سلام.سایت WCG گفته کلاینت Gamodia رو در پروفایل قرار داده( از امروز ساعت 16) . ولی من که چیزی نمیبینم!
از دوستانی که ثبت نام کردن یک نفر بگه نرم افزار Gamodia در سایت قرار داده شده یا خیر.
مرسی:11:
Printable View
سلام.سایت WCG گفته کلاینت Gamodia رو در پروفایل قرار داده( از امروز ساعت 16) . ولی من که چیزی نمیبینم!
از دوستانی که ثبت نام کردن یک نفر بگه نرم افزار Gamodia در سایت قرار داده شده یا خیر.
مرسی:11:
سلام
نه بابا زیاد به حرفاشون توجه نکن! فقط میخاستن بگن که ما همون روز برگذار میکنیم!!
خبرو دادن اما برای هیچ کس قرار نگرفته!نگران نباششششش!
salam mesle hamishe malom nist daran chi kar mikonan :D faghat aghab jolo mishe in saaat halemon dare bad mishe :D
اره داداش نگران نباش واسه هیچکی نیومده!!!
از همه ممنون
آقا بهزاد جواب آف یاهو رو نمیدی ولی اینجا جواب میدی اره؟ شناختی؟
باز آمد بوی ماه مدرسه !
بابا این سایت و ستاد برگزاری که داغونه
میگه 3 مهر برگزار میشه ولی خبری نشد
شب تو سایت رفتم یک PDF گذاشتن راهنمای که باید از ساعت 16 یک شنبه نرم افزار را دانلود کنید.
سایت رو زیر و رو کردم اما پیدا نکردم.
تو سایت نوشته از ساعت 16 یک شنبه ساعات برگزاری بازی ها روی سات قرار می گیره اما الان که ساعت 6 صبح دو شئنبه است خبری نیست
slam bacheha komak
man ta hala 2ta cd key kharidam vali kar nemikonan mosabeghate ham ke dare shooroo mishe man hatman bayad cd key original ro dashte basham ya lazem nist?
برای بازی فیفا ثبت نام کردم ولی از وقتی که کرک داده شده رو نصب کردم بازی دیگه اجرا نمیشه
salam che khabar az safhe profile?vase man ye taghiri ijad shod::D neveshte dar hale hazer hich bazi baraye shoma dar jadval vojod nadarad!!!!!
چون بازیت اوریجینال نیست انجوری میشه من به زحمت یه فایل پیدا کردم اگه خواستی ایمیلت رو بذار واست سند کنم
نه نیازی نیستنقل قول:
خود نرم افزار کلاینتی که در سایت قرار خواهد گرفت، برای شما سریال معتبر استقاده خواهد کرد.
شما باید فایل کرک رو هم تو فولدر اصلی بازی و هم تو فولدر game کپی کنید...امیدوارم که اینطوری درست بشه .نقل قول:
البته امیدوارم قبلش patch رو نصب کرده باشی!!!
سالی که نکوست از بهارش پیداست.
نقل قول:
تشکر ممنون
یه سوال من فایل راهنمای pdf بازی fifa رو دانلود کردم قسمت تنظیمات هاست نوع بازی باید be a pro باشه؟
مگه تو خود سایت نگفته classic?
به صورت بسیار ضعیف دارند این مسابقات برگذار می کنند و همچنین بی برنامه گی بیداد می کنه الان 3 روز می گذرد هنوز برنامه gamodia را برای دانلود نگداشتند حتی اطلاع رسانی نمی کنند که مشکلی پیش آمده واقعا 5000 نفر بازیکن معطل بی برنامه گی های خودشون کرده اند.
تاپیکی که باز کردم چقدر طرفدار داشت!
خسته شدیم از انتظار.دو ماه قبل ثبت نام رو شروع کردن ولی...گذاشتن روز آخر که شد تازه میخوان تست کنن و برنامه ریزی!
بالاخره ایرانی هستیم.باید اثبات کنیم ایرانی بودن رو !
به نظر من در قسمت نظرات سایت پیغام بگذارید و نارضایتی خودتون از نحوه اطلاع رسانی و بی برنامه گی بیان کنید.
حالا دیرو زودشونو ما تجربه زیاد داریم خیلی دیدیم!!!!خدا کنه سوختو سوز نداشته باشه!!!
gamodia الان واسه دانلود اومده
واسه خودشون بازی آزمایشی گذاشتن بدون اینکه از 1روز قبل خبر بدن
اینا دیگه خیلی باحالن
واقعا هیچ حرفی برا گفتن ندارم
من از صبح چند بار چک کردم، تازه زدن که من صبح یه بازی آزمایشی داشتم
من همسن الان دیدم ساعت 3 امروز یه بازی داشتم ولی فایل گامودیا الان واسه دانلود اومده
واقعا یه مسابقه در سطح جهانی خجالت داره به این وضع اجرا بشه:41:
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
من الان سر زدم نوشته ساعت 10.30 شب باید هاست بشی:5:
بچه ها من چیکار کنم موندم!!
تو ویندوز 7 وارد اکانت gomdia شدم نوشت ساعت 10.30 بازی داری
رفتم ویندوز xp وارد اکانتم شدم نوشت شما هیچ بازی ندارید؟؟؟؟؟؟
فکر کنم هنوز دارن روش کار می کنن اون ساعت هم الکیه.
برای من هم اول نوشته 10:30 بعد الان که میرم هم با ونیدوز 7 مینویسه بازی ندارید....
وارد پروفایلم هم نمیتونم بشم ارور 500 میده فکر کنم سایته پوکید:31:
درسته منم نمیتونم وارد پروفایلم بشم
دوستان اون بالا نوشته : جدول بازی های آزمایشی را مشاهده کنید... ولی روی اون که میزنم صفحه سفید میاد!
چیزی برای دیدن نیست! روی پروفایل هم که میزنم صفحه سفید میاد!
لطفا یکی تست کنه خبر بده .مرسی
باز نمیشه و صفحه ی سفید میاد سایتش کلا قاتی کرده وای به حال موقع مسابقه
گفتم که!!!!!
سرورشون پوکیده!!!!!
یهو ملت هجوم آوردن سی پی یوشون زده بالا!:31:
فعلا باید صبر کنیم تا درستش کنن!!!!!
ایرانه دیگه اگه از این جور چیزا نبینیم باید تعجب کنیم:46:
یکی میشه بگه این چیه الان تو جدول مسابقاتم نوشته:
[FIFA11 مرحله مقدماتی]
تاریخ: س, 1390-07-05 03:30 از ساعت: 16.15.00 تا ساعت: 16:30:00
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
ولی وارد نرم افزار میشم میزنه بازی ندارید!!!!!!!!!!!
برای منم همین رو نوشته....تا نیم ساعت قبل نوشته بود ساعت 5 ونیم ولی حالا شد 4!!!!
تازه اونم امروز!!!!!!!
من که گیج شدم!!!!!:13:
واقعا مسخره بازیه ها:18:
مسخره که چه عرض کنم!!!!!!
فقط میتونم بگم بدون شرح!!!!:27::2:
دوستان یک سری اتفافات برای سرور سایت افتاده بود که برای جلوگیری از این مشکل مجبور شدند سایت را واگدار کنند به یک شرکت خصوصی برای سریع تر شدن بقیه برنامه ها و در مورد بازی های آزمایشی باید بگم که هیچ بازی به صورت آزمایشی امروز برگذار نشده است و فقط این ها یک سری تاریخ در پروفایل ها مشاهده شد برای تست سرور بود.
ریما جان فایل کرکی رو که از سایت گرفتی باید هم تو فولدر اصلی بازی و هم تو فولدر game کپی کنی...البته امیدوارم قبلش patch رو نصب کرده باشی!!!
یعنی این تاریخی که امروز واسه بازی های من گذاشتن فرمالیتست؟نمونم خونه تا بازی کنم؟
دوستان الان زمان مسابقات آزمایشی امروز در سایت و نرم افزار گامودیا هست می تونین مراجعه کنین و از زمان بازی مطلع شوید
با گامودیا که میرم داخل در قسمت اماده سازی میگه نسخه بازی شما معتبر نیست سرور مشکل داره یا بازی من؟
سلام
واسه من نرم افزار تو درحاله دریافت اطلاعات همون اول که اجرا می کنی گیر می کنه علت چیه؟؟؟ کمک کنییین
من برنامه gamodia نصب کردم. میگه امروز ساعت 4 بازی دارم. ولی روی آماده سازی که کلیک میکنم و فایل crack که خودشون دادن انتخاب میکنم میگه نشخه شما معتبر است ولی وارد بازی نمیشه. چکار باید بکنم