مدیران راهنمایی کنید خواهش میکنم 3D
شرمنده دوست عزیز ولی مدل g53 هم تقریبا شبیه g74 هستش و میشه این مقایسه رو به مدل لپ تاپ شما هم تعمیم داد در ضمن یادم رفت به خاطر خریدتون بهتون تبریک بگم امیدوارم تا سالیان سال براتوت کار کنه:20:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
دیدم بحث اینجا داغ شده ما هم جو گیر شدیم و اینجا بحثو ادامه دادیم :31: وگرنه من یه تاپیک برای این مورد زده بودم :13:
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
راستی g53 3d بک لایت کیبورد داره کلا میشه در مورد عملکردش رو بازیای جدید مثل بتلفیلد 3 و مترو و کلا بازیای سنگین یه رویو بزارین
کیف کوله اش هم خیلی خوشگله:20:[/QUOTE]
سپاس داداش گلم ، اره بک لایتش واقعا زیباس اما طراحی سری G اسوس واقغا جزابه کلاسیک و زیبا و از نظر طراحی واقعا زیباس،من توی فاکتورام ssd hdd هم بود اما گیرم نیومد با اون چیزایی که میخواستم ست نشد مانیتورش هم فول اچ دی نیست کلا برا سه بعدیش باید بری سراغ led 3D
منتهی من موندم چه led بخرم چون نمیدونم تکنولوژی پسیو بخرم این کار میده برام یا نه چون اکتیو گرونه
کجا هست لیست قیمت led 3D ها که بین 26 تا 32 اینچ باشه؟؟؟
نمیدونم آیا میشه به این چندتا عینک وصل کرد!
نمیدونم که آیا اگه led 3D بخرم میشه بهش بیش از یک عینک وصل کرد یا نه!
بچه ها این لپتاب گرافیکش خیلی بالاس واقعا میرزه
کار خوبی کردین که بحث کردین اما یه خورده بیاین توی فاز این و مشکلات منو حل کنید
من فقط pes2012 نصب کردم که معرکه اجرا میشه
اما نمیدونم بازی باحال چیه اصلا توی فاز بازی نبودم چند سال به نظرتون چیا نصب کنم که بدرد بخوره وباحال و سه بعدی هم باشه و از نت کجا بخرم؟
مدیران هم راهنمایی کنید خواهش میکنم
با سپاس مجدد