سلام بچه ها من با بازی های جدید مشکل دارم هیچ کدامش اجرا نمیشه مثل pes 2012 و Call of Juarez
Warhammer 40K Space Marine
لطفا کمکم کنید.
Printable View
سلام بچه ها من با بازی های جدید مشکل دارم هیچ کدامش اجرا نمیشه مثل pes 2012 و Call of Juarez
Warhammer 40K Space Marine
لطفا کمکم کنید.
ویندوزت 32 بیته یا 64 ؟
win 7 64 bit
در ویندوز 64 بیت همه این مشکلو دارند و علتش هم درایوره
یک درایور بتا عرضه شده که گویا با بازیهای جدید مشکل نداره
اگر اینترنت پر سرعت داری دانلود کن ببین چطوره
لینک مستقیم را با ف ی ل ت ر ش ک ن میشه دانلود کرد
کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/285.38/285.38-notebook-win7-winvista-64bit-international-beta.exe
کد:http://www.ravishare.com/ml1pajpijk4l/285.38-notebook-win7-winvista-64bit-international-beta.exe.html
سلام دوستان. من این درایور رو نصب کردم کمی فریم بازی Witcher 2 بهتر شد ولی هنوز نمیشه رو Ultra بازی کرد. System Experience هم از 5.9 شد 4.9!
باید بیشتر شه کمترم شد! چرا این طوریه؟! طبیعیه؟!
ممنون.
منم دقیقا همین مشکل رو با l502 دارم ...
توی pes11 هم گرافیکم رو 64 نشون میده !! تمام کارهای لازم رو هم توی پنل nvidia انجام دادم اما درست نشد !!
آقایون این لپتاپ به هیچ عنوان با pes سازگار نیست نه 2011 و نه 2012.من کل اینترنت رو برای حل این مشکل زیر و رو کردم ولی بی فایده است.اگر مشکلو حل کردین به ما هم اطلاع بدید ممنون
من بالاخره تونستم راش بندازم :31:نقل قول:
اول درایور زیر رو واسه کارت گرافیکم دانلود کردم :
بعد نصبش کردم و سیستمم رو ریست کردم ... بعدش روی Settinge بازی کلیک راست کردم و از تب Run With Graohics Processor گزینه ی High-performance NVidia Processor رو انتخاب کردم ... بعدش همه چی اوکی شد و تنظیمات بازی رو روی بهترین کیفیت گذاشتم و بعدش به خوبی و خوشی بازی اجرا شد ... هم واسه PES11 و هم PES12 ...کد:http://us.download.nvidia.com/Windows/285.38/285.38-notebook-win7-winvista-64bit-international-beta.exe
بچه ها منم این مشکل رو دارم!!!!!!!!
کسی اون درایور بالا رو دانلود کرده ببینه درست میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودم دانلود کردم ، درست شد ...
البته یه بار بدون اینکه درایور رو دانلود کنی ، بقیه ی مراحل رو انجام بده ، شاید درست شد ... اگه نشد دانلودش کن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دارم لینک اعلام شده توسط شما رو دانلود می کنم اگر OK شد حتما خبر می دهم
دوستان من دانلود کردم درست شد:8:
دوستان این لینکی که گذاشتید خرابه
اغا مرسی بی نهایت منم دانلود کردم درست شد.لینک خراب نیست بلکه مسدوده باید با وی پی ان دانلود کنین
این درایور رو دانلود کنه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6540905&postcount=8
سلام دوستان من 2 هفته که Xps l502 رو خریدم اما با اجرای بازی هاش مشکل دارم یکی اینکه در حین انجام بازی بعد از چند دقیقه بازی صحنه اهسته و کند میشه و صداش عوض میشه حتی درایور285.32 nvidia geforce رو دانلود کردم واما بازم درست نشد و مجبور میشم از بازی بیام بیرونیکی دیگشم اینکه بعضی وقتا به محض اینکه بازی بالا میاد سیستم خود بخود خاموش میشه......
خواهشا اگه میشه کمکم کنین
این لبتاپ 2 تا کارت گرافیک داره ... یکیش 64 و دیگری 2 گیگ ... واسه اجرای بازیها راهنمای صفحه قبل همین تاپیک رو بخونید ... در مورد خاموش شدنش نمیدونم مشکل از چیه !!!
بچه ها به دادم برسین بابا یکو ششصد دادم این اپ تاپو خریدم که دیگه هیچ مشکلی نداشته باشم......ظاهرا هر چی سنگه مال پای لنگه...اخه چقد بد شانسم من.....همه این کارایی که گفتینو انجام دادم اما بازم همون اشه و همون کاسه پس از یک دقیقه بازی صحنه های بازی اسلوموشن میشه گرافیک nvidia 285.32 رو هم دانلود و نصب کردن بین کارت گرافیکا سوییچ کردم اما بازم نشد
با سلام...
کسایی که فیلتر شکن ندارن چی کنن؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
کسایی که فیلتر شکن ندارن چی کنن؟؟؟؟؟
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
سلام....
منی که فیلتر شکن ندارم چی کنم؟؟؟
لطف کن یه راهنمایی بکن
اپدیت درایور رو از سایت Dell هم میتونین دانلود کنین.که فیلتر هم نیست
بخش video
آخرین ورژن درایور nvidia را از سایت سافتگذر دانلود کن:نقل قول:
کد:نسخهی 285.62 - کارتهای سری 8، 9، 100، 200، 300، 400 و 500 (لپتاپ) - ویندوز ویستا و 7 - 64 بیتی - 191 مگابایت
salam
mamnon az link ke gozashtin lap tope man dorost shod:11:
بچه ها من این ورژن 290.53 رو از سایت گرفتم ولی نصب نمیشه
چیکار کنم ؟؟؟؟
میزنم خود سیستم گرافیک رو اپدیت کنه میگه بهترین نوع درایور قبلا نصب شده ...
سلام من این درایورو دانلود کردم
http://us.download.nvidia.com/Windows/285.38/285.38-notebook-win7-winvista-64bit-international-beta.exeGTA IV رو هم بعدش نصب کردم.الان بازی بالا میاد گرافیک gforce رو هم میشناسه ولی بازم بازی روون نیست.یه بارم که اصلا از بازی خارج شد error داد.البته اینم بگم من این GTA رو ویندوز سون نصب کردم.الان چی کار کنم خوب بشه این؟!
دوستان حتماً توجه کنید که درایو مربوط به گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید . یه وقت می بینی اشتباه دانلود می کنید برای همین جواب نمیده
من سیستممو تابستون گرفتم و بعد دیدم PES 2011 رو با گرافیک پایین اجرا می کنه از همون موقع که گرافیکمو آپدیت کردم تا الان هیچ مشکلی روی هیچ بازی نداشتم. GTA IV رو هم عالی اجرا می کنه
از تابستون تا الان فقط یکبار گرافیکمو آپدیت کردم و آپدیت جدید هم نگرفتم و خدارو شکر تاحالا مشکلی برام پیش نیومده
نه بابا من که این درایورو دانلود کردم برام روی قبلی آپدیت کرد.بعدشم PES 2012 با کیفیت عالی روش نصب شده ولی GTA IV خوب بالا نمیاد من تمام تنظیمات گرافیک بازی گذاشتم رو حالت LOW بازم روون نیست.در ضمن خود تنظیمات گرافیک پیش فرضم گذاشتم رو بهترین حالت.من چی کار کنم پس؟یکی راهنمایی کنه خوب!کسی با این مشکل مواجه شده؟
سلام دوستان.
همه شما توی تنظیمات کارت گرافیکتون مشکل دارین. با همون درایور روی سیدی همراه لپ تاپ هم همه جور بازی به راحتی اجرا میشه. L502 از تکنولوژی جدیدی به اسم اپتیموس استفاده میکنه و در مواقعی که لازم باشه، روی گرافیک اصلی سوئیچ میشه تا مصرف انرژی کم بشه. دقیقا به همین خاطر هستش که توی تصویر اولی که Thacker جان گذاشتن، گرافیک موجود روی سیستم رو اینتل میشناسه درحالی که چیپست گرافیک روی این نوع لپ تاپ از نوع جی فورس هستش. شما میتونین لپ تاپ رو طوری تنظیم کنین که گرافیک جی فورس رو به عنوان چیپست دیفالت بشناسه و تمامی بازیها و برنامه های سنگین رو با این پردازنده به راحتی اجرا کنه.
برای این کار روی دسکتاپ کلیک راست کنین و nVidia Control Panel رو انتخاب کنین. از لیست سمت چپ گزینه Manage 3D setting رو انتخاب کنین. توی کادر سمت راست، مقدار Preferred graphic processor رو به High Performance Nvidia تغییر بدین و Apply رو بزنین. دوباره از منو سمت چپ گزینه Set PhysX config رو انتخاب کنین و Select a PhysX processor رو به GeForce GT 540M تغییر بدین و Apply کنین. حالا همه چی آمادست تا سنگینترین بازیها و برنامه ها رو با بهترین و بالاترین کیفیت اجرا کنین.
یه مزیت دیگه این گرافیک، استفاده از پردازنده اون برای پردازشهای غیر گرافیکیه. پردازنده گرافیک از cpu سیستم خیلی سریعتره و در صورتی که پردازش با پردازنده گرافیک انجام بشه، سرعت به شکل وحشیانه ای(!) بالا میره. اگر خواستین برنامه ای رو اجرا کنین و نیاز به پردازش سنگین اطلاعات داشتین، بعد از انجام تنظیمات بالا، روی فایل اجراییتون کلیک راست کنین و با انتخاب گزینه run with graphic processor و بعد High-performance... اجراش کنین. تغییر به شدت محسوسی رو روی پردازشهای مخصوصاً فیزیکی حس میکنین.
در مورد اون عدد کذایی که ویندوز سون بر اساس قدرت سخت افزاری محاسبه میکنه که بهش WEI هم میگن نگران نباشین. تکنولوژی اوپتیموس، پردازش گرافیکی اینترفیس ویندوز که تم Aero هم شاملش میشه رو اصلا مهم تشخیص نمیده و خودشو درگیر نمیکنه واسه همینه که ویندوز نمیتونه گرافیک قوی nVidia رو تشخیص بده چون گرافیک اصلی توی حالت نیمه فعاله و داره توی مصرف باطریتون صرفه جویی میکنه و به همین خاطر ویندوز آمار مسخره ای تحویلمون میده.
تنظیمات رو انجام بدین و لذت ببرین...
اگر سوالی بود در خدمتم. موفق باشید.:11:
اینم برای اونایی که نمیتونستند دانلود کنند من هنوز دانلود نکردم ولی لینک سالمه تستش کرد
فقط موندم تو این( VRAM (VIRTUAL RAM رو میزنه 64M اگه گرافیک رو نصب کنم Ram رو چکار کنم؟
مشکلم حل شد
من دانلود کردم ونصب کردم توی setting بازی pes2012 الان هم بجای گرافیک انویدیا گرافیک اینتل رو میگه درست نصب نشده ولی دیگه مهم چون فقط این لینکی که تو پست بالا رو دادم رو دانلود کنین و نصب کنین بعد سیستمو ریستارت کنین بعدش روی بازیتون کلیک راست کنین و Run with graphics processor رو بزنین بعدش هم High performence NVIDIA processor
تموم شد
واقعاً که خسته نباشید. لقمه رو 3 دور میپیچونین و آخرش میذارین دهنتون.:13:نقل قول:
یه نگاه به راه حلی که دادم مینداختین، مشکل همتون حل میشد...:5: