دوستان عزيز اگر سوالي در مورد برق ساختمان داشتند ميتونند اينجا مطرح كنند.
من سعي ميكنم به زودي يه آموزش كلي براتون بنويسم.البته اميدوارم دوستاني كه اطلاعات و تجربه اي در اين زمينه دارند به ما كمك كنند.
Printable View
دوستان عزيز اگر سوالي در مورد برق ساختمان داشتند ميتونند اينجا مطرح كنند.
من سعي ميكنم به زودي يه آموزش كلي براتون بنويسم.البته اميدوارم دوستاني كه اطلاعات و تجربه اي در اين زمينه دارند به ما كمك كنند.
برای شروع این موضوع آموزش كامل نصب و عیب یابی آیفونهای معمولی(صوتی) و آیفونهای تصویری رو قرار دادم.این آموزشها در اصل كاتالوگ دو شركت سازنده این آیفونهاست كه مسلما بهترین نوع آموزش محسوب میشه چون این آموزشها بصورت تصویری و همراه با نقشه توضیح داده شده.
دانلود اولین آموزش مربوط به شركت سیماران و به زبان فارسی با حجم 5.13MB
دانلود دومین آموزش مربوط به شركت كوماكس(COMMAX) و به زبان انگلیسی با حجم 2.75MBکد:http://s2.picofile.com/file/7164203866/Simaran8909_pee_w_mihanblog_com_.rar.html
کد:http://s2.picofile.com/file/7164202468/COMMAX_pee_w_mihanblog_com_.rar.html
سلام دوست عزیز اگه میشه یکم راجع به مسایل پایه ایی برق ساختمان بگو
ببينيد دوست عزيز ما در بحث برق ساختمان 2 مقوله اصلي داريم ،يكي طراحي و ديگري اجرا.نقل قول:
در بحث طراحي كه كم و بيش به تجربه هم نياز داره ما جاي كليدها،پريزها،روشنايي،و هم چنين وسايل مورد نياز از قبيل سيم و تعيين سطح مقطع اون،لوله و سايز اون و ... مشخص ميكنيم.در حقيقت همه اطلاعات مربوط به اجرا و وسايل مورد نياز از طريق همين طراحي توي نقشه مشخص ميشه كه البته كار ساده اي نيست!
بحث بعدي در مورد اجراست كه در اين مورد اطلاعات برقي زيادي مورد نياز نيست و تو اين زمينه بيش از 90درصد تجربه نيازه.
هميشه طراحي برق ساختمان فكر خيلي از برقي ها رو مشغول كرده و دوست داشتن كه اين كار رو ياد بگيرن اما ذكر يه مطلب مهم اينجا ضروريه:
طراحي برق ساختمان اگر از روي اصول انجام بشه كار ساده اي نيست و به تجربه عملي و همچنين اطلاعات تئوري زيادي لازم داره! اما متاسفانه امروزه در كشور ما كساني كه كارهاي برقي رو اجرا ميكنند معمولا كاري به طراحي و نقشه ندارند و خودشون يه پا طراحند(ناديده گرفتن نقشه دلايل مختلفي داره كه مهمترين علتهاش تغيير نقشه و بالا بردن قيمت و همچنين راحت كردن كار خودشون) و طراحي رو طبق نظر خودشون و بصورت تجربي انجام ميدند.البته منظورم همه مجريان برقي نيستند چون توي بعضي كارهاي بزرگ كه مهندس ناظر واقعي دارند نميشه نقشه رو تغيير داد.
حالا اگر ميخوايد دنبال طراحي بريد اول كتاب تاسيسات الكتريكي دكتر كلهر رو بخونيد و بعدش هم بريد سراغ استانداردها.فراموش نكنيد كه تجربه اجرا خيلي به شما براي تصور نقشه و طراحي اون كمك ميكنه.
اين يه سري مسائل كلي بود كه خدمت شما عرض كردم حالا اگر سوال ديگه بود من در خدمت هستم
سلام
دوست من این کتاب کلهر رو که گفتی دارمش برای درس تاسیسات خریدم یعنی واقعا این کتاب بدردم میخوره تا این حد
با تشکر :11:
بله دوست عزيز اي كتاب براي شروع حرف نداره!نقل قول:
با سلام به دوستان خوبم
امروز 2 جلد كتاب مشخصات فنی عمومی و اجرایی تاسیسات برقی كارهای ساختمانی یا همون نشریه 110 معروف رو براتون آپلود كردم كه امیدوارم استفاده كنید. این نشریه كه سازمان برنامه و بودجه اون رو منتشر كرده شامل استانداردها و مشخصات تاسیسات الكتركال ساختمان هستش كه یكی از الزامات در زمینه برق ساختمان مخصوصا در زمینه اجرا همین نشریه 110 هستش.برای مثال در این نشریه گفته شده كه كلیدها و پریزها باید در كجا و در چه اتفاعی نصب بشند و در كل مسائلی از این دست بیان شده كه امیدوارم خوشتون بیاد.
دانلود نشریه 110 جلد اول با حجم 5MB
دانلود نشریه 110 جلد دوم با حجم 6.3MBکد:http://s2.picofile.com/file/7181661070/110_1_pee_w_mihanblog_com_.rar.html
کد:http://s2.picofile.com/file/7181667418/110_2_pee_w_mihanblog_com_.rar.html
سلام.دوستان.
ما برای درب پارکینگ مجتمع مسکونیمون درب باز کن نصب کردیم و این مسئله باعث شده زمانی که خودرو رو داخل پارکینگ میاریم چون از ماشین پیاده نمیشیم،چراغ های پارکینگ خاموش میمونه.
برای حل این مشکل تصمیم دارم سنسور حرکتی روشنایی برای پارکینگ بذارم که بمحض ورود ماشین به پارکینگ چراغ ها رو روشن کنه.منتهی شناخت دقیقی از نحوه بستن و مدلش رو ندارم.تو نت یه مدل سنسور دیواری پیدا کردم که گویا اندازه کلیدو پریز هست و میشه جای اونها بست.
منتهی کسی از نحوه بستن و اتصالاتش اطلاعاتی داره؟چه مدلی رو بگیرم؟قیمت حدودیش چقدره؟پارکینگ ما تایمر داره.اونطور که متوجه شدم خود این سنسور ها هم تایمر دارن،این دو با هم تداخل ایجاد نمیکنن؟کد:http://eget.ir/Sensor/Divari.pdf
ممنون میشم بطور ساده و قابل فهم نقشه نحوه بستن و سیم کشی این سنسور ها رو بهم بگید.
شما فكر خوبي كرديد اما يه كار ديگه هم ميتونيد انجام بديد و اونم اينكه يه ليميت سوئيچ پشت در پاركينگ بگذاريد كه وقتي در باز ميشه با برخورد به ليميت سوئيچ لامپها روشن بشن يعني شما بايد اين ليميت سوئيچ رو با شستي هاي راه پله موازي كنيد.نقل قول:
حالا اگر تصميم گرفتيد كه سنسور بگذاريد بايد جاي مناسبي براش انتخاب كنيد.نحوه بستنش هم به اين صورته كه اين سنسورها يه ورودي دارن و يه خروجي،شما بايد سيم اصلي يا همون سيم فاز رو به ورودي بديد و خروجي هم به سمت لامپ ميره و بطور كلي بايد با شستي هاي راه پله موازي بشه.راجع به قيمت و برندش اطلاع خاصي ندارم ولي معمولا بهترينها ساخت كشور آلمانند.
سلام ممنون از پاسختون.
این یحث موازی کردن رو میشه بیشتر توضیح بدین؟
جا برای سنسور دیوار هست.اگه اندازش مثل اندازه کلید و پریز باشه،میشه بستش جای کلید شستی پارکینگ.دو تا کلید شستی هم تو دو راه پله منتهی به پارکینگ داریم.(جمعاً 3تا) اینی که مد نظر منه کنار دره و ماشین ها از جلوش رد میشن که جای خوبیه.اما اگه بجای اون کلید نتونم بذارمش هم جا برای پیدا میکنم.حالا دیواری نشد سقفی.
ورودی که همون فازه کلیده.خروجی که میره به سمت لامپ!اون هم موجوده؟یا باید سیم کشی کنم؟
(اینطور که من میدونم یه سیم فاز و یه نول تو کلید هست و یه سیم دیگه که میره به سمت لامپ ها و کلید سر راه فاز و این سیم قرار میگیره.منظور شما هم همین سیمه؟)
راجع به لیمیت سوئیچ بیشتر توضیح میدین؟دقیقاً چیه؟چه شکلیه؟و مثل این کلید های فشاری میمونه که در باز میشه میخوره بهش و تا زمانی که فشار در روشه لامپ رو روشن میکنه؟
گمونم برای اون جا نداشته باشم.اما این سنسوره اگه اندازه کلید و پریز باشه میتونم بجای کلید شستی کنار در بذارمش.
1وقتي شما ويخوايد دوتا كليد رو موازي كنيد بايد دوسر اون رو بهم وصل كنيد يعني مثلا سر A كليد اول رو به سر A كليد دوم وصل و بطور مشابه سر B كليد اول رو به سر B كليد دوم وصل كنيدنقل قول:
2-بله اندازش دقيقا مثل كليد و پريز هست و بايد توي قوطي توي ديوار نصب بشه(البته نوع ديواري)
3-بله دوست عزيز ورودي فاز و خروجي يا همون سر ديگه ميره به سمت لامپ.البته يه نول هم بايد مستقيما به سمت لامپ بره.(با اين توضيحي كه راجع به محتويات كليد داديد لازم نيست كار خاصي انجام بديد فقط كافيه اون 2تا سيمهايي كه به دو سر كليد وصل بودند رو به دو سر سنسور وصل كنيد.)
بله دوست عزيز ليميت سوئيچ همونه كه شما گفتيد ولي انواع مختلف دارند.اگر بخوايد از اين ليميت سوئيچ استفاده كنيد بايد به تايمر وصل بشه اون وقت ديگه با برداشتن فشار لامپ خاموش نميشه وتايمر تعيين كننده زمان خاموشي اون ميشه.
با توضيحاتي كه شما داديد بهترين گزينه همون سنسور هستش كه خودش تايمر داره.چون شرايط نصبش موجوده.
موفق باشيد.
آقا خیلی ممونم.راهنماییتون بسیار مفید بود.رفتم امروز قیمت گرفتم گفت:یه نوع 9000 تومن و یه نوع 11000 تومنه که هر دو هم چینی و 2 سال ضمانت داره!فکر نکنم بتونم آلمانیشو گیر بیارم!با هیئت مدیره ساختمون صحبت میکنم و همین سنسور رو میخرم.اما اطلاعاتتون راجع به لیمیت سوئیچ هم برای من جدید و جالب بود.نقل قول:
سپاس بسیار.:11:
خواهش ميكنم دوست عزيز.نقل قول:
سلام ميكرو سوييچ در چه جاهايي به كار ميره و چگونه نصب ميشه؟ ممنون
ساده ترين ميكروسوئيچهايي كه همه باهاش سرو كار داشتند توي يخچال يا اتومبيل بكار رفته.نقل قول:
ميكروسوئيچ با يك حركت مكانيكي تحريك ميشه و دو كنتاكت(تيغه) رو بهم وصل و يا از هم جدا ميكنه.
مثلا وقتي درب اتومبيل باز ميشه ميكروسوئيچ بكار رفته در اون دو كنتاكت رو بهم وصل ميكنه و باعث ميشه كه لامپ روشن بشه.
ميكرو سوئيچها ابعاد كوچكي دارند و براي كار هاي بزرگ قابل استفاده نيستند حالا ما براي اينكه ميكرو سوئيچها رو براي كارهاي بزرگتر قابل استفاده كنيم ميايم يه قاب بزرگ براي اون درست ميكنيم كه با حركتهاي بزرگتر تحريك بشه.
وقتي كه ما اين كار رو انجام داديم ديگه اسم ميكرو سوئيچها به ليميت سوئيچ يا سوئيچ محدود كننده تبديل ميشه.
نمونه كاربرد ليميت سوئيچ رو در آسانسورها و يا دستگاههاي صنعتي ميشه ديد.
امروز نقشه اجرايي تاسيسات برق يه ساختمون رو براتون ميگذارم كه اميدوارم استفاده كنيد.
اين فايل رو از حالت فشرده خارج كنيد و با برنامه اتوكد مشاهده كنيد چون پسوند فايل اصلي DWG هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان خوبم.
امروز یه آموزش مربوط به نحوه عملكرد و عیب یابی لامپهای مهتابی یا همون فلورسنت براتون گذاشتم كه امیدوارم استفاده كنید.
موفق باشید.
سلام دوست عزیز ازسنسورهای پارکینگی معروف به سقفی-PIR-استفاده خوب هم جواب میده روش نصب داخل کارتونش هست - ازجمله امکاناتش 360درجه -قابلیت روشن شدن درشبانه روز با حساسیت به نور.
کسی از دوستان آموزش جامعی داره که توش مدارات و توضیحات در مورد برق ساختمان و نکات مهم رو توش داشته باشه ؟ :40:
دوست من برق ساختمان یه کار تجربی محسوب میشه (البته در زمینه اجرا) و اگر میخواید بصورت جدی یاد بگیرید باید دست به اجرا بزنید راجع به مدارات هم حرفهای زیادی میشه زد اگر سوالی توی ذهنتون هست بصورت موردی بپرسید تا پاسخ داده بشه.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من 3 بار آیفون تصویری سوزوکی(2طبقه) نصب کردم که تو هرسه با این مشکل مواجه شدم:
زنگ هر طبقه رو که میزنم جفت طبقات باهم زنگ میخورن
لطفا راهنمایی کنید که شدیدا نیاز به راهنمایی تون دارم
پیشاپیش تشکر
سلام
درب بازکن تابا 8 واحدی داریم که متاسفانه واحد 8 بدلیل رنگ آمیزی ایفون را باز کردن و الان در گیر بستنش هستیم که موفق نشدیم
سیم های که به اف اف تابا 815 میزنم سیم صورتی به a و سیم سبز را به c میزنم صدا میاد از بیرون ولی درب باز نمیشه صدای داخل رد بدل نمیشه
البته بقیه سیم ها رو شانسی میزنم تو یکی یکی از تونل ها ولی جوابی نمیگیرم
مدل اف اف
taba TL-815
آيفونها يك سري سيم مشترك دارند كه يه هم وصل ميشوند و تنها سيمي كه براي هر طبقه بصورت مجزا نصب ميشه سيم زنگ هستش.شما از يه جايي سيم زنگ طبقات رو به هم وصل كردي كه بايد بگردي اين سيمها رو جدا كني و حتما به راهنماي آيفون توجه كنيد.نقل قول:
شما هميشه قبل از باز كردن اين سيمها بايد رنگ اونها رو مينوشتي تا به مشكل بر نخوريد حالا بهترين راه اينه كه كاتالوگ آيفنتون رو از سايت تابا دانلود كنيد.نقل قول:
سلام دوستان
من می خواستم کلید کولر خونه رو عوض کنم. کلید قدیمی روکار و بزرگ هست و کلید جدید توکار و کوچیک. پشت کلید قدیمی 8 تا پین داره که 5تاش استفاده شده. ولی کلیده جدید 4 تا جای سیم داره. من طبق نقشه کلید که توی اینترنت پیدا کردم سیم فاز ، پمپ، تند و کند رو بستم ولی نمیدونم سیم نول رو کجا ببندم.
میتونید راهنمایی کنید؟
مرسی:n01:
احتمالا اون سيم نول براي پمپ كولر و موتورش بوده حالا شما بايدسيم نول پمپ و موتور رو از توي كولرپيدا كنيد و ببينيد چه رنگي داره و از پايين اون رو پيدا كنيد و به سيم نول بزنيد.نقل قول:
ولي اگر بازم شك كرديد حتما يه برقكار بياريد تا خودتون و كولرتون به خطر نيفتيد!!!:n04::n18:
چرا ترانس مهتابی فقط یه ورودی و خروجی داره؟درباره عملکردش میشه بیشتر برام توضیح بدین
چوک (بالاست) تنظیمنقل قول:
همان طوری که می دانیم هادی های گازی در مقایسه با نوع جامد به طور یکسان جریان را هدایت نمی کنند. یک تفاوت عمده ی آن ها مقاومت الکتریکی آن ها است. در هادی فلزی جامد مثل یک سیم، مقاومت در هر دمایی ثابت است و با طبیعت و اندازه ی آن هادی ارتباط دارد.در تخلیه ی گازی مانند در لامپ فلورسان، جریان باعث کاهش مقاومت می شود. این به دلیل آن است که وقتی تعداد بیشتری الکترون و یون داخل محیط خاصی شارش کنند، به اتم های بیشتری برخورد کرده که الکترون ها را آزاد کرده و باعث ایجاد ذرات باردار بیشتری می شود. اینگونه، جریان، مادامی که ولتاژ کافی (جریان ac خانگی ولتاژ زیادی دارد) وجود دارد، بالا می رود. اگر این جریان کنترل نشود، می تواند اجزای الکتریکی متنوعی را منفجر کند.
چوک لامپ فلورسان برای کنترل این به کار می رود. این نوع ساده ی چوک را به طور کلی چوک مغناطیسی می نامند که رفتاری شبیه یک سلف دارد. سلف (القاگر) به طور کلی از یک کلاف سیم که می تواند روی یک فلز پیچانده شده باشد تشکیل شده است. می دانید که عبور جریان از یک سیم میدان مغناطیسی ایجاد می کند و قرار دادن سیم ها به طور حلقه های هم مرکز این میدان را تقویت می کند.
این نوع میدان نه تنها روی اطراف حلقه، بلکه روی خود حلقه نیز اثر می گذارد. افزایش جریان حلقه افزایش میدان را در پی دارد که باعث ایجاد ولتاژی دو سر حلقه می شود که با این افزایش مخالفت می کند. یعنی در جهتی که جریان بر عکس جریان فعلی باشد. به طور مختصر یک سلف در مدار با تعییرات جریان در خود مخالفت می کند. عناصر ترانسفورمر در چوک مغناطیسی اینگونه جریان را در لامپ فلورسان تنظیم می کنند.
یک بالاست تنها می تواند سرعت تغییرات جریان را کم کند. نمی تواند آن را متوقف کند. ولی به دلیل این که جریان ما متناوب است مدام در حال عکس شدن است و بالاست تنها جلوی جریان افزایش شونده را برای زمان کوتاه و در جهت مشخص می گیرد.
بالاست های مغناطیسی جریان الکتریکی را در فرکانس نسبتا کمی میزان می کنند که می تواند باعث یک فلیکر قابل توجهی شود. چوک ها ممکن است لرزش با فرکانس کم داشته باشند که منبع صدای وز وزی است که مردم از لامپ های فلورسا ن می شنوند.
در طراحی بالاست های مدرن از الکترونیک پیشرفته برای تنظیم دقیق جریان عبوری از مدار الکتریکی استفاده شده است. وقتی با فرکانس بالاتری کار می کنند شما متوجه فلیکر یا صدای وز وز از یک بالاست الکترونیکی نمی شوید. لامپ های مختلف به طراحی بالاست ویژه ی خود نیاز دارند تا سطح ولتاژ و جریان مشخصی را بسته یه طرح های متفاوت لامپ، ایجاد کنند.
لامپ های فلورسان در تمامی شکل ها و رنگ ها موجود هستند که تمامی آن ها طبق اصلی یکسان کار می کنند: جریان الکتریکی اتم های جیوه را تحریک میکند، که باعث آزاد کردن فوتون های ماورای بنفش می شود. این فوتون ها اتم های فسفر را تحریک کرده تا نور سفید رنگی منتشر کنند.
سلام دوستان بخصوص مسعود عزیز .
میشه نقشه کامل یک ساختمان مسکونی ( نقشه انتن-نقشه کلید و ریز و ماه.واره و تلفن و... /) رو بزاری برام .
مثلا نقشه یک آپارتمان مسکونی 8 طبقه -هر طبقه هم 4 واحد
حالا فقط اون 4 واحد رو بزاری ممنون میشم .
چون طبقات عین هم اجرا میشه .
بعد مشکلم اینه که از رو نقشه چطور میشه فهمید کجا ها رو باید کّند .
کجا ها رو 4 تایی باید کّند کجا ها رو مثلا باید 3 کلید و پریز بزاری .
البته رو نقشه راحت تر شاید تفهیم بشم .
بعد اینکه نقشه رو کی میکشه بعد برقکار اجرا میکنه ؟مهندس های نظام مهندسی ؟با اتوکد ؟
سلام بر عزیزان چند وقته که جلوی خونه ما شروع به ساخت یه آپارتمان کردن از همون روز اول برق ما نوسان افتاد حالا متوجه شدیم مشکل اینه که طرف برای دستگاه جوش از کنتور تک فاز استفاده کرده به جای سه فاز به اداره برق اطلاع دادیم امروز اومدن جمعشون کردن ولی انگار برقامون دیگه خراب شده هنوزم کم و بیش نوسان میزنه باید چیکار کنم؟:n28:
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين يه نقشه تاسيسات برقي ساختمان هست شامل پريز،روشنايي،اعلام حريق و ... كه بايد با نرم افزار اتوكد اون رو باز كنيد.
در آپارتمانهاي مثلا 8 طبقه نقشه طبقه هاي مختلف يكسان هستند و شما اگر نقشه يك طبقه رو داشته باشيد كافيه.
سوال شما راجع به محلهاي قرار دادن پريزها و ساير مسايل به نحوه اجرا برميگرده . توي نقشه ميشه فاصله پريزها از ديوار و از همديگه رو فهميد و با مقياسي كه توي نقشه مشخص شده اندازه گيري كرد.اما بدليل سختي و وقت گير بودن برقكارها اين كار رو نميكنند و به صورت تقريبي جاي پريزها رو مشخص ميكنند.تعداد پريزها هم توي نقشه مشخص ميشه.
اما شما بايد قوانين اجرا رو بلد باشيد كه معمولا توي نقشه هاي كامل،داخل يك جدول مشخص ميشه.مثلا اينكه ارتفاع پريزها از كف در اتاقها بايد 30 سانتي متر باشه ويا در آشپزخانه بايد 110 سانتي متر از كف باشه(رجوع كنيد به نشريه 110 سازمان مديريت راهبردي رياست جمهوري كه تو وبلاگم قرار دادم آدرس وبلاگ هم پايين موجوده)
راجع به طراحي نقشه هم بايد عرض كنم كه فقط مهندسان داراي پروانه اشتغال از سازمان نظام مهندسي حق طراحي نقشه رو دارند و در نهايت نقشه بايد به تاييد سازمان نظام مهندسي برسه.و نقشه ها با اتوكد طراحي ميشه.
البته برقكارها خيلي وقتها كاري به نقشه ندارند و با توافق صاحبخانه به كلي اون رو تغيير ميدن.
نوسان برق معمولا به شبكه برق مربوطه و بهتره دوباره به اداره برق اطلاع بدهيد شايد هم كنتر آسيب ديده كه در هر صورت بايد بيان بررسي كنند.نقل قول:
امروز فهمیدم مشکل از پمپ آبه هر وقت شیر آب رو باز و بسته میکنیم و پمپ استارت میخوره برق ضعیف و قوی میشه باید چکار کرد به نظرتون طبیعیه؟:n24:نقل قول:
نگفته بوديد پمپ آب داريد:n13:نقل قول:
اين نوسان بدليل اينه كه پمپ هنگام راه اندازي جريان زيادي(چند برابر جريان نامي خودش) از شبكه ميكشه و اين جريان كشي باعث نوسان ولتاز ميشه كه كاملا طبيعي هستش.
اما اين نوسان ميتونه به دستگاههاي برقي در دراز مدت و يا حتي بصورت آني آسيب بزنه كه بهتره براي لوازم گرانقيمت مثل يخچال،تلويزيون،كامپيوتر و ...محافظ خوب بگيريد كه تا حد ممكن نقش اين نوسان رو كم كنه و يا حتي از بين ببره.
محافظ های برقی که توی بازار هست اکثرا ایرانی هستن و بهترینشون قیمتی حدود 20 تومن دارن با این وضع اینا میتونن تاثیر تغییر جریان رو از بین ببرن یا فقط برق بالای 260 ولت و زیر 190 ولت رو قطع میکنن؟نقل قول:
آقا مسعود میتونی بصورت عکس بزاریش برام .ازش یه عکسی بگیر و بزار .نقل قول:
اگر اموزشی داری که کامل توضیح داده باشه نقشه خوانی برق ساختمان رو بزار لطفا .
فكر نميكنم اينطور باشه اتفاقا قيمتهاي 100 تومن به بالا هم دارند.ايراني ها هم خوبند و شما سعي كن يه گارانتي دار رو بگيري كه مطئن تره و هرچي باشه از چيني ها قابليت اطمينان بيشتري داره.نقل قول:
برخي از محافظ ها تنظيم ولتاژ دارند و شما ميتونيد اون رو تنظيم كنيد ولي اگر هم نداشت خودشون تنظيم شده اند و استاندارد لازم رو دارند.
دوست عزيز با عكس نميشه نقشه رو بررسي كرد و اصلا كيفيتش خوب نيست.بهتره اتوكد رو نصب كنيد بكارتون مياد.نقل قول:
راجع به نقشه خواني هم در اولين فرصت چشم سعي ميكنم براتون بذارم.
سلام بچه ها من خودم مهندسی الکترونیک خوندم چند سالم سابقه کار دارم خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم و خودمم از شما چیزی یاد بگیرم
فایل نصب آیفون دانلود نمیشه راهنمایی کنید
ممنون