من میخوام بیشتر درس بخونم ولی نمیتونم لطفا راهنماییم کنید
Printable View
من میخوام بیشتر درس بخونم ولی نمیتونم لطفا راهنماییم کنید
بهتره یک سر به بانک های انگیزه بزنی
یعنی چی؟:18:نقل قول:
خب به نظرم بهتره خودت واسه خودت انگیزه ایجاد کنی. به این فکر کن اگه نخونی بدتر از اینه که کم بخونی یا اصلاً نخونی. از استرست کم کن. فقط بشین کتاب بخون اصلاً به نتیجه فکر نکن. بعداً میبینی نتیجه ای که می خوای هم میگیری.نقل قول:
موفق باشی!:20:
مي خواي انگيزه بگيري؟
پاي صحبت آدماي موفق بشين
مثل همين دكتر كردواني كه چند وقت پيش اومده بود تلوزيون
مثل خانم وثيرش
یادش به خیر منم پارسال همین جوری بودم:31:شما مثلا روزی چقدر میخونی؟(روزای تعطیل و روزای مدرسه)تا بگم کم میخونی یانه شاید خوب میخونی ولی فکر میکنی کمه
من ماهی 1 ساعت درس میخوندم:31:
این فروم بانک انگیزه نداره ظاهرا ، اما فرومی مثل سمپادیا یه بخشی به نام بانک انگیزه داره که خیلی به آدم روحیه میده !نقل قول:
یعنی چی؟
دوستان یه سوال :
در روزهایی که آدم مدرسه میره ، ( ساعت 3 میرسم خونه ، هر روز ) چند ساعت درس خوندن میتونه حداکثر ساعت مطالعه باشه ؟
در روز های تعطیل چی ؟
بستگي به جونت دارهنقل قول:
هر روز ميري مدرسه؟
اون متا ساعت سه؟
من با ساعت زياد در مدرسه بودن مخالفم.
من شخصا سر كلاس درس نميفهمم :41:
ميام خونه و از روي مرجع درس ها رو ميخونم.
اگر مغزت جواب نميده . ظهر يك چرت كوتاه بزن.
بين 5 تا 6 ساعت بخوني خوبه اگر 3 برسي خونه.
مدرسمون شاهد هست و طبیعتا تمام تلاشش اینه که با سمپاد شهرمون رقابت کنه و هر اتفاقی که توی سمپاد بیوفته دقیقا توی مدرسه ی ما میوفته !! مثلا الان هر دو مدرسه ی شاهد و سمپاد شهر ما هر روز ( شنبه تا 4 شنبه ) تا ساعت 2 کلاس دارن ( 3 روزش به خاطر تعطیل شدن پنج شنبه هستش ، دو روز هم کلاس تکمیلی )نقل قول:
مثلا من روزایی که مدرسه دارم ، ساعت 2:30 میرسم خونه ، تا بخوام ناهاری چیزی بخورم میشه 3 !! بعدش هم یه چرت کوتاه دقیقا تا ساعت 5 وقت آدم تلف میشه ( این طرح تعطیلی 5 شنبه واقعا مزخرفه )
شما میگی 5 تا 6 ساعت درس خوندن کافیه ، ما هر روز 4 تا درس مختلف داریم ، اگه برای هر درس حداقل 2 ساعت وقت بزاریم که بتونیم اون درس رو جمع کنیم ، میشه 8 ساعت !!! هرچند که برای من خیلی بیشتر از این هستش ، مثلا برای جمع کردن یه درسی مثل فیزیک یا حسابان که فرداش امتحان دارم حداقل به 5-6 ساعت نیاز دارم تا بتونم در حد 19 به بالا بخونم !! اگه هم بخوام فقط یه درس رو در حد 20 بخونم اونوقت وقت نمیکنم بقیه درس هارو بخونم و مثل امروز یک درس رو 20 میشم و یکی دیگه میشم 5 !!! ( این نمره های نوسانی بدجور ضدحال میزنه به روحیه ام ، یکی رو 20 میشم یکی دیگه رو تک میشم ! )
باید چیکار کنم ؟
( من سال سوم ریاضی هستم )
بقیه دوستان هم همینجوری هستن ؟! من تا حالا فکر میکردم فقط من این مشکل رو دارم و خنگ هستم !! و از طرفی هم پولی برای رفتن به کلاس خصوصی ندارم که کار رو سخت تر میکنه !نقل قول:
من شخصا سر كلاس درس نميفهمم
ميام خونه و از روي مرجع درس ها رو ميخونم.
ممنون میشم دوستان به سوالاتم به تفضیل پاسخ بدن ، با عرض پوزش از ted1996 عزیز که من هم دارم در تاپیک ایشون سوال میکنم
از رهنمایی های دوستان واقعا ممنون:40:
نه من کم میخونم...البته یه مقدار گرفتاری های حاشیه ای هم دارم مثل بابام اینا رفتن حج...خونه خالی تا یک ماه:20:...خوب یه مقدار درس خوندن سخت تو این شرایط:31:نقل قول:
یادش به خیر منم پارسال همین جوری بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما مثلا روزی چقدر میخونی؟(روزای تعطیل و روزای مدرسه)تا بگم کم میخونی یانه شاید خوب میخونی ولی فکر میکنی کمه
من به رشته ای که انتخاب کردم واقعا علاقه دارمنقل قول:
انتخاب اشتباه رشته تحصیلی هم صدق کنه!
اینکه چند ساعت بخونی مهم نیست کیفیت مطالعه مهمه!نقل قول:
شما میگی 5 تا 6 ساعت درس خوندن کافیه ، ما هر روز 4 تا درس مختلف داریم ، اگه برای هر درس حداقل 2 ساعت وقت بزاریم که بتونیم اون درس رو جمع کنیم ، میشه 8 ساعت !!! هرچند که برای من خیلی بیشتر از این هستش ، مثلا برای جمع کردن یه درسی مثل فیزیک یا حسابان که فرداش امتحان دارم حداقل به 5-6 ساعت نیاز دارم تا بتونم در حد 19 به بالا بخونم !! اگه هم بخوام فقط یه درس رو در حد 20 بخونم اونوقت وقت نمیکنم بقیه درس هارو بخونم و مثل امروز یک درس رو 20 میشم و یکی دیگه میشم 5 !!! ( این نمره های نوسانی بدجور ضدحال میزنه به روحیه ام ، یکی رو 20 میشم یکی دیگه رو تک میشم ! )
باید چیکار کنم ؟
بعدشم لازم نیست برای هر درسی 2ساعت بزاری مثلا من برای تاریخ که درس مهمی نیست خیلی که وقت بزارم نیم ساعت هست!عوضش وقتم رو میدم برای زیست و فیزیک و....
یا مثلا معلم زیست ما خیلی خارج از کتاب میگه منم و کلاسمون چند بار به مخالفت برخواستیم اما هر دفعه سرکوب شدیم منم میگم به چیز خرم...هر مطلب اضافه ای و خارج از کتاب که میگه مینویسم و فقط یه بار میخونمش و رد میشم عوضش وقتم رو برای مطالب کتاب و کنکوری میزارم نمره ی مستمرم که کم بده به درک....البته نه اینکه مطالب اضافه بده اما همین ضروری هاش زیاده چه برسه به اونا....
خواهش میکنم عزیزم تاپیک اصلا مال خودت..میخوای قول نومشم بدم:31:نقل قول:
عرض پوزش از ted1996 عزیز که من هم دارم در تاپیک ایشون سوال میکنم
از کدوم سایت دانلود میکنی ؟ جدیدا همه پولی شدن نامردا !!!!!! :دی :دی :دی :دینقل قول:
نه من کم میخونم...البته یه مقدار گرفتاری های حاشیه ای هم دارم مثل بابام اینا رفتن حج...خونه خالی تا یک ماه...خوب یه مقدار درس خوندن سخت تو این شرایط
منم فکر کنم مستمر های پایینی بگیرم اما امتحان نهایی هارو خوب بدم !نقل قول:
یا مثلا معلم زیست ما خیلی خارج از کتاب میگه منم و کلاسمون چند بار به مخالفت برخواستیم اما هر دفعه سرکوب شدیم منم میگم به چیز خرم...هر مطلب اضافه ای و خارج از کتاب که میگه مینویسم و فقط یه بار میخونمش و رد میشم عوضش وقتم رو برای مطالب کتاب و کنکوری میزارم نمره ی مستمرم که کم بده به درک....البته نه اینکه مطالب اضافه بده اما همین ضروری هاش زیاده چه برسه به اونا....
تاثیر امتحان نهایی ها اگه خوب باشه میتونه مستمر رو بالا بکشه ؟
از دفتر برنامه ریزی استفاده میکنی ؟ هفته ای چند ساعت میخونی ؟نقل قول:
بعدشم لازم نیست برای هر درسی 2ساعت بزاری مثلا من برای تاریخ که درس مهمی نیست خیلی که وقت بزارم نیم ساعت هست!عوضش وقتم رو میدم برای زیست و فیزیک و....
کانون یا گزینه 2 چیزی میری ؟
درضمن ، این تاپیک مخصوص سال سومی هارو دیدی ؟ چرا اونجا نمیای ؟
لطفا منگوله دار باشه :دینقل قول:
خواهش میکنم عزیزم تاپیک اصلا مال خودت..میخوای قول نومشم بدم
من هم دچار این مشکلم :(
مشکلم اینه که در کمترین زمان ممکن همه مفاهیم رو یاد میگیرم و خیلی سریع جواب تست ها رو میزنم و بعدش هم زیاد جدی نمیگیرم درس رو چون میگم که لابد قدرتش رو دارم که بعدا ادامه بدم و تمومش کنم این درس یا مبحث رو
پارسال به دلیل بیماری پدرم نمیتونستم درس بخونم ولی امسال میبینم که بیماری پارسلا پدرم بهونه ای بوده که خودم رو داشتم باهاش گول میزدم چون امسال هم نمیتونم درس بخونم
امروز صبح شروع کردم و طی 2 جلسه مطالعاتی کل تست های ستاره دار بخش 1 فیزیک پیش دانشگاهی و بخش 1 فیزیک 3 رو حل کردم و درصدم هم شد 89 درصد با متوسط زمان 49 ثانیه برای هر تست . مشابهش رو هم دیروز برای شیمی استفاده کرده بودم با همین حدود درصدها
مشکلم اینه که این موضوع رو زیاد تکرار نیمکنم و نمیتونم برای درس های عربی و ریاضی و ادبیات هم استفاده کنم چون فقط تو این درس ها مشکل دارم :(
باید در برابر وسوسه های شیطانی مقاومت کنی:27:در هر صورت رتبه 3 کنکور88 سال سومش روزی 5 ساعت درس میخونده که واقعا خوب میخونده........اگر از الان خیلی خرخونی کنی واسه کنکور دیگه حسی واست نمیمونه:31:برای تمرکز سعی کن تحت نظر یکی درس بخونی تا ببینتت:11:
آخ آخ منم همچین بلایی سر اومده
دوست عزیز منم یه همچین بلایی سرم اومد ولی تنها چیزی که بهم کمک کرد رفتم 2 3 تا کتاب روانشناسی ماله آنتونی رابینز گرفتم روحیم جا اومد . پیشنهادم اینه تو هم این کارو بکن.(The Life)
من کتاب 20گام تا موفقیت رو دارم
اثرش موقتیه
میشه بیشتر توضیح بدی ؟!:31:نقل قول:
بیا تو انرژی مثبت بگیرنقل قول:
-----------------------------------------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=214039
پیشنهاد:
اگه بتونید آخر هفته ها یه جلسه 2 ساعته با دوستاتون برای ورزش بذارید فوق العاده تو روحیتون تاثیر میذاره
مثلا جمعه ها قرار فوتبال یا والیبال بذارید
بشینید با خودتون فکر کنید به آیندتون به هدفتون به همه چیز .
وقتی با خودتون با منطق خودتون به این نتیجه رسیدید باید درس بخونید اون وقت واستون میشه هدف پایه و اصلی و بقیه مسائل در فرع قرار میگیره .
این انگیزه های بیرونی( مثل خوندن جملات قصار هیجان انگیز ) خوبه تأثیر داره ولی تأثیرشون لحظه ایه .
تمرکز خیلی مهمه بنظر من
اگه فکرت همش یه جای دیگه باشه زود از کتاب خسته میشی.وقتی داری درس میخونی.هر فکری که به ذهنت میاد و فکرتو مشغول میکنه رو یه گوشه بنویس و بعد بهش فک کن.
باhermionموافقم.به هدفت فک کن.خودتو و علاقتو در نظر بگیر.ببین از دبستان تاحالا چقد تلاش کردی و الان کجایی.
برنامه ریزی+اعتماد به نفس+تمرکز+پشتکار=موفقیت
خیلی از دانش آموزانی که درس نمیخونن ، آینده ـشون رو میدونن که در حال نابودیه اما باز هم میلی به درس خوندن ندارن ! گاهی اوقات خستگی ناشی از تب و تاب کنکور باعث میشه دانش آموزان قوی هم بکشن کنار ! ( نمونه ـش رو خودم دیدم ) ...نقل قول:
نمونه ی فاحشش هم همین کاسبی برای کلاس های کنکور و خصوصی هست که حتی اگه یه دانش آموز بتونه تنهایی توی خونه درس بخونه فکر کنه که حتما به کلاس کنکور نیاز داره
بچه ها در باره ی این چه نظری دارین؟
من دوتا رفیق کنکوری داشتم که همکلاسی بودن ویکی درس رو بهتر میفهمیده و بیشتر میخونده و از همون اولا شروع میکنه و طوفانی میخونه...(بیشتر تو خونه بوده) اما این آخرا ظاهرا خسته میشه و یه جور نا امیدی...همچین چیزی میاد سراغش و نمیخونه و رتبش افتضاح میشه! در حالی اون یکی دیگه که هم کمتر میفهمیده هم معمولی میخونده و همیشه عیش و نوشش هم برقرار بوده این آخرا فقط طوفانی میخونه و رتبه ی خیلی خوبی میاره! خلاصه اینکه بعضی ها میگن نباید از این اولای(مثلا سوم)خوند چون خسته میشی و...
نظر شما چیه؟
درسته همینطوره . خب باید دنبال علت این نداشتن تمایل به درس بگردی. تا اونجایی که می تونید خودتونو از حواشی دور کنید از بچه هایی که هر روز توی مدرسه ها کنکورو (کتاب ها ، کلاس های کنکور و...) با تب و تاب گزارش می کنن فاصله بگیرید .نقل قول:
قبولی در کنکور ( حداقل کنکور ریاضی که خودم اطلاع دارم ) فرمول سخت و پیچیده ای نداره .
1- مطالعه یک جزوه خوب هر درس + حل کردن تمرین های کتاب درسی 2-تست های سال های قبل کنکور سراسری 3- آزمون ، مرور و مرور و ...
:40:
اگه اهل درس خوندن نیستی برای خودتون هدف های کوتاه مدت خیلی سبک برنامه ریزی کن( حتی شده هفته ای 1 مبحث کوتاه از هر درس )
بعد از یه مدتی خود به خود به این نتیجه می رسی میشه بیشتر مطالعه کرد ونتیجه فوق العادشو می بینی.:46::46:
خوندن سال سوم باید فقط خوندن تشریحی و یادگیری مفهوم درس ها باشه . لازم نیست زیاد به کنکور فکر کرد سال سوم .نقل قول:
بهترین زمان برای شروع کنکور 9 ماه تا 1 سال قبل از کنکوره .
اگه خیلی سخت شروع نشه و به همه هدف های کوتاه و بلند مدت برسی هیچوقت دلسرد نمیشی از درس خوندن
پیشرفت با یه شیب مثبت هر چند خیلی کم ) بهترین انگیزه ست.
ولی من یه عالمه کتاب تست خریدم...وتا جایی که بتونم میزنمشوننقل قول:
وندن سال سوم باید فقط خوندن تشریحی و یادگیری مفهوم درس ها باشه . لازم نیست زیاد به کنکور فکر کرد سال سوم .
منم دقیقا مثل تو !نقل قول:
از الان دارم مثل بنز تست حل میکنم ! ( البته تست های آموزشی ، یعنی بلافاصله جواب تشریحی رو میبینم و تحلیل و بررسی میکنم )
به نظرمن حل شبی 50 تست در سال سوم متعارف هستش ولی ازون بیشترش کار کنکوره
اگه ریاضی هستی فعلا تمرکزتون روی قوی کردن پایه ریاضی و فیزیک بذارید تا تست ( تست هم خوبه ولی نه خیلی) به اندازه کافی وقت برای تست زدن توی پیش هست .نقل قول:
نتیجه بهتری بگیرید
برای بچه های الان تست دیگه چیز عجیب غریبی نیست پایه درسیتون قوی باشه به راحتی میشه تست هم حل کرد درسته یه سری نکات هست که توی تست ها معلوم میشه ، ولی در کل زیاد وقتتونو از الان نذارید روی این موضوع
تست زمان دار هم به اندازه کافی پیش دانشگاهی می زنید نگران نباشید .
پس الان فقط تشریحی کار کنم ایرادی نداره ؟نقل قول:
همش تقصیر این پشتیبانم هست که هی میگه تست زمان دار بزن تا یاد بگیری !
اگه آزمون هم میدی ( که احتمالا قلم چی هست) همون کافیه سعی کن از نظر علمی خیلی قوی کنی خودتو ( مخصوصا دروس ریاضی و فیزیک ) برای تنوع تست هم کار کن ولی نه خیلی .نقل قول:
دروس عمومی هم یکمی تست کار کن ( مثلا دین و زندگی نکات خیلی ریزی ازش سوال میاد )
در کل در حد آشنایی با تست دیگه بیشتر نه .
نقل قول:نقل قول:ماشالله به علاقه و پشتکار!نقل قول:
من فکر میکنم یه دانش آموز اگه از بعد عید نوروز سال سوم تازه شروع کنه به درس خوندن علاوه بر یه معدل خوب تو امتحان نهایی به یه رتبه عالی تو کنکور هم میرسه
شماها که ترکوندین از همین الان:31:
حالا که به تست زدن علاقه دارین یکی از درسهای مورد علاقتون رو در حد لالیگا بخونید
یعنی از همین الان استارت بزنید برای نمره 20 تو امتحان نهایی و درصد 100 تو کنکور
منظور از لالیگا هم خوردن کتاب درسی و یه کتاب تست درست درمون هست که هم 200-300 صفحه ای نباشه که باباتون درآد هم تستای آبکی مثل کتابای قلمچی نداشته باشه!
تجربه من میگه یه درصد توپ تو کنکور ( مخصوصا اگه درس اختصاصی باشه) مثل یه برگ برنده میمونه میتونه نتیجه فوق العاده ای داشته باشه
البته این فقط یه پیشنهاد بود برای کسانی که فکر میکنن همچین توانایی رو دارن ...
اما من میخوام همه ی درس هارو توی نهایی 20 بشم و توی کنکور 100 بزنم :31:نقل قول:
اگه به اندازه هدفت تلاش کنی و فقط خواستن توی رویا نباشه موفق میشی .نقل قول:
به حرفای قبلیم یه چیزی اضافه کنم اگه توی درسی ( به خصوص دروس ریاضی و فیزیک ) تسلط کافی و تقریباَ کامل دارید شروع کنید به تست زدن و اگه ندارید سعی کنید تا پیش دانشگاهی ضعفاتونو از بین ببرید .
درود....ممنون دوستان....
از صحبت های دوستان بسیار استفاده کردم و فوق العاده مفید بود!
یه مشکل کوچیکی که دارم اینه که تمرکز زیادی موقع درس خوندن و کلاس ندارم....همه چی تو فکرم هست به غیر درس:41:البته میدونم بیشترا اینجورین و راه حلش تمرین هست ولی خوب گفتم شاید دوستان کمک بیشتری بکنن...
ممنون
خواهش می کنم .نقل قول:
یه روشی توی دفتر برنامه ریزی قلم چی بود که جالب بود ( فکر می کنم همتون روششو بدونید ) ولی
می گفت یه ساعت آلارم دار بذارید کنار دستتون و شروع کنید به درس خوندن اول روی 5 دقیقه تنظیم کنید و سعی کنید توی اون 5 دقیقه تمرکزتون روی درس باشه بعد از اون روی زمانو بیشتر کنید 10-15 و الی آخر ...
من با کنکوری های زیادی در ارتباط بودم و هستم تقریباَ 80% این مشکلو داشتن . خیلیا میگن این روش موثره . امتحان کنید .
خب من اگه بخوام 5 دقیقه فکر کنم که حواسم روی درس هست ، به جای اینکه به درس فکر کنم همش به این فکر میکنم که باید فکر کنم که دارم درسم میخونم ! :31:نقل قول:
یه جورایی درسته حرفت ولی سعیتو بکن اگه دیدی حواست خیلی به ساعت و زمان درگیره بذارش کنار .نقل قول:
برای خودت تشویق تعیین کن .
این سیستم تشویق و تنبیهی برای درس خوندنم جواب میده البته به شرطی که عمل بشه به تشویق و تنبیهش :31::31:
بچه ها من هنوز یه مشکلی دارم:41:
از تابستون معتاد اینترنت شدم......و الان نمیدونم چی کار کنم...همش حواسم به اینترنته...نمیتونم درس بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم مودم رو بندازم دور یعنی کلا بیخیال اینترنت...ولی با خودم میگم حیفه...نظر شما چیه؟!
سلامنقل قول:
معلمان ما که می گویند وقت زیادی در پیش دانشگاهی نداریم و باید از همین امسال(سال سوم دبیرستان) تست کار کنیم.