LED HX-925 SONY یکی از بهترین تلویزیونهای سه بعدی سال 2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
LED HX-925 SONY یکی از بهترین تلویزیونهای سه بعدی سال 2011
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اجازتون ما امشب ااینو خریدیم :دی
فقط جواب این داده شه ممنون میشم
نقل قول:
توصیه میشه از کامپیوتر برای هر دو منظور استفاده کنی با پورت HDMI چون برای فیلم دیگه محدودیت برای اجرای فرمتها نداری ps3 هم اگه می خوای بگیری یه سری فرمتها اجرا میکنه.
مبارک باشه!نقل قول:
hx925 یه تی وی 240 هرتزه مثل سایر ال ای دی های سه بعدی دیگه! منتها از فناوری Motionflow 800 که خاص تی وی های سونی هست استفاده میکنه که در بین تی وی های سونی از همه بیشتره.
مثلا سامسونگ هم از فناوری Clear Motion استفاده میکنه که خاص تی وی های سامسونگه!
دوست عزیز چه سایزی و به چه قیمتی خریدید؟
46 'گرفتم از نمایندگی دقیقا یادم نیست 4.5 گمونم بعد دراپ خورده بوده از 5.2 تومن که خیلی قیمتشو به بانه نزدیک کرده بود.این tv هم قیمت 55 d8000 که تو بانه من با قیمت های مشابه پیدا کردم اما تو مشهد و نمایندگی ها پول خون بود و مشخص کرد که نمایندگی های سامسونگ دارن راه قدیم بازرگانی ایران رو طی میکنن برعکس بازرگانی ایران منصف تر شده.
اما انصافا reproduct black level اش توی tv های سونی روانی میکرد ادمو کلا یاد pioneer kuro افتادم که به شکل led خودشو نمایان کرده بود :دی
دوست من تو خریدش شک نکننقل قول:
من یه ps3 slim 3d خریدم با تی وی سونی هماهنگه
3d فیلم و گیم رو خوب نشون میده
من هم با ps3 فیلمهای بلو ری را تماشا می کنم فکر کنم با کیفیت ترین پخش برای فیلم های بلو ری می باشد که علاوه بر آن گیم های سه بعدی را هم می توانید بازی کنید
مبارک باشه
این رو به همه بچه هایی که این تی وی رو میخرند تا آخر تاپیک میگم
امید وارم این تاپیک کاربردی باشه و مسائل مهم این تیوی و نکات مثبت و کار بردهای خوبش رو همه خریدارانش یاد بگیرن
راستی هنوز ابدیتی براش نیومده حتما همیشه آبدیت نگهش دار
الان ورِن آبدیتش چنده؟
دایویکست رو حتما ریجیستر کن (تو یتاپیک امضا من هست)
یه کالبره تصویر خوب هم بزار روش
سلام دوست من ممنونم ازتون.من چجوری باس اپدیت کنم شرمنده من توی این امور بعد از مدت ها از یولم گذروندم.نقل قول:
بعد یه سوال دیگه من اینو اپدیتش کنم از گارانتی خارج نمیشه؟
سوال دیگه اینکه چیکار کنم این فرمات هارو بخونه این هیچی تقریبا usb ایش نمیخونه میشه راهنمایی کنید؟
فرمت های ساپورت شده usb
آبدیتکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6498533&postcount=265
System Software Update (Version PKG3.407GAA) For Asia Pacific
لینک دانلود
بعد از دانلود اکسترکت هیر کنکد:http://tv.update.sony.net/swdl/ond/2011/as/main/F18414700_PS040741/sony_tvupdate_2011_3407_gaa_auth.zip
فلشت رو فرمت کن با fat 32
اون فولدر رو که اسمش هست "sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201" انتقال بده به فلش
فلش رو بزن به پنل و پنل رو روشن کن
یه کمی صبر کن
خود تی وی میشناسه و آبدیت میکنه حتی ازت نمیپرسه که بخوای گیج بشی خودش اتوماتیک آبدیت میکنه
بعد هم تموم میشه و فلش رو در بیار
با این کار فریمور بالا میره
گارانتی به هیچ عنوان باطل یا خارج نمیشه
همه بچه های فرمهای دیگه انجام دادند و موفق هم بوده راحت هم هست عین هلو برو تو گلو
راستی ریجیستر دایویکس هم به نظر میرسه این روزها سایتش دچار مشکله امید وارم مشکلشون حل بشه
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
راستی این هم هست
کد:http://www.sony-asia.com/support/download/458793/product/kdl-46hx925
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
البته اگه نوت بوک سونی داری؟
شما می توانید با استفاده از گوشی iPhone و نصب برنامه مخصوص Sony روی آن، تلویزیون را کنترل کنید. این برنامه Media Remote نام داشته و در App Store سایت Apple به صورت رایگان قابل دریافت است.
برای نوت بوک سونی هم همین نرم افزار هست البته به همه وسایل سونی متصل میشه
من که یه بار آیفون دستم اومد ، برنامه رو روش ریختم ولی نتونستم با تی وی ارتباط برقرار کنم!نقل قول:
منم هرکار کردم نتونستم کار کنم پسورد میخواست که نمیدونم چی باید بزنم
1234 سونی نیست؟
یا همش 0
این قابلیت تنها در تلویزیون های اسمارت یا هوشمند قابل استفاده است.
برندهای زیرقابلیت شناسایی تلفن هوشمند شما را به عنوان ریموت کنترل دارند.
آموزشکد:سامسونگ
الجی
سونی
پاناسونیک
فیلیپس
ویزیو
شبکه خانگی
قبل از شروع کار نیاز به یک شبکه خانگی بی سیم دارید. تا تلفن هوشمند و تلویزیون هوشمند با اتصال به آن وارد یک شبکه شوند. بهتر از در زمان انتخاب روتر دقت کنید تا از استاندارد N پشتبیانی کند یعنی در مشخصات فنی آن به دنبال 802.11 b/g/n باشد به ترتیب b کم سرعترین، و n پرسرعترین است البته با توجه به اینترنت کم سرعت درایران خیلی تفاوتی نمی کند. همچنین توجه داشته باشید که بعضی از مودم های ADSL دارای شبکه بی سیم داخلی نیز هستند و به این بدین معناست که اگر قصد خرید یک مودم ADSL جدید را دارید می توانید مودمی را خریداری کنید که دارای شبکه Wi-Fi نیز باشد. اما اگر مودم ADSL دارید و قصد دارید تا یک شبکه بی سیم داخلی نیز در خانه داشته باشید می بایست یک Router بی سیم خریداری کنید. راه اندازی یک Router و اتصال آن به مودم ADSL ممکن است برای کاربران مبتدی کمی سخت باشد.
تصال تلویزیون به شبکه داخلی
اکنون باید تلویزیون خود را به شبکه خانگی متصل کنید. چه به صورت بی سیم چه با استفاده از کابل شبکه.
شبکه کابلی: اگر قصد دارید تلویزیون خود را با کابل به شبکه متصل کنید، نیاز به تنظیمات پیچیده ای ندارید. تنها کافی است کابل را به درگاه شبکه تلویزیون متصل کنید.
شبکه بی سیم: برای اتصال بی سیم تلویزیون باید تنظیمات کوچکی انجام دهید. برخی از تلویزیون ها دارای Wi-Fi داخلی هستند. برخی نیز شبکه Wi-Fi داخلی ندارند ولی از آداپتور بی سیم خارجی پشتیبانی می کنند و شما می بایست یک USB Wi-Fi Dongle خریداری کنید. با تهیه این USB کافی است به قسمت تنظیمات منو مربوط به شبکه بی سیم تلویزیون رفته و جست و جو را آغاز کنید. پس از یافتن شبکه بی سیم تلویزیون Password خود را وارد کنید و همه چیز آماده است.
در آخر برنامه مربوط به موبایل و تلویزیون خود را دریافت واستفاده کنید.
متصل کردن تلفن و تلویزیون
شما باید تلفن هوشمند و تلویزیون خود را به شبکه بی سیم داخلی متصل کنید تا با یکدیگر در ارتباط باشند. App نصب شده را باز کنید و دستورات داده شده در آن را دنبال کنید. ممکن است گاهی نیاز به استفاده از منوی تلویزیون و Search کردن منبعی به عنوان ریموت کنترل از طریق تلویزیون داشته باشید.
استفاده از تلفن هوشمند به جای ریموت کنترل محدودیت هایی نیز دارد. از جمله اینکه شما نمی توانید با تلفن هوشمند خود تلویزیون را روشن یا خاموش کنید.
خسته نباشید
سلام بر همه دوستداران سونی
مشکل گرفتن اکانت برای ریجیستر دایویکس حل شد
تاپیک آموزش ریجیستر کردن divxدر Hdtv
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=509882
عزیز وبکم هم همراش بود تو کارتونش یا نه؟؟نقل قول:
با سالم
1-دوستان در مورد برنامه های معمولی که 2d هست وقتی تبدیل به 3d میکنه ایا مشکلی در تصویر پیش نمیاد ؟
فروشنده میگفت زیاد عمق بهت نمیده
2- وقتی عینک میزنی حالت تهوع و سردرد و سر گیجه برات پیش نمیاد ؟
3-زاویه دیدش چقدر هست ؟ بعضی ها میگن باید دقیق جلوش بشینی تا بتونی ببینی
قیمت 21/7/90 ان 3670 هست
4- چه تفاوتی با مدل های nx710 ,ex720 داره
nx710 --21/7/90-- 3770 --46 و ex720 هم 2110 40 اینچ
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
نقل قول:
با اجازه دوستان - وب کم روی خود پنل هست چمد سانتی با کلمه سونی فاصله داره
1-فروشنده کاملادرست میگه. 2-این حالت در بعضی افراد پیش میاد اما واسه همه یکم سرگیجه داره ولی تهوع خیلی نادره.3-زاویش بد نیست نه نیازی نیست دقیقا جلوش بشینی.4- بله موتور پردازش بسیار قویتری نسبت به این مدلها که گفتی داره وفعلا قویترین رو تو محصولات سونی داره. وبکم تویtv نصب نیست عزیز. جز وسایل جانبی هست.نقل قول:
دوست عزیز web cam را خوده فروشنده با دست بهم نشون داد یک چشمی بود -شما اینو مطمئن هستید ؟نقل قول:
به من گفت این چشمی کاره وب کم را میکنه و با skype هم هماهنگ هست
نه عزیز اون چشمی تشخص بیننده میباشد که در صورت فعال کردنش وقتی کسی پیش tv نباشه اتومات tv خاموش میشه
سلام
دوستانی که این مدل رو خریداری کردن کیفیت تصویر این مدلو چطور ارزیابی میکنن؟
منظورم از نظر تولید رنگ مشکی، سفید، و طبیعی بودن سایر رنگها؟ و همچنین سایر مسائل دیگه؟
در حال حاضر قیمت این مدل در نمایندگیهای سونی چقدره؟
با سپاس.
من خودم این TV رو ندارم ولی اون طوری که دیدم بازتولید رنگ مشکیش واقعاً شبیه پلاسماست . طبق امتیازدهی سایت CNet این TV به همراه نئوپلاسمای Panasonic VT30 با نمره 9 از 10 در رده بهترین های سال 2011 قرار گرفتند .نقل قول:
از لحاظ قیمت شرکت بازرگانی ایران (نماینده رسمی سونی) مدل 46 اینچ به قیمت 4400000 تومن و مدل 55 اینچ به قیمت 6500000 تومن در نمایندگی های خود عرضه کرده که با بانه به ترتیب 1000000 تومن و 2000000 تومن اختلاف قیمت دارد .
دوستان عزیزی که مدل SONY -HX-925 رو خریداری کردن ایا وبکم همراه با TV بوده توی کارتونش یا خیر؟؟؟
سلام.نقل قول:
چون بحث مرتبط با این تایپیکه ، اینجا ادامه میدم.
فایل زیر که Operating Instructions این تی وی هست رو دانلود کن و برو به صفحه 8 و در قسمت Checking the accessories خواهی دید که نوشته Camera and Microphone Unit. یعنی حتما باید همراهش باشه!!!
کد:http://www.mediafire.com/?bsv9bczz40yat6t
من هم از بانه خریدم و وب کم داخل جعبه خود تلویزیون بودنقل قول:
اون دوربینی که کنار مارک سونی هست وب کم نیست سنسور برای تشخخیص وجود بیننده و سنسور فاصله و .... هست
احتمال اینکه نمایندگی های سونی وب کم رو بردارند هست !!!!
بله دیدم. اما شما یک نگاهی به سایت سونی بنداز ببین همون چیزی که واسه nx720 نوشته که وبکم مورد نیاز است. واسه مدل hx925 هم همین رو زده. اما در کل ظاهرا وبکم همراه همشون باید باشه.نقل قول:
ظاهراً که وبکم همراهشون نیست .نقل قول:
*Skype calls require a dedicated Sony microphone/camera, CMU-BR100 (not supplied
تنظیمات تصویر برای Sony Bravia KDL-55HX925 :
Home menu>Settings>Picture & Display
--Picture Adjustments menu--
Setting Memory: [any]
Picture Mode: Custom
Backlight: 1
Picture: 90
Brightness: 52
Color: 50
Hue: 0
Color Temperature: Warm 2
Sharpness: 50
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Dot noise reduction: Off
Reality Creation: Off
Smooth Gradation: Low
Motionflow: Off
CineMotion: Off
-Advanced Settings submenu-
Black Corrector: Off
Adv. Contrast Enhancer: Off
Gamma: +1
LED Dynamic Control: Standard
Auto Light Limiter: Off
Clear White: Off
Live Color: Off
White Balance: [see below]
Detail Enhancer: Off
Edge Enhancer: Off
Skin Naturalizer: Off [grayed out]
i/p Conversion Preference: Quality [grayed out]
-White Balance submenu-
R-Gain: -5
G-Gain: -1
B-Gain: -6
R-Bias: 0
G-Bias: 0
B-Bias: 0
Ambient Sensor: Off
--Screen menu--
Setting Memory: [any]
Wide Mode: Full
Auto Wide: Off
4:3 Default: Off [grayed out]
Auto Display Area: Off
Display Area: Full Pixel
Screen Position: [grayed out]
Vertical Size: 0 [grayed out]
--Pro Picture Setup menu--
[all settings default/Auto]
--Home Menu>Settings>Preferences--
--Scene Select menu--
General
--Eco menu--
Power Saving: Off
بالاخره حجت همون چیزی هست که توی دفترچه دستگاه قید شده! و توی دفترچه نوشته شده که باید همراهش باشه.نقل قول:
اطلاعی از مدل های دیگه ندارم.
ما که چیزی نگفتیم عزیز هر چی شما بگی. فقط صرف اطلاع رسانی بود که بقیه دوستان که میخوان این مدل رو خریداری کنن. از لوازم همراه tv خبر داشته باشن.
قیمت 40" این مدل چنده؟ بدون گارانتی هم لطفا بگید.
40 نداره.46 و 55
این مدل فقط در سایزهای 46 ، 55 و 60 تولید می شود که سایز 46 و 55 آن در ایران موجود است . قیمت مدل 46 آن با گارانتی 4500000 و در بانه و بدون گارانتی با قیمت 3100000 به فروش می رسد .نقل قول:
wow!!! ماکه پول نداریم خوش بحال اونا که میتونن بخرننقل قول:
این مدل با این قیمت واقعا ارزش داره و فیلم های 2d را به راحتی 3d میکنه و به نظر شما این افت قیمت برای چی هست ؟ قیمت 4/8/90 3/6 هست با گارانتی
مطمئنی ؟ این قیمت رو از کجا گرفتی ؟ آخرین قیمتی که من دارم 4300000 .نقل قول:
خوده نمایندگی سونی -چشنواره کاهش قیمت اسمشو گذاشتن :27:نقل قول: