آموزش تغییر و ساخت فونت برای گوشی های سیمبیان
آموزش تغییر و ساخت فونت برای گوشی های سیمبیان
فونت های گوشی های سیمبیان دارای پسوندی به نام gdr میباشند که معمولا از روی درایو Z گوشی شما بار گذاری میشوند ! از آنجا که ترتیب Load شدن درایو ها در سیمبیان ها به ترتیب E,Z,C میباشد پس شما میتوانید برای تعویض فونتهای گوشی اینگونه اقدام نمایید :
با برنامه ای همچون FExplorer به داخل درایو C رفته و سپس به شاخه SYSTEM بروید و در آنجا شاخه ای به نام Name ایجاد کنید . سپس فایلی که پسوند آنها gdr بوده و جزء فونتهای گوشی های موبایل میباشند رو در آن کپی کنید .
ذکر این نکته ضروریست که تنها اقدام به کپی 1 فایل در آن پوشه نمایید .
سپس شاخه ای که با نام Name ایجاد کردید به fonts تغییر نام داده و دستگاه را خاموش کرده و دوباره روشن میکنید . خواهید دید که شمایل فونتهای گوشی شما تغییر کرده است .
هر گاه احساس کردید که فونتی که نصب کردید مورد علاقه شما نیست با برنامه Font Remover میتوانید آن را حذف نمایید . روش کار این برنامه به این گونه است که بعد از اجرا شدن سوالی مبنی بر اینکه فونت را حذف کنم یا نه که شما پاسخ مثبت میدهید و فونتهای درایو C پاک خواهد شد . نگران نباشید فونتهای اصلی گوشی شما بعد از پاک کردن لود خواهند شد . البته به شرطی که گوشی خود را دوباره از نو روشن کنید
درخواست نرم افزار Egdrsetup
سلام. لیتک دانلود نرم افزار Egdrsetup خراب شده. قابل دانلود نیست. میشه دوباره آپلود کنین؟ میشه این نرم افزار رو برام بفرستین؟
مشکل عدم نمایش فونت های فارسی !!!
سلام وقت بخیر
تمام مراحل رو انجام دادم. فونت های با پسوند gdr ساختم و ریختم روی گوشیا 7610 . حالا فونت های انگلیسی عوض شده ولی حروف فارسی عربی رو نداره و نشون نمیده!! فونت های زیادی هم امتحان کردم و همه همین طور بودن. tahoma , times ...
چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟