با سلام
من حدود یک سال پیش یه کارت 460 از همین برندی که شما دارین دقیقا با گارانتی تک دیتا خریدم. تو زمستون خوب بود فقط صدای فنش زیاد بود( شاید هم مشکل داشت ولی چون من روش حساس نشده بودم و دماش رو چک نمیکردم متوجه مشکل نشدم) ولی تو تابستون چند بار بعد از بازی سیستم شرع به هنگ کرد یعنی صدای پشت صحنه میاومد ولی تصویری در کار نبود و هیچ کلیدی هم کار نمیکرد و تا سیستم رو خاموش نمی کردم دوباره روشن نمیشد! به گارانتی زنگ زدم گفتن این حالت طبیعیه و شما تهویه کیست مشکل داره!
من رفتم کیس x3 خریدم با 5 تا فن، یه فن اضافی هم گذاشتم دم خروجی هوای گرافیک که هوای بیشتری رو از تو کارت بکشه بیرون این روش جواب نداد
گفتن شاید خمیر سیلیکون کارت خوب نیست رفتم خمیر tx3 از برند تونیک (گرین) گرفتم و بازم افاقه نکرد!
دمای گرافیک با چند دقیقه بازی کردن راحت به 99 و حتی تا 105 درجه هم می رسید و به طبع اون دمای سی پی یو و مین برد هم به شدت بالا می رفت و دقیقا اشتباه من این بود که فن کارت رو باز کردم(کارت رو دستکاری کردم) که دیگه شرکت قبول نکرد مشکل از خود کارته و گارانتی رو باطل کرد.
پیشنهاد من اینه که شما اگه براتون امکان داره گرافیک رو روی یک سیستم دیگه تست کنین و در صورت بودن مشکل کارت رو به گارانتی (پاساژ رضا طبقه دوم) ببرین چون دمای عادی این کارت تو فول لود حداکثر 75 درجه است نه بیشتر و هیچ کار خاصی روی کارت انجام ندید.