سلام دوستان
به نظر شما 5110 دل خوبه؟
شما چه لپتابی رو پیشنهاد میکنید؟
5-6 سال کارکنه واسم
ممنون از همه.
Printable View
سلام دوستان
به نظر شما 5110 دل خوبه؟
شما چه لپتابی رو پیشنهاد میکنید؟
5-6 سال کارکنه واسم
ممنون از همه.
در این رنج قیمتهای مدلهایی با کانفیگ و کیفیت بهتر از 5110 هست
acer 5755
hp 4530
خیلی ممنون از توجهتون
لطف کنید آخرین قیمت این دو مدل رو هم اعلام کنید
این دو مدل I5 هستند و 5110 I7 به نظر شما i5 بهتر از i7 هست؟
بازم ممنون
5755 هم با کانفیگ corei7 هست
5755 و 4530 با کانفیگ corei5 حدود 950 تا 1 ملیون با گارانتی
در سایت دیجی آنلاین و دیجی کالا میتونی قیمتها و کانفیگهای جدید این مدلها را پیدا کنی
corei5 برای مورد استفاده در حد گیم هم کافیه
5110 از لحاظ کانفیگ قویتره، قیمت بهتری هم داره اما کیفیت :2: 5-6 سال رو خدا میدونه که جواب میده یا نه :31:نقل قول:
بهترین انتخاب برای شما اچ پی 4530 و ایسر 5755 هست .
4530 با این کانفیگ حدود 920 هست
i5- رم 6 یا 8 - هارد 640- گرافیک 6490
5755 با این کانفیگ 980 هست
i5- هارد 750- رم 4 - گرافیک GT540
اگه اهل بازی حرفه ای هستید 5755 به دلیل داشتن گرافیک قویتر توصیه میشه. اگه گاها بازی میکنید 4530 رو بردارید ( البته 4530 تمام بازیهای روز رو اجرا میکنه)
اگر زیاد اهل بازی نیستید لنوو G570 را انتخاب کنید. بازیهای معمولی مثل فوتبال را راحت اجرا میکنه . با این کانفیگ حدود 900 هست
i5- هارد 750- رم 6 - گرافیک 6390 . کیفیت G570 بالاست.
اگه یه چیز میخای که تلفیقی از اینا و به قول معروف کامل باشه Z570 لنوو را انتخاب کن. تقریبا همان کانفیگ G570 رو داره اما با گرافیک قویتر اما حدود 150 تومان گرانتر
---------
کاش نیازهاتو میگفتی تا بهتر مشاوره میکردیم اینجوری سر درگم میشی. منم اشتباه کردم باید اول از شما میپرسیدم بعدا پیشنهاد میدادم اما حیفم میاد این همه تایپ کردم پاک کنم:31:. شما نیازهاتو بگو
نقل قول:
این لپ تاب رو واسه کارهایی مثل
اتوکد
3Dmax
maya
و بازی هایی در حد کال آف دیوتی میخوام
:11:
این دو مدل چطوره؟
Inspiron -N5110
n5110
کاش بودجت رو هم میگفتی :31:نقل قول:
n5110 همان 5110 هست، تفاوتی نداره.
در کل 5110 رو من توصیه نمیکنم مخصوصا که شما اینهمه میخواهید ازش کار بکشید. شانسیه. ممکنه یکی بگیرید خیلی خوب در بیاد ممکنه یکی بگیرید و هر چند ماه مشکلاتش رو نشون بده.
i5 و i7 برای کارهای خانگی تفاوتی نداره.اختلاف عملکرد این دو حدود 15 تا 20 درصد هست که بیشتر به مسائل امنیتی و ... برمیگرده و کمی هم به عملکرد و قدرت . تفاوت واقعیشون باید حدود 100 تومان باشه اما متاسفانه فعلا حداقل 200 تومان تا 300-400 شده :18:
پیشنهادم مثل پست قبلیم هست 2-3 مدل مناسبه . یکی ایسر 5755 و دیگری اچپی 4530
این کانفیگ 4530 هست:
i5 2530 - رم ؟؟؟- هارد 640 یا 750 - گرافیک 6490
چند روز پیش یکی از بچه ها تهیه کرد نمیدونم با رم 4 بود یا 6 که حدود 918 خرید. اما ترجیحا شما با رم 8 تهیه کنید. که حدود 950 در میاد و اگر هارد 750 بگیرید تا نزدیکای 1 تومان در میاد. ( این قیمت زیاد دقیق نیست بهتره از بازار قیمت بگیرید.)
نقل قول:
یعنی خودم ارتقا بدم؟
اگه آره این کار گارانتی رو باطل نمیکنه؟
رم قابل ارتقا است. در مورد اینکه گارانتی رو باطل میکنه یا نه چیزی نمیدونم. اما HP گارانتی درست و حسابی نداره که بهش دل خوش کرد. اما گارانتی های ایسر که شرکت سازگار ارقام هست، خدمات خوبی داره.نقل قول:
من با جزئیات کامل گفتم. اما به طور پلمب رم 6 و هارد 640 وجود داره و رم 8 با هارد 750 . اختلافشون حدود 80-90 هست. منظور من این بود که اگه کانفیگ دومی که قویتر هست رو پیدا نکردید همون کانفیگ با هارد 640 رو تهیه کنید اما رمش رو به 8 ارتقا بدین. اما همون رم 6 هم خیلی زیاده و هیچ مشکلی نخواهید داشت.
در ضمن اگه خیلی اهل بازی هستی بیشتر به 5755 فکر کن. گرافیکش برای بازیهای اینده هم مشکلی نداره. 4530 رو هم میتونی تمام بازیهای روز رو انجام بدی
چقد بودجه داری ؟
ممنون .در حد یک میلیون
5755 و 4530نقل قول:
اگه اهل بازی به صورت حرفه ای هستی 5755
اگر به طور معمولی بازی میکنی 4530 و 5755
5755 گزینه بهتریه. با هارد 750 و رم 6 یا 8 .
سلام , این سری 5110 dell از لحاظ کانفیگ و قیمت نصبت به مدل های دیگه خیلی عالیه . ولی کیفیت نداره در ضن تو لپتاپی میخوای که 5-6 هم نگرش داری . توی این رنج قیمتی که در نظر داری اکثرا مدل هایی که معرفی میشه مدل های ایسر 5755 و HP 4530 هستش که باز توی این قیمت هم کانفیگ خوبی داره هم جدید هستند . ولی من به دلیل این که شما یه لپتاپ موندگار تر می خواین پیشنهاد می کنم که لپتاپت رو از lenovo و fujitsu انتخاب کنی . چون واقعا از لحاظ کیفی به نظر من از برندهای دیگه سر ترند .نقل قول:
نقل قول:
سلام .
لطف کنید مدل مورد نظرتون رو هم معرفی کنید:40:
لنوو تو این قیمت فقط Z570 هست که گرافیکش Gt 520 هست. که بد نیست و قیمتش 1100 تا 1150 هست و از لحاظ کیفیت لنوو حرف اول رو میزنه اما اگه میخوای تا 1 میلیون خرج کنی بهتر از 5755 گیرت نمیاد. لبتاب خوبی هم هستش.
هرچه بالاتر بری بازم لبتاب هست اما اینجا خودت گیجتر میشی، تا 1150 خرج کنی با 50 تومان بیشتر یکی دیگه پیدا میشه
اما چیزی که مشخصه با کانفیگ 5755 تا 1200 هم نمیتونی از برند دیگه انتخاب کنی. شک نکن کیفیتش هم قابل قبول هست. بنجل که معرفی نمیکنیم
اختیار دارین آقا کی جسارت کرد.
گفتم نظر این دوستمون رو هم بدونم عیبی داره؟:11:
سلام من مدل هایی رو که بهت پیشنهاد می کنم مدلهای زیر است :نقل قول:
Lenovo ThinkPad Edge E520
Lenovo - Notebook - 4 GB RAM - Windows 7 - Intel CPU - 750 GB disk - 2.4 GHz CPU - With DVD Drive - Intel GPU 1366 x 768 - Trackpoint - Widescreen - 5.5 pound - 6.2 hour battery
Fujitsu LifeBook SH531
Notebook: Fujitsu LifeBook SH531 (LifeBook SH Series)
Processor: Intel Core i5 2410M
Graphics Adapter: Intel HD Graphics 3000
Display: 13.3 inch, 16:9, 1366x768 pixels, glossy: no
Weight: 2.05kg
سلا م
دوستان خوبم .F R E E M A N و bahmanpk.zimka_14162 بابت کمکتون تشکر میکنم
موقع خرید لپ تاب چه نکاتی رو باید رعایت کرد؟باید لپ تاب رو جلو خودم از جعبش بیرون بیاره یعنی جعبه پلمپ باشه؟
سلام , خواهش میکنم . این دیگه طبیعیه که باید چیا رو چک کنی دیگه : وضعیت ظاهریشو , دگمه های کی بوردشو روشنش کن بیاد بالا و ... .نقل قول:
سلام , خواهش میکنم . این دیگه معلومه که باید چیا رو چک کنی دیگه : وضعیت ظاهریشو , دگمه های کی بوردشو روشنش کن بیاد بالا و ... (حتما هم پلمپ باشه) .نقل قول:
ویرایش شد ....
سلام
نمیدونم الان لپتاپو گرفتی یا نه .... ولی میخوام راهنمایی کنم ... من الان لپتاپه acer aspire 5742g رو دارم کانفیگی که intel core i5 480m و geforce GT540 و هارد 640 داره ....
من از این لپتاپ برای کارای سه بعدی با مکس و طراحی رانتایم استفاده میکنم ... آخرین بازی که تنظیمات گرافیک ULTRA انجام دادم بتلفیلد 3 بود ... مطمئن باش اگه این لپتاپ یا اگه مدلای جدید تر که اومده رو بگیری اصلا ضرر نمیکنی .... خودم قبل ز ان که بگیرم شک داشتم ولی الان مطمئنم .... لپتاپمو با چندتا لپتاپ تو برند سونی و دل با قیمتای بین 1.200 تا 1.600 مقایسه کردیم که از همشون بهتر بود ...
فقط یه مشکل داره اونم صدای معمولیشه که با یه اسپیکر 8 تومنی لپتاپ حله ...
من پیشنهاد میکنم همینو بگیری ....
سلام نه هنوز لپ تاپ رو نخریدم
خیلی ممنون از راهنماییت .
اون دو مدلی که بهمن خان عزیز معرفی کردن گرافیکشون اینتل هست، یعنی مناسب بازی نیست.
QUOTE=NINJA0098;6712552]سلام
نمیدونم الان لپتاپو گرفتی یا نه .... ولی میخوام راهنمایی کنم ... من الان لپتاپه acer aspire 5742g رو دارم کانفیگی که intel core i5 480m و geforce GT540 و هارد 640 داره ....
من از این لپتاپ برای کارای سه بعدی با مکس و طراحی رانتایم استفاده میکنم ... آخرین بازی که تنظیمات گرافیک ULTRA انجام دادم بتلفیلد 3 بود ... مطمئن باش اگه این لپتاپ یا اگه مدلای جدید تر که اومده رو بگیری اصلا ضرر نمیکنی .... خودم قبل ز ان که بگیرم شک داشتم ولی الان مطمئنم .... لپتاپمو با چندتا لپتاپ تو برند سونی و دل با قیمتای بین 1.200 تا 1.600 مقایسه کردیم که از همشون بهتر بود ...
فقط یه مشکل داره اونم صدای معمولیشه که با یه اسپیکر 8 تومنی لپتاپ حله ...
من پیشنهاد میکنم همینو بگیری ....[/QUOTE]
بله واقعا هم همینطوره.
5742 صدای خوبی نداره .5755 صدا بهتر شده
از کجا میشه متوجه شد لپ تاب ریفر شده هست یا نه ؟(البته به غیر از روی جعبش چون ممکنه برچسبش رو کنده باشن)
سلام و با عرض پوزشنقل قول:
ببخشیدا ولی یه نگاهی به این لینک بندازید:
حتی بهترین گرافیک تک هسته ای که تو ایرانم موجود نیست gtx580 نمی تونه بتل 3 رو رو الترا با فریم مناسب (24 یا بیشتر )
اجرا کنه اونوقت شما می گید gt540 که یه گرافیک رده متوسط رو به بالاست battlefield 3 رو الترا اجرا می کنه
به جز گرافیک های دوبل sli یا crossfire فعلا هیچ گرافیک نوت بوکی نمی تونه بتل رو با تنظیمات ultra full hd با امکان بازی کردن اجرا کنه
بعد لپ تاب شما رزولوشن تصویرش نهایتا hd یه .
باورتون نمی شه به این لینک برید و اسم بازی ها رو انتخاب کنید و گرافیکا رو هم انتخاب کنید
فریم در ثانیه هر رزولوشن رو نگاه کنید!!!
لطفا اطلاعات غلط ندید!:18:
اینم فریم های چند گرافیک توی بتل 3 تو ultra
hd amd 6970 :19
gtx570: 18
gtx560: 17
gt555m: 10
gt 555m تو ی رزولوشین و کانفیگ high :25 !!! امکان افت فریم وجود داره ولی در کل خوبه!
gt540m توی high: 18 و توی med:23 و low:36
کد:http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
به هر حال تا 1 تومان گرافیکی از 540 بهتر نیست.
-----------------------
لبتاب را پلمپ شده با گارانتی سازگار ارقام بگیر و مطمئن باش موردی نداره.
بله.دوست عزیز درست می فرماییدنقل قول:
من به خاطر اطلاع دوستمون این پست رو زدم که بدونه با چه تنظیماتی می تونه بازی رو روون اجرا کنه .
الان فرپسرو سیستمم نصب نیست که شات و فیلم بگیرم مشخصات رو بگم ....نقل قول:
سلام و با عرض پوزش
ببخشیدا ولی یه نگاهی به این لینک بندازید:
حتی بهترین گرافیک تک هسته ای که تو ایرانم موجود نیست gtx580 نمی تونه بتل 3 رو رو الترا با فریم مناسب (24 یا بیشتر )
اجرا کنه اونوقت شما می گید gt540 که یه گرافیک رده متوسط رو به بالاست battlefield 3 رو الترا اجرا می کنه
به جز گرافیک های دوبل sli یا crossfire فعلا هیچ گرافیک نوت بوکی نمی تونه بتل رو با تنظیمات ultra full hd با امکان بازی کردن اجرا کنه
بعد لپ تاب شما رزولوشن تصویرش نهایتا hd یه .
باورتون نمی شه به این لینک برید و اسم بازی ها رو انتخاب کنید و گرافیکا رو هم انتخاب کنید
فریم در ثانیه هر رزولوشن رو نگاه کنید!!!
لطفا اطلاعات غلط ندید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فریم های چند گرافیک توی بتل 3 تو ultra
hd amd 6970 :19
gtx570: 18
gtx560: 17
gt555m: 10
gt 555m تو ی رزولوشین و کانفیگ high :25 !!! امکان افت فریم وجود داره ولی در کل خوبه!
gt540m توی high: 18 و توی med:23 و low:36
الان مشخصات بازی من رو ایناس و دارم بازی رو روون اجرا میکنم ....
texture : ultra
shadow :high
mesh : ultra
effect :high
terrain : ultra
terrain decoration : high
anti aliasing defferred : 2x msaa
antialiasing post : high
motion blur : on
atsotropic filter : 4x
ambient occlusion : hbao
screen rsolution : 1366x768 59397Hz
اگه بازم اصرار داری که اطلاعات غلط میدم ... حتما بگو تا فرپسو دانلود کنم از بازی فیلم بگیرم .....
الان دارم assasin's creed : revelations رو نصب میکنم ... میبینم رو چه تنظیماتی بازی رو روون اجرا میکنه .... همینجا میگم ....
فقط یهنکته ای رو بگم .... اگه این لپتاپو گرفتی حتما درایور کارت گرافیکو اپدیت کن ... اگه نکنی کارت گرافیکت نصف قدرتشم نداره ....
assassin's creed:revelation رو بالاترین تنظیمات بدون هیچ اشکالی و روون اجرا میشه .... البته فقط یه مقدار کمی از لول اول رو رفتم (کوهستان) ... امشب فرپس رو دانلود میکنم و رو این بازیایی که نصبه رو سیستمم فریم ریت رو در میارم و میزارم .....
این یه ویدیو از بازی که با فرپس گرفتم .... فریم ریت بین 24 تا 36 متغیره ... توی بالاترین تنظیمات به جز فعال کردن NVIDIA 3D VISION (که نمیتونم فعالش کنم) این فریم ریت رو میده ... البته بهصورت لحظه ای و بعضی جاها به اندازه 1 یا دو ثانیه فریم میرسه به 12 یا 10 که احتمالا به خاطر خود همین فرپس هست ....
دانلود ویدیو با حجم 1.3 مگ:
کد:http://www.4shared.com/rar/JqfETFpS/assasins_creed_revelation_in_5.html
دوست عزیزنقل قول:
رزولوشن ultra باید 1080*1920 باشه
aa 4x msaa
16x af
من قصد بدی نداشتم .امید وارم ناراحت نشده باشید .
شما بتل 3 رو الترا روون انجام دادید؟ من نمی دونم چی بگم. mw 3 رو چی ؟اونو تست نکردید؟
ببینید من عکس فریم ریت ها رو آپ کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم معذرت می خوام اگه ناراحت شدید .
دوست عزیز
من از خدامه که gt540 بتونه این بازی وبازی های دیگه رو با این کیفیت و روون اجرا کنه
اگه این طور باشه می تونیم با قیمت کمتر لپ تابای خوبی تهیه کنیم
به هر حال تشکر می کنم
نه داداش اصلا ناراحت نشدم .... اتفاقا خوب کاری کردی که اینو گفتی ...نقل قول:
دوست عزیز
رزولوشن ultra باید 1080*1920 باشه
aa 4x msaa
16x af
من قصد بدی نداشتم .امید وارم ناراحت نشده باشید .
شما بتل 3 رو الترا روون انجام دادید؟ من نمی دونم چی بگم. mw 3 رو چی ؟اونو تست نکردید؟
ببینید من عکس فریم ریت ها رو آپ کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم معذرت می خوام اگه ناراحت شدید .
اشتباه از من بود ... من منظورمو از ultra درست نرسوندم .... میدونم اگه از بعد تخصصی بخوای نگاه کنی این تنظیمات ultra نیست ....ولی رزولوشن بالاتر رو سیستم من پشتیبانی نمیکنه و بقیه ی تنظیمات رو هم خودم پایین تر گذاشتم تا تو صحنه های شلوغ بازی افت فریم محسوس نداشته باشه ....کلا بازی رو از اول تا آخر با این تنظیمات رفتم .... کاملا روون ...
ولی اگه عامیانه به قضیه نگاه کنی میبینی اگه تمام تنظیمات رو رو بالاترین حالت بزاری و اونو فوق العاده بگی این تنظیمات عالیه ...درسته؟ توجه داشته باش که این یه لپتاپ 900 تومنیه ...
mw3 رو هم نصب نکردم هنوز (شاید اصلا نصب نکنم) ... ویچر 2 رو هم رو بالاترین تنظیمات روون بازی کردم ...
کلا فکر میکنم دوستانی که پست میدن برای راهنمایی برای لپتاپ بازی خیلی براشون مهم نیست بازی 50 فریم اجرا میشه یا 30 فریم .
اونا میخوان بازی روون و راحت اجرا بشه تا از بازی بتونن لذت ببرن ....
من از روی تجربه شخصی میگم این لپتاپ تو رنج قیمت خودش و تا 300 یا 400 تومن بالاتر تو برندای دیگه بهتری انتخابه ....
سلام دوست عزیزنقل قول:
قیمت این لپ تاپ چنده الان؟
این بهتره یا 4530 اچ پی؟
سی پی یوش i3 هست یا i5?
5742 مدل قدیمیش هست و الان 5750 و جدیدتر از اون 5755 تو بازاره.نقل قول:
5750 کانفیگش 800 شروع میشه تا 1200. از سی پی یو i3 تا i7
5755 هم از 980 هست تا 1400 با سی پی یو i5 و i7
5755 نسبتب ه 5750 ظاهرش شیکتر شده. کیبورد بهتری داره .
لبتابهای خوب و باکیفیتی هستن.
5750 با کانفیگ i3- رم 4- هارد 500 و گرافیک GT540 چند وقت پیش حدود 820 تومان بود. با گارانتی سازگار ارقام
5755 با کانفیگ i5- رم 6 - هارد 750 - گرافیک GT540 حدود 980 بود . چند روز پیش .
-----
از لحاظ کیفیت با 4530 تقریبا مثل هم هستن. بیشتر جنبه سلیقه ای داره. 4530 هم کانفیگهای مختلفی داره از 750 هست تا 1 تومان.
اما گرافیک 5750/55 نسبت به گرافیک 4530 (6490) قویتره و برای بازی مناسبتر. دیگه تفاوتی ندارند جز ظاهر
اقتصادی ترین لبتاب برای بازی که کیفیت خوبی هم داشته باشه 5750 با کانفیگ i3 و گرافیک GT540 هست. اگه بیشتر میتونید هزینه کنید با سی پی یو i5 و 5755 رو بگیرید. از لحاظ قیمت با 5750 در یک محدوده هستن اما 5755 ظاهرش شیکتره
ممنوننقل قول:
راستش من بودجه محدودی دارم در حدود 900. میخواستم 4530 بگیرم اما گرافیک gt540 ظاهرا بهتره. اینکه cpu i3 داره هنگام کار یا بازی تاثیر زیادی داره؟ منظورم اینه که با i5 تفاوت کارکردی زیادی داره و ارزش داره پول اضافه تری بابت i5 بدم؟
راستی میگن زاویه دیدش خیلیی پایینه درسته؟
سلام من بودجم تا 900 تومن هست و سر رشته ای هم ندارم ممنون میشم بدونم شما با این مبلغ چه لپ تابی میگیرید
صفحه نمایش لبتابهای متوسط بازار اکثرا در یک سطح متوسط هستن.نقل قول:
دیگه چاره ای نیست. اگه بودجه شما محدود هست و گرافیک براتون اهمیت داره فقط 5750 با کانفیگ i3 موجوده.
برای کارهای معمولی تا کمی سنگین تا بین i3 و i5 تفاوت وجود داره. برعکس i5 و i7 که برای کارهای معمولی تفاوتی وجود نداره!
اگر میخواهید بیشتر هزینه کنید باید تا حدود 1 تومان هزینه کنید و 5755 با i5 و همین گرافیک gt540 بگیرید. و اگر بازم میخواهید بیشتر هزینه کنید hp 6160 با گرافیک 6770 که حدود 1250 :18: هست.
برای بازی i3 جواب میده.
::نقل قول:
کاش معیارهای خودتون از لبتابتون رو میگفتید با این حال :
اگه اهل بازی هستید به توضیحاتی که برای آقای یونس دادم توجه کنید
اگر اهل بازی نیستید انتخاب شما بازم 5750 و اچ پی 4530 هست.
4530 با کانفیگ i5 رم 4 یا 6 - هارد 640 و گرافیک 6490 حدود 920 تومان هست. این گرافیک نسبت به gt540 ضعیفتره.