سلام
برای یکی از آشنایان میخوایم یه کیس بگیریم تا حدود 1.200
گاها کارای رندر انجام میشه
گیم و پروسس های سنگین هم داریم
اورکلاک انجام نخواهد شد
منتظر پیشنهادات شما هستیم
Printable View
سلام
برای یکی از آشنایان میخوایم یه کیس بگیریم تا حدود 1.200
گاها کارای رندر انجام میشه
گیم و پروسس های سنگین هم داریم
اورکلاک انجام نخواهد شد
منتظر پیشنهادات شما هستیم
سلام
پیشنهاد من:
CPU:INTEL CORE I5 2500 3.3GHZ=240
M.B:GIGABYTE Z68AP-D3=215
VGA:NVIDIA MSI GTX560TI TWIN FROZERII 1GB GDDR5=325
RAM:APACER GIANTII 8GB(2.4GB) 1600 CL9=110
HDD:SEAGATE 500GB (7200.12)=48
ODD:HP 1270I=30
PSU:THERMALRIGHT TR2 700W=140
CASE:GREEN X3=80
TOTAL=1188
در آِنده هم یک SSD اضافه کنید که در سرعت تاثیر بسزایی داره
main=P67H2-A3 116000t
cpu=Intel i5 2300 1155 219000t
hdd=1tb samsung f3 67000t
odd=liteon 24000t
Power=GREEN GP785B 148000t
ram=kingmax 2*4 1333 70000t
case=perfect 20000t
ssd=Adata S599 64Gb 175000t
vga=SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 35900t
1198000t
علاقه شما به کیسهای ارزان قیمت برای من قابل تحسینه!!!نقل قول:
ولی باز هم باید بگم که این کارت 250mmدرون این کیس به هیچ وجه جا نمگیره.
یا اگه هم به زور جا بشه! از شدت گرما از بین میره!!!
امیدوارم این بار هم مگنوم2 گرین رو معرفی کنید!
اندازه این کارت 240 نه 250 داخل این کیسی که معرفی کردم جامیشه خنک کننده این کارتم عالیه حالت کراس که معرفی نکردم دوست عزیزم:20:
دوست عزیز 250mmمن نه و 240mmشما قبول!!!نقل قول:
آیا بهتر نیست واسه یه سیستم 1.200.000تومنی یه کیس لا اقل 50 تومنی استاندارد بست.
نه یه کیس ارزون قیمت غیراستاندارد.
این کیس جدیدا درست و حسابی کاملا استاندارد هستن و حتی کارت 6990 هم راحت توش جا میشه ! کیس تا 30 تومن کافی هست دنبال یه کیس بزرگ باشید .نقل قول:
من جای شما بودم یه پردازنده Phenom 2 970 میگرفتم که مدل C3 دو هسته اون قفل شده و در اصل این مدل 6 هسته هست و روی die مدل های thuban پیاده شده .
با آنلاک کردن این پردازنده که در حد عوض کردن یکی از تنظیمات BIOS هست شما انگار یه پردازنده X6 1100 خریدی
. گرافیک هم 2 تا 6870 اگه کراس کنی کاراییش از 580 بیشتر میشه و قیمتش خیلی کمتر در میاد
فقط خواهشا تهویه کیس خوب باشه ! سعی کن جریان هوا رو خوب تنظیم کنی از یه طرف هوا وارد شه از طرف دیگه بره بیرون .
مین برد هم چیزی انتخاب کردم که +AM3 پشتیبانی کنه که بعدا واسه سری بلدوزر FX ها دستت باز باشه .
CPU : Phenom 2 970 : 177t
Ram : 2 * 4 GB Team 1600 CL9 : 120t
MB : Giga 890GPA-UD3H AM3+ Ready : 240t
HDD : 2 * 500 GB WD Green Raid0 : 100t
Power : Green 785 : 150t
VGA : 2 * 6870 Sapphire CrossFire : 500t
Case + Mouse + Keyboard + ODD : 100t
All ~= 1.390
اول کار، سلام
نکات جالبی در نوشته های شما دیدم!!!
اولین نکته جالب! شما نه مدل کیس رو گفتین و نه برند مربوزپط به اون رو.نقل قول:
در ضمن باید بدونی که کارتی با طول 320mmمثل 6990 نیازی به کیسی با عمق مناسب داره نه صرفا بزرگ.
فقط تاکید بر بزرگ بودن کیس کردین.
حالا این بزرگی باید چه جور باشه!!!!!!
ولی قدرت گیمینگ اینتل بهتر.نقل قول:
کاربرد دوستمون بیشتر رندر و گیم هست.
مادر برد شما از ساتا3پشتیبانی نمیکنه.نقل قول:
کارت گرافیک گرمای بالایی تولید میکنه.
کیس مناسبی رو نام نبردید و صرفا به نام Caseبسنده شده!!!
امیدوارم این کارت 260mmبه راحتی درون کیس جا بگیره.
دوست عزیز کلا سیستم رو عوض کردم یه دیدی بزن !نقل قول:
کیس مناسب با خودشون . تا 60 تومن میتونن کیس بخرن
ایشون گفتن رندر و کارهای سنگین و گیم !!
به نظرم یه 6 هسته ای برای اینا بهتر جواب میده . گیم در اولویت اول نیست
در بازی قول میدم با این پردازنده فریم تو هیچ بازی زیر 60 نیاد ! غیر از Crysis 2 High res Texture pack که کارت گرافیک محدودیت ایجاد میکنه که با این 6870 کراس که نوشتم از 580 هم خیلی بهتر هست و همچنین ارزون تر
اگر منظورتون این سیستمه.نقل قول:
نوشته شده توسط BZ7
باید بگم که 6870 کراس فایر درسته که از 580 بالاتره ولی مادر برد شما فقط یه دونه PCI-E - 16Xداره.
پس عملا نمیشه دو تا کارت رو کراس کرد.
و مورد بعد پاور شما هستش که برای کراس دو کارت 6870 بسیار ضعیفه.
داداش حالت خوبه ؟ این سیستم خودمه که تو امضامه !نقل قول:
اون پست اولی رو ویرایش کردم . اینه :
اینقدر شیرین عقل نیستم بخوام روی مادربردی که یه PCI-E داره بخوام کراس کنم !!
خب بعضی وقتها اشتباه پیش میاد.نقل قول:
شیرین عقل چیه داداش. شما سروری:40:
این سیستمی که شما بستی بهتر بود یه 885 رو براش انتخاب میکردی.
من کیس مگنوم2رو پیشنهاد میکنم.
تمام قطعات رو حساب کردم و 20% برای عمر بیشتر پاور روش گذاشتم تازه بازم 70 وات حدودا اضافه داره که به نظرم کاملا کافیه . کیس هم که هرچی نظر خودشونه . کارت های 6870 زیاد بزرگ نیستن توی این کیس های معمولی هم جا میشننقل قول:
فقط تهویه خیلی مهمه کارت ها باید خنک باشن و ترجیها نباید OC بشن یا حداکثر 30 مگاهرتز GPU رو OC کنید . پردازنده حتماااا باید OC بشه واسه اینکه MP باز هست . حداقل فرکانس رو از 3.4 روی 3.6 ببرید و حتی 1 درجه هم روی دما اضافه نمیشه !
ما که بیشتر گیج شدیم واسه خرید ......
شما این پست رو بخون دیگه گیج نمیشی :
این کیس جدیدا درست و حسابی کاملا استاندارد هستن و حتی کارت 6990 هم راحت توش جا میشه ! کیس تا 30 تومن کافی هست دنبال یه کیس بزرگ باشید .
من جای شما بودم یه پردازنده Phenom 2 970 میگرفتم که مدل C3 دو هسته اون قفل شده و در اصل این مدل 6 هسته هست و روی die مدل های thuban پیاده شده .
با آنلاک کردن این پردازنده که در حد عوض کردن یکی از تنظیمات BIOS هست شما انگار یه پردازنده X6 1100 خریدی
. گرافیک هم 2 تا 6870 اگه کراس کنی کاراییش از 580 بیشتر میشه و قیمتش خیلی کمتر در میاد
فقط خواهشا تهویه کیس خوب باشه ! سعی کن جریان هوا رو خوب تنظیم کنی از یه طرف هوا وارد شه از طرف دیگه بره بیرون .
مین برد هم چیزی انتخاب کردم که +AM3 پشتیبانی کنه که بعدا واسه سری بلدوزر FX ها دستت باز باشه .
All ~= 1.390
نکته 1 : پاور کاملا حساب شده و کمی بیشتر از نیاز هست برای OC و کمی ارتقا
نکته 2 : دست شما برای خرید پردازنده های بلدوزر باز است !
نکته 3 : 2 عدد PCI-E دارید برای سری 7 کارت های AMD که میتونین 2 کارت میان قیمت رو CF کنید و کارایی خیلی خوبی بگیرید
نکته 4 : برای کارهای سنگین تر میتوانید بعدا رم بیشتری اضافه کنید
نکته 5 : در صورت امکان کیس خوبی تهیه کنید که تهویه مناسب داشته باشد
نکته 6 : برو حالشو ببر !
دوست عزیز من هر چی حساب میکنم به کمتر از 860وات نمیرسم.
تاره این هم در صورت نادیده گرفتن حالت Raid برای هاردهاست.
و با پایین ترین تعداد فن کیس.
شما چه طوری حساب کردی که زیر 785 وات شده؟؟؟
خوشحال میشم بدونم.البته همه موارد رو لحاظ کن!!!
نقل قول:
دوست خوبم دلیل سردرگمی شما چیه؟!؟!
بحث ما بر روی انتخاب پاور مناسب هست.
فدات شم از این سایت استفاده کن ! :نقل قول:
نکته ها : System Load رو روی 100% قرار بده . واسه گرافیک حالت کراس رو بذار . 2 تا فن اضافه کن . حداقل 3 تا دستگاه USB اضافه کن . 2 تا هارد . 1 دی وی دی رایتر . capacitor aging رو هم روی 20% بذار ( توان پاور به مرور کم میشه که خودت بهتر میدونی ) ببین Recommended بهت میگه چه پاوری ببنید که تازه من 785 بستم !کد:http://extreme.outervision.com/PSUEngine
اگه بازم شما فکر میکنی کمه میتونن 15 تومن دیگه روی پولش بذارن یه 885B بخرن که به نظر من بیش از حد زیاده اما انتخاب عاقلانه ای هست چون 15 تومن پولی نیست .
6870 CF رو توصیه نمیکنم به خاطر مشکلات Frame Drop که به وجود میاد... در کل ترکیب جالبی نیست و 560 SLI بسیار بهتر از اون عمل میکنه...
موفق باشید.
مین برد سیستم عوض یه ارزون تر نوشتم با همون مشخصات
870 Extreme3 R2.0
نقل قول:
من هم با این نظر موافقم.
البته من اینارو از یه دوستی شنیدم.
منبعش رو میزاری واسمون یا شما هم شنیدی؟!:20:
نقل قول:
آقا سیستم آخر رو مینویسی؟؟؟
در ضمن بابت معرفی سایت هم ممنون!
عرفان جان این نظر شماس . من تو خیلی سایت ها رفتم نگاه کردم مشکل جدی تو فریم دراپ ندیدمنقل قول:
و اتفاقا به نظرم نسبت به قیمت و قدرت و پاور مصرفی ترکیب فوق الاده خوبی هست
توی تمام فروم های خارجی همه دارن میگن 6870 CF از 560ti SLI بهتر عمل میکنه م این 2 با هم مقایسه میشن بعد شما میگی 560 SLI
?
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
stepping باید E0 باشه
MB : asrock 870 Extreme3 R2.0 : 145t
با وجود 560 اصلا ترکیب فوقالعادهای نیست... +نقل قول:
عرفان جان این نظر شماس . من تو خیلی سایت ها رفتم نگاه کردم مشکل جدی تو فریم دراپ ندیدم
و اتفاقا به نظرم نسبت به قیمت و قدرت و پاور مصرفی ترکیب فوق الاده خوبی هست .
این تست از تامز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
باز گفتی ها !نقل قول:
اینجا رو ببین تمام بنچ مارک ها هست .
شما برتری خاصی میبینی ؟ غیر از گرون تر بودن و مصرف بیشتر ؟ ( حدود 50 تا 60 وات )
در یه سری تست ها 560 بهتر بوده در یه سری دیگه 6870 و فرق ها چقدر بوده ؟ توی فریم های بالای 100 مثلا 10 تا 20 فریم با هم تفاوت داشتن و در جایی که مثلا 6870 ضعیف تر بوده ( زیر 100 ) فرق فریم ها معمولا از 5 بالاتر نرفته .کد:http://alienbabeltech.com/abt/viewtopic.php?t=22589
بخوای قیمت و مصرف رو هم در نظر بگیری 6870 عاقلانه تره به نظرم . مگه اینکه 560 زیر 250 تومن شده باشه .
البته تست های guru3d رو بیشتر قبول دارم !
که در اینجا کاملا میشه گفت در یک سطح هستنکد:http://www.guru3d.com/article/vga-charts-spring-2011/7
نقل قول:
البته یکی از رفقای من توی چند تا بازی با این کراس خوب فرمی گرفته بود.کرایسیس2!!!
خوب این جا نیازه یه کم توضیح بدم:نقل قول:
در یه سری تست ها 560 بهتر بوده در یه سری دیگه 6870 و فرق ها چقدر بوده ؟ توی فریم های بالای 100 مثلا 10 تا 20 فریم با هم تفاوت داشتن و در جایی که مثلا 6870 ضعیف تر بوده ( زیر 100 ) فرق فریم ها معمولا از 5 بالاتر نرفته .
یک مسئلهای هست به اسم Micro Stuttering که در برخی کارت ها در حالت سینگل(معمولا AMD) و در اکثر ترکیب های مولتی کارد(باز بیشتر AMD) رخ میده... که دقیقا همون لگ زدن و تیک زدن هست... اصلا هم ربطی به افت فریم یا فریم ریت پایین نداره...
در همون تست که دادم، اصلا فریم ریت 6870CF به طرز قابل توجهی از 560SLI بالاتره!
ولی... Frame rate ناپایدار(کاملا در نمودار مشخصه) کاملا واضحه، و همین باعث تیک در بازی ها میشه...
صحبت ادیتور تامز:
SLI isn't scaling as well as CrossFire in Call of Juarez, but it does deliver a more balanced sequence of frames.
موفق باشید.
من به خیلی سایت ها سر زدم و بازی های خیلی کمی بودن که این مشکل رو داشتن !نقل قول:
و عرفان جان شما فکر کنم این رو درست متوجه نشدی . دقت کردی که فریم ها تقریبا زیر 90 نیومدن ؟
شما توی این Lag میبینی ؟ Lag یعنی فریم واسه کمتر از 1 ثانیه زیر 30 بشه که کاملا بشه احساسش کرد .
فریم روی 90 لگ به حساب نمیاد عزیز . پس حرفتو رد میکنم
اون سایت هم نگفته Lag داره گفته نوسانش زیاد تره نسبت به 560 SLI
اتفاقا این مسئله در سایت های کمی بهش اشاره شده و مقاله های زیادی در این مورد داده نشده...نقل قول:
من به خیلی سایت ها سر زدم و بازی های خیلی کمی بودن که این مشکل رو داشتن !
حرف ادیتور:نقل قول:
و عرفان جان شما فکر کنم این رو درست متوجه نشدی . دقت کردی که فریم ها تقریبا زیر 90 نیومدن ؟
شما توی این Lag میبینی ؟ Lag یعنی فریم واسه کمتر از 1 ثانیه زیر 30 بشه که کاملا بشه احساسش کرد .
فریم روی 90 لگ به حساب نمیاد عزیز . پس حرفتو رد میکنم
Even at frame rates above 50 FPS, micro-stuttering rears its ugly head, pronounced enough to significantly detract from the gaming experience.
و تعریف شما از لـــگ کاملا من در آوردی هست دوست من... این مسئله در فریم ریت های بالا هم احساس میشه... این مسئله افت فریم نیست که نشه احساسش کرد...
موفق باشید.
این تصویر، نمایش زمان رندر هر فریم در یک ثانیه در گیم مترو هست که 30 فریم در این ثانیه ثبت شده، با ترکیب 6850CF:نقل قول:
منم گفتم هیچ ساتی در مورد لگ چیزی نگفته چطوریه که تامز فقط لگ توش میبینه در حالی که فریم اصلا زیر 90 نیومده ؟ خب لگ یعنی چی ؟ فرضا من نمیدونم شما به من بگو . مگه نباید برای لحضاتی فریم زیر 30 بیاد یا مثلا فریم 10 باشه که بازی یه لحظه گیر کنه ؟ اگه لگ غیر از اینه به من بگو .
توضیح Microstuttering : فریم هایی رو که در همین تصویر مشاهده میکنید رندر اون ها بیشتر از حالت معمول طول کشیده، ایجاد تیک یا همون لگ میکنن، و به این نکته هم توجه کنید که در این لحظه؛ Frame Per Second ، عدد 30 بوده و از این پایین تر نیومده، یعنی افت فریمی صورت نگرفته...
موفق باشید.
پس ما من دراوردی حرف میزنیمنقل قول:
شما لینک این تامز رو به ما بده اصلا ببینم تاریخش کیه
چون هر نسخه درایور که میاد واسه اکثر بازی های جدید که از این مشکلات دارن CF Profile تعریف میشه که این مشکلات پیش نیاد . اگه این نقد مال سال 2010 هست که اصلا حرفشو نزن کاملا مشخسه یعنی چی
تو سایت پایینم بنچمارک 6870 چی حالت کراس چی بصورت تک هست میتونید ببینید.
کد:http://www.techpowerup.com/reviewdb/Graphics-Cards/ATI/HD-6870/
ببین آقا جان . اولا 6850 در Metro با خفن ترین تنظیمات AVG خیلی بیشتر از 30 هست !نقل قول:
دوم اینکه اگه اینطور باشه کسی نمیاد 6870 رو کراس کنه و همه جا مینویسن که آقا نکنین Lag داره
غیر از اینه ؟ شما وقتی با درایور قدیمی کار کنی باید هم همین بشه . تا یه بازی میاد بیرون اینا میان تست میزنن
درایور جدید تر که CF Profile واسه Metro داشته باشه مطمئنا این مشکل رو حل کرده
نقل قول:
پس ما من دراوردی حرف میزنیم
شما لینک این تامز رو به ما بده اصلا ببینم تاریخش کیه
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-stutter-crossfire,2995-1.html
:دی این یک ثانیه هست... و نه AVG داره نه Min نه Max... => "یــــــــــک ثانیه!"نقل قول:
ببین آقا جان . اولا 6850 در Metro با خفن ترین تنظیمات AVG خیلی بیشتر از 30 هست !
1- این مشکل در همهی عنوان ها نیست، و در کل اون طوری نیست که باعث بشه بگیم 6870CF باید بره توی سطل آشغال... نه... باعث میشه با توجه به این که رقیبش از Nvidia با همین قیمت این مشکل رو نداره، ارزش خریدش بسیار بالاتر از این هست.نقل قول:
دوم اینکه اگه اینطور باشه کسی نمیاد 6870 رو کراس کنه و همه جا مینویسن که آقا نکنین Lag داره
2-در ضمن، این مشکل برای همه به چشم نمیاد... مثل این میمونه که بعضیا با فریم ریت 30 حال میکنن بعضیا نه!
3- خیلی جاها نوشتن در مورد مشکلات CF... فقط این یک سایت نیست که!
و اینکه از چند نفر هم شنیدم که V-Sync برای هماهنگ کردن مانیتور و فریم ممکنه در بعضی بازی ها باعث این بشه .
که اکثر این لگ ها در درایور های جدید برطرف شده .
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
مرد حسابی خودت تست میذاری خودتم نمیدونی چیهنقل قول:
این 30 فریم در 1 ثانیه هست نه 1 فریم !
در مورد اون حرفتم که پاک کردی ( ماشاالله صحبت علمی )
فریم 10 تا بیشتر از 30 هست چطور تامز میگه ما 30 فریمش رو اندازه گرفتیم ؟ حتما اومدن هر کدوم که خوششون اومده جدا کردن !
اوه... اشتباه تایپی شد شرمنده! ادیت شد! :دی به جای "ثانیه" اشتباهی "فریم" نوشته شده بود...نقل قول:
مرد حسابی خودت تست میذاری خودتم نمیدونی چیه
این 30 فریم در 1 ثانیه هست نه 1 فریم !
1 ثانیه = 30 فریم که فریم نرمال 6850 CF با بهترین تنظیمات حدود 40 هست اینا چطوری با 30 اندازه گرفتن ؟!
دوست عزیز کی گفته 6850CF همـــــــــیشه باید 40 فریم بده؟ خودت داری میگی نورمالش 40 هست، خوب شاید این جا صحنه شلوغ بوده! 1 ثانیه هست، شاید انفجاری چیزی بوده!نقل قول:
اینجا رو ببین .نقل قول:
شما حرف منو قبول نداری . تست ویدیو از این کارت رو ببین در حالت کراس .
تورو جون هرکی دوست داری دیگه نگو لگ داره
فیلم رو میخوای رو 720p هم ببین ! اگه لگ دیدی من حرفامو پس میگیرم
خود این فیلم فکر کنم 24 فریم در ثانیه هست و اگه لگی باشه بالاخره باید یه جاش معلوم شهکد:http://www.youtube.com/watch?v=mKxveFnmSXs
دوست عزیز لگ، کم و زیاد داره و اصلا این طوری نمیشه بهش پی برد... مطمئنا کارایی 6870 CF در مترو بسیار بالاست، مخصوصا با دریاور های جدید چون ILP Safe بودن Wavefront ها تقریبا 100 درصد شده و از تمام قدرت GPU های AMD در این گیم استفاده میشه(بر عکس موقع عرضش)نقل قول:
همین تیک و لگ هم در این ویدئو معلوم نبود، و شاید اصلا در این گیم معلوم نشه و فقط در آنالیز تامز ازش استفاده کرده... اصلا شاید در ویدئو به چشم نیاد و در گیم پلی احساس بشه...(بز نه در همهی عنوان ها)
و همون طور که قبلا گفتم:
نقل قول:
1- این مشکل در همهی عنوان ها نیست، و در کل اون طوری نیست که باعث بشه بگیم 6870CF باید بره توی سطل آشغال... نه... باعث میشه با توجه به این که رقیبش از Nvidia با همین قیمت این مشکل رو نداره، ارزش خریدش بسیار بالاتر از این هست.
2-در ضمن، این مشکل برای همه به چشم نمیاد... مثل این میمونه که بعضیا با فریم ریت 30 حال میکنن بعضیا نه!