من يك دومين و فضا خريدم چطور قالب سایت رو نصب کنم؟
با سلام خدمت اساتيد عزيز
من يك دومين و فضا خريدم و وارد cpanel هم شدم فقط نفهمیدم چطور قالب سایتی را که دارم تو این فضا نصب کنم و خلاصه هوم پیج کنونی چند تا پوشه بنامهای privet- cgi-bin images و postinfo.html رو نشون میده چکار باید بکنم تا وقتی آدرس سایت رو تو آدرس بار بزنم قالب سایت رویت بشه ببخشید من تا بحال هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم و فقط تا بحال از قالبهای وبلاگها سر در می آورم که چگونه نوشته و یا بکار می روند
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
نظر شما در اين رابطه چيه؟
يكي از دوستانم بمن گفته كه:
یک برنامه اف تی پی نصب میکنی و از طریق اون فایلات رو آپ میکنی
( برنامهcutftp)و به جای اون اینها رو وارد کنم
ftp.name site shoma.com
username shoma
paswoorde shoma
بعد از وارد شدن فایلها رو در فایل www بریز م
حالا من این برنامه را با کرکش نصب کردم برای اینکه قالب سایتی را که دارم (شامل یک فایل فلش +چند تا عکس) است حال مثل اینکه برای آپلود کردن این فایلها درون پوشه www باید از این نرم افزار بالا استفاده شود در حال مثل اینکه قبل از اینکار باید یک اکانت اف تي پي بسازم (ftp.name site shoma.com) بله؟
راستي ديگر دوستان شايد از اين مجموعه خوششان بياد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بعضي سايتها درست لود نمي شود؟
با سلام
سایت یکی از دوستانم چرا روی هر سیستمی یه طور متفاوتی به نمایش در میاد رو سیستم خودش همه نوشته ها و تصاویر سر جایش هستند ولی تو سیستم من نوشته های سایتش بعضی وقتها سر جایشان نیستند یعنی مثلا داخل باکسی که باید به نمایش در بیایند به نمایش در نمی ایند
می گویند باید یك (سي اس اس) قفل كننده باشه كه سايت رو تو همه كامپيوتر ها به يه نحو نشون بده اره هميچين چيزي هست؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد