راهنمایی فوری در مورد یک مشکل
با درود و شب خوش
تقریبا مدتیه که مودم linksys wag 120n خریدم. از مخابراتم اینترنت گرفتم. تقریبا مشکل یکی از دوستان رو دچار شدم. بعد از چند دقیقه کارکردن یک باره اینترنتم قطع میشه و دوباره بعد از لحظاتی وصل میشه. اینو بگم گه چون از وایرلسش استفاده می کنم رو حالت دستی نیست. در ضمن این حالت هم در حالت استفاده از کابل لن و هم وایرلسش برام پیش میاد. حتی مودم رو هم ریست کردم. ولی این مشکل حل نشد. جدیدا این مشکل پیش اومده و قبلا اینطور نبود. من این مودمو تقریبا 1 ماهی هست که خریدم. البته یه مدت چون نبودم استفاده نکردم. دوباره که استفاده کردم متوجه این مشکل شدم. البته این نکته مهم رو بگم که وقتی از حالت کانکت دستی (غیر اتوماتیک استفاده می کنم این مشکل پیش نمیاید و فقط در حالت کانکت اتوماتیک این مشکل پیش میاد. و در ضمن ورژن فرم ویرش رو هم آپدیت کردم (از 12 به 16) ولی باز تاثیری نداشت.
لطفا دوستان راهنمایی کنند که چی کار باید کرد. با تشکر پیشاپیش
مشکل پیرامون نحوه شبکه کردن دستگاه کنترل ورود و خروج
سلام.
من یه دستگاه Bio metric access برای کنترل ورود و خروج اعضا برای شرکتمون تهیه کردم.
این یک دستگاه چینی هستش و هیچ وسایل جانبی همراهش نیست.(مودم،کابل و...). چون دست دوم بوده!!!!
حتی اسم و مدلش رو هم نمی دونم!!!
الان مشکلم اینه که نمیتونم شبکه ش کنم.
یه روتر وایرلس و کابل شبکه دارم که بعد از اتصال کامپیوتر دستگاه رو نمیشناسه.
می خواستم از دوستانی که نحوه کار با این دستگاه رو بلد هستن خواهش کنم که راهنماییم کنند.
خیلی ممنون.