سلام دوستان گرامی میخواستم یه گوشی بخرم تا سقف حداکثر 650 تومان
اونایی که گوشی تو این رنج قیمت داشتن یا اطلاعات کافی و درست دارن بیان راهنماییم کنن .
مرسی :11:
Printable View
سلام دوستان گرامی میخواستم یه گوشی بخرم تا سقف حداکثر 650 تومان
اونایی که گوشی تو این رنج قیمت داشتن یا اطلاعات کافی و درست دارن بیان راهنماییم کنن .
مرسی :11:
hTC Sensation به خاطر اینکه قوی ترین سخت افزار رو توی این رنج داره... اگه 50 تومن بودجه رو افزایش بدین میتونین GS2 بگیرین که به نظر من ارزششو داره...
خودتون Sens داشتین ؟نقل قول:
کسی نیست مشاوره بده
اگه میخوای بهترین گوشی با مشخصات سخت افزاری رو بگیری باید در خرید galaxy s2 شک نکنی ولی اگه میخوای با گوشیت کلاس بزاری و البته میتونی نرم افزارهای app store رو بخری(البته اونایی که پولین) iphone4 ولی برای هردو بایستی چیزی حدود 50 تومن به بوجت اضافه کنی که صد البته ارزششو دارهنقل قول:
کسی نیست مشاوره بده
البته اگه عجله نداری و میتونی چند ماهی صبر کنی دست نگهدار تا گوشیهای windows phone 8 بیرون بیاد ولی اگه میخوای سریع بگیری به نظرم galaxy s2 بهترین گزینه است(این گوشی واقعا عالیه) فقط حواست باشه که کره ای و یا چینی شو بگیری و ویتنامی رو که چیزی حدود 40-50 ارزونتر است رو نخرینقل قول:
کسی نیست مشاوره بده
نه من سنسیشن نداشتم...
دوست عزیز یه پولی بزار gs2 بخر...ارزشش رو داره...نشد همون سنسیشن....
نقل قول:من خودم الان sensation دستمه سوالی داری بپرس تو خریدش شک نکن از اس2 بهتره (نظر شخصی) : دینقل قول:
ببخشید کدوم مدل اپل 700 تومنه ؟ یعنی واقعا 3gs بهتر از sensation ه ؟ ماشا اطلاعاتنقل قول:
چه خوبنقل قول:
دوربینش چطوره ؟ کیفیت صداش ؟
خوش دست هست یا نه ؟
ارزش خرید داره کلا ؟
یکی میگفت من دارم اما اصلا رابط کاربری خوبی نداره و sony erixon x12 خیلی ازش سرتره ؟ راسته ؟
کلا خودت هر چی میدونی که تو خرید کمکم میکنه بگو
دمت گرم
دوربینش که عالیه کیفیت صفحش هم عالیه حتی زیر نور افتاب کاملا خواناستنقل قول:
در مورد رابطه کاربری که از هرکسی که اینکاره باشه بپرسی همه قبول دارن اینترفیس سنس که روی گوشی های htc نسبه بهترین و جذابترینه روی سنسیشن که اخرین ورژنش یعنی سنس 3 نصبه که دیگه اخرشه ( البته بعضی ها میگن این اینترفیس سنگینه اما من میگم لذت کارکردن باهاش میارزه به سنگین بودنش ضمن اینکه شما اصلا لگ در کار کردن باهاش نداری چون سخت افزار گوشی قویه ) اصلا شما سنسیشن رو با هیچ گوشی تک هسته ای مقایسه نکن سوالی بود درخدمتم
نگفتی خوش دسته یا نه ؟ کیفیت صداشو نگفتی ؟نقل قول:
شما از کجا و چقدر خریدی؟ الان قیمتش چنده ؟ از سایت دیجی کالا میخوام بخرم معتبره ؟
نرم و افزار و بازی خوب براش پیدا میشه؟
اره خوش دست مقاوم و جذاب بدنشنقل قول:
کیفیت صداش عالیه اما بلند نیست
دیجی کالا هم بد نیست گوشی شاپ هم خوبه ال دیجیتال هم هست فکر کنم الان بدون گارانتی حدود 675 باشه
با این توصیفات پس شما ضمانت میکنید که گوشی خوبیه و تو خریدش شک نکنمنقل قول:
کم پولی نیست 650 تومن :31: باید تحقیق کرد
معایبش چیه ؟ اونی که خودت حس کردی
میگن بعد یه مدت تاچش خوب کارنمیکنه راسته ؟
من تا حالا با گوشیم مشکلی نداشتم ولی اون قضیه تاچ هم اگه اتفاق بیوافته نرم افزاریه با اپدیت حل میشهنقل قول:
میخوام بخرمش اما دودلم آخه بعضی ها میگن Iphone بخرنقل قول:
به نظرت همینو بخرم ؟
اگه منظورت iphone 4 هست من میگم sensation بهتره شک نکننقل قول:
اگه منظورت iphone 4s هست که فعلا چند روزه معرفی شده تا بازار بیاد یکی 2 ماهی طول میکشه که اوایل ورودش حداقل دیگه 1400 هست قیمتش شک نکن باید صبر کنی 2-3 ماه تا بیاد رو 1 میلیون
نکسوس پریم هم هفته اینده معرفی میشه اونم گوشی خوبی هست باز اونم ورودش رو 1 تومنه باید 2-3 ماه صبر کنی تا برسه به 800-750
ولی در حال حاضر یا سنسیشن بگیر یا اس 2
دوستان یه سوال خیلی مهم : میخوام HTc sensation رو از سایت بخرم ( Digikala.c o m ) ( دیجی کالا ) باید اول پولو نقدی بریزم آیا معتبره این سایت ؟ اونایی که اطمینان دارن پاسخ بدن .
دوست عزیز شما انتظاراتی که دارید را بیان نکردید که فقط میدونید 650 می خواید خرج کنید؟
شاید اگه دوستان انتظاراتتون رو بدونن بهتر می تونن راهنمایتون کنن شاید گوشی کمتر از 650 تومن بتونه نیازهاتون رو برآورده کنه هم هزینتون کمتر میشه و با پول باقی مونده هم میتونید لوزام جانبی بگیرید
به نکته ی ظریفی اشاره فرمودید : والا اول از همه سیستم عامل گوشی واسم مهمه , طوری باشه که نرم افزار و بازی زیاد داشته باشه و تنوعش زیاد باشه و تا چند سالی بشه ازش استفاده کرد حداقل 3 سالنقل قول:
دوم ظاهر زیبایی داشته باشه و خوش دست باشه و لمسی باشه
انتظارات بعدی به ترتیب دوربین و کیفیت صدا و میزان باتری
نقل قول:
گالاکسی اس 2 بخر شک نکن
HTC sensation جاوا رو پشتیبانی میکنه ؟
برنامه هست که روی اندروئید نصب میشه وبعد میتونی فایل های جاوا رو نصب کنی روی همه گوشی های اندروئیدی همچین امکانی وجود دارهنقل قول:
گلکسی اس 2 هم الان شده 640 ، که از هر نظر جلوتر از سنسیشن ــه...
بهترین انتخاب فعلی قطعا گلکسی اس 2 هست
دلیلتون از اینکه بهترین انتخاب گالکسی اس 2 هست چیه ؟ مزیتش نسبت به سنس چیه ؟
گالکسی اس 2 هم اصلا پیشنهاد نمیشه
8 عیب گوشی Galaxy S II سامسونگ که شاید شما را از خرید این گوشی منصرف کند
اگرچه معرفی و عرضه کهکشانی دوم سامسونگی ها سر و صدای زیادی به پا کرد اما چند ماه بعد از عرضه، مشکلاتی از این تلفن همراه از سوی بسیاری از خبرگزاری های بزرگ جهان گزارش شد که در اینجا ما 8 مورد از مطرح ترین آنها را ذکر می کنیم.
1 - توانایی ضعیف گوشی در اجرای بازی در مقایسه با رقبا
جی اس ام آرنا: در بخش اجرای بازی (که یکی از پرطرفدارترین قابلیت های گوشی های هوشمند امروزی است) ، گوشی Galaxy S II ضعف های قابل توجهی دارد به طوری که با توجه به تست های انجام شده توسط جی اس ام آرنا، این تلفن، از توانایی کمتری در اجرای بازی های HD در مقایسه با گوشی های HTC Sensation، LG Optimus 2X و حتی گلکسی قبلی سامسونگ برخوردار است.
2- تراکم پیکسل پایین صفحه نمایش
جی اس ام: صفحه نمایش Galaxy S II در بحت تراکم پیکسل صفحه نمایش ، نسبت به رقبای آن چندان خوب عمل نکرده است به طوری که گوشی Sensation بطور متوسط 35% بیشتر از صفحه گوشی Galaxy S II تراکم پیکسل دارد و صفحه نمایش گوشی آیفون 4 هم از طرفی، 7% بیشتر از صفحه گوشی Sensation (و 42% بیشتر از Galaxy S II) تراکم پیکسل دارد .
3 – کیفیت نا مطلوب مکالمه
سی نت: با وجود در نظر گرفتن میکروفون حذف صداهای اضافی ، همچنان کیفیت مکالمه پایین بوده و صدای پخش شده از طریق بلندگوی داخلی تلفن ضعیف است . بسیاری از کاربران در سراسر دنیا عملکرد نادرست میکروفون داخلی را مهمترین ضعف Galaxy S II می دانند
4- پدیدار شدن خطوط زرد رنگ در نیمه پایینی نمایشگر
جی اس ام آرنا: در حالت روشنایی پایین صفحه نمایش ضعف دیگری خود را نمایان می کند که باعث ایجاد رده هایی زرد رنگ در نیمه پایینی نمایشگر خواهد شد ، این نقص به هنگام پخش تصاویر HD نیز پدیدار می شود . (البته قابل ذکر است که این مورد تنها در بین برخی نمونه های این تلفن همراه دیده می شود)
5 – داغ شدن بیشتر پردازشگر دو هسته ای در مقایسه با رقبا
جی اس ام: پنل پشت تلفن همراه از جنس پلاستیک بوده که باعث تاخیر در خنک شدن پردازشگر دو هسته ای تلفن می شود و همین مسئله بازدهی پردازنده Cortex – A9 را کاهش می شود . به هنگام اجرای بازی های 3 بعدی ، پخش فیلم های HD یا کاربردهای Multi-tasking ناحیه پایین دوربین در پشت بدنه تلفن به شدت داغ می شود که به راحتی با کف دست احساس خواهد شد .
6 – کیفیت پایین تر ساخت گوشی در مقابسه با رقبا
جی اس ام: قاب پلاستیکی دور صفحه نمایش اگر چه با پوشش کروم رنگ روکش شده است ولی در اولین برخورد با جسم سخت مخدوش شده و با توجه به طراحی باریک بدنه ، ظاهر گوشی را بد شکل خواهد کرد .
7 – عدم توانایی تعویض سریع کارت حافظه
سی نت: درگاه کارت حافظه خارجی در زیر درب باتری قرار گرفته و برای تعویض آن باید باتری تلفن همراه را خارج کرده ، که همین امر باعث طولانی تر شدن مدت ریبوت مجدد گوشی خواهد شد .
8 – نیاز به آداپتور برای استفاده از پورت HDMI
جی اس ام آرنا: با توجه به قابلیت های HD این تلفن همراه ، وجود درگاه MicroHDMI ضروری به نظر می رسد ، درحالی که برای انتقال محتویات HD باید تبدیل پورت USB به MHL را به عنوان ابزار چه ای جداگانه خریداری کرد که هزینه ای اضافی را به کاربر تحمیل خواهد کرد .
همه از منابع معتبر می باشد
پیشنهاد من ارک اس هست
برتری هاش نسبت به سنسیشننقل قول:
1-صفحه نمایش با کیفیتتر
اینم مدرک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پختگی رنگ و زاویه دید و مشکی واقعی و خانایی زیر نور آفتاب تو گلکسی اس2 بهتره
حالا طرف میاد میگه رنگای اس2 طبیعی نیست!!
2-قویترین سخت افزار بین تمام گوشی ها
اینم مدرک :
این در جواب پست CHAPTER هم هست ... آقای محترم شما که چیزی حالیت نیست لازم نیست بری از سایتا ...شعر کپی کنی اینجا ... طرف میخاد گوشی بخره اگه چیزی بارت نیست مجبور نیستی طرفو گمراه کنی
مگه نمیگی توانایی ضعیف گوشی در اجرای بازی در مقایسه با رقبا خب مدرک بیار ... اگه نمیتونی حق نداری بری ... شعر سایتای دیگه رو بیاری اینجا کپی کنی
این گوشی قویترین سخت افزار رو داره و تو اجرای بازیها قویترین عملکرد رو داره
3- usb host
4- 16گیگ مموری داخلی
5- بلوتوث 3 + HS
6- ساپورت بهتر هم از طرف سامسونگ هم از طرف کوکر ها
7- باتری قویتر
8- رم 1 گیگ ... سنسیشن 3تا برنامه سبک باز کنی رم خالیش میشه 90 مگ!!
9- دوربین و فیلم برداری بهتر اینم مدرک :
فک کنم همینا کافی باشه واسه انتخاب ... همه دوستان هم تاییدش میکنن به جز سعید که اونم وقتی دیزایر اس رو بهتر از آرک میدونه دیگه اصلاً نباید پستاشو بخونی :21:
نقل قول:
اگرچه معرفی و عرضه کهکشانی دوم سامسونگی ها سر و صدای زیادی به پا کرد اما چند ماه بعد از عرضه، مشکلاتی از این تلفن همراه از سوی بسیاری از خبرگزاری های بزرگ جهان گزارش شد که در اینجا ما 8 مورد از مطرح ترین آنها را ذکر می کنیم.
جی اس ام آرنا: در بخش اجرای بازی (که یکی از پرطرفدارترین قابلیت های گوشی های هوشمند امروزی است) ، گوشی Galaxy S II ضعف های قابل توجهی دارد به طوری که با توجه به تست های انجام شده توسط جی اس ام آرنا، این تلفن، از توانایی کمتری در اجرای بازی های HD در مقایسه با گوشی های HTC Sensation، LG Optimus 2X و حتی گلکسی قبلی سامسونگ برخوردار است.
جی اس ام: صفحه نمایش Galaxy S II در بحت تراکم پیکسل صفحه نمایش ، نسبت به رقبای آن چندان خوب عمل نکرده است به طوری که گوشی Sensation بطور متوسط 35% بیشتر از صفحه گوشی Galaxy S II تراکم پیکسل دارد و صفحه نمایش گوشی آیفون 4 هم از طرفی، 7% بیشتر از صفحه گوشی Sensation (و 42% بیشتر از Galaxy S II) تراکم پیکسل دارد .
سی نت: با وجود در نظر گرفتن میکروفون حذف صداهای اضافی ، همچنان کیفیت مکالمه پایین بوده و صدای پخش شده از طریق بلندگوی داخلی تلفن ضعیف است . بسیاری از کاربران در سراسر دنیا عملکرد نادرست میکروفون داخلی را مهمترین ضعف Galaxy S II می دانند
جی اس ام آرنا: در حالت روشنایی پایین صفحه نمایش ضعف دیگری خود را نمایان می کند که باعث ایجاد رده هایی زرد رنگ در نیمه پایینی نمایشگر خواهد شد ، این نقص به هنگام پخش تصاویر HD نیز پدیدار می شود . (البته قابل ذکر است که این مورد تنها در بین برخی نمونه های این تلفن همراه دیده می شود)
جی اس ام: پنل پشت تلفن همراه از جنس پلاستیک بوده که باعث تاخیر در خنک شدن پردازشگر دو هسته ای تلفن می شود و همین مسئله بازدهی پردازنده Cortex – A9 را کاهش می شود . به هنگام اجرای بازی های 3 بعدی ، پخش فیلم های HD یا کاربردهای Multi-tasking ناحیه پایین دوربین در پشت بدنه تلفن به شدت داغ می شود که به راحتی با کف دست احساس خواهد شد .
جی اس ام: قاب پلاستیکی دور صفحه نمایش اگر چه با پوشش کروم رنگ روکش شده است ولی در اولین برخورد با جسم سخت مخدوش شده و با توجه به طراحی باریک بدنه ، ظاهر گوشی را بد شکل خواهد کرد .
سی نت: درگاه کارت حافظه خارجی در زیر درب باتری قرار گرفته و برای تعویض آن باید باتری تلفن همراه را خارج کرده ، که همین امر باعث طولانی تر شدن مدت ریبوت مجدد گوشی خواهد شد .
جی اس ام آرنا: با توجه به قابلیت های HD این تلفن همراه ، وجود درگاه MicroHDMI ضروری به نظر می رسد ، درحالی که برای انتقال محتویات HD باید تبدیل پورت USB به MHL را به عنوان ابزار چه ای جداگانه خریداری کرد که هزینه ای اضافی را به کاربر تحمیل خواهد کرد .
حسن حالا هر کی یه چیزی میگه ، هر چند این ایرادایی که دوستمون گفت همه از بیخ بیخودن ، ولی اصلا این طوری که تو گفتی نباید برخورد کرد ها :|
سخت افزار خیلی قوی تر (سنسیشن سخت افزارش در عمل اصلا قوی نیست:|) ، ساپورت خیلی بهتر دولوپر ها ، صفحه نمایش عالی ، دوربین عالی ، وزن کمتر و...نقل قول:
دلیلتون از اینکه بهترین انتخاب گالکسی اس 2 هست چیه ؟ مزیتش نسبت به سنس چیه ؟
1- : )) قوی ترین سخت افزار توی بازی ها مشکل داره؟؟؟ : )) به هر کی بگن میخنده :دینقل قول:
همه از منابع معتبر می باشد
پیشنهاد من ارک اس هست
2- تراکم پیکسل تا وقتی که کمبودش کاملا واضح نباشه هیچ اهمیتی نداره... من خودم اتریکس و آیپاد دارم که کیو اچ دی هستن ، ولی به نظرم تا وقتی که تراکم پیکسل تو ذوق نزنه مهم نیست...
3- من مشکل واضحی ندیدم... هر چند کیفیت مکالمش فوق العاده هم نبود...
4- توی بعضی گوشی ها این دیده میشه ، و فقط توی یه طیف رنگ و فقط هم توی نور پاییییین ، با آپدیت هم توی گوشی های مشکل دار تا حد زیادی حل میشه....
5- به خاطر باریک بودنشه + توی اولین آپدیت این مشکل رو داشت ، بعد آپدیت مشکل تا حد زیادی از بین میره...
6- سنسیشن هم ضربه بخوره رنگش میریزه + قر میشه به کل + شیشه صفحه هم گوریلا نیست و همین باعث میشه در برابر گلکسی اس 2 صفحه نمایشش آسیب پذیر تر باشه...
7- واااااااییییی چه ایراد بزرگی :-اس اس
8- این مساله خوب ایراده ، ولی اچ دی ام آی اون قدرا استفاده نمیشه...
هر کاری کنیم این گوشی قوی ترین گوشی بازاره ، و آرک اس که عملا باید بره بوق بوق کنه جلو این :دی
باشه فقط پستای تورو میخونیم دور هم میخندیم خوش میگذره کلا با افرادی مثل جناب عالینقل قول:
همه دوستان هم تاییدش میکنن به جز سعید که اونم وقتی دیزایر اس رو بهتر از آرک میدونه دیگه اصلاً نباید پستاشو بخونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعید خودت وضعت خیط تره :| وقتی میگی دیزایر اس گلکسی اس و آرک و اینا رو میزاره تو جیبش به قول حسن دیگه نباید پستاتو خوند به کل :| از اون جالب تر وقتی تو تاپیک مشاوره میگم صفحه نمایش GS2 بود یا GS از صفحه نمایش سنسیشن یا دیزایر اس بهتره میاد میگه یعنی چی اصن :| موندم داشتی در اون لحظه به چی فک میکردی که اینو گفتی :| حالا ما داریم تخلف میکنیم میخونیم پستاتو :دی
من هرچی باشم دیگه نمیام به این و اون توهین کنم هرکسی نظرش محترمه به نطر من ارک ارزش 500 تومنو نداره چون دستم گرفتم باهاش کار کردم رو هوا حرف نمیزنم در پشت گوشی رو که باز کردم کلا نا امید شدم کیفیت درش به قدری نا امید کننده بود که ....نقل قول:
در مورد اون قضیه صفحه نمایش من هواسم نبود موقع دادن اون پست :دی تو هم ناراحتی پستای حسنو بخون یکم دلش شاد شه تفلی
آرک 500 نمی ارزه ولی دیزایر اس 510 20 تومن می ارزه ؟!نقل قول:
آرک یه چیزی در حد incredible S هست تازه تو بعضی موارد بالاتر با قیمت 80 90 تومن ارزونتر دیگه تعصبم داشته باشی باید آرکو انتخاب کنی
سنسیشن هم دکمه ولومش کنده میشه باید بگیم کیفیتش پایینه ؟
هر کسی نظرش محترمه به شرطی که نظر خودش باشه نه اینکه بره از سایت gsm که همه میدونن یه سایت تبلیغاتیه و اصلاً تخصصی نیست کپی کنه
ولی خوشحالم که حرفام تاثیر گذار بود :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6544536&postcount=2
حدف ما هم خوشحالی مردمه والا : دی
خوبه حداقل تو که به بقیه میگی پستای منو نحونن خودت به شدت پستامو دمبال میکنی : دی
اگه بهتر پستامو ببینی من تو هر رنج بهتزین گوشی رو پیشنهاد میدم عزیز بازم میگم ارک گوشی نیست که من بابتش پول بدم شما بگو در حد ایفونم باشه 500 بابتش نمیدم چون 2 زار پرستیژ نداره دستت میگیری عمرا حس کنی بابتش 500 پول دادی
ممنون که با دعواهاتون ما رو در مشاوره گوشی کمک کردید
آدم رو گیج میکنین میگین / نظرات اکثر شما از روی تعصب گفته شده که اصلا این جور مشاوره صحیح نیست چون شما دارین سلیقه ی خودتون رو بیان میکنید . وقتی آدم حرفی میزنه باید مدرک یا سندی رو کنه تا مورد تایید قرار بگیره
من هرچی بگیم حاصل تجربه خودمه عزیز این گوشی هایی که پیشنهاد میدم به بچه ها با همشون کار کردم حالا با یکی کم با یکی زیاد شما هم دوست داشتی به حرف من و بقیه بچه ها گوش میکنی دوست نداشتی برو خودت اونایی که مد نظرته بگیر دستت باهاشون کار کن ببین کدوم به دلت میچسبه تصمیم اخر با خودت اینجا نه به ما حقوق میدن نه مدال جمع شدیم که به هم کمک کنیم خوش باشینقل قول:
من اونقدر پولدار نیستم که هر هفته با یه گوشی سر کنیم رفیق 4 سال یکبار گوشی عوض میکنم و تو خرید گوشی خیلی دقت میکنم چون قراره یک عمر کنار هم باشیم و ازش بتونم استفاده کنم من نگفتم شما اینجا وظیفتونه که جواب بدین اگه هم خیلی سختتونه میتونین اصلا جواب ندید من گفتم هر کسی میاد از روی تعصب که نسبت به گوشی داره ازش تعریف میکنه یا ازش ایراد میگیره که منطقا این نقدها به درد من نمیخورهنقل قول:
تا حالا تو همین تایپک چند نفر گفتن سنس خوبه چند نفر گفتن خیلی ایراد داره خودت باشی چه تصمیمی میگیری؟
من 30-40 روز پیش تصمصم گرفتم عزیز الانم کاملا راضی ام شما هم ببین چی از گوشی میخوای واسه من سنسیشن اونچیزایی که میخواستمو داشت تصمیم با خودت دیگه معایب و مزایای هرکدوم اومده دستت بازم میگم سنسیشن سری اول تاچش واسه بعضی ها مشکل پیدا میکنه گاهی ولی سری جدید همچین مشکلاتی نداره یا حد اقل واسه من که تا حالا نداشته s2 هم گوشی خوبی هست از بین این 2تا ببین کدومو بیشتر میپسندی امیدوارم از انتخابت هرچی که هست پشیمون نشینقل قول:
به نظر خودم سنس از گالکسی اس 2 بهتره خودم مجله ی مقایسه این دو گوشی رو دارم از هر لحاظ بهتره جز یکی دو مورد که یکیش مربوط به حافظه ی گوشی بود که اون چاره داره با یه رم حل میشه یکی دیگه هم بود که زیاد اختلاف نداشت اگه مشکل تاچ نداشته باشه میرم سنس میخرم تازشم کلاس اچ تی سی نسبت به سامسونگ بهتره
عزیز اول این که سلام به شما :دینقل قول:
دیر رسیدم :( حال نمیده دیگه
والا اولا شما تا وقتی از جلو با گوشی کار نکنی و اینا پیشنهاد میکنم انتخاب قطعی نری ! یعنی فرتی نپری تو مغازه بگی اقا Sense میخوام بده برم:دی
اصولا اولین شرط سلیقه شما هست
دوم این که اگر نظر سایت های گوشی از نظر قدرت پردازشی و کلا قدرت خود گوشی رو بخواید گلکسی اس 2 سر تر از HTC sensation هست!
از این جا هم میتونی ببینیکد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3621&idPhone2=3875
بعد این که شنیده بودم ( فقط در حد شنیدن! و تایید هم نمیکنم) که رم گلکسی DDR3 هست (و احتمالا با چیپ هم جور در میاد چون که DDR3 مصرف باطریش کمتره!)
بعد شما نگران باطری و اینا نباش که یک مشت خزولات سایت های موبایل مثل GSm.ir(اینقدر طرفدار اپله بهش میگن Apple.ir) چون همه این مشکلات با آپدیت حل میشه!
از نظر کیفیت ساخت خیلی راحت بهت میگم هیچکدوم به Moto Atrix نمیرسن! گلکسی پلاستیکیه و سنس هم وازش میکنی دل رودش میریزه بیرون:دی
از نظر اینترفیس به شخصه سنس رو ترجیح میدم!
دوربین من گلکسی رو ترجیح میدم و خواهم داد (آپدیت به آیس کریم سندویچ دوربینشو میترکونه!)
کلا نظر من روی گلکسی هست و چیزی که میگم برای اینه که برای خانم بچه ها ( آینده :دی) سر این دو گوشی اینقدر کار و تحقیق کردم که براش گلکسی گرفتیم و راضیم هست!