سلام
میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که هر دو رم هام دارن کار میکنن
رم هام 2 تا 2 گیگ ddr3 باس 1600 برند corsair هستند
ممنون
Printable View
سلام
میخواستم بدونم از کجا میشه فهمید که هر دو رم هام دارن کار میکنن
رم هام 2 تا 2 گیگ ddr3 باس 1600 برند corsair هستند
ممنون
برنامه hwinfo32 رو نصب کنید به قسمت مموری برین اگررمهای سیستمتون نصب باشه داخل اون قسمت نمایش یا ازداخل ستاپ مینبورد هم میتونید ببینید ازبرنامه Auslogics Benchtown هم میتونید استفاده کنید:20:
لینک دانلود Auslogics Benchtown
کد:http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/Auslogics-Benchtown.shtml
هم از بایوس و هم از مشخصات سیستم و هم از نرم افزار cpu-z
من cpu-z رو دانلود کردم و اجرا کردم. آیا این برنامه نشون می ده که مثلاً RAM ای که داره کار می کنه، کامل کار می کنه یا ممکنه مشکلی داشته باشه؟ من رم ها رو تست کردم، خطایی نداده ولی سیستم هم با هر دوشون هنگ می کنهنقل قول:
اگه سیستم با هردو هنگ میکنه و جای رم هارو هم عوض کردید باز هم درست نشد رم هارو با نرم افزار memtest تست کنید
این تست باید به مدت 2 ساعت باشه
اگه مشکلی نداشت علت های دیگه ای داره مثل ویندوز - ویروس - هارد - پاور - دمای بالای قطعات و مین
سلامنقل قول:
منظورتون
memtest86+-4.20.iso
هست؟
من هر دو رو با memtest86+-4.20.iso تست کردم ولی حدوداً 15 تا 20 دقیقه طول می کشه و خودش پیغام می ده که خطایی نیست و خارج شو ولی دوباره از نو شروع می کنه به اسکن. یعنی تا 2 ساعت اجازه بدم که اسکن کنه که حدوداً 8 بار می شه عمل اسکن؟
من وقتی آنتی ویروس می ریزم و آپدیت می کنم اینجوری می شه.
یعنی اگه آنتی ویروس نریزید هیچ مشکل هنگ کردنی نداره سیستمتون ؟نقل قول:
وقتی نود 32 رو نصب کردم و آپدیت کردم، فردای اون روز، مشکلات شروع شد و دیگه خسته ام کرده بود. ویندوز رو upgrate کردم ولی مشکل به صورت کامل رفع نشد. ویندوز رو از نو نصب کردم و چند روزی(شاید یک هفته) همه چیز خوب بود تا اینکه به سرم زد آویرا نصب کنم. نسخه 32 بیتی و مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کردم. آویرا رو آپدیت کردم و فردای اون روز، دچار همین مشکلات شدم. تا الان هم که دارم مشکل رو بررسی می کنم، ویندوز رو از نو نصب نکردم ولی upgrade کردم که مشکل، هنوز باقی است و حل نشده.
بله، وقتی آنتی ویروس وجود داره من دچار مشکل هستم.
اگه از زمانی که آنتی ویروس میریزین این مورد بوجود میاد مخصوصا وقتی که آپدیت کردی احتمالا یکی ا زفایل های سیستمی ویندوز رو اشتباها به عنوان تهدید میشناسه آنتی ویروس و در روند کارش اختلال بوجود میارهنقل قول:
شما کانفیگ سیستمتون رو بگین ویندوز و اینکه چند بیتی هست رو بگین
از همون نود استفاده کنید
آخه یه چیز عجیبه. دیگران هم مثل من از ویندوز 7 استفاده می کنن و مثلاً از نود 32 ولی این اتفاق ها براشون پیش نمی یاد.نقل قول:
مشخصات سیستم من:
کد:MB ASUS M4A77TD PRO
CPU AMD X2 555(PHONEM)
RAM CORSAIR DDR 1600 4G
HDD W.D ENT GREN32 500G
VGA SAPHIRE DDR3 1G 4670
DVD RW PIOBEER SATA
POWER ACBEL 400W
دو RAM دو گیگی. پردازنده به 4 هسته ای ارتقا یافته و وقتی که سیستم اینجوری قاطی می کنه می شه دو هسته ای که با فشار عدد 4، دوباره می شه چهار هسته ای.چند روز پیش اومدم یه برنامه رو دانلود کنم که از من خواست قبل از دانلود، اجازه اسکن از سیتم رو بدم که اجازه دادم. پیغام زیر اومد. آیا این پیغام هم جزو همین مشکلی است که برام ایجاد شده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر، ویندوز 7 که 32 بیتی است روش نصبه و آپدیت نیست. سرویس پک 1 هم نیست. نسخه 2009 ویندوز 7 هست. سی دی کارت گرافیک رو هم نصب نکردم و از یک رم 2 گیگی استفاده می کنم. این RAM فقط دو بار قاطی کرد و حدوداً 12 ساعتی است که باهاش مشکلی ندارم ولی قطعه دوم RAM، مشکلاتش بیشتر بود. در تست دو RAM هم خطایی ظاهر نشد.
کد:The Problem
Have you noticed that the longer you have your computer, the slower it runs and the more it crashes? Often this phenomenon is caused by problems in the registry that accrue over time. Installing and uninstalling programs leave behind fragments — stray files, orphaned startup tasks, corrupted drivers. Over time the registry starts to get bogged down and conflicts emerge. Left unchecked, your system will become increasingly unstable, run more slowly and crash more frequently.
The Solution
RegistryBooster is the easy answer to registry problems. It conducts deep scans of your registry to check for errors and conflicts, then repairs and optimizes the registry to peak performance and stability. Periodic scans will keep your registry "clean" and will greatly enhance your system's performance and stability. You'll see immediate increases in speed and decreases in system conflicts.
شما باید بزارین 8 بار رمهای سیستم خودتون اسکن بشه به وسیله برنامه memtest یا همون 8 pass اگرتو این مدت error نداد مشکلتون ازرم نیست اگر درضمن ویندوز 64 بیتی نصب کنید با اون تست انجام بدین :20:
ویندوز، 32 بیتی است. چشم، همین کار رو می کنم و نتیجه رو می گم ولی یک سوال: چرا 8 بار؟
شما ویندوز 64 بیتی نصب کنید فکر کنم مشکلتون حل بشه
والا یک جا خوندم که ویندوز 64 بیتی هم مشکلات خاص خودش رو داره.نقل قول:
من یکی از RAM ها رو تا pass 8 تست کردم که حدوداً 4 ساعت طول کشید ولی خطایی صادر نشد. حالا باید RAM دوم رو تست کنم.
دمای کارت گرافیک رو با برنامه GPU-Z.0.5.5 دیدم که با وجود این 4 ساعت کار، به 43 درجه سانتی گراد رسیده.
من هیچ مشکلی با سون 64 بیتی ندارم مثلا چه مشکلاتی داره ؟نقل قول:
یه چیزهایی از اون لینک یادم مونده و اون اینکه اگه RAM کمتر از 4 گیگ دارید به سراغ ویندوز 64 بیتی نرید و اینکه دو هسته ای با بالا، 64 بیتی هستند و اینکه مثلاً nero9 با ویندوز 64 بیتی اذیت می کنه و nero8 رو استفاده می کردند و... که دیگه یادم نمونده.
یعنی الان من نسخه 64 بیتی نصب کنم؟ مگه نه اینکه نسخه 32 بیتی هم می تونه اجرا بشه؟
نه من با رم 2 گیگ هم از 64 بیتی استفاده کردم مشکلی نداشتمنقل قول:
پس یعنی ویندوز 64 بیتی نصب کنم . تست RAM رو دوباره انجام بدم؟ تست با ویندوز 32 بیتی، مشخص نمی کنه که RAM ها سالم یا خراب هستند؟
ویرایش: RAM دوم رو حدوداً 2 ساعت و 30 دقیقه، تست کردم که تا pass 5 اومد. واقعاً عمل طاقت فرسایی هست. هیچ خطایی صادر نشد.
دمای کارت گرافیک مشکلی نداره؟ در حال حاضر که سیستم 3-4 ساعت هست که روشنه، به 47 درجه سانتی گراد رسیده.
من ویندوز 64 بیتی 7 رو نصب کردم. حالا از نود 32 استفاده کنم یا از آنتی ویروس آویرا؟
الان، avira_antivir_premium_en و آپدیتش رو دارم ولی اپدیت نود 32 رو فکر کنم ندارم.
ویرایش: الان 4 گیگ رم دارم و سرعتش با ویندوز 64 بیتی بیشتر از 2 گیگ رم هست ولی برای 32 بیتی، فرق چندانی نداشت.
ویرایش: نود 32 ای که دارم برای پردازنده های 32 و 64 بیتی است و آویرا هم برای 32 بیتی هاست.می تونم همین اویرا رو امتحان کنم؟ اگه با این مشکلی پیش نیاد یعنی دیگه مشکلی نخواهم داشت؟
با نود 64 بیتی امتحان کنیدنقل قول:
می تونم بپرسم چرا نود 64 ؟ و مثلا چرا کسپراسکای و یا آویاری 64 بیتی نه؟ مطلب فنی وجود داره؟
چون سبکت ره و حجم کمتری از رم وسی پی یو رو اشغال میکنه برای تست نصبش کنید مشکلی نداشت پاکش کنید و هر آنتی ویروسی میخواین نصب کنین و مشکلی ندارهنقل قول:
من ESET_NOD32_Antivirus_v4.2.71.2_64-BIT رو دانلود، نصب و به روز کردم. سیستم رو خاموش می کنم و فردا گزارش می دم. اگه مشکلی تولید بشه و مثل ویندوز 32 بیتی باشه، باید فردا مشکلاتش شروع بشه که امیدوارم این اتفاق نیافته.
سلام
سیستم رو روشن کردم دیدم که آیکن های روی صفحه دستکتاپ، غیر فعالند و موس روی اونها اثر نداره. خود موس هم از کار افتاد و مجبور به ریست شدم. بعد ریست مشکل ندارم. اگه فقط همین یک دفعه باشه که مشکل حله. واقعاض احساس کردم که خود آنتی ویروس این حالت سکنه رو به سیستم داد.
خوب بعدش چی شد الان دیگه درست شده ؟
الان که سیستم حدوداً 2 ساعتی هست که روشنه، مشکلی نیست. باز هم طی چند روز آینده، گزارش می کنم که چه اتفاقاتی می افته.
جناب mehrdad mm عزیز، وقتی خود این آنتی ویروس رو دانلود کردم، حدوداً 1 ساعت و 15 دقیقه طول کشید و حجمش هم حدوداً 60 مگ بود.
حالا که آنتی ویروس نصبه، دارم یک برنامه 18 مگی رو دانلود می کنم که 1 ساعت طول می کشه. حتی میلها، دیرتر باز می شن. این کندی که به نظر من زیاد هست، طبیعیه؟ یعنی 4 گیگ RAM هم کمه؟
آویرار از نود 32 سبکتره یا سنگیتره؟ من می خوام در حالیکه آنتی ویروس هسا، کارم کند هم نشه و وجود آنتی ویروس رو زیاد احساس نکنم.
کندی تو اینترنته تو سرعت سیستمتون نیست که
این مشکل مربوط به نت هست و از isp میتونه باشه
اویرا ورژن جدیدش سنگین تره و به زمان بوت سیستم اضافه میکنه
متاسفانه، دچار همون مشکلات شدم
یک ساعتی سیستم رو خاموش کردم. سیستم رو روشن کردم و مجبور شدم که 3 بار ریست کنم چون ویندوز بالا نمی یومد. دفعه آخر هم به صفحه start up repair وارد شد و شروع به تعمیر ویندوز کرد. همین اتفاق برای ویندوز 32 بیتی هم می افتاد. در حال حاضر، آنتی ویروس رو حذف کرده چون عمل restore رو انجام داد.
و دوباره همون قصه:41:
یعنی چی ؟
سیستم رو میتونید با یه هارد دیگه چک کنید؟
روی سیستم قدیمی ام یک هارد 12 گیگی دارم و از کس دیگه ای هم نمی تونم در این زمینه ها کمک بگیرم.
سیستم، دوباره همون قصه هایی رو روایت کرد که قبلاً روایت می کرد.
با ویندوز 32 بیتی و انتی ویروس، هر بار که می خواستم وارد سیستم بشم دستور تعمیر ویندوز می یومد و تا تعمیر نمی شد، مشکل حل نمی شد. همین قصه دوباره تکرار شد ولی سیستمم بدون انتی ویروس یعنی بدون مشکل بودن و سیستم با آنتی ویروس یعنی مشکل داشتن.
یعنی مشکل از هادر هست؟
من میگم با یه هارد دیگه سیستم رو چک کنیدنقل قول:
اگه می شد که خوب بود. بالاخره هر کسی روی هارد سیستمش اطلاعات داره.
از نظر شما، مشکل از RAM ها نیست و الان دیگه باید بگیم مشکل از هارد هست؟ چرا از نظرتون، مشکلش هارد هست؟
به خاطر بوت نشدن سیستم و هنگ کردننقل قول:
چون شما راه های نرم افزاری رو انجام دادین و به نتیجه نرسیدین
با یه هارد ide هم چک کنید سیستم رو هم خوبه
رماتون رو که چک کردین
مشکلی نداشت
با همون سی دی که با ویندوز 32 بیتی درست کردم، RAM ها رو با همون ویندوز 32 بیتی چک کردم و از دیروز که ویندوز 64 بیتی ریختم، هنوز چک نکردم.
این کار رو بکنم؟ همون سی دی که درست کردم کافیه و با همون چک کنم؟ 2 ساعت چک کنم؟
یعنی هاردیکه همین ویندوز و همین انتی ویروس رو بتونم توش نصب کنم؟
آقا، دو RAM رو با هم به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه تست کردم و هیچ خطایی نیومد. تا pass 2 رفت. تکی تکی هم که قبلاً تست کرده بودم و هیچ خطایی نمی ده.
می تونه از ویندوز باشه؟ ویندوز من سرویس پک 1 نیست. هارد رو واقعاً نمی تونم تهییه کنم، نمی دونم چه کار کنم؟:41:
اگه از ویندوز باشه باید با یه ورژن یا دی وی دی ویندوز دیگه درست بشه اگه درست شد که هیچی درست نشد باید برید سراغ چک کزدن هارد رماتون فکزر نکنم مشکل داشته باشهنقل قول:
ویندوز 7 ولی نسخه جدید؟ و یا اینکه xp رو هم امتحان کنم؟ من ورژن 2005 از ویندوز xp رو دارم.
با xp هم امتحان کنید بد نیست ولی xp بریزید 7 هم میپرهنقل قول:
یعنی چی ویندوز 7 می پره؟ من روی درایوی که به اینترنت متصلم، ویندوز 7 دارم و روی یکی از درایوهام هم ویندوز 7 دارم. یعنی اگه روی همین درایوی که به اینترنت متصله، xp بریزم، ویندوز 7 از روی هر دو درایو محو می شه؟