با سلام.ایا اگر 4 عدد رم کاملا مشابه روی چهار اسلوت رم مادربورد بزارم مشکلی پیش نمیاد ؟ به صورت دوال چنل میشناسه ؟:46:
Printable View
با سلام.ایا اگر 4 عدد رم کاملا مشابه روی چهار اسلوت رم مادربورد بزارم مشکلی پیش نمیاد ؟ به صورت دوال چنل میشناسه ؟:46:
مدل مین بگین:20:
970A-G45 msi
مین شما ساپورت میکنه از اون نظر مشکلی پیش نمیاددوال باشه درضمن بهتره.
همه رم ها ترجیحا از یک مارک با یک باس ، حجم و تایمینگ باشن
اگه دوال بخرین بزارین دوال میشناسه!!! ولی بهتره شما چهارتا رم مجزا ولی از یک برند بخرید مثلا super talent یا elite
مرسی.دوست عزیز چهارتا رم مجزا و از برند بازم به صورت دوال شناخته میشه درسته ؟ چه چیزیش بهتره ؟نقل قول:
با انجام دادن هر دو کار میشه از دوال استفاده کرد.
لااقل بهتره که دو تا پک دوال بخری.
من با استفاده از رمهای بابرندهای مختلف هم از دوال استفاده کردم.
ولی خب شاید از لحاظ کارایی به پک های دوال نرسه.
بهترین کار استفاده از دو پی دوال هست.
من در حال حاضر 4 تا ADATA 1600 Gaming 2G دارم رو سیستمم، از 2تا پک
هیچ مشکلی نیست
بصور dual شناخته میشه
سلام من مادر بردم asus p5g41tmlx و دو تا رم 2 گيگ adata با باس 1333 دارم.از كجا بفهمم كه دوال چنل هست يا نه؟
برنامه ی cpu-z رو دانلود کنید و از تب مموری قسمت channels سینگل یا دوال بودن رمها رو نوشته....نقل قول:
سلام من مادر بردم asus p5g41tmlx و دو تا رم 2 گيگ adata با باس 1333 دارم.از كجا بفهمم كه دوال چنل هست يا نه؟
يعني من كار خاصي نبايد انجام بدم؟؟خودش اتومانيك دوال ميشه؟نقل قول:
رمها رو روی اسلاتهای همرنگ قرار بدید...نقل قول:
يعني من كار خاصي نبايد انجام بدم؟؟خودش اتومانيك دوال ميشه؟
مادربردم كلا 2 تا اسلات رم داره و تا 8 گيگ رو ساپورت ميكنهنقل قول:
دوست عزیز به نظر من UMAX DUALL CHANEL 8GB 1600 بگیر عالیه.و روی دوتا اسلوت هم به صورت دوال میتونی نصب کنی.قیمتشم 80 :8: بازده خوبی هم داره.امتیاز رم رو ببین:46: همه میگفتن UMAX بده من خریدم عالیه :10:نقل قول:
به این ادرس برید و دان کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html
پس فقط باید رمها رو روی اسلات قرار بدی و تموم.نقل قول:
خودش مادربرد اگه از این فناوری پشتیبانی کنه ردیفش میکنه.
سلام
آیا 3 تا رم 2 گیگ tripl سرعت بیشتری داره یا دو تا 4 گیگ dual?????
از نظر کارایی که همان 2 تا چهار گیگ دوال کارایی بیشتری داره اما از لحاظ پهنای باند رم سه کاناله روی چیپ x58 intelنقل قول:
از دو کاناله پهنای باند بیشتری داره .
سلام
من یک پک tripl 2 گیگ خریدم و یک 2 گیگ مثل همئن داشتم پس شد 4 تا رم 2 گیگ
توی کاتالوگ مادربورد high performance را گفته بود که اگر 4 تا رم دارید چگونه نصب کنید.من هم همانطوری نصب کردم و سیستم هم 8 گیگ رم را می شناسه اما cpu-z بصورت triple نشون میده! می خواهم بدونم درسته یا اینکه یکی از رمها داره تک کار می کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
ببینید رم ها از لحاظ سرعت مثلا 1333 و تایمینگ مثلا cl-9-9-9-24 و ظرفیت باید یکی باشند شما چک کنید اگه یکی بودنقل قول:
واز اخرین نسخه cpu-z یعنی 1.58 استفاده کنید. ویه شات ازقسمت memory نرم افزار بذارید.
با تشکرنقل قول:
اینجا عکسها هستش ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل اینکه هیچ مشکلی نداره چون چیپ x58 مادربوردتون حالت سه کاناله رم را ساپورت میکنه مینویسهنقل قول:
triple و گرنه اگه مادربوردتو چیپ معمولی بود مینوشت dual کانال ولی اگر چیپ شما x79 بود مینوشت quad کانال
پیکربندی رم شما صحیح است وهیچ مشکلی نداره نگران نباشید .ولی رم شما داره تو فرکانس 1066 کار میکنه واین طبیعت چیپ x58 وشما باید بری تو بایوس و ضریب رم را تنظیم کنید تا بره تو فرکانس 1600 mhz
ممنون که جواب به این خوبی دادیننقل قول:
پس 4 تا رم و بصورت تریپل میخونه
از کجا برم تو بایوس؟؟؟
قبلش توصيه ميكنم آخرين بايوس رو فلش كنيد . و همينطور كه دوستمون گفتند تنظيمات رو ست كنيد
خوب حالا قبل از اینکه سیستم بوت بشه کلید delete را بگیرید وارد بایاس که شدید به این قسمت که در عکس مشخصنقل قول:
ممنون که جواب به این خوبی دادین
پس 4 تا رم و بصورت تریپل میخونه
از کجا برم تو بایوس؟؟؟
شده برید واز حالت auto به حالت 1600 mhz تغییر بدید بعد کلید F-10 OK
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
اگر بایوس رم بالا ببرم نباید ولتاژ رم یا سی پی یو ..............یا کار دیگه ای بکنم؟ضرری نداره برای رم ها یا قطعات دیگه؟ چون شما فرمدین این طبیعت x58 هستش که روی 1062 داره کار می کنه
ببین همه مادربوردهای چیپ x58 هر رمی چه 1333 چه 1600 تو سه کاناله روش بندازی 1066 کارمیکنه واین احتیاجنقل قول:
اگر بایوس رم بالا ببرم نباید ولتاژ رم یا سی پی یو ..............یا کار دیگه ای بکنم؟ضرری نداره برای رم ها یا قطعات دیگه؟ چون شما فرمدین این طبیعت x58 هستش که روی 1062 داره کار می کنه
به تنظیم دستی فرکانس داره و نیاز به تنظیم کردن ولتاژ و تایمینگ هم نداره :11:
ممنون
می دونم اینقدر سوال کردم اذیت شدی
تو تنظیمات بایوس رم گوشه بال راست زده 800 فقط برای سی پی یوهاب قفل. آیا فقط گفته یا اینکه سی پی یوی من قفل است؟اما تونستم تنظیمات را عوض کنم و اجازه رو بهم داد.
دوست من شما دقیقا طیق عکس عمل کن برو به قسمت ai tweaker و قسمتی که بارنگ مشخص کردم برید بذارید
روی 1600 مشکلتون حل میشه من این عکس از روی دفترچه مادربوردت p6t-se گذاشتم:11:
دوستان من دو تا رم 2گیگ پاتریوت 1333 دارم که به صورت دوال چنل هستند وحالا میخام یک رم دیگه بخرم بنظرتون اگه یه رم با باس 1600 بگیرم جواب میده چون روی مادربرد زده 1666+
مین 770T-usb3
خیر دوست عزیز رم ها باید از لحاظ مارک. سرعت .ظرفیت . تایمینگ .یکی باشند وگرنه بلو اسکرین خیلی محتملهنقل قول:
اگه یک رم 2گیگ پاتریوت 1333 بزارم یعنی کلا 3 تا رم 2گیگ ازحالت دوال چنل خارج میشه یا نه؟
بله از حالت دوال خارج میشه ورم ها سیگنال کار میکنندنقل قول:
در این صورت کارایی سیستم بهتر میشه یا بدتر؟؟؟؟نقل قول:
خیر رمهاتون دوتاش به صورت دوال کار میکنه و یکیشون هم سینگلنقل قول:
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
بله معمولا بهترین حالت اینه که رمها کاملا مشابه باشن ولی اگر سرعت و تایمینگشون هم متفاوت باشه بورد ایشون خودش تایمینگ و باس رو برای تمام رمها به صورت مشابه ست میکنه.نقل قول:
پهنای باند مموری سوم کاهش میابدنقل قول:
در این صورت کارایی سیستم بهتر میشه یا بدتر؟؟؟؟
عزیز در بسیار از مواقع بورد نمیتونه وسیستم بلو اسکرین میده چرا سری که درد نداره را باید باند پیچید.:11:نقل قول:
ولی اگر سرعت و تایمینگشون هم متفاوت باشه بورد ایشون خودش تایمینگ و باس رو برای تمام رمها به صورت مشابه ست میکنه.
کمتر که دیگه نمیشه , همون 64 بیت باقی میمونهنقل قول:
ای کاش جمله قبلیم رو هم نقل میکردی که گفتم بهترین حالت اینه که رمها کاملا مشابه باشند.نقل قول:
در حال حاصر تو بردهای جدید بردی ندیدم که نتونه تایمینگ رمهارو ست کنه,
به طور مثال حتی حجم رمها هم یکی نباشه باز هم مشکلی برای دوال پیش نمیاد, فرض کنید شما یک ماژول 2 گیگ و 1 ماژول 1 گیگ دارید که میخواید به صورت دوال کار کنند, هیچ مشکلی نیست و 1 گیگ از حجم رم 2 گیگتون به صورت دوال با اون ماژول 1 گیگ کار میکنه و باقی حجم رم 2 گیگ به صورت سینگل کارشو ادامه میده,در حال حاضر دوال کردن مثل گذشته نیست که خیلی بخواید وسواس به خرج بدید اما باز هم بهترین پرفرمنس زمانی هست که هر دو ماژول کاملا مشابه باشند.
منظور برتری سرعت خواندن ونوشتن در حالت دوال بودنقل قول:
کمتر که دیگه نمیشه , همون 64 بیت باقی میمونه
ببین تایمینگ فرق میکنه با حجم وسرعت اگه یکی نباشه سیستم CRASH میکنه هیچ بوردی هم نمیتونه درستش کنهنقل قول:
در حال حاصر تو بردهای جدید بردی ندیدم که نتونه تایمینگ رمهارو ست کنه,
(مگر تنظیم دستی که درد سر خودش رو داره ) مثلا شما میتونی یه به شات از یه بورد بذاری که یه رم تایمیگ CL-10-10-10-27 و دیگری CL-6-6-6-18 همچین اختلافی
داشته باشند ؟؟؟؟؟
قدیمتر ها که زیاد میومدم اینجا یه مطلب کاملی در مورد همین مسئله گذاشته بودم اگه تو پستهام سرچ کنید پیداش میکنید.نقل قول:
بعد مثل اینکه متوجه نشدید هیچ سیستمی با دو تا رم که تایمینگشون متفاوته بوت نمیشه و بعد از اولین فیل بوت سیستم ری استارت میشه و بایوس به طور اتوماتیک اون رم شما که لتنسی کمتری رو داره با افزایش لتنسیش با ماژول دیگه هماهنگش میکنه برای نمونه همون مثالی که زدیداون رم cl 6 به cl 10 تبدیل میشه در واقع بایوس با اندرکلاک کردن ماژول سریعتر, سیستم رو پایدار میکنه.
خوب این که با دستی هم میشه تنظیم کرد و تاخیر از cl6 به cl10 رسیدن یعنی کشک ومطرح کردن این امکانات همنقل قول:
اون رم شما که لتنسی کمتری رو داره با افزایش لتنسیش با ماژول دیگه هماهنگش میکنه برای نمونه همون مثالی که زدیداون رم cl 6 به cl 10 تبدیل میشه در واقع بایوس با اندرکلاک کردن ماژول سریعتر, سیستم رو پایدار میکنه.
ارزش نداره همون بهتره که همیشه تایمینگ رم .سرعت.حجم.مارک یکسان باشد تا نه به مشکل بر بخوریم نه افت فریم
تو گیم داشته باشیم ویا کل کارایی سیستم با ندانم کاری افت کند .:41: