سوالات و بحث و تبادل نظر درباره سیستم های استریوی های-فای و های-اند رو اینجا مطرح کنید که بصورت یه تاپیک مجزا از بقیه بخش ها باشه:11:
Printable View
سوالات و بحث و تبادل نظر درباره سیستم های استریوی های-فای و های-اند رو اینجا مطرح کنید که بصورت یه تاپیک مجزا از بقیه بخش ها باشه:11:
آخه خودمم نمیدونم چیکار کنم!خیلی هم اهل فیلم نیستم ولی با میگم سینما جمع کنم!نقل قول:
این A307R رو باید با چه بلندگویی ست کنم؟!کلا با بلندگو چند میشه برام؟!البته با هزینه پلیرش!
پس مطمئن باشم این مدل صداش خوبه؟
او کمبریج اودیو رو پیدا نکردم چند گفته!؟
دوستان کسی تا بحال محصولات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جاییی دیده؟ تو بازار هست؟
من McIntosh 2125 داشتم ... آمپ های مکینتاش معروف هستند به blue eye بخاطر ساندمترهای آبی رنگی که دارن.. صدای خوبی دارن و بسیار موزیکال هستند... من دستگاه خودمو 1700 فروختم چند سال پیش یه پری + پاور Onkyo M504 = P308 گرفتم که اصلا صدای با مکینتاش قابل قیاس نیست... این انکیو یه رفرنسه واقعیه... 165 وات روی 8 اهم فوق العاده موزیکال با ساند استیج و تونالیه باور نکردی... و فونو استیج معرکه... راضی هستم مکینتاش رو فروختم اینو گرفتمنقل قول:
مکشنتاش هم اگه بخوای توی بازار نیست ولی کسی رو می شناسم 3-4 تا داره ولی به قیمت نمیده... یعنی زیر 2 میلیون نمیده که واقعا نمیارزه واسه تکنولوژی 30 سال پیش
از اسم کاربریتون حدس میزنم که لابد یه Subwoofers شرکت klipsch هم دارین.
خیلی خوبه همچین تاپیکی درست شده دوستان اگه خبر و چیزهای جالبی که تو بازار میبینید مدلها ی خاص توضیح وسایت اموزنده به اشتراک بزارید بار اموزشی هم کمی به تاپیک بدید خیلی خوبه.
واقعا جای همچین چزی خالی بود.
نقل قول:
خیلی ممنون از اظهار لطف شما؛
فکر میکنم بعنوان شروع مطالب زیر توضیح داده بشه خیلی خوبه و جنبه پایه رو داره:
Sound Stage
کلاس های آمپلیفایرها مثل کلاس آ کلاس دی کلاس...
سورس ها
تعریف audiophile
اهمیت کانکتورها و کابل های رابط
Speaker Placement
مفاهیم اکوستیک محیطی
تفاوت های آمپلی فایرهای ترانزیستوری با لامپی
گرام و انواع اون...
پیکاپ های گرام و انواع اون
ریل چیست
دَک چیست
سویت پوینت به چه معناست
انواع صدا... فلت، سوئت، مادی، بلک، بلور...و خیلی اصطلاحات دیگه
همچنین بخشی از صدا مربوط میشه به تجربه... شما بصورت تئوری نمیتونه یه صدارو توصیف کنی... شما باید بشنوی و مغزتون درک کنه که اهـــــــا این صدا رو بهش میگن فلت... این صدا سویته... این صدا تونالیته نداره... ساند استیج خرابه... صدا خطی نیست یا هست... و اینجور چیزا
این جا به سری مطالب توسط آقا رضا توضیح داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و چند تاپیک دیگه
البته ایشون به علت محدودیت ناشی از اسم Subforum مجبور شدند به هر چیزی نپردازند ودیدند تو این قسمت تجاری ( سینا خانگی خیلی همچین بحثی منطقی نیست.)
ولی خب من همش دنبال یه جایی هستم که دوستان علاقه مند و کاربلد دور هم جمع شند و بحث کنند .
تا شاید اصلا روزی یه قسمت audiophile به فروم اضافه شد.
به عنوان اولین مطلب میخوام Sound-stage رو یه توضیحی بدم... من این مطالب رو خودم میدونم و به صورت تجربی درک کردم ولی برای این شبه بوجود نیاد هم به زبان خودم توضیح میدم هم یه سورس خارجی رو ترجمه میکنم که دوستان از برآیند این دو نظر، دید درستی بدست بیارن :46:
ساند استیج به معنی توانایی شنونده در تشخیص سمت و سو و جهت و فاصله اجزای یه رکورد موسیقی هست که از بلندگو در حال پخشه هست... یعنی شنونده وقتی یه رکوردی رو گشو میده، با فرض اینکه در سویت پوینت (بعدا توضیح میدم) نشسته باشه و چشمهاش رو بسته باشه، باید بتونه در ذهنش تصور کنه که صدای خواننده از کدوم جهت میاد ... صدای گیتار از کجاست... صدای بیس از کجاست... ساکسیفون چقدر از صحنه (بلندگو بعنوان بازآفرین صدای صحنه) میاد... و همچنین بتونه فواصل رو بصورت تقریبی حس کنه ... همچنین ادغام صداهای تویتر، میدرنج، میدبیس، و ووفر با هم باید طوری باشه که ساند استیج بهم نریزه... خیلی ها فکر میکنن ادغام صداهای بخش های مختلف بلندگو با هم یعنی ساند استیج که اشتباهه
سورس خارجی:
Definition: Soundstage is the ability to visualize the placement of musical instruments and vocalists in a music recording. A good soundstage also allows the listener to perceive the size and space of the performance venue in which the recording was made.کد:http://stereos.about.com/od/glossary/g/soundstage.htm
تعریف: ساند استیج به معنی توانایی تجسم محل قرارگیری الات موسیقی و خواننده در یک رکورد موسیقی می باشد. ساند استیجی خوب آنست که به شنونده این امکان را بدهند که اندازه و فضای اجرای موسیقی را حس کند و دریابد که موسیقی در چه فضایی نواخته شده است.
تاپیک بسیار خوبیه . من که به شخصه خیلی خوشحال شدم از باز شد این تاپیک . تاپیک سینمای خانگی هم خیلی خوبه اما اونجا بیشتر بحث در مورد سیستمهای سینما و 5.1 هستش . جای این بحث واقعا خالی بود که امیدوارم از تجربیات دوستان عزیز استفاده کنم و مطالب جدید یاد بگیرم. از دوست عزیزمون Klipsch هم تشکر میکنم که اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه قرار میدن. از بقیه دوستان هم خواهش میکنم که در تبادل اطلاعات همکاری کنند تا به کمک همدیگه سطح اطلاعاتمون رو بالا ببریم .
برای مطلب بعدی Sweet Point (سویت پوینت) رو یه کوچولو توضیح میدم... توی مطلب قبلی هم ازین اصطلاح استفاده شده بود گفتم بد نیست زودتر بگم که ابهام برای دوستان بوجود نیاد :46:
Sweet Point یا Sweet Spot یعنی "نقطعه مرکزی" یا محل تلاقی... در فیلدهای مختلف معانی مختلفی داره مثلا در مورد تنیس سویت اسپات یعنی بهترین نقطعه در مرکز راکت که برای ضربه زدن استفاده میشه... در علوم هوایی سویت اسپات میتونه به معنی نقطه ای دور از تیررس دشمن با امکان پاتک معنی بده... در مورد صدا سویت پوینت یا سویت اسپات یعنی نقطعه ای روبروی بلندگو که وقتی شنونده در اون مکان قرار بگیره، بهترین صدارو می شنونه و در حقیقا محل تلاقی بین شنونده و کانال راست و کانال چپ هست... در واقع بهترین محل برای گوش کردن به موسیقی (البته تو های-فای) در حالتیه که بلندگوی کانال راست، بلندگوی کانال چپ و شنونده هر کدام یک ضلع یک مثلت رو تشکیل بده (که بعدا درباره این مثلت توضیح بیشتر میدم)...
اگه شنونده در سویت اسپات مناسب قرار بگیره در واقع دیگه گوشش و قدرت شنواییش صدای کانال راست از چپ رو از هم تفکیک نمیکنه... یعنی صدا در واقع در فضایی بین بلندگوها و شنونده ایجاد میشه... گویی صدا از روی هوا به محیط پراکنده میشود... در این حالت که کانالهای چپ و راست در هم ادغام میشن بهترین ساند استیج هم به دست میاد
:11:
دوستان اگه اصطلاح یا مورد خاصی رو مد نظر دارند میتونن عنوان کنن اگه بدونم میگم اگه ندوم میرم میخونم دربارش و اینجا بازگو میکنم
به صورت جزئی تر یک سری پستهایی که تو تاپیکهایی که اشاره کردم و پستهای پراکنده که جاهای دیگه فروم بیان شده و مفید هستند رو قرار میدم که دوستان اذیت نشند و دوباره کاری نشه.
این پست رو به مرور زمان آپدیت میکنم.
سلام دوستان :11:
پرداخت 500، 1000 یا حتی چند هزار دلار برای یک سیم اینترکانکت یک یا 1.5 متری اصلا معقول به نظر نمیرسه از این جهت بسیاری از کاربران خودشون اقدام به ساخت میکنن، من هم برای خودم دارم میسازم که گزارشی از مراحل ساخت تهیه میکنم که شاید برای دوستان دیگه راهنمای خوبی باشه
نمونه این کابل با قیمت 2260 دلار برای یک متر:
مواد لازم:کد:http://www.audioadvisor.com/prodinfo.asp?number=KKHEAG144&variation=1.5PRCRC
- سیم نقره با سایز دلخواه (برای اینترکانکت حدود 26AWG خیلی مناسبه چون گین بالایی نداریم و ولتاژ ضعیفه اگه سیم خیلی قطور باشه مقاومت و capacitance سیم زیاد میشه و روی صدا تاثیر منفی داره)
- فیش RCA (نیازی نیست از فیش های گرون قیمت مثل WBT استفاده کنید و در هربه ی تجاری اونها بیافتید چون اونا پول برند رو میگیرن... من از Dayo استفاده میکنم که براحتی در بازار یافت میشه و کیفیت عالی داره... بزودی برند Amphenol هم وارد ایران میشه که واقعا انتخاب خوبی میتونه باشه با قیمت مناسب)
- شیلد مس 5 میلیمتری جهت شیلد کردن سیم های اصلی... این شیلد جهت جلوگیری از تاثیر منفی امواج الکترومغناطیس و امواج رادیویی و RF استفاده میشه و برای عبور سیگنال صدا نیست... یعنی سیم های منتقل کننده صدا از داخل این رد میشن و این شیلد ازشون محافظت میکنه
- سیم لحیم (قلع) نقره... باز هم لازم نیست از برندهایی مثل WBT استفاده کنید ... من از کمپانی امریکایی Qualitek استفاده میکنم که قیمتش مناسبه برای یک بسته 1 پوندی (450 گرم) با 5% نقره حدود 100 هزار تومن میشه در صورتیکه بسته 1 پوندی از برند WBT با میزان نقره کمتر (3.7 یا 4%) بالای 300 هزار تومن میشه
- Heat Shrink به میزان لازم... جهت محافظت از سیم و روکش کردن
- Expandable Sleeving جهت روکش نهایی سیم که نقش محافظتی و زیبایی داره
- Hot gun جهت گرم کردن شیرینک های حرارتی
- سیم چین
- سیم لخت کن
- پرس کننده فیش
>>> ادامه دارد >>>
سلام . ما همچنان منتظر ادامه مطلب و دیگر مطالب مفید دوستان هستیم :11:
بزودینقل قول:
ادیت شد/.
اساتید محترم من یه سوال خیلی ساده دارم که هیچکس بهم جوابی نداده تا حالا گفتم ایجا مطرح کنم شاید جواب گرفتم. من احتیاج به اسپیکری دارم که از DTS پشتیبانی کنه و ورودی اپتیکال داشته باشه تا حالا فقط مدل Logitech - Z906 رو پیدا کردم که خیلی قدیمیه و مال 7سال پیشه. خواهش میکنم یه گزینه بهتر با قیمت مناسب بهم معرفی کنین. ببخشید اگه سوالم واسه شما پیش پا افتاده ست
از دوستان گرامی اگه کسی نیاز داشت یه سیستم سینمایی فوق حرفه ای داشته باشه، میتونه روی محصولات Klipsch فکر کنه و بررسی کنه مشخصاتش رو... قابلیت اصلی این برند (البته خیلی مزیت نسبت به دیگر تولید کنندگان داره) اینه که اسپیکرهای تولیدی این شرکت هورن هستند و به همین دلیل rise time بسیار بالایی دارند (تقریبا نزدیک به شنوایی انسان) که باعث میشه گوش شنونده خسته نشه همچنین sensitivity نزدیک به 100 (بعضی مدلها حتی بیشتر از 100) دارند
این برند به دلیل اینکه تولید امریکاست در ایران نمایندگی فروش نداره و تقریبا از شیر مرغ هم نایاب تره، تازگی ها چند شرکت هدفون های این برند رو عرضه کردند که جای بسی خوشحالیه ولی متاسفانه کسی اسپیکرهای این شرکت رو عرضه نکرده... ولی دوستان اگه چیزی نیاز داشتند میتونم کمکشون کنم *
یه بررسی مختصر از مدلهای مختلف این برند براتون میزارم که مشاهده کنید:
سری Heritage:
توضیحات: این سری تولیدات در بین دوستداران صدا بسیار معروف هستند و قابلیت اصلی اونها صدای بسیار داینامیک و فول رنج با ساند استیج بسیار وسیع و صدای بسیار های-اند و تفکیک عالی... اندازه کینگ سایز (بسیار بزرگ و سنگین) از مشخصه اصلی این سیستم هاست... یه جورایی مدلهای اسطوره ای هستند... مدلهای مختلف رو به تفکیک توضیح مختصر میدم برای دوستان
Klipsch La'Scala:
قیمت: جفتی 6000 دلار در امریکا/ جفتی 11000 دلار در اروپا
مشخصات فنی:
- BUILT FROM: 2006
- CROSSOVER FREQUENCY: HF: 4500Hz
MF: 400Hz- DIMENSIONS: 38.5" H (97.79 cm) x 24.25" W (61.60 cm) x 25.25" D (64.14 cm)
- ENCLOSURE MATERIAL: Birch Plywood and MDF
- ENCLOSURE TYPE: Fully horn-loaded
- FINISHES: Walnut Lacquer, Cherry Lacquer, Black Lacquer
- FREQUENCY RESPONSE: 51Hz-17kHz +/- 4dB
- MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT: 121dB SPL
- MID FREQUENCY HORN: Exponential Horn
- MIDRANGE: K-55-X 2" (5.08cm) Phenolic diaphragm compression driver
- NOMINAL IMPEDANCE: 8 ohms
- POWER HANDLING: 100 w max continuous (400 w peak)
- SENSITIVITY: 105dB @ 1watt/1meter
- TWEETER: K-77-F 1" (2.54cm) Phenolic diaphragm compression driver
- WEIGHT: 175.5 lbs unboxed
- WOOFER: K-33-E 15" (38.1cm) Fiber-composite cone / folded horn-loaded
تاریخچه: این اسپیکر اولین بار در 1963 توسط پاول کلیپش (موسس کمپانی) و برای حزب انتخاباتی دموکرات جهت استفاده در میتینگ های انتخاباتی و به اسپانسر مالی خانواده راکفلرها طراحی و ساخته شد که پس از انتخابات به دلیل صدای بسیار عالی توسط افراد عادی در منازل و استودیوها مورد استفاده قرار گرفت و تا سال 2005 تولید شد و ورژن جدید آن با عنوان La'Scala II از 2005 به بعد با تغییراتی اندک نسبت به نسخه اولیه تولید شده و در حال حاضر نیز در حال تولید است و عنوان یکی از efficientترین بلندگوهای تولید شده در تاریخ صنعت صدا می باشد.
(بنده تنها نمونه موجود ازین اسپیکر در ایران رو در اختیار دارم)
اینم عکس بلندگوی خودم:
ادامه >>>
Klipsch Cornwall:
قیمت: جفتی 3500 دلار در امریکا
مشخصات فنی:
- BUILT FROM: 2006
- CROSSOVER FREQUENCY: HF: 5000Hz
LF: 800Hz- DIMENSIONS: 35.75" H (90.81cm) x 25.31" W (64.29cm) x 15.5" D (39.37cm)
- ENCLOSURE MATERIAL: MDF
- ENCLOSURE TYPE: Bass reflex via front slot ports
- FREQUENCY RESPONSE: 34Hz - 20 kHz 3db
- HIGH FREQUENCY HORN: K-79-T Tractrix
- MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT: 119db
- MIDRANGE: K-53-TI 1.75" (4.45 cm) Titanium diaphragm compression driver
- POWER HANDLING: 100w max continuous (400 w peak)
- SENSITIVITY: 102 db @ 1watt/1meter
- TWEETER: K-107-TI 1" (2.54cm) Titanium diaphragm compression driver
- WEIGHT: 98 lbs
- WOOFER: K-33-E 15" (38.1cm) Fiber composite cone
تاریخچه: این مدل یکی از محبوب ترین مدلها از سری Heritage می باشد که اولین بار در 1959 عرضه شد. وقتی در 1990 تولید این مدل متوقف شد باعث نارضایتی مصرف کنندگان شد که منتج به ایجاد کمپینی برای جمع آوری امضاء و درخواست برای برگرداندن این مدل به چرخه تولید شد که خوشبختانه کمپانی مدل جدید آنرا با عنوان Cornwall III عرضه کرد که همچنان در حال تولید است.
(مثل مدل Scala بنده تنها نمونه این بلندگو در ایران رو در اختیار دارم)
اینم عکس بلندگوی خودم (همونجاست که عکس قبلی نشون میده):
Klipsch Klipschorn:
مشخصات فنی:
قیمت: جفتی 8000 دلار در امریکا/ جفتی 19000 دلار در نمایندگی اروپا
تاریخچه: مدل Klipchorn قدیمی ترین محصول کمپانی Klipsch است که اولین بار در 1946 (1 سال بعد از جنگ جهانی دوم) عرضه شد و بلندترین و سنگین ترین مدل در بین محصولات Heritage است ولی واقعا نمیشه بین La'Scala, Cornwall و Klipchorn فرقی قائل شد... این مدل بدون تغییرات عمده تا 2005 تولید شد و پس از آن نیز با تغییرات بسیار جزئی ولی با همال صدای قبلی تولید میشه و در حال حاضر هم موجوده. خیلی دوست داشتم که یه نمونه ازین مدل رو داشته باشم که متاسفانه امکانش نیست :41:
- BUILT FROM: 1946
- CROSSOVER FREQUENCY: HF: 4500 Hz
MF: 450 Hz- DIMENSIONS: 50 .75 H (128.91 cm) x 31.25 W (79.38 cm) x 28.25 D (71.75 cm)
- ENCLOSURE MATERIAL: Birch Plywood & MDF
- ENCLOSURE TYPE: Fully horn-loaded
- FREQUENCY RESPONSE: 33Hz-17kHz(+-) 4dB
- INPUT CONNECTIONS: 5-way binding posts / Bi-wire capable
- MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT: 121dB SPL
- MIDRANGE: K-55-X 2" (5.08cm) Phenolic diaphragm compression driver
- POWER HANDLING: 100 w max continuous (400 w peak)
- SENSITIVITY: 105dB @ 1watt/1meter
- TWEETER: K-77-F 1" (2.54cm) Phenolic diaphragm compression driver
- WEIGHT: 175 lbs unboxed
- WOOFER: K-33-E 15" (38.1cm) Fiber-composite cone / horn-loaded with a trihedral exponential folded
سری Heritage آنقدر محبوب هستند که دارندگان مدلهای قدیمی تر بلندگوهای خودشون رو به بهترین شکل بازسازی و نوسازی میکنند (همیشه مهارت نجاری امریکایی ها برام قابل توجه بوده)
قبل از بازسازی:
بعد از بازسازی:
گزارش کامل بازسازی:کد:http://www.klipschupgrades.com/mkhorn.shtml
فول رنج ها اخیرا توجه بسیار زیادی رو به خودشون جلب کردند، به دلیل صدای صاف بسیار هارمونیک و دلنشین و شفاف و قیمت بسیار پایین نسبت به سیستم های چند راهه دیگه
یکی از معروفترین تولید کنندگان بلندگوهای هورن کمپانی کوچک Audio Nirvana می باشد که بلندگوهای هورن 3.5 تا 15 اینچ را تولید می کند که تا قبل از این کمپانی هیچ برند دیگری بلندگوی فول رنج بزرگتر از 10 اینچ تولید نکرده بود
مزایای بلندگوهای فول رنج:
تفکیک بالا
ساند استیج عالی چون تمام صدا از یک نقطعه به محیط پراکنده میشود و سویت اسپات خیلی خوبی تولید میکند
قیمت ارزان
حذف کراس اور به دلیل باند کامل فرکانسی که خودش یه مزیت محسوب میشه
قیمت این یونیت ها خیلی مناسبه و اگه کسی واقعا بخواد یه های-فای ارزون و خوش صدا داشته باشه واقعا میارزه که یک جفت بخره و با ساخت جعبه بلندگوی کاملی درست کنه ... نقشه ساخت باکس مناسب برای بهترین صدا در کارتون خود بلندگو موجوده
چند عکس از بلندگوهای ساخته شده با Audio Nirvana (البته کمپانی های دیگه مثل Fostex, Lowther و Tannoy هم هستند که فول رنج تولید میکنند که بعدا دربارشون مطلب میزارم)
سایت این کمپانی:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.commonsenseaudio.com/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنسرتی با صدای های-فای
سالها سیستم های صنعتی Klipsch روی استیج های بندهای معروفی همچون بیتل ها، پینک فلوید، عقاب ها و هنرمندانی مانند الویس پریسلی، التون جان، فرانک سیناترا و خیلی های دیگه مورد استفاده قرار میگرفتند و هم اکنون هم خیلی از سالن ها و آمفی تئاترهای امریکا به این سیستم ها تجهیز میشن
:20: یه پروژه ای رو شروع کردیم برای شبیه سازی یک جفت بلندگوی هورن بسیار معروف آوانتگارد که جزو بلندگوهای های-اند و لوکس و گرون قیمت هستند... نتیجه نهایی بسیار شبیه بلندگوی اصلی که ساخت کشور آلمان است، میشه .... البته قطعا نمیشه 100% مشابه یه بلندگوی 20 هزار دلاری رو با هزینه کم ساخت ولی خب اگه 90% هم صدای بلندگوی اصلی رو داشته باشه باز هم خیلی موفقیت بزرگی به حساب میاد... انتظار میره نتیجه ی نهایی صدایی تو رنج برندهای بالای 10 هزار دلار رو بهمون بده :8: البته هورن (بخش شیپوری) توی ایران استفاده آنچنانی نداره و ناشناخته مونده و پیدا کردن هورن مناسب برای های-فای از پیدا کردن شیر مرغ هم دشوارتره :18: ولی به هرحال اراده کردیم که بسازیم و تمام تلاشمون رو میکنیم... در مورد هزینه ساخت شاید باورش سخت باشه ولی یه چیزی حدود 500 هزار تومن پیش بینی شده که برای یه همچین بلندگویی واقعا مبلغی نیست :20: یه نکته اینکه من صدای این بلندگو رو در مجارستان شنیدم پس میتونم مقایسه درستی از ساخته ی خودمون با نمونه اصلی داشته باشم... اگه شما بلندگویی رو نشنیده باشید و اقدام به ساخت همون بلندگو بکنید، حتی اگه نتیجه بهتر از بلندگوی اصلی شده باشه باز هم نمیشه نظر قطعی روی بلندگو داد ...
چندتا عکس ازین بلندگوی افسانه ای:
پیرو پست قبلی که پروژه ساخت بلندگو هست... میخوام یه نوید بدم به همه دوستان و همراهان واقعی صدا :20::20::11:
تست اولیه از سیستم گرفته شد و حقیقتا میتونم بگم "یکی از بهترین اسپیکرهایی که تا بحال شنیدم" بود... این مژده رو به دوستان بدم که با 400-500 هزار تومن و چند ساعت کار میتونید بلندگویی با صدایی هم رده بلندگوهایی بالای 10 میلیون تومن رو داشته باشید... اینم بگم که من قصد فروش هیچی رو ندارم... ما اینجا کننده ایم و تست کردیم و نهایت رسالت من اینه که نقشه و اطلاعات مربوط به ساخت رو در اختیار دوستان بزارم و ساختنش با خودشون (اینو گفتم که یه سری افراد معلوم الحال با افکار جهت دار و مغرضانه سوء استفاده نکنن بگن فلانی داره بازاریابی میکنه)... ولی اگه کسی حقیقتا دنبال صدای با تفکیک بالا، دیستورشن پایین، دینامیک، فول رنج با ساند استیج وسیع و عالی با صدایی گرم و دلنشین داشته باشه و از همه مهمتر همه اینهارو با مبلغی منطقی و پایین داشته باشه، اون بلندگو همین بلندگویی هست که ما ساختیم...
استفاده از این بلندگو هم برای استریو و های-فای مناسبه هم بعنوان Front در یک سینمای خانگی میتونه جادو کنه... حتی با یک عدد ازین بلندگو (یعنی مونو) اونقدر حجم صدا زیاد بود که کل محیط رو پر میکرد... اونقدر تفکیک بالاست که میشد صدای تماس انگشت دست یانی با اکتاوهای پیانو رو شنید... یا مشید لرزش تارهای صوتی رو در هنجره ی لئونارد کوهن حس کرد...
خبرهای جدید رو اعلام میکنم
تست های اولیه انجام شد و نتایج بلندگویی که 500 هزار تومن براش بودجه گذاشته بودیم بسیار عالی بود... تست های اولیه با دسی بل متر برای اندازه گیری حساسیت بلندگو همه رو شگفت زده کرد که یه بلندگو با این بودجه محدود چه حساسیت بالایی داره و حجم صدای داینامیک با دامنه فرکانسی وسیع و ساند استیج عالی چطور عمل میکنه... ولی دوستان اظهار میکردند که طراحی آوانتگارد به دلیل داشتن هورن خیلی بزرگ زیاد به مذاق دوستان ایرانی خوش نمیاد و از طرفی سایز بزرگی هم داره در صورتیکه میشه همین بلندگوهارو در قالب جعبه ای کوچکتر و شیک تر جاسازی کرد و همون صدارو ازش گرفت و ظاهر بهتری هم خواهد داشت (برخلاف نظر شخصی خودم که آوانتگارد رو می پسندم) باری
من چندتا بلندگو رو میزارم خواهش میکنم از دوستان گلم که نظر بدهند که کدوم طرح بیشتر به دل می شینه که ما کار کنیم ببینیم با در نظر گرفتن اصول طراحی باکس و همچنین مشخصات یونیت هایی که در اختیار داریم، میتونم روی اون طرح بخصوص پیادش کنیم یا نه :11: پیشاپیش از نظرات با ارزش شما سپاسگذارم... :11:
گزینه 1: Trenner & Friedl Duke
گزینه 2: Audio Lab NTT 103 (قیمت: 160،000 دلار)
گزینه 3: Krell Mudulari Duo (قیمت: 65،000 دلار)
نظر خودم رو اینه... هم زیباست هم پیچیدگی هندسی خاصی نداره و میشه خیلی شبیه این درست کرد... :46:
گزینه 3: Krell Mudulari Duo
عکس گزینه 1 برای من باز نشد . اما تو نت یک سرچی کردم و عکسشو دیدم . اما نمیدونم دقیقا همونه که مد نظر شماست یا نه . اما به هر حال به نظر من اول گزینه 1 بعد 3 بعد 2 . البته من خودم مثل شما طراحی با هورن رو ترجیح میدم.
عکسی که من سرچ کردم از گزینه 1 این بود :حالا نمیدونم که شما منظورتون همین اسپیکر بود یا نه . چون من که مثل شما حرفه ای نیستم و خیلی سر در نمیارم :10: این برند رو هم دفعه اول بود اسمشو میشنیدمکد:http://www.trenner-friedl.com/image.php?p=image/DUKE2010/DUKE-2010.jpg
گزینه 3 خوبه.
اما بهتره از ضخامتش کم بشه و جنس بدنش مثل گزینه 2 براق باشه.
اگه گزینه های بیشتری بود بهتر بود اگه این گزینه 1 باشه
گزینه سه از لحاظ طراحی بهتره ولی گزینه های 1و2 از لحاظ جمع جور بودن بهتره.کد:http://www.trenner-friedl.com/image.php?p=image/DUKE2010/DUKE-2010.jpg
سلام آقا هومن
از اینکه یه نفر DIY تو ایران هست خوشحالم...
در مورد اینکه کسی هورن اسپیکر تو ایران استفاده نمیکنه به نظرم 3 تا دلیل هست:
1- ظاهر قدیمی و گرامافون اساتیلش هست.2-مانوس نبودن گوش ایرانی ها با صدای هورن و علاقه بیشتر به صدای اسپیکرای درایوری (تریبل و بیسی)(هورن یکم صدا میدش هارشیه)3- هم اینکه این نوع اسپیکر ها با آمپ تیوپ match هستن و ماشالا تیوب هم گیر آوردنش تو ایران ...:41: و با یه پاور آمپ هم که هزینش سر به فلک میشه...ولی neutrality و میکرو و ماکرو دیتیل صداش عالی میشه و کاملا توصیه میشه به اونایی که از پس این موارد بر میان:20:
یه سوال دارم...میخواستم ببینم شما از چه آمپی برا درایو کردنش استفاده کردین(ترانزیستور یا تیوب)؟ میشه مشخصات متداولی اسپیکر هامثل(Frequency range,Sensitivity,Impedance,power) رو که در تست گرفتین رو هم بنویسین؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
من هومن نیستم فکر میکنم با شخص دیگه اشتباه گرفتید،
در مورد هورن موافقم ولی هورن جایگاه بزرگی در های-فای داره به دلیل پاسخ فرکانسی وسیع، ساند استج عالی، تفکیک بسیار بالا، rise و settle تایم بسیار بالا... سریعتر از گوش انسان که باعث میشه گوش خسته نشه ...
در ورد ظاهر هم موافقم ولی سبک خودش رو داره و طلبه خودش رو...
من برای درایو کردن این بلندگو که تست شد از ترانزیستور و لامپ استفاده کردم... یعنی هم با ترانزیستور هم با لامپ تست کردم... پاسخش به هر دو عالی بود... تفکیک یونیت فول رنجی که بعنوان میدرنج استفاده شده به تنهایی 98 دسی بل هست... تفکیک تویتر دام 108 دسی بل که عالیه... و تفکیک ووفر هم 87 دسی بل... با این حساب با ست شدن 3 تا یونیت، تفکیک قابل انتظار یه چیزی حدود 100 باید باشه و حداکثر خروجی صوتی حدود 105 الی 110 که این هم شاخص خوبی به حساب میاد... ضمن اینکه ووووکال خیلی خیلی عالی خواهیم داشت چون میدرنج در واقع یه فول رنجه که با کراس کردن درست کراس اور در واقع بار اضافی از دوشش برداشته شده و براحتی و بدون زور زدن میتونه عمل میدرنج رو انجام بده
پاسخ فرکانسی 30 هرتز تا 20 کیلوهرتز... با 30 هرتز در واقع یه چیزی در حد یه سیستم سینمایی ما لوفرکانسی داریم... که خیلی عالیه... این بلندگو 8 اهم خواهد بود و میشه بصورت فلواستندینگ یا بوکشلف ساخت که اگه بوکشلف باشه یه مقدار حداکثر فشار صدا کم میشه ولی خب بوکشلف جمع و جورتره و طلبه های خودشو داره... فلور استندینگ هم که مشخصه... هزینه ساخت هم که بسیار بسیار عالیه و زیر 500 هزار تومن
آخرین بلندگویی که ساختیم هورن بسیار عظیمی و سنگینی هست با تفکیک صدای 108 دسی بل... یعنی یه چیز مرجع عالی... ولی با اینحال وقتی این بلندگویی که توضیح دادم رو تست کردیم واقعا با این بودجه به نظر عالی میرسه
با تشکر
اگر بتونین trenner duke رو بسازین که عالیه،بهتره بگم محشره...ولی متریال اصلی رو هم دارین ؟ این یه اسپیکر غوله !
CABINET: Bamboo, plywood, fine leather
DAMPING: Hand felted pure sheep wool
WIRING: Cardas Clear Cables
WOOFERS: 12",MIDRANGE: 8",TWEETER: 1.75" nitride titanium dome!!!,SUPER TWEETER: 0.8" Ultra rigid diamond diaphragm
راستی پاور کافی واسه درایو کردن این غول خوش صدا داری؟
اینم یه عکس خوشگل با 2 ست داک و پاور جف رولند 300 واتی به ارزش کل 220,000$ برای محض اطلاع دوستان از عظمتش:27:
بهر حال هرکدوم از این 3 تا رو ساختی مارو هم از تست صداش بی نصیب نذار..:46:
خیلی ممنون دوست عزیز از توضیحاتتون... در مورد متریال باید بگم که از چوب ساپللی که یکی از Denseترین plywoodها هست استفاده میکنم با ضخامت 18 میلیمتر... چوبش مال جنگل آمازونه... البته برای این بلندگو نمیخوام ازین جنس استفاده کنم بلکه میخوام از ام دی اف استفاده کنم که ارزانتر میشه... در مورد دمپینگ هم فوم شانه تخم مرغی هست هم پشم سنگ (پشم شیشه) هم پشم طبیعی گوسفند هم پشم مصنوعی... انتخابهای زیادی هستنقل قول:
البته ما دقیقا با یونیت های اندازه این نمیخوایم بسازیم... ووفرهای ما 6.5 اینچی هست ... میدرنج 4 اینچ و تویتر 1 اینچ... خب این یه بلندگوی 40-50 هزار دلاریه... ما که نمیخوام با 500 دلار همچین چیزی بسازیم... ما میخوایم با 500 هزار تومن بلندگوی بسیار خوش صدا و زیبایی بسازیم که در حد بلندگوهایی حدود 10 میلیون کاراریی داشت باشه و از نظر اقتصادی فشار زیادی به مصرف کننده وارد نکنه... فعلا که راضی هستیم از نتایج... با دسی بل متر تست گرفتیم و تفکیک که گفتم حدود 100 میشه... دسی بل متری که تست کردیم حدود 400 دلار قیمت داشت... یه دوستی دسی بل متر 2300 دلاری داره، اگه بشه ازش میگیرم و تست دقیقتر انجام میدیم
با تشکر از توجه شما
اسمت رو آقا من نمیدونستم...یه شوخی کوچولو کردم از رو human wikipedia که دوستات صدا میزننت هیومن رو تبدیل به هومن کردم کلیپش جان...:27:
من فکر کردم میخوای با اون اندازه بسازی :18: (اینجوری شدم) ... یکم کم گفتی 40-50 هزار نیست 175 هزاره!نقل قول:
البته ما دقیقا با یونیت های اندازه این نمیخوایم بسازیم... ووفرهای ما 6.5 اینچی هست ... میدرنج 4 اینچ و تویتر 1 اینچ... خب این یه بلندگوی 40-50 هزار دلاریه... ما که نمیخوام با 500 دلار همچین چیزی بسازی
واقعا" با 500 هزار تومن میشه صدایی در حد 10 میلیون گرفت؟ یعنی اگر مثلا این رو کنار یه رفرنس از canton یا kef یا سایر برند ها بزاریم با یه سورس و آمپ یه کیفیت و حجم صدا تولید میکنن؟!نقل قول:
ما میخوایم با 500 هزار تومن بلندگوی بسیار خوش صدا و زیبایی بسازیم که در حد بلندگوهایی حدود 10 میلیون کاراریی داشت باشه و از نظر اقتصادی فشار زیادی به مصرف کننده وارد نکنه
حالا ما که مصرف کننده ایم ولی نه به نقشش دسترسی داریم نه تجهیزات و امکان ساخت باید چه کنیم؟
باز هم منتظر تست های دقیقتر شما هستیم.
مرسی
نقل قول:
دوست عزیز ما نمیخوایم بگیم بلندگوی 500 دلاری ما از برند X با مثلا اینقدر قیمت بهتره... ما که به همه برندها و مدلها دسترسی نداریم ولی یه سری برندها در دسترسه که ما حتما بصورت A-B با بلندگوی خودمون تست میکنیم... ما همین الان هم از اینکه بلندگویی که ساختیم های-فای طبقه بندی میشه مطمئن هستیم... یعنی با یه هزینه حداقلی یه چیزی منطقی و خوب میشه... در حالیکه هنوز جعبه ساخته نشده و بصورت اوپن بفل تست کردیم... وقتی با این شرایط غیر استاندارد صدا بسیار عالی و موزیکاله، حتما بعد از اتمام کار بهتر هم میشه... با 14 وات پوش پول حجم صدا به قدری زیاد بود که صدا به صدا نمیرسید... در عین حال دیستورشن خیلی کم... در مورد موزیکالیتی و تونالیته و سرعت پاسخ هم بسیار عالی بود... برای اینکه ساند استیج خوبی هم داشته باشه روی نقشه خیلی مطالعه و دقت انجام میشه که حتی المقدور یونیت ها موازی باشند... دلیلی نداره من بخوام فرافکنی کنم و مبالغه کنم و بی دلیل بگم این بلندگو خوش صداست... خب اگه بد باشه میگم بده... اگه خوب باشه میگم خوبه، من که نمی خوام بفروشمش... ما که نمیخوایم تولید انبوه کنیم... الان 100 نفر دیگه هم برن این یونیت هارو بخرن و خودشون بسازن 1 ریال هم تو جیب من نمیره... من فقط میخوام به دوستانی که عاشق صدای های-فای هستند کمک کنم که با هزینه پایین بتونن یه چیزی مناسب داشته باشن
خبرهای جدید رو میگم
سلام به همه دوستان
کسی از شما راجع به کیفیت صدا و موجود بودن در ایران مدل زیر اطلاعاتی داره
Denon CX3:
DRA-CX3 Stereo Receiver
DCD-CX3 CD/SA CD Player
SC-CX303 Speaker
البته اسپیکر رو میدونم موجود هست و فکر کنم حدود 1.400-1.500 قیمت داشته باشه.
و در مجموع فکر کنم ست بالا قیمتی زیر 5میلیون باید داشته باشه (البته در صورت موجود بودن)
فضایی که این مینی های-فای قراره توش کار کنه بین 10-20 متر هست.
به اسپیکرهای Monitor Audio سری RX و اسپیکرهای Dali هم فکر کردم. اما احساس میکنم برای یه سیستم مینی اگه با هم هماهنگ باشه شکیل تره.
کلا خوشحال میشم نظر دوستان رو راجع به این ست بدونم.
---------------------------------------------------------------------------------------
راستی این هم عکس این نازنین که من رو شیفته خودش کرده
دوستان با تجربه تو این رنج قیمت و با توجه به ابعاد اتاق پیشنهاد بهتری اگه باشه من سراپا گوش هستم فقط خواهشمندم که در ایران موجود باشه.
نقل قول:
دوست عزیز من چندتا پیشنهاد میدم:
1- اسپیکر دونی که گذاشتی چیز خوبیه ولی توصیه میکنم اگه میخوای تا حدود 5 تومن هزینه کنی بجای سی دی پلیر و رسیوری که گذاشتی یه ست Marantz PM-15s2 بگیر... آمپ با سی دی پلیر با هم مچ هستند... فکر میکنم الان بتونی با 3 الی 3.5 بگیری ست رو... من آمپش رو دارم ولی سی دی رو ندارم... سری رفرنسه و واقعا حرف نداره... یعنی زیر 10 هزار دلار یه اسطوره کامله...
2- پیشنهاد دوم همون بلندگوهای دنونه ولی خرید DAC بجای سی دی پلیره... شما حدود 1.5 میزاری برای دک... 100 تومن یه WD HD T.V میخری... از اپتیکالش میدی به ورودی دک... از دک به آمپ... برای آمپ هم دوباره میتونی یه Marantz PM-15s2 بدون سی دی پلیر بگیری... حدود 2200... در این حالت کیفیت صدا اصلا با سی دی قابل قیاس نیست، آرشیوت رو میتونی روی یه کول دیسک یا هارد دیسک نگهداری کنی... از کامپیوتر بصورت مستقیم استریم میکنی روی دک... کلا چند پله بالاتره...
3- پیشنهاد قبلی با فرق اینکه بلندگوی دنون رو حذف کنی و یه جفت بلندگو خودت بسازی... مثل همینی که چندتا پست بالاتر توضیح دادم... میتونی بصورت بوکشلف بسازی... نتیجه واقعا عالی میشه... تفکیک صدا نزدیک 100 و رنج فرکانسی از 30 هرتز تا 20 کیلو... دیستورشن پایین و حجم صدا هم بالا... نهایتا 500 تومن هزینه ساختش میشه... البته اگه بوکشلف بخوای بسازی هزینه ساخت کابینت کمتر هم میشه... میتونی یه چیزی شبیه این درست کنی با این فرق که یه ووفر جلو قرار بگیره یه ووفر پهلو:
(اینو خودم فتوشاپ کردم... شبیه این میشه... هر بلندگو دوتا وووفر.... یه میدرنج و یه تیویتر که پشت بخش بالایی هستن... )
نقل قول:
دوست عزیز من چندتا پیشنهاد میدم:
1- اسپیکر دونی که گذاشتی چیز خوبیه ولی توصیه میکنم اگه میخوای تا حدود 5 تومن هزینه کنی بجای سی دی پلیر و رسیوری که گذاشتی یه ست Marantz PM-15s2 بگیر... آمپ با سی دی پلیر با هم مچ هستند... فکر میکنم الان بتونی با 3 الی 3.5 بگیری ست رو... من آمپش رو دارم ولی سی دی رو ندارم... سری رفرنسه و واقعا حرف نداره... یعنی زیر 10 هزار دلار یه اسطوره کامله...
2- پیشنهاد دوم همون بلندگوهای دنونه ولی خرید DAC بجای سی دی پلیره... شما حدود 1.5 میزاری برای دک... 100 تومن یه WD HD T.V میخری... از اپتیکالش میدی به ورودی دک... از دک به آمپ... برای آمپ هم دوباره میتونی یه Marantz PM-15s2 بدون سی دی پلیر بگیری... حدود 2200... در این حالت کیفیت صدا اصلا با سی دی قابل قیاس نیست، آرشیوت رو میتونی روی یه کول دیسک یا هارد دیسک نگهداری کنی... از کامپیوتر بصورت مستقیم استریم میکنی روی دک... کلا چند پله بالاتره...
3- پیشنهاد قبلی با فرق اینکه بلندگوی دنون رو حذف کنی و یه جفت بلندگو خودت بسازی... مثل همینی که چندتا پست بالاتر توضیح دادم... میتونی بصورت بوکشلف بسازی... نتیجه واقعا عالی میشه... تفکیک صدا نزدیک 100 و رنج فرکانسی از 30 هرتز تا 20 کیلو... دیستورشن پایین و حجم صدا هم بالا... نهایتا 500 تومن هزینه ساختش میشه... البته اگه بوکشلف بخوای بسازی هزینه ساخت کابینت کمتر هم میشه... میتونی یه چیزی شبیه این درست کنی با این فرق که یه ووفر جلو قرار بگیره یه ووفر پهلو:
با تشکر از توجه شما.
با پیشنهاد سوم موافق نیستم ... البته بسیار پیشنهاد خوبی است اما من نه سوادش رو دارم نه تخصص انشالله بعدا یه کاریش میکنم :46:
بین پیشنهاد اول و دوم از دومی بیشتر خوشم اومد چون هم هزینه کمتر هست و هم اینکه WD HD رو دارم و همینطور کارت اکسترنالی که برای لپتاپ گرفت فکر کنم یک مدت بتونه نقش DAC رو بازی کنه تا بشه حساب شده تر هزینه کرد. منظورم کارتی است که تو امضا هم هست.
در مورد آمپ پیشنهادی شما هم 100% موافقم هیچی نباشه تقریبا 2 برابر مدل پیشنهادی من قیمت داره. ( من یکم حس نوستالژی به دنون دارم :11: ) اگه لطف کنید نماینده مدل معرفی شده رو هم معرفی کنید ممنون میشم. و یا اینکه دنون مدل هم رده با این Marantz PM-15s2 نداره؟ یه چیز دیگه تو سایت کمپانی من فقط مدل Marantz PM-15s2B دیدم که limited هم بود!!
حالا یک سوال دیگه
اگه من بخوام بلند گوی بوک شلف تا 1.5 بگیرم فکر کنم بهترین گزینه موجود همین دنون هست.
حالا نظر شما هم روی همین بوک شلف هست یا برم سراغ مدل های ایستاده ای مثل RX8 مانیتور آدیو و یا Ikon7 دالی و یا مدل هم رده B&W
کلا برای فضا هایی تا 20 متر کدوم بیشتر توصیه میشه
مثل همیشه من از مینی شروع کردم آخرش میشه .... :31:
بله درسته پیشنهاد سوم یه کمی تجربه در ساخت بلندگو میخواد... من دیگه اونقدر بلندگوهارو بصورت آزمون و خطا ساختم و تجربه بدست آوردم، دیگه با انواع تکنیک های بدست آوردن سینوس Z و مهندسی صدا و طراحی کراس اور و تکنیک های نجاری، تکنیک های MDF، نقاشی چوب... Veneering ... برش چوب... دمپینگ... انواع روش رنگ کاری الکترواستاتیک و خیلی کارهای دیگه آشنا شدم... برای کسی که تابحال وارد این ورطه نشده یه کم ناشناخته باید باشه... سخته.. برای شما فقط یه حالت خوبه... اونقدر دوستان سوال میکنن برای یه های-فای ارزون قیمت و در عین حال خوش صدا و موزیکال، من دست به ساخت این بنلدگو زدم... در حالیکه اصلا نیازی به اسپیکر جدید نداشتم... فقط خواستم نمونه بسازم دوستان هر کدوم خواست بیاد صداشو بشنوه... اگه دوست داشت اقدام به ساخت بکنه... وگرنه هیچ سودی برای من نداره... من خودم اسپیکری دارم که رفرنسه برام... اصلا نیازی به چیز جدید نداشتم ولی همیشه از تجربه چیزهای جدید استقبال میکنم...نقل قول:
در مورد مرنتز شک نکن یه چیز لوکس و رفرنس عالی میشه...صدای واقعا موزیکال با سرعت پاسخ بالا... در جمع تو این رنج قیمت چیزی رو دستش نیست... لیمیتد هم چیز خاصی نیست... اینی که من دارم گلده (طلایی شامپاینی)
نمایندگی مرنتز نیست تو ایران.... ولی فکر کنم آقای رحمانی تعداد معدود وارد میکنه... بزار سوال کنم اگه داشت آدرسشو براتون میفرستم
در مورد سوال درباره بوکشلف این دنون میتونه خوب باشه، ولی من اگه جای شما بودم و جاشو داشتم یه فلور میگرفتم... بلندگوی ایستاده لوفرکانسی بهتری داره (غالبا نه همیشه) ... در کل اگه جاشو داشته باشید بهتره... از طرفی وقتی بحث های-فای و های-اند میشه، استند یا پایه برای بوکشلف مهم میشه... نمیشه هرچی دم دستتون بود بزارید زیر بلندگو... من در همه حالت بلندگوی کینگ سایز رو ترجیح میدم... بعد از اون فلور استندینگ... بعدش بوکشلف... بوکشلف رو واقعا نمیشه نادیده گرفت بخاطر سایز مناسبش و دم دستی بودن... ولی به شخصه اگه بخوام یه زمانی بوکشلف بخرم حتما یه Manger Zerobox 109 میخرم که صداش از خیلی از فلوراستندینگ ها بهتره... قیمت حدود 4 تومن... اگه داری پولشو بخری خیلی عالیه
ضمنا اگه حوصله داشته باشی و جای کافی، پیشنهاد خیلی بهتر هم دارم که با حدود 2 الی 2.5 میلیون انجام میشه... بلندگویی با 108 دسی بل تفکیک صدا... دامنه فرکانسی وسیع... در کل یه چیز آنتیک بسیار موزیکال... از نظر خودم و خیلی های دیگه که صداشو شنیدن یکی از بهترین بلندگوهای ایرانه... و از نظر خیلی ها هم is the best speaker for the money... یعنی در تناسب قیمت و صداش هیچ رقیبی نداره... چیزی هم نیست که من در آوردی و دست ساز باشه، تمام قطعات امریکاییه... فقط باکس طبق نقشه های میلیمتری با CNC برش میخوره و نتیجه حتی صدم درصد با چیزی که تو امریکا ساخته میشه تفاوت نمیکنه... قیمتش هم در امریکا حدود 6 هزار دلاره... دلیل اینکه اینجا میسازیم اینه که جفت بلندگوها روی هم 150 کیلو وزنشه و امکان خرید از امریکا نیست... نزدیکترین نمایندگی که به ایران ارسال داره هم ایتالیاست که قیمتش خیلی از نمایندگی امریکا بیشتر... فی الواقع 11000 یورو ناقابل... با 45% گمرکی و حمل و نقل و حق ترخیص کار یه چیزی حدود 30 میلیون تموم میشه... ولی میشه با 2 الی 2.5 ساختش... از نظر ظاهر نهایی هم میشه گفت بهترین کیفیت ساخت... بهترین متریال... اینو ببین نظرت چیه :46: چوب بلوط رو ببین با شاپان و سیلر و نیم پلی استر... :31::
ما اینو بصورت ساخته شده آماده هم میتونیم ارائه بدیم...
من جای شما باشم بوک شلف بر میدارم...حرف کلیپش درسته که فلوراستندینگ لو فرکانس بهتر داره و اونم بخاطر 1یا 2 درایو مخصوص ووفره ولی بوک شلف مید ووفرش فول رنج هست و توان کمتری هم داره ولی واسه فضای تا 20 متر بوک شلف جوابگو هست ...یه مساله دیگه اینه که چون فضاهای ما آکوستیک نیست بازخورد صدا مخصوصا در توانهای بالا در فضاهای کوچیک دچار افت میکنه کیفیت صدا رو (میشه مثل داستان ساب ووفر تو 2متر فضای ماشین که علاوه بر اینکه چیزی از کیفیت نمیفهمی سرسام هم میکنی مجبور میشی هی کم یا خاموش کنی)نقل قول:
کلا برای فضا هایی تا 20 متر کدوم بیشتر توصیه میشه
یه نکته ای رو هم هنگام خرید دقت کن یه چندتا آهنگ که گوشت با جزییاتش آشناست رو هم با خودت ببر و حتما دمو بگیر با چند مدل به لحاظ match بودن(فقط به یه مدل مد نظرت اکتفا نکن)؛...به قول آقا جاوید: تو های فای به گوشت اعتماد کن نه به اعداد و ارقام ...به امید یه مدل میای تو با یه چیز دیگه میری بیرون...
نقل قول:
کاملا درسته... بوکشلف یه چیز جمع و جور و دوست داشتنیه... نمیشه ازش گذشت... من با اینکه چندتا اسپیکر خیلی مطرح فلوراستندینگ دارم، ولی اگه پول بلااستفاده دستم بیاد حتما یه بوکشلف منگر میگیرم... برای اکوستیک یه فضای 20 متری هم نهایتا 200-300 هزار خرج کنی یه چیز عالی میشه... اتگه تا 500 واسه اکوستیک بزاری کنار میشه چوب طبیعی هم استفاده کرد که خیلی جالبتر هم میشه... راستی یادم رفت بگم که اگه موزیکالیتی برات مهمه دنبال برندهایی مثل مونیتور اودیو نرو چون مدلهای پایینش چیزی برای گفتن نداره... سروین وگا هم که کلا تعطیله... بوکشلف های Klipsch هم هست که بیشتر برای سیستم سینماییه... اون دونون عالیه ولی اگه پول داشته باشی منگر بگیری خیلی بهتره... از مونیتورینگ هم میتونی استفاده کنی... من NS10 دارم که خیلی معروفه... راضی هستم ازش... اهــــــــــا.... یه چیزی... چرا نمیری دنبال فول رنج؟؟؟ مثلا اودیو نیرونا... بهترین مدلش فکر کنم جفتی 900 دلار باشه که یه چیز فوق العادست... عدم وجود کراس اور پاسخ خیلی خطی و بدون خطای فازی رو بهت میده... ساند استیج که دیگه حرف نداره چون کل صدا از یه نقطه خارج میشه
با مدل 300-400 دلاریش میتونی یه جفت بلندگوی خیلی عالی داشته باشی
لینک:
کد:http://www.commonsenseaudio.com/
پیشنهاد وسوسه کننده ایست اما فکر کن دوتا از اینا رو بگذاری تو یه اتاق 20 متری .... دیگه خودت باید کجا بشینی :31:نقل قول:
اگه حوصله داشته باشی و جای کافی، پیشنهاد خیلی بهتر هم دارم که با حدود 2 الی 2.5 میلیون انجام میشه... بلندگویی با 108 دسی بل تفکیک صدا... دامنه فرکانسی وسیع... در کل یه چیز آنتیک بسیار موزیکال... از نظر خودم و خیلی های دیگه که صداشو شنیدن یکی از بهترین بلندگوهای ایرانه... و از نظر خیلی ها هم is the best speaker for the money... یعنی در تناسب قیمت و صداش هیچ رقیبی نداره... چیزی هم نیست که من در آوردی و دست ساز باشه، تمام قطعات امریکاییه... فقط باکس طبق نقشه های میلیمتری با CNC برش میخوره و نتیجه حتی صدم درصد با چیزی که تو امریکا ساخته میشه تفاوت نمیکنه... قیمتش هم در امریکا حدود 6 هزار دلاره... دلیل اینکه اینجا میسازیم اینه که جفت بلندگوها روی هم 150 کیلو وزنشه و امکان خرید از امریکا نیست... نزدیکترین نمایندگی که به ایران ارسال داره هم ایتالیاست که قیمتش خیلی از نمایندگی امریکا بیشتر... فی الواقع 11000 یورو ناقابل... با 45% گمرکی و حمل و نقل و حق ترخیص کار یه چیزی حدود 30 میلیون تموم میشه... ولی میشه با 2 الی 2.5 ساختش... از نظر ظاهر نهایی هم میشه گفت بهترین کیفیت ساخت... بهترین متریال... اینو ببین نظرت چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چوب بلوط رو ببین با شاپان و سیلر و نیم پلی استر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا موافق با شما هستم و دلیل انتخاب بوک شلف همین موارد هستنقل قول:
من جای شما باشم بوک شلف بر میدارم...حرف کلیپش درسته که فلوراستندینگ لو فرکانس بهتر داره و اونم بخاطر 1یا 2 درایو مخصوص ووفره ولی بوک شلف مید ووفرش فول رنج هست و توان کمتری هم داره ولی واسه فضای تا 20 متر بوک شلف جوابگو هست ...یه مساله دیگه اینه که چون فضاهای ما آکوستیک نیست بازخورد صدا مخصوصا در توانهای بالا در فضاهای کوچیک دچار افت میکنه کیفیت صدا رو (میشه مثل داستان ساب ووفر تو 2متر فضای ماشین که علاوه بر اینکه چیزی از کیفیت نمیفهمی سرسام هم میکنی مجبور میشی هی کم یا خاموش کنی)
برای آکوستیک یه فکر هایی دارم.نقل قول:
کاملا درسته... بوکشلف یه چیز جمع و جور و دوست داشتنیه... نمیشه ازش گذشت... من با اینکه چندتا اسپیکر خیلی مطرح فلوراستندینگ دارم، ولی اگه پول بلااستفاده دستم بیاد حتما یه بوکشلف منگر میگیرم... برای اکوستیک یه فضای 20 متری هم نهایتا 200-300 هزار خرج کنی یه چیز عالی میشه... اتگه تا 500 واسه اکوستیک بزاری کنار میشه چوب طبیعی هم استفاده کرد که خیلی جالبتر هم میشه... راستی یادم رفت بگم که اگه موزیکالیتی برات مهمه دنبال برندهایی مثل مونیتور اودیو نرو چون مدلهای پایینش چیزی برای گفتن نداره... سروین وگا هم که کلا تعطیله... بوکشلف های Klipsch هم هست که بیشتر برای سیستم سینماییه... اون دونون عالیه ولی اگه پول داشته باشی منگر بگیری خیلی بهتره... از مونیتورینگ هم میتونی استفاده کنی... من NS10 دارم که خیلی معروفه... راضی هستم ازش... اهــــــــــا.... یه چیزی... چرا نمیری دنبال فول رنج؟؟؟ مثلا اودیو نیرونا... بهترین مدلش فکر کنم جفتی 900 دلار باشه که یه چیز فوق العادست... عدم وجود کراس اور پاسخ خیلی خطی و بدون خطای فازی رو بهت میده... ساند استیج که دیگه حرف نداره چون کل صدا از یه نقطه خارج میشه
با مدل 300-400 دلاریش میتونی یه جفت بلندگوی خیلی عالی داشته باشی
در مورد لینک هم دقیقا چیزی ازش سر در نیاوردم. ببخشید من یه کم سواد های-فای ام کمه :46: یعنی باید کابینت رو خودم بسازم و از این ها استفاده کنم؟!
نتیجه ای که تا اینجا گرفتم.
برای آمپ : Marantz PM-15s2 فقط امیدوارم غیر از طلایی رنگ دیگه ای بشه پیدا کرد حدود هزینه 2.200 چون بسیار بسیار ریویو های خوبی ازش خوندم.
برای DAC : ..... ( در این مورد هیچ آشنایی ندارم) حدود هزینه 1.500
برای آکوستیک 300-500
برای اسپیکر فعلا CX-303 راستش هنوز چیزی ندیدم که با این قیمت به دلم بچسبه ( ظاهر در کنار کیفیت - البته خیلی ها از رنج فرکانسیش زیاد راضی نیستند) حدود قیمت 1.500
در کل هزینه در حدود 5.500 میشه
البته هزینه کابل را هم باید اضافه کرد.
اگر دوستان بوک شلف بهتری سراغ دارند و یا استند مناسب من خوشحال میشم نظرشون رو بدونم.
در مورد DAC هم منتظر پیشنهاد هستم. راستی یک جور باشه که ظاهرشون به هم بیاد. ( میدونم کار درستی نیست اما ظاهر برای من اهمیت زیادی داره)