درود بر دوستان گرامي
از اين به بعد هرگونه سؤال در رابطه با خريد آيپد را در اين تاپيك مطرح كنيد و از طرح سؤالات خود پيرامون اين موضوع در تاپيكهاي ديگر
جداً خود داري كنيد
با تشكر
Printable View
درود بر دوستان گرامي
از اين به بعد هرگونه سؤال در رابطه با خريد آيپد را در اين تاپيك مطرح كنيد و از طرح سؤالات خود پيرامون اين موضوع در تاپيكهاي ديگر
جداً خود داري كنيد
با تشكر
سلام
من امروز یه ipad 2 16 GB 3G گرفتم
موقع خرید فروشنده به من دو نوع نشون داد یه نوعش کارتونش بزرگتر بود که گفت این برای کشور های عربی هستش این باریک هستش برای کشور های اروپایی بعد به من گفت این که کارتونش لاغر تر هستش بهتره منم همون رو گرفتم.
به چه صورته ؟
درود بر شمانقل قول:
تبریک میگم و امید وارم لحظات لذت بخشی رو با آیپدتوم داشته باشید.
این طور که متوجه شدم جدیدا یک سری آیپد از طرف کمپانی اپل ارایه شده که بعه همراه اسمارت کاور اشانتیون به فروش میرسه و اون بسته که بزرگتر بوده حاویه یک اسمارت کاور هست.
البته این رو من خودم از یک فروشنده پرسیدم و خودم ندیدم همچین چیزیو !
باسلام خدمت دوستان عزيز
من قصد خريد ipad 2 داشتم:20:
ميدونم تو پست هاي مختلف درمورد شرايط original بودن دستگاه و كيفيت و محتواي pack درزمان خريد سوال شده ؛
اما چون اين تاپيك درهمين خصوص بود ميخواستم اگر امكان داره تمام جزئيات و نكات لازم در زمان خريد و همچنين موارد مربوط به راه اندازي اوليه ipad 2 گفته بشه .
باتشكر . . .
سوال منم هست.نقل قول:
من قصد خريد ipad 2 داشتم
ميدونم تو پست هاي مختلف درمورد شرايط original بودن دستگاه و كيفيت و محتواي pack درزمان خريد سوال شده ؛
اما چون اين تاپيك درهمين خصوص بود ميخواستم اگر امكان داره تمام جزئيات و نكات لازم در زمان خريد و همچنين موارد مربوط به راه اندازي اوليه ipad 2 گفته بشه .
باتشكر . . .
و به نظرتون من آیپد رو از استرالیا یکی برام بخره وبیاره ، تفاوت قیمتش چقدر میشه ؟ می صرفه همچین کاری ؟
درود بر شمانقل قول:
همون طور که گفتید " جزییات " زیاد هست .شما س<الات خودتون رو بپرسید تا پاسخ بدم
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
اگه یکی از اپل استور براتون از چایی آیپد بیاره و نخاهید هزینه پست رو متحمل بشید اختلاف قیمت به صرفه ای پیدا میکنه و معقول هست این کارنقل قول:
پيشاپيش از وقتي كه ميزاريد ممنونم . .سلام دوستم ؛ممنون از توجهي كه داشتيد و سريع پاسخ داديد .من ميخواستم تو يه پست كل جزييات توضيح داده بشه تا با سوالاي زياد وقتتون گرفته نشه .من سؤالارو بصورت آيتم به آيتم ميپرسم و ممنون ميشم اگر پاسخ بديد :1. مشخصات ظاهري Pack (جعبه) اصلي و original مربوط به ipad 2 در زمان خريد به چه شكل قابل تشخيصه ؟
2. محتواي داخل Pack بعد از باز كردن شامل چه چيزهايي بايد باشه ؟
3. براي راه اندازي ابتدايي تبلت بايد چه كارايي انجام داد ؟
4. به نظر شما از وسايل جانبي مربوط به ipad 2 كدوم از همه ضروري تر و كاربردي تره تا خريداري بشه ؟
:20:
سلام دوستان
من قصد خرید ipad2 برای کارهای دانشگاهی دارم.
آیا با نرم افزار office در آیپد میتونم فایل های word و power point را که در pc ساختم، مشاهده کنم؟؟
آیا قابلیت ویرایش هم داره؟ فارسی به خوبی ساپورت میشه؟
درود بر شمانقل قول:
در همان پست اولي پاسخ شمارو دادم
بله با نرم افزار quick office و يا نرم افزار هاي مشابه ديگر ميتوانيد فايلهاي آفيس را مشاهده و به صورت محدود ويرايش كنيد
فارسي به خوبي و بدون كو چكترين مشكل ساپورت ميشود
تمام دستگاه هاي آپل كه در بازار موجود است orginal هست و جنس درجه دو وجود نداره پس نميخواد نگران اين موضوع باشي.نقل قول:
و گاهاً ممكنه يك جنس درجه چندم كه شايد فقط و فقط كمي شبيه دستگاه اصلي هست رو مشاهده كنيد كه اگر تاحالا حتي يك بار هم از محصولات اپل استفاده نكرده باشي به راحتي متوجه ميشي كه اين اورجينال نيست و به طور كلي كيفيت محصولات اپل فوقولعاده بالاست.
بعد از باز كردن جعبه يك سيم usb به همراه يك آداپتور شارژر و يك آيپد و يك دفتر چه راهنما همين.
اگر سيستم عامل ٥ ios باشه ميتونيد بدون متصل كردن به كامپيوتر اونو راه اندازي كنيد و به اصطلاح بالا بياريد ولي اگه سيستم عامل شما نسخه هاي قبلي باشه حتما بعد از خريد براي استفاده از دستگاه احتياج داريد اونو به كامپيوتر و آيتيونز وصل كنيد و اونو ريجيستر كنيد.
حتما بعد از خريد يك screen protective يا محافظ صفه نمايش براي دستگاهتون تهيه كنيد سعي كنيد اسكرين پروتكتور از نمونه مات و ضد لك بگيريد اگه از نمونه براق بگيريد جايه لكه خيلي روش ميمونه.
حتما اسمارت كاور بگيريد واقعا بدرد بخوره سعي كنيد نمونه چرميش رو گير بياريد .
انواع اسمارت كاور تقلبي داخل بازار هست خيلي بايد دقت كنيد براي خريد اسمارت كاور.
اگر هم كسي هستيد كه آيپدتون رو بيرون ميبريد يه كيف هم واسش بخريد .
من خودم يك خروجي hdmi و يك گيفت كارت آيتيونز هم گرفتم شايد شما احتياج به اون نداشته باشيد
اميد وارم پاسخ تمام سوالات گرفته باشيد اگر نه كه بيشتر بپرسيد
سلام من تازه میخواهم ipad بگیرم.چندتا سوال ابتدایی
1.به نظر شما IPAD2 چه امکاناتی بهتر از تبلت اندرویدی دارد؟خریدش به صرفه هست؟
2.تمام برنامه های IPAD2 روی IPHONE جواب میده و برعکس؟
3.باهاش میشه تماس گرفت؟؟SMS داد؟
4.این که میگن IPAD2 WIFI مگه بدون WIFI هم داره؟؟
5.IPAD2 قدرتش مثل IPHONE 4S هست یا بهتره؟؟
6.IPAD2 چه پورت هایی داره؟
7.کی نسخه بعدی IPAD میاد؟به صرفه هست صبر کنم نسخه بعدی IPAD میاد بعد بخرم؟
سلام.
به نظرتون من که میخوام حدود 900 تومن هزینه کنم. iPad wifi 32 بگیرم یا iPad 3g 16 ؟ بین این 2 تا موندم.
و نظرتون چیه که iPad wifi32 بخرم و یه پورت سیم کارت هم بخرم و هر موقع خواستم ازش استفاده کنم ؟
من app های زیادی رو میخوام روش تست کنم. چون به کارم بررسی app و game های apple هستش. حالا با این کاربرد کدوم رو توصیه میکنید ؟
من پيشنهادم ١٦ 3g هست اگر صرفا براي نرم افزار هست اين دستگاه با اين ظرفيت حدود ١٢ گيگ فضا در اختيارتون ميگذاره كه با اين فضا تعداد خيلي زيادي نرم افزار و ميتونيد داخلش جا بديد
اگه میشه جواب ما رو بدین؟؟؟؟نقل قول:
1.سوال خیلی کلیه.بخوام کامل جواب بدم شاید چند صفحه جا بخواد ولی تو یک کلام امکانات خیلی بیشتری داره و خریدش کاملا به صرفه تر از خرید یه تبلت اندرویدیهنقل قول:
2.نه چند دسته برنامه داریم.برنامه هایی که روی همه idevice ها اجرا میشه
برنامه هایی که برای iphone نوشته شده و با کیفیت پایین روی ایپد اجرا میشه
برنامه هایی که فقط برای ایپد نوشته شده و بعید میدونم درست حسابی روی ایفون اجرا بشه(اصلا شایدم اجرا نشه)
3.تماس و sms به روش معمول نه ولی گمونم هر دو تا رو از طریق برنامه هایی که با اینترنت کار میکنن بشه انجام داد (در ایران به سختی)
4.نه منظور اینه فقط امکان وصل شدن به اینترنت از طریق wifi رو داره نه 3g
5.تو تستها بهتر بوده
6.فقط جک 3.5 برای هدفون و 30 پین (که برای تمام کارها از همون استفاده میشه)
7.حداقل 6-8 ماه دیگه
درودنقل قول:
ممنون از توضیحاتتون
توضیحات این دوستمون بسیار مفید هست فقط من چند چیز جزیی اضافه میکنم
برنامه ای برای ipad 1 3g + wifi نوشته شده به اسم phone-it -ipad که امکان برقراری تماس از طریق سیم کارت رو میسر میکنه قیمت اکتیو کردین این برنامه 20 دلار هست و دستگاهتون باید جیلبریک باشه حتما و این برنامه بر روی آیپد 2 کار نمی کنه ولی بعید هم نیست که به زودی ارایه بشه !
آیپد 2 از آیفون 4 اس قوی تر هست به این علت که cpu آیپد2 1 گیگا هرتز هست و برای آیفون 4 اس 800 مگا هرتز و جالبه بدونید که هر دو از چیپ نمونه A 5 ساخت شرکت سامسونگ استفاده میکنند.
برنامه های آیپد بر روی آیفون اجرا نخواهند شد به علت اینکه رزولیشن تصویر برنامه های آیپد بیشتر از آیفون هست ولی برعکس این صادق نیست و برنامه های آیفون بر روی آیپد جواب میدند منتها با اندازه کوچکتر که وقتی اون رو زوم کنید از کیفیتش کاسته میشه. برای اس ام اس میتونید برنامه ای گیر بیارید.
با تشکر
با این پورت 30 پینی میشه فلش وصل کرد؟؟؟؟
IPAD2 میشه هم WIFI داشته باشه هم 3G????
درودنقل قول:
بله آیپد در 2 نوع عرضه میشه ipad 3G + Wifi
و Ipad Wifi
که در آیپد وایفای از سیم کارت خبری نیست ولی تری جی وای فای هم سیم کارت میخوره هم وایفای داره
به آیپد میتوان به وسیله کیت اکسترنال Camra kit هارد و فلش وصل کرد ولی به شرط اینکه دستگاه شما جیلبریک شده باشه.
اونوقت خود اپل نمیدونه که برای استفاده از این دستگاه باید جیلبیریک بشه؟؟
خودشون چطوری استفاده میکنند؟؟؟
اپل اون kit رو فقط برای اتصال دوربین زده!نقل قول:
به لطف برادران هکر ، شما بعد از جیلبریک دستگاه میتونی توسط اون کیت، هارد هم به آیپد وصل کنی!
درودنقل قول:
خود اپل میدونه.
ولی یکسری سیاست های محدود کننده رو این کمپانی دنبال میکنه که حرف و حدیث دنبالش زیاد هست.
جای نگرانی و جود نداره برای اینکه آیپد 2 در آی او اس 5 جیلبریک شده و ظرف چند روز آینده که زمان دقیقش هنوز معلوم نیست به صورت عمومی عرضه میشه میتونید برای بدست آوردن خبرهایی در این مورد به تاپیک زیر مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=504411
به نظر شما Ipad3 با چه مشخصاتی میاد؟
درودنقل قول:
جای سوال شما اینجاست؟
آیپد 3 مگه قراره بیاد؟
فعلا کمپانی اپل هیچگونه برنامه ای برای آیپد 3 عنوان نکرده امید جان
و معلوم نتیس که اصلا بیاد !
دوستان من فردا میخوام ipad 2 بگیرم می خواستم بدونم گارنتی مهمه یا نه . اخه شنیده ها حاکی از اونه که ای پد غیرقابل تعمیره و اینا کلا درباره بسته بندیش هم توضیح بدید که چطوریه که یه موقع کلا سرمون نره . ممنون
ببخشید همین طور میخواستم ببینم صبر کنم یا نه؟نقل قول:
درودنقل قول:
به اعتقاد من آیپد 2 ارزشهای زیادی داره به تنهایی.
و همین میتونه دلیله باشه برای اینکه صبر نکنید.
درود بر شمانقل قول:
در باره نوع بسته بندی در همینفروم شخصا چندین بار به وضوح توضیح دادم و از شما میخوام که یک بار دیگر پستهای اخیر رو با دقت مطالعه کنید.
در مورد گارانتی باید بگم که هیچکدام از دستگاه های اپل فروخته شده در ایران شامل گارانتی نمیشن به این علت که کمپانی اپل در ایران هیچ مرکز خدمات دهی معتبری نداره .
و ضمنا اینو هم یاد آوری می کنم که آیپد خراب نمیشه مگر آنجایی که... ضربه بخوره و مشکلات فیزیکی براش پیش بیارید .
البته این رو با مطالعه فرومهای ایرانی و خارجی متوجه خواهید شد که مشکلاتی در باره خرابی سخت افزار به ندرت به چشم میخوره و این جای بسی خوشحالیست
درود
من قيمت گرفتم ipad 3G WiFi 64GB به من قيمت داده 1350000 و اسمارت كاور هم 100 تا 120 هزاز!
وقتي گفتم خيلي بالاست گفت با گارانتي اصلي خيلي فرق ميكنه و گفت اون اسمارت كاوري هم كه ميگي روش ميدن چينيه و طرح اصل اپل نيست...
شما ميگيد چكار كنم؟
از عزيزان جايي رو سراغ داره كه هم مطمئن باشه و هم منصف!
با سپاس
سلام.نقل قول:
درود بر شما
من پيشنهادم ١٦ 3g هست اگر صرفا براي نرم افزار هست اين دستگاه با اين ظرفيت حدود ١٢ گيگ فضا در اختيارتون ميگذاره كه با اين فضا تعداد خيلي زيادي نرم افزار و ميتونيد داخلش جا بديد
میتونم دلیل اینکه 3g رو پیشنهاد کردید رو بدونم ؟ چون من با دوستام صحبت میکردم میگفتن نه 3g نیازی نیستش. گفتم شاید شما نکته مثبتی درش دیدید. دقیقا چه مزایایی سیم کارت میتونه داشته باشه ؟
به راحتی با دیدن تعداد پستهای شما میتوان فهمید که فروم باز هستید و به اینتر نت احتیاج فراوانی خواهید داشت پس چه لذت بخش خواهد بود که اینترنت همیشه و همه جا در دسترستون باشه حتی تو جاده و تو قطار
در مورد خودم که این ها صدق میکنه و حتی اگه قیمت 3 جی با وایفای 300 تومن هم توفیر میکرد حتما 3جی میخریدم .
لذت کار کردن با آیپد با اینترنت همیشهگی خیلی بیشتر از آیپد محدود هست .
خوب این نظر شخصی من هست و در چندین پست پیش رضایت خودم رو از gprs اعلام کردم .
درود بر شمانقل قول:
این قیمتی که شما دریافت کردید بسیار بالاتر از حد معمول هست.
شما میتونید اگه تهران هستید یا اینکه به تهران سفر میکنید از پاساژ پایتخت خرید کنید.
اگه هم هیج کدوم از این 2 امکان رو ندارید میتونید با گشت و گذار داخل اینترنت فروشکاه های زیادی پیدا کنید که از اونها خرید اینتر نتی کنید و براتون توسط پست ارسال کنند.
آخرین قیمتها رو هم میتونید داخل تاپیک قیمتها مشاهه کنید.
سعی کنید یک فروشگاه معتبر برای خرید خود انتخاب کنید .
اینجانب هیچگونه مسولیتی در قبال خرید اینتر نتی شما نخواهم داشت .
اقا ولی من به شخصه از 3g دستگاهم خیلی کم استفاده میکنم
دو تا دلیل هم دارم
اولیش اینه که برای من اصلا صرف نمیکنه 10 تومن بدم برای اینترنت مضخرف این اپراتورهای دزد که درحد دیال اپ هم نیست
دومیش هم اینه که من زیاد بیرون از خونه نمیرم
حداکثر یه روز میرم تفرج و دو روزم میرم دانشگاه
بخاطر همین الان یه کم پشیمونم ولی شاید بعدا بیشتر ازش استفاده کنم
درود برشمانقل قول:
خوب هر کس یه جوریه دیگه.
من یه اینتر نت 2 مگ تو خونه دارم و سالی یه بارم از خونه نمیرم بیرون ولی باز طرح فعال میکنم و مشکلی با سرعتش ندارم.
گرچه رو ی که یه 3 جی باحال راه بندازن خیلی با حال تر میشه.
با شما من شدم 300 تایی:20:
سلام دوستان
مي خواستم بدونم كه ميشه روي ايپد نرم افزار هاي مهندسي نصب كرد يا نه
مثل catia
ممنون/
درود برشمانقل قول:
من تو app store گشتم ولي نتونستم برنامه اي به اين اسم پيدا كنم و لي اگه يكم توضيحات راجع به برنامه بگذاريد شايد بشه يه كاريش كرد
در اپ استور نرم افزارهاي زياده پيدا ميشه از جمله مطلب !
ميشه ليست برنامه هايي كه توش هستو بزارينقل قول:
app store
يا لينك بدي
ممنون ميشم
درود بر شمانقل قول:
در اپ استور بیش از یک ملیارد اپ و برنامه وجود داره که لیست کردن اون اگه نگیم غیر ممکن . دقیقا غیر ممکن هست .
شما اگه برنامه خاصی مد نظرتون هست میتونید برنامه itunes رو دانلود کنید و بر روی کامپیوترتون نصب کنید و چیزهایی که مد نظرتون هست رو سرچ کنید
سلام
من قبلا قصد داشتم گالکسی تب 7500 سامسونگ رو خریداری کنم به خاطر پشتیبانی از GPRS
میخوام توی مسافرت بتونم از اینترنت استفاده کنم اما با خوندن این تاپیک متوجه شدم که با ایپد هم میشه به اینترنت GPRS دسترسی داشت.چرا توی ارائه مشخصات ایپد نوشته شده از GPRS پشتیبانی نمیشه؟سایت دیجی کالا
و خبر خوب دیگه که امکان ارتقا به ios5 رو در اینده داره
هدف من از داشتن تبلت 1 - دیدن فیلمهای 1080p با زیرنویس فارسی 2 - دسترسی به اینترنت GPRS و در اینده با ارائه سیم کارت نسل 3 دسترسی به اینترنت پر سرعت اون 3 - دسترسی به برنامه ها و بازیهای زیاد 4 - اتصال با کابل HDMI به LCD و دیدن فیلم 5 - اتصال فلش و یا هارد USB با استفاده از تبدیل به تبلت
یه سوال دیگه:پشتیبانی نکردن از فلش فقط مختص مرورگره؟چه مشکلاتی ایجاد میکنه؟با نرم افزار قابل رفع نیست
این تبلت میتونه نیازهای من رو برطرف کنه
ببخشید اگه سوالاتم زیاد شد.ممنون میشم به همه اونا جواب بدید
عزيز ببخشيد من خيلي زحمتت دادم:11:نقل قول:
itunes
اگه ميشه يه لينك دانلود واسه همين برنامه كه ميگي بده:10:
درود بر شما/:40::40::46:
درود بر شما ضمن عرض خوش آمد به انجمن پیسینقل قول:
اونی که نوشته از gprs پشتی بانی نمیکنه یک نسخه از آیپد هست به اسم wifi و سیم کارت نمی خوره در حال که آیپد نسخه 3 جی هم داره و شما میتونید سیمکارت روش بگذارید و از اینترنت اون استفاده کنید.
با آیپد میتونید فیلمهای 1080 با فرمت mp4 با زیرنویس فارسی ببینید بدون کوچکترین مشکل.
با خرید آیپد از برنامه های زیادی بهره مند میشوید.
برای اتصال آیپد به تلوزیون اپدی باید پورت جدا گانه به قیمت 80 هزارتومن خریداری کنید
برای اتصال به هارد وئ فلش باید پورت دیگری به نامه کمرا کیت تهیه کنید و ستگاهتون جیلبرک شده باشه .
برای گرفتن پاسخی کامل تر در رابطه با همه موارد میتونید تاپیک های این فروم رو مطالعه کنید.