دیگری را هم مد نظر داره!!
احتمالا یکی از دلایلی که شما rank بالاتری داشتی پهنای باند بیشتر رم و پردازنده بوده
البته دلایل دیگه ای از جمله امکانات مادربرد ، حج رم ، فرکانس رم و .... هم در نتیجه این تست موثر هست
پس من یه 580 جای کارتم بگیرم خوبه ؟! آخه دوتا کارت نمیتونم رو مادر بردم قرار بدم پورتش شکسته . ! یه سری با یکی از دوستان کارت رو در آوردیم من فکر کردم رفیقم پینش رو گرفته اونم فکر کرد من گرفتم . اینجوری شد که مادر برد یکی از دو پورتش شکست !
برا همین یه کارت خوب میخوام جای این بگیرم . 580 خبه دیگه نه ؟
بله کارته خوبیه اگه بدن بهتون
580 معمولا پرفرمنس پایدار تری نسبت به 5970 ارائه میده مخصوصا در عنوان هایی که از تسلیشن استفاده میکنن...نقل قول:
ولی در عنوان های DX9 و DX10 در کل 5970 کمی قوی تره.
ولی پیشنهاد من همون 580 هست زیرا با DX11 بهینه هست...
پیروز باشید.
حالا بهم گفتم 1 شنبه برم اونجا . قراره یک شنبه یه محموله براشون بیاد که کارتای جدید و خوب توش هست .
سلام
امروز بهم گفتن 570 دارن و میتونن الان بهم بدن .
چجوریه بگیریم یه نه ؟! بالا تر ندارن !
بدون دریافت وجه دیگه...؟
570 در کل از 5970 پایین تر قرار میگیره... چه مدل از 570 دارن؟
اره بدون دریافت وجه . بعدشم گفت اس 570 حالا الان زنگ میزنم دقیقش رو میپرسم . ( اگه ناحار نباشن ! )نقل قول:
راستی دوتا 6950 بگیرم بدون دریافت وجه چطوره ؟!
ممنون که جواب میدید . :11:
بله مدل دقیق رو بپرسید...نقل قول:
2 تا 6950 هم قطعا بهتره، اگه میدن عالی هست...
خواهش میکنم.
پیروز باشید.
مدل دقیق : n570d513i-d
چیکار کنم ؟! 6970 , 6950 هم ندارن !
ممنون
مدل رفرنس هست... ای کاش غیر رفرنس داشتن.نقل قول:
570 در کل کارت خیلی خوبی هست.
ولی در کل 5970 گرون تر از 570 هست. در گیم های DX9 و DX10 هم خیلی عالی عمل میکنه... ولی در تسلیشن همین 570 از 5970 بهتر عمل میکنه.
در کل به نظرم تعویض کنید(کار دیگه ای مگه میتونید کنید؟) بعد اگه خواستید از کارت استفاده کنید یا بفروشیدش...!
سری 7000 هم تا چند ماه دیگه میتونید تهیه کنید...
پیروز باشید.
ممنون - کار دیگه ای که میتونم بکنم اینه که صبر کنم تا برام 580 بیارن گفتن از چند روز تا چند هفته متغییره ( اگه میتونی صبر کن )نقل قول:
پس به نظر شما بگیرمش ؟!
قیمت 570 الان این مدل چنده ؟!
اگه میتونید صبر کنید و اگه به زودی براتون بیارن خوب 580 قطعا ارزشش رو داره... ولی این که بد قولی نکنن...:13:نقل قول:
قیمت GTX 570 هم ندارم، ولی بالای 500 هست...
پیروز باشید.
یه سوال : مدل رفرنس یعنی چی ؟!
مدل مرجع و دستکاری نشده(طراحی شده توسط شرکت اصلی، AMD یا Nvidia)نقل قول:
مدل های غیررفرنس معمولا در کولینگ و مدار تغذیه از مدل رفرنس برتر هستند و برای اورکلاک مناسب...
یه سوال دیگه :
اگر یه 570 , یه 450 بگیرم میتونم از جفتش استفاده کنم ؟! هم زمان ؟
تو رنج 180 هزار تومن چه کارتی خوبه و قابلیت SLI ( اگه اشتباه نگته باشم ) با 570 رو داره ؟
دوست عزیز برای SLI کردن باید دو کارت گرافیک از یک مدل باشه .نقل قول:
فقط میتونید از قابلیت PhysX کارت دوم استفاده کنید...
یعنی چی ؟! نفهمیدم ؟ میشه کمی توضیح بدید ؟نقل قول:
یکی از قابلیت های انحصاری کارت های Nvidia تکنولوژی Nvidia PhysX هست که در بعضی گیم ها ازش استفاده شده...نقل قول:
2 کارت نامشابه Nvidia رو نمیشه SLI کرد، ولی با قرار دادن جفتشون بر روی یک مادربرد که 2 تا اسلات PCI.E داشته باشه، میشه پردازش PhysX رو به دوش کارت دوم انداخت...
پیروز باشید.
میخواستم بدونم 570 دایرکت ایکس 11 رو خوب پشتیبانی میکنه ؟!
بلهنقل قول:
کارت بسیار قدرتمندی هم هست
ولی کاش میتونستن 2تا Gtx 560 Ti بدن بهتون:-؟
با سلام خدمت شمانقل قول:
دوست عزیز 570 به طور کامل از دایرکس 11 پشتیبانی میکنه ، راستی من خودم سه هفته پیش این مدل 570 ( ASUS - ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 ) رو با قیمت 599000 هزار تومان خریدم .
موفق و پیروز باشید ...
به من گفتن تا 780 هزار تومن که فاکتورم هست میتونم جنس بردارم . این 570 رو گفتن 600 هزار تومن و میمونه 180 تومن دیگه به نظر شما چی بردارم ؟! یه کارت میخوام برای ان یکی سیستمم . چه کارتی تو رزج قیمت 150 تا 180 پیشنهاد میکنید ؟! البته اگه تا فردا این 570 رو نفرشن . :13: