همه چیز درباره گرام! (فقط اطلاعات/مشاوره/تبادل صفحه)
آپگرید گرام Thorens 125 MKII
امروز یه گرام Thorens 125 MKII رو اپگرید کردم... فکر کردم شاید برای دوستان جالب باشه یه گزارش اجمالی ازش تهیه کردم میزارم اینجا:
اهداف اپگرید:
تعویض پایه چوبی با پلگسی گلس و پایه های استیل
تعویض سیم فونوی قدیمی با سیم نقره با کانکتورهای Gold
فواید اپگرید:
سیم نقره باعث افزایش چشمگیر کیفیت صدای خروجی میشه
تعویض پایه زیبایی خاصی میده به گرام
سنگین تر شدن گرام به دلیل استفاده از پلگسی گلس باعث ثبات بیشتر دستگاه و تثبیت شدن استایلوس روی صفحه میشه (افزایش رادمان صوتی)
کل هزینه: 134،000 تومان
مراحل کار:
1- رفتم پامنار... یه قطعه پلگسی به زخامت 20 میلیمتر گرفتم... دادم لبه هاشو گرد کرد و پرداخت انجام داد... سپس سوراخ هایی که باید رو با دستگاه اتوماتیک انجام شد... (هزینه کلی: 45000 تومان! پلکسی خیلی خیلی گرون شده نسبت به قبل... ولی باز هم نسبت به شیشه خیلی بهتره و تحمل چند تن وزن هم داره و دیرتر از شیشه هم خط و خش میافته)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بعد 4 تا پایه استیل خیلی زیبا خریدم... (دونه ای 9000 تومان... جمعا 36000 تومان)
3- سوراخ پیچ ها که پلگسی رو به گرام متصل میکنند، بصورت خزینه سوراخ شدند که باعث میشه گل پیچ بیرون نمونه:
4- پایه های استیل رو روی پلگسی می بندم:
5- کاغذ روی پلگسی رو کندم:
6- نتیجه نهایی پلگسی:
7- سیم نقره رو متصل کردم و پلگسی رو سرجاش نصب میکنم با پیچ سفت میکنم... نتیجه نهایی کار این شد:
درخواست راهنمایی برای خرید گرام
باسلام
من قصد خرید یک دستگاه گرام خوش صدا رو دارم ممنوم میشم راهنمایی بفرمایید. فقط چند تا نکته:
1- هدف اصلی من پبدا کردن و گوش دادن به صفحه های خارجی و بیشتر موسیقی جاز هست این صفحه ها تو ایران پیدا میشن؟کجا پیدا میشن؟
2- یک سیستم صوتی با کیفیت نسبتا خوب دارم که شامل آمپلی فایر Av resiever مدل VSX-329 پایونیر با باند های اندرو جونز هست . گرامی میخام که بشه به این سیستم وصلش کرد.
3- صدای گرام مونو هست یا استریو؟!
4- با همین امپلی فایر میشه صدای خوبی گرفت یا نیاز به یه آمپلی فایر لامپی هست؟
5- اینطور که متوجه شدم بهترین برند گرام با یک قیمت معقول گرامهای تورنز هست. نمایندگی توی ایران داره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم.