خودتونو اماده کنید برای دانلود چون اسکیدرو پیجش رو اماده کرده
کد:http://skidrowcrack.com/battlefield-3-retail-dvd/
Printable View
خودتونو اماده کنید برای دانلود چون اسکیدرو پیجش رو اماده کرده
کد:http://skidrowcrack.com/battlefield-3-retail-dvd/
لینک های بازی به همراه کرک هم اومده !!
سرعت عمل اینا منو کشته !!
مگه بازی اومده که دانلودش اومده قضیه چیه؟
این جمله ترجمش دقیقاً چی میشه :13:؟نقل قول:
خیلی وقت ها پیش میاد(الان تقریبا همه بازی ها اینجورین دیگه!)که بازی 5-6 روز(حالا ممکنه کمتر یا بیشتر بشه) زودتر لینک های دانلودشون پخش میشن یا اصطلاحا لیک میشن،اتفاقی که برا این بازی افتاده...
ینی بازی تا چن ساعت دیگه ریلیس میشه ؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز حدود 2 ساعت پیش ریلیز شده و من الان گذاشتم برای دانلود تا فردا شب هم تموم میشه :46::31:
باو یکی جواب بده بازی اومده یا نه ؟
یکی میگه خیلی وقت ها پیش میاد !! یکی میگه اومده !! یکی میگه نیومده !! یکی میگه فتحش کردم !!!
چند چندین با خودتون شما ؟؟
اووو چند روز پیش اومده بود که
میتونید تو youtube گیمپلی رو ببینید
ویرایش:31:
دوست عزیز امروز لینک کامل بازی اومد ولی هنوز کرک نشده متاسفانه:41:
داداش لینک شو بده اگه ممنوع pm بده لطفانقل قول:
دوستان کرکش کار نمیکنه و کرکه نسخه بتا هست صبور باشین
بيا برات ترجمه ش كردم:نقل قول:
مگه بازی اومده که لينك دانلودش اومده قضیه چیه؟:46::31:
دوستان عزیز این هم لینک کامل از اخرین نسخه... فعلا همه منتظر کرک هستیم...
در صورت مشکل با لینتکهای بالا میتونید با این لینک ها کار کنیدکد:http://www.p30day.com/دانلود-بازی-battlefield-3-9376.html
کد:http://uploadorb.com/users/hamedsos/2020/battlefiled%203
دوستان کسی از OST بازی خبری نداره؟
دوستان عزیز با توجه به انتشار این بازی و کرک شدن این بازی در چند ساعت اینده..... لطفا تاپیک رو به بازیهای کامپیووتری منتقل کنید. و صفحه مشکلات نصب و اجرا رو هم بالا بیارید
بچه ها فعلا دان نکنید بزارید نسخه نهایی بیاد
نتاسفانه بگم که حداقل در تهران و کرج سخت گیری های دولت و فشار ها هنوز بازی نیومده به قدری شده که مغازه ها میگن نمیاریم.(حتی مغازه هایی که من مشتری دائمشون هستم) . زمانی که gta iv هم اومد همین منوال بود و اگر میدیدند مغازه ای داره پامپ میشد.حالا باید دید قضیه این بازی چی میشه
ما كه تو اراك مشكلي نداريم و فردا بازي به دستمون ميرسه.تازه با طرح ارجينال :31:
هنوز بازی کرک نشده چجوری بازی فردا به دستتون میرسهنقل قول:
دوستان این نسخه نهایی هست که دانلود کنیمش؟؟؟
یا بهتره صبر کنیم تا نسخه های بعدی یا اصلیش بیاد؟؟؟
ممنون
وای که دارم میمیرم از خوشحالی...........
گفت به احتمال زياد تا امشب كرك ميشه و فردا صبح مياد.نقل قول:
ای بابا من نمیدونم این چه اخلاقیه pes هم که اومد یه سری اومدن گفتن این نسخه ی اصلیه دانلود کنیم؟
بابا به خدا نسخه ی اصلیو فرعی نداریم یه نسخه ست که لینکهاش زودتر توی اینترنت لیک میشه همین..
شما هم باید صبر کنید تا بازی کرک بشه
بازم بپرسید این نسخه ی اصلیه ؟ پ نه پ نسخه ی ازمایشیه شماره 2 . :27:
نسخه نهایی هست داداش.نقل قول:
انگار کرک بازی هم اومده
کد:http://parsaspace.com/files/6401074884/%20Only_Crack_Battlefield_3_CLONEDVD.rar.html
دوستان من تو رزولیشن 1920/1080 میخوام بازی کنم.
ایا با این سیستم و این گرافیک میتونم با اخرین تنظیمات اونو اجرا کنم
2500k
ram 4 gig 1600cl8
vga :460 gtx
به نظرتون گرافیک کم میاره ؟؟ا
اگه اینجوری باشه باید یدونه 460 دیگه بندازم کنارش.
به احتمال زیاد vga کم میاره....
به نظرم بزار بازی بیاد اگه با این گرافیک راضی نبودی یکی دیگه بگیر sli کن...
من تازگیا سیستم جدید بستم ولی گرافیک هنوز نگرفتم و از گرافیک خود cpu استفاده می کنم
i5 2500k
میشه با پایین ترین جزییات بازیش کنم؟
اجرا میشه بازی؟
بعید میدونم بشه با گرافیک خودش این غول گرافیکی رو اجرا کنی.حتی در پایینترین تنظیمات
البته حیفه این بازی رو با پایینترین جزییات بازی کنی.یکی از نقاط قوت این بازی گرافیک خیره کننده این بازیه!!
fake هست داداش . توی پیج اسکیدرو هم این کر رو گذاشتن همه گفتن که کار نمیکنه.... حالا اگه کسی میتونه تست کنه خبر بده.نقل قول:
ای کاش میشد فرق بین این دو تا لغت رو براتون مشخص کنم:نقل قول:
اصلی - نهایی
این رو در مورد PES عرض کردم
ببینید کسی نمی گه نسخه اصلی و فرعی داریم مهم ورژن هاشونه وگرنه نسخه تقلبی و چینی که نداریم مسئله مشکل ساز بودن هست مثلا تا قبل روز 14 اکتبر بازی PES برای ایکس باکس نسخه PAL که زبان انگلیسی باشه نیومد پس باید منتظر می موند درسته؟ یا اگه مثلا بازی برای PC دستکاری نمیشد و زبان گزارش رو توش جاساسزی نمی کردن که قابل بازی نمی بود ولی چون PC بود راحت میشد با اضافه کردن یکی دو تا فایل مشکل موجود رو رفع کرد... وقتی صحبت از نسخه بازی میشه منظور مشکل دار نبودن هست نه چیز دیگه منم اگه PC خور بودم میرفتم بازی رو می خریدم فقط چون بازیهامو با کنسول انجام میدم مجبورم منتظر نسخه بدون مشکل باشم... به هر حال امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
این از این
خوب ما برای بتلفیلد 3 یک نسخه Battlefield 3: Limited Edition داریم که این لیک شده همین نسخه اس (واسه رفع ابهام بگم کسی نمی گه نسخه اصلی هست یا فرعی فقط نهایی نیست) نسخه نهایی هم ریلیزش مال 7 - 8 روز دیگه اس که با وجود لیک شدن این نسخه Limited احتمالا تا قبل روز انتشار لیک نشه... ولی خوب ما که نه اورجینال بخریم نه مته به خشخاش می خواییم بذاریم و فقط می خواییم بشینیم بتلفیلد 3 بازی کنیم بنابراین اگه این نسخه مشکل آنچنانی نداشته باشه میگیریم و بازی می کنیم...
کل داستان اینه آقا مجید گل گلاب :10: موفق باشی:40:
الان من برم CD فروشی بازی رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 20 گیگ رو نمیشه دانلود کرد:13:
دوستان میگن این نسخه که الان اومده زبانش روسی هست و باید دستی از توی ریجیستری زبان رو عوض کرد!!!!! میخوام بدونم حقیقت داره؟
کسی تا الان تموم کرده دانلود رو؟ لطفا جواب بچه ها رو بده
طبق گفته دوستمون در پست پایین این هم روش تغییر زیان!
جهت تبدیل زبان روسی به انگلیسی:
ابتدا روی Start ویندوز رفته و RUN رو اجرا نمایید. سپس عبارت Regedit رو تایپ و اجرا کنید. در ادامه نسبت به نوع سیستم خود به مسیر های زیر بروید:
- در 32 بیت به مسیرHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Battlefield 3
- در 64 بیت به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node \Electronic Arts\Battlefield 3
رفته و در پنجره سمت راست بر روی Properties کلیک کنید و عبارت های زیر را وارد نمایید:
- قسمت Language عبارت English
- قسمت Locale عبارت en
نسخه فعلی مثل همیشه از روسیه لیک شده و بله نسخه روسیی هست ولی در رجیستری میشه انگلیسیش کرد. بازی هنوز کرک نشده و معلوم نیست ککی بشه. احتمالا شاید 3 روز دیگه من تو سایت اسکیدرو خوندم.
دوستانی که شماره سریال رو خریدند( و دارند) میتونند دانلد کنند و بازی رو نصب کنند.ولی احتمال بن شدن هست
تو رو خدا جواب بدید 2 ساعت دیکگه می خوام برم CD فروشی بگیرم یه بازی رو:10:نقل قول:
نه داداش همین امروز صبح بازی اومده. هنوز هم کرک نشده...یعنی کسی بازی نکرده . پس هنوز روی dvd هم نیست. بازی 10 گیگ هست.نقل قول:
دوستان الان توی Deltafoxy یکی از بچه ها کرک اسکیدرو رو گزاشته و میگه دارم بازی میکنم
میگه گرافیکش هم خیلی قشنگه و از این حرفا:18:
لینک کرکی که گزاشته با حجم 52MB
پسوورد :کد:http://www.yasdl.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=64
کد:www.yasdL.com
دوستان من این نسخه که منشر شده رو دانلود کنم بعدا واسه کرک مشکلی نداره؟نسخه کامل بازی هست؟
دوستان این لینک کرکی که 2 تا پست بالاتر گذاشتم رو یکی دیگه سالم بودنش رو تایید کرد:46:
دوستان کسی لطف کنه نسخه انگلیسی بازی رو بزاره که دانلود کنم ممنوم