[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلویزیونهای VIERA پاناسونیک در نمایشگاه بین المللی CES 2012 دوباره متولد خواهند شد.
کد:http://panasonic.net/avc/viera/exhibitions/countdown/index.html
Printable View
تلویزیونهای VIERA پاناسونیک در نمایشگاه بین المللی CES 2012 دوباره متولد خواهند شد.
کد:http://panasonic.net/avc/viera/exhibitions/countdown/index.html
Panasonic to launch larger LED/plasma TVs in 2012
کد:http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1315304644
1 روز دیگه مونده به معرفی مدلای 2012
پس خبری نشد دوستان
هیجان داره به اوج خودش میرسه! تا یک ساعت و پنجاه دقیقه ی دیگه کنفرانس خبری پاناسونیک آغاز میشه و میتونیم شاهد تولد دوباره ویرا باشیم! هرچند که واقعا VT30 هم هنوزم عالیه ولی پیشرفت تکنولوژی رو نمیشه کاریش کرد و پاناسونیک هم اینو خوب میدونه :27:
خبر مهم : پاناسونیک پلاسماهای VT50 و ST50 را معرفی کرد.
دیزاین فوق العاده VT50 :
خبر مهم : پاناسونیک محدودیت سایز LCD های تولیدی خود را کنار گذاشت.
LED - LCD های جدید پاناسونیک در CES 2012 :
- TC-L47WT50 47-inch
- TC-L55WT50 55-inch
- TC-L47DT50 47-inch
- TC-L55DT50 55-inch
خصوصیات DT50 و WT50 :
- Cloud-based Viera Connect system
- 1920 backlight system
- 3D compatible
- Onboard wi-fi
- 4 HDMI inputs
- Touch pad remote controller WT50
عکس DT50 با قاب نازک و پایه فلزی
اینم از تکنولوژیای جدید پاناسونیک:
برایتنس 1.5 برابر بالاتر نسبت به 2011
فیلتر کنتراست قویتر:
مشکی عمیقتر:
ساب فیلد 2500 هرتزی:
---------- Post added at 04:22 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------
جزئیات مشکی بهتر:
---------- Post added at 04:25 AM ---------- Previous post was at 04:22 AM ----------
در تکنولوژی neo plasma black 2500
با تاچ پدم کار میکنه:
جالبه چرا یک دفعه بعد از vt30 به جای این که VT40 معرفی بشهVT50 معرفی شده
در ضمن مثل این که امسال قابلیت Web Browser اضافه شده
جالبه هر سال تولید کننده ها میان برای مشکی اون سال یه مشکی خیلی تیره میزان بعد مال سال قبلشو خاکستری میکنن در صورتی که تو تبلیغات عکسی 2011 هم مشکی رو به همون اندازه تیره نشون داده بودن که الآن برای 2012 رو نشون میدن!!
به نکته بسیار زیبایی اشاره کردی سیامک جان:10:نقل قول:
و یه چیز دیگه:
چرا 1.5 برابر شفافیت بیشتر؟ چرا این نکته رو به عنوان تبلیغ محصول گذاشته؟ مگه الان شفافیتش مشکلی داره؟!:5:
ولی از لحاظ دیزاین باید گفت فوق العاده است دیگه داره طراحی طراحان کره ای رو روانه سطل آشغال میکنه
1.5 برابر درخشندگی بیشتر باعث میشه تو مصرف برق کمتر برایتنس بیشتری داشته باشه...
اون 24,576 درجه تبدیل رنگهاس که تو مدلای 2011 نسبت به 2010 بهتر شده بود الان دیگه یه آپگرید اساسی کرده نتیجشو تو تستای vx300 میتونید ببینید که همه میگن بالاترین جزئیاتو تو همه hdtv یا داره.
برای کسایی که فیلمای hd نگا نمیکنن اینجور چیزا اهمیت نداره ولی واسه کسایی که فیلمای hd با کیفیت نگا میکنن خیلی تاثیر داره.
این بلوری معرفی شده چیز قشنگیه:
حرف شما کاملا صحیحهنقل قول:
به عنوان یه مثال ساده برایتنسی که مدل 2012 در مصرف 200 وات به ما میده معادل برایتنس مدل 2011 با مصرف 300 وات هست(خیلی ساده گفتم)
اما آیا در مصرف یکسان برایتنس 2012 بیشتر نیست؟
یعنی شما با توان مصرفی مثلا 370 وات در مد داینامیک برایتنس 1.5 برابر بیشتری نسبت به همین توان در 2011 خواهید داشت، اگه اشتباه متوجه شدم تصحیح بفرمایید.
پاورقی : امیدوارم تا 1 سال دیگه ایران نیاد وگرنه خیلی ها از جمله خودم افسردگی میگیریم که چرا واینسادیم اینو بخریم:41:
(البته عذر میخوام از کسانیکه منتظر این مدل هستند:11:)
خیلی خوشحالم که vt30 نگرفتم !!! امیدوارم زود وارد بازار ما بشه ...
من میدونستم...............:19:
درسته که طراحیش شکیله ولی تا کی باید بشینیم و در مورد شفافیت بیشتر و مشکی عمیقتر(!!!) مدل های جدید بحث کنیم در حالی که هنوز مشغول آب بندی ، تست یکدستی رنگ مشکی صفحه با پنل و یا میزان شفافیت و درخشنگی در محیط کم نور و پر نور هستیم ؟؟!! به نظر من تا این مطالب بخواد به نتیجه برسه و به دنبال کاهش قیمت و خرید اون بیفتیم، باید به فکر یه تاپیک برای توصیف محصول جدیدتر باشیم و دایم حسرت رشد مهار نشدنی تکنولوژی رو بخوریم :41:!!! آیا کسی به این نکته اندیشیده که تا سال آینده که تکنولوژی جدید به بازار کشور می رسه ، فرصت زندگی خواهد داشت یا .. !!؟؟ برخی از دوستانم سال گذشته در کنار من بودند ولی حالا... ، پس دوستان گلم تا فرصت باقیست از زندگی و امکانات موجود (در حد توان خود ) بهره ببرید. شخصا اگه عمری برام باشه (انشاا.. 120 سال !! :31:) که تا اون زمان VT100 شایدم VT1000 خریدم و Xbox1360 خودم رو (که تا اون موقع وارد ایران می شه !!:5:) بهش وصل می کنم و به اتفاق نوه هام PES3012 می زنیم !!! ، اگرم که ..... ، همین VT30 و Xbox360 رو عشقست.......:10:(
جالبه.مبارک منتظرانش باشه.
ولی دوستان ذهن خودشون رو درگیر این مسئله نکنند که الان VT50 خیلی بهتر از VT30 خواهد بود.منکه هنوز از هیچ TV توی صحنه های تاریک راضی نیستم.من با پایونیر کورو هم خونه یکی از دوستان آخرین فیلم هری پاتر رو تماشا کردیم.اصلا راضی کننده نبود یعنی برای من راضی کننده نبود.VT30 هم توی فیلم های با این عمق مشکی و تاریک اصلا راضی کننده نیست.به نظرم هنوز چند نسل دیگه جا دارند تا به اون درجه از تکنولوژی برسند تا راضی کننده بشند.شاید 4 تا 5 نسل دیگه.شاید.
دقیقا من هم موافقم من هم راضی نیستم از عمق مشکی تصویر و همینطور تعداد پیکسل که باید بیشتر از این ها بشه
عمق میشکی local dimm ها دقیقا صفر هست ! یعنی شما از اون هم راضی نیستید ؟! نکنه میخواید منفی باشه ؟ (شخوی) :دی حیف که local dimm ها پلاسما نیستند :دی
local dimm ها که به نظر من اصلا بدرد دیدن فیلم تاریک با عمق زیاد توی تاریکی نمی خوره.باز صد رحمت به پلاسما.نقل قول:
من اصلا مشکلم تولید رنگ مشکی نیست.منظورم حفظ جزییات تو نماهای تاریکه.میشه گفت VT30 بهترینه تو این تکنولوژی ولی باز راضی کننده نیست.
دوست من کیورو بوده یا ELITE PRO بوده (همون ELITE kuro)مثلا elite pro 111fd یا 151 ??؟؟ یعنی اگه ELITE بوده باشه شما انتظاراتتون فضایی هم رد میکنه.اون tv هنوز هم بی رقیبه حتی vx300 هم که جاگزینش میگن شده که البته نظر اون ادیتور avfroums بوده باز هم عمق مشکی کمتری نسبت به اون محصول پایونیر داره].نقل قول:
مهرداد جان همین locall ها من 10 ها بار جار زدم که در حشیه نقاط نورانی در یک تصویر یکدست مشکی ایجاد halo effect میکنن بنابر این مشکی 0.0 اشون در محیط کامپلکس از پلاسما نه تنها عقب تره بلکه همونطور که دوستان گفتن در نواحی مشکی جزئیات از دست میده.این متاسفانه از مشکلات بارز local dimming هاست و کلا led/lcd هاستنقل قول:
از لحاظ تکنولوژیک در مصرف یکسان برایتنس مدلهای 2012 بالاتر از مدلهای 2011 خواهد بود (50 درصد بنا به ادعای پاناسونیک) اما به شرطی که از پاور یکسان استفاده کرده باشن تا زمانیکه مشخصات مدلهای 2012 منتشر نشده و پیک مصرف پاور مورد استفاده پنل رو اعلام نکرده باشن نمیشه اظهار نظر کرد که این مسئله تئوریک هست یا در عمل هم اتفاق میوفته (و اگر اتفاق بیوفته در چه حدی) مثلا پاور مدلهای 2011 درصدی از پاور مدلهای 2010 ضعیفتر هست یعنی با وجود اینکه به صورت تکنولوژیک مدلهای 2011 توانایی تولید برایتنس بیشتر نسبت به مدلهای 2010 داشتند بخشی از این پیشرفت رو در عمل با کم کردن توان پاور پنل برای مصرف انرژی کمتر و گرفتن گواهینامه های انرژی استار هزینه کرده بودن من حدس میزنم این توانایی 50 درصد درخشش بیشتر رو حدود 20 تا 30 درصدشو برای کم کردن توان پاور پنل هزینه کنن و حدودا 20 تا 30 درصد به برایتنس پنل روی حالت Store Mode (داینامیک و یا ویوید) اضافه کنن که با مقایسه حداکثر توان پاور مدلهای هم سایز 2012 با 2011 میشه به صورت حدودی حدس زد.نقل قول:
Panasonic launch their new US Plasma range at CES. AVForums Reviewer Steve Withers gives his initial impressions.
HD 1080p downloadکد:http://www.youtube.com/watch?v=xPbBB9n_8zU
کد:http://www.sharebees.com/59xw6mt30ht2.html
ممنون از پاسخ جامعتون.نقل قول:
پس در کل باید بین 20 تا 30 درصد در برایتنس نهایی از مدلهای 2012 انتظار داشت همینشم جای تشکر داره
همین که پاناسونیک به نظر مشتریهاش احترام گذاشت (البته سود خودش هم در گرو این احترامه و از طرفی دنیای رقابته و اگه کم بذاره کمپانی رقیب اونرو از گردونه خارج خواهد کرد) و این حقیقت که برایتنس پنلهاش هنوز جای کار داره رو پذیرفت و روی این مسئله کار کرد و در 2012 این نوید رو به مشتری هاش داد که با برایتنس بیشتر خواهد اومد از دید من شایسته بهترین سپاس هاست.
به عنوان یه سوال اینکه چرا تمام مانور این سازندگان روی رنگ سیاه هست؟ چرا همه دنبال رنگ سیاه 100% هستند چرا روی سفید مانور نمیدن؟ رنگ سفید طیف کاملی از رنگ هاست, و بالاترین فرکانس در بین رنگ ها رو داره هرچقدر نمایشگر خلوص سفید بیشتری داشته باشه در نمایش دیگر رنگ ها به واقعیت سورس نزدیک تر می شه
به نظر من توی نمایش رنگ سفید همانطور که خودتون هم ذکر کردید پلاسما ضعف داره حداقلش VT30 من تا حالا یه بکگراند سفید ناب نمایش نداده:41:
سلامنقل قول:
منم از عدم نمایش رنگ سفید در st30 خودم رنج میبرم و کاملا با شما موافق هستم اما این مشکل در مدلهای EU و امریکای با اپدیت کاملا حل شده.
مشکل اصلی ما ST30 - VT30 یا ST50 و VT50 نیست. مشکل ما اینه که اگر TV رو از بانیان با گارانتی بگیری بعد از تمام این مدلها یک پسوند R میخوره که این به معنی از دست دادن تمام اپدیتهای رسمی و اسمارت بودن این TVهاست.
این در حالی که برندهای دیگه این کار رو با مشتری نمیکنن.
راههای مقابله با این کار هم خرید دستگاه بدون گارانتی میباشد ولی با این کار پانا باز سودش رو میبره و در مدلهای بعدی که برای ایران تولید میکنه به شعور مشتریان ایرانی بی احترامی میکنه.
پس راههای موجود افتادن همه ما بجون شرکت بانیانه که باید تلاش کنه این محدودیتها رو از روی مدلهای ورودی برداره و برای مدلهای فروخته شده هم اپدیت بده.
آدرس و شمارههای بانیان هم در زیر گذاشتم اگه خواستین تماس بگیرید.
بانیان ، نماینده رسمی و انحصاری محصولات صوتی و تصویری پاناسونیک در جمهوری اسلامی ایران می باشد.
تلفن: 19-88870417 و 88664934 و 88664935
فکس: 88664892
آدرس ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس: بزرگراه حقانی، قبل از تقاطع جهان کودک، خیابان دیدار شمالی، شماره 3
ربطی به این تاپیک نداره ولی تنها جایی که در مورد مدل های 2012 حرف میزنن اینجاست پس اینو هم بخونید که بسی جالب ناک است!!
دوستانی که با رنگ سفید VT30 و ST30 مشکل دارید بنظرم بخاطر اینه که چشمتون به لامپ های بک گراند LCDها عادت داره.
LCD وقتی رنگش سفیده مثل لامپ مهتابی می مونه. LCD بیشتر از اینکه رنگ سفید رو نشون بده نور لامپ رو نشون میده.
پلاسما سفیدش، واقعاً سفیده اما لامپ مهتابی که نیست.
پلاسمای GT50
محتوای مخفی: pic
دوست عزیزمنقل قول:
این آپدیت ربطی به بانیان بیچاره نداره
این جزء سیاست های کمپانی سازنده(پاناسونیک) هست
اینکه ایران رو به حساب نمیاره و براش مهم نیست
من شخصا بهش حق میدم چون خود کرده را تدبیر نیست!
به هر حال هیچ راهی نیست مگر اینکه دستگاه رو ه..ک کنی و Region اونرو عوض کنی که اینکارم در حد و توان هرکسی نیست.:11:
کاملا درسته من هم مظنورم صرفا میزان عمق مشکی هست و گرنه من خودم خونه lx9500 دارم و مشکل halo داره البته shadow detail اش خیلی راضی کنندست اما عمرا به یه پلاسمای حرفه ای مثل vt30 نمی رسه .نقل قول:
مهرداد جان همین locall ها من 10 ها بار جار زدم که در حشیه نقاط نورانی در یک تصویر یکدست مشکی ایجاد halo effect میکنن بنابر این مشکی 0.0 اشون در محیط کامپلکس از پلاسما نه تنها عقب تره بلکه همونطور که دوستان گفتن در نواحی مشکی جزئیات از دست میده.این متاسفانه از مشکلات بارز local dimming هاست و کلا led/lcd هاست
حالا خودم قصد دارم برای اتاق خواب اگه این vt50 با سایز 42 هم بیاد یکی بگیرم . کلا هیچ چی یه پلاسمای بی نقص نمیشه .
من تا اینجا از 42vt30 راضیم هرچند رس-یو-ر و پلیر نخریدم واسش ولی با1سیم نیم متری! 16تا کانال دیجیتال رو گرفت. 1شب هم که مهمان اومد واسمون نشستیم فیلم تاثریا دیدیم که مهمانمون کف کرده بود و نمیخواست بره خونشون....... اونا شارپ دارن و میگفت این جزییات مثل نمایش باوضوح بالای صورت کاراکتر ثریا رو تا حالا ندیده بود و واسه همه جالب بود.
این پیشرفت تکنولوژی سال 2012 پاناسونیک هم دور از ذهن نبوده ونیست ولی بنظرمن کسی که vt30 رو بااین قیمت خریده نباید هیچوقت پشیمون بشه مگر اینکه ازتلویزیون انتظار دیگه ای داشته باشه....... من واسه خرید پلاسما باانتقادات زیادی مواجه بودم ولی حالا همه راضین.......
قبلا خونده بودم که توشیبا اولین شرکتی بود که 3d بدون عینک رو با کیفیت 4k (دوبرابر full hd ) به بازار داده با امکاناته فوق العاده .بعد تو یه برنامه هم شنیدم که تو ces 2012 سامسونگ -ال جی - پاناسونیک هم تلویزیونای 3d بدون نیاز به عینک رو کردند .
اینvt50 پاناسونیک 3d بدون عینک هستش؟
خیر عینک داره.نقل قول:
اون بدون عینک ها هنوز در مرحله تحقیقاتن. یا تو بازار عرضه نمیشن یا اگه هم بیان بخاطر عیبهای زیاد ارزش خرید ندارن.
چندتا شرکت از جمله سونی پاناسونیک سامسونگ و... قراردادی بسته بودند که در سال 2012 یک استاندارد برای سه بعدی و عینکها تایین کنند بطوری که عینکهای شرکتی به شرکتی دیگه بخوره مثلا عینک سونی به پاناسونیک بخوره و استفاده راحتتر از سه بعدی فعلا مشخصات پایانی تلویزیونها شرکتها اعلام نکردند که معلوم بشه چطور شده.
کد:http://myup.ir/images/57305851489871303490.jpg
توی چندتا سایت نوشته ال سی دی wt پاناسونیک local dimm داره اگه داشته باشه اولین ال ای دی local پاناسونیکه.
کنترل مخصوص وب گردی:
پاناسونیک یه ال سی دی 20 اینچ 4k نشون داده که 3.5 میلیمتر ضخامت داشته
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
فرق رزولوشن full hd 1080p با 4k از فاصله نزدیک
1080p
4k
خبر بعدی oled 37 inch پاناسونیکه
Fumio Ohtsubo پرزیدنت پاناسونیک تو نمایشگاه ces 2012 گفته که میتونه یه oled امسال بدن بیرون بعدش گفته فکر نمیکرده ال جی یا سامسونگ امسال oled معرفی کنن و گرنه برای نمایشگاه اونام oled میاوردن.