خرید پرینتر چند کاره ارزان ولی بسیار خوب
لازم اولش یه تو ضیح کوتاهی بدم تا بدونید من در مورد یه پرینترا زیاد نمی دونم .4 ساله برادرم واسم پرینتر لیزری سیاه و سفید از نوع canon مدل lbp 2900خریده چیز زیادی در موردش نمی دونم تا حالا یک بارم جوهرش خشک نشده شاید چون لیزری خشک نشده و اینکه هنوز تا حالا شارژش نکردم چون هنوز تمام نشده نمی دونم مصرف کمه یا این زیاد جوهر داره . فقط چند بار هدش به خاطر کاغذ خراب کثیف شده بود در اوردم و درست کردمش . نمی دونم کیفیت خوب در پرینتر ها باید حدود چند باشه .حالا می ریم سر اصل مطلب : خواستم اسکنر تنها بگیرم بعضی هاگفتن چه کاریه یه پرینتر چند کاره ان هم رنگی بگیر . دیدم حرف قشنگی تضمیم به خریدش گرفتم . ولی محدودیت قیمت دارم ان پرینتر کنون رو 120 تومن خریدم که الان دیگه نمی خوام مثل اون موقع خرج کنم خدود مثلا 80 تومن خودم دو تا پیدا کردم : Canon Pixma MP-490 HP Deskjet D2050 این دوتا دو مدل اولی ان! نمی دونم کیفیت کدوم بهتره؟ کدوم بیشتر میشه باهاش پرینت کرد؟ ایا به کیفیت پرینتر لیزری من میرسه ؟ایا مشکل خشک شدن جوهر دارن ؟ایا برای شارژ باید خیلی خرج کرد ؟ایا اسکنرش کیفیت مناسبی داره ؟اصلا کیفیت مناسب واسه یه اسکنر در چه حدی است ؟ایا کاغذ سیاه سفید با رنگ سیاه و سفید چاپ می کنه یا با رنگ رنگی , سیاه رو درست میکنه ؟خلاصه یکم زبادی بوقم !