سلام دوستان .
میخواستم بدونم که مردم خارج از کشور از چه اینترنتی استفاده میکنند یعنی از چه نوع اینترنتی استفاده می کنند مثلا آیا اون ها هم مثل ما از اینترنت adsl استفاده می کنند یا وایر لس دارند و در کل وضعیت خارجی ها چه جوریه . ممنون
Printable View
سلام دوستان .
میخواستم بدونم که مردم خارج از کشور از چه اینترنتی استفاده میکنند یعنی از چه نوع اینترنتی استفاده می کنند مثلا آیا اون ها هم مثل ما از اینترنت adsl استفاده می کنند یا وایر لس دارند و در کل وضعیت خارجی ها چه جوریه . ممنون
همچنین قیمتها و محدود یا نا محدود بودنشم ذکر کنند.اگر امکانشه هست یه speed test هم بزارننقل قول:
سلام
الان یا Cable هست یا فیبر نوری ولی بیشتر از Cable استفاده می کنند.از فیبرنوری بیشتر در شرکت های بزرگ استفاده می کنند.برای متال این Speedtest بک هتل در دبی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فیبرنوری هست
پینگ 0 ؟! مگه میشه ...نقل قول:
فاصله از سرورم نگاه کن! خوابیده رو سرور تست :دینقل قول:
ینگ 0 ؟! مگه میشه ...
آخه حداقل 1ms میزد دلمون خوش باشه ... یعنی کمتر از یک میلی ثانیه هستش ؟!نقل قول:
من الان مودمی که به سیستم خودم وصله پینگ میکنم 1ms ئه :31:
ما که در آرزوی پینگ زیر 350 میمیریم :41:
بله چرا نشه؟نقل قول:
اولا که فاصله از سرور 4 کیلومتر هست و فیبر نوری پینگ خیلی بهتری نسبت به Cable و Adsl داره.
0 نیست ولی زیر 1 هست که 0 نشون میده . :11:نقل قول:
بالاترین سرعت برای یوزر تو دنیا اول ژاپن هست دوم سوئد
بعد از نظر قیمت قیمت اینترنت تو اروپا و امریکا از همه جا ارزان تر هست
لیست ارزش هر مگابایت بر واحد پولی هر کشور رو تو لینک زیر میتونید ببینید :»
کد:http://www.netindex.com/value/
نزارید ازین تست ها و امار ها که داغ دلمون تازه میشه !:41:! اخه ما چه گناهی کردیم گیر یه مشت ادم بی سواده احمق افتادیم :2: ؟! :37:
دوستان عزیز آخه وقتی که وضعیت اقتصادی سیاسی فرهنگی و .. خراب هستش نباید کیفیت بالا واسه اینترنت انتظار داشته باشید
نه ژاپن اوله و نه سوئد دومهنقل قول:
اولین کشور لیتوانی هست و دومی هم کره جنوبی , ژاپن 13 و سوئد 6 هست
اخرین اماری که 2-3 هفته پیش از سایت ایران پ-ر-س نیوز دیدم همین بود.فقط فکر کنم لیتوانی نبود همونی بود که هکرهای ارتش روسیه به دستگاههای دولتیش حمله کردن و کشورشون داشت نابود میشد.فکر کنم لتونی بود.نقل قول:
در مورد قیمت هم یه مورد خودم بگم.برادرم چند ماه پیش امریکا بود 60 دلار هزینه شارژ برق و اب و گاز و اینترنت و تلفن رو با هم می داد.سرعتش با منیجر خود اکسپلورر 600-700 کیلوبایت بوده.محدودیت هم نداشته.مرکز نیویورک هم بوده.
آقا انگلیس داره روو دسته همه میزنه.اینو ببنید
کد:http://ab-rafiee.com/forum/showthread.php?t=2850
از نظر پهنای باند این دو کشور بالاترین هستند برای پهنای باند یوزر والا اون لیستی که از نظر بالاترین پهنای باند تو اسپد تست هست اشتباه هست به دلیل اینکه دیتا بیس اسپید تست میاد سورت میکنه کشور ها رو به میزان تست ایی که از اون کشور گرفته شده مثلا شما تشریف ببرید تو تست های ایران اش میبینید که امار ها خیلی تناقض دارهنقل قول:
اما اینی که من لیست قیمت رو گذاشتم خیر لیست قیمت اش هیچ تناقضی نداره و از این نظر اپدیت هست و برابری قیمت هر مگابیت در کشور را در لیستی بیان کرده
بعد از ژاپن و سوئو اگر درست یادم باشه امریکا (ایالات متحده) جز سومین کشوری هست که بیشترین پهنای باند رو به یوزر میده
دوستان توجه کنید این سهع کشور ایی که گفتم بیشترین سرعت رو برای یوزر ها دارند والا تو اسپید تست سرعت های فضایی هم هست که بیشتر برای سرور ها هست و یا یوزر ها حرفه ایی (مثلا داشتم تو یوتوب میدیدم یک کاربری تو لوس انجلس اینترنت 150mbps داشت یا یک کاربر دیگر تو ژاپن که سرعت 600Mps داشت اینها یوزر های حرفه ایی هست نه عام یوزر مشترک اینترنت)
حالا ایران چندمه؟ از 160 کشور 155 :31:
نقل قول:
اگه بایت بوده باشه که آخر عشق و حاله واسه داداشت. خوش به حالش:40:
حامد:11:
عموی من که تو ژاپن هست سرعت اینترنت خونشون بین 90تا 93مگابیت درثانیه هست.(یعنی یک dvdمعمولی فیلم در8 دقیقه دانلودمیشه)ایشون ازاساتیددانشگاه توکیو هستن وفکرکنم به این خاطر سرعت بالا بهشون دادن.چون میگفت اکثرأسرعت کمتر به بقیه میدن.فکرنکنم این سرعتا توژاپن خیلی زیادباشن.
اره درسته مراکز تحقیقاتی سرعت زیاد دارن و خونه ها معمولا همون زیر 20 مگا بیت هستن.برادرم چون بعنوان محقق رفته بود دانشگاه کلمبیا میگفت توی ال سی دی 60-70 اینچی ویدیو کنفراس گذاشته بودن .اینها نیویورک بودن اونور تصویر هم منچستر بودن. میگفت با کیفیت ترین تصویری بود که تو عمرت میتونی ببینی.جالبش اینجاست که با اینترنت به هم وصل شده بودن.حالا حسابش رو بکن اگه بخوای مثلا یه فیلم فول اچ دی رو ببینی چقدر سرعت اینترنت باید باشه!نقل قول:
قبل از عید امسال رفتم دوبی پیش یکی از اقوام واسه خونه اینترنت گرفته بود با 4 مگ دانلود میکرد تازه مینالید!
ازم پرسید ایران چجوریه منم گفتم خوبه اما به پای اینجا نمیرسه!!!
خداوکیلی عراق و افغاستان هم از ایران سرعتشون بیشتره.وای برما ایرانیان.تا کی خدا؟تاوقتی که خودتون خودتون تغییر ندید:27:
حالا حالاها باید بسوزیم
بانک مرکزی و شرکت زیرساخت هم به لیست سیاه آمریکا اضافه شد و تحریم شدن.
یعنی دیگه هیچ پرووایدر اینترنتی به ایران پهنای باند نمیفروشه اگر هم بفروشه باید بیاد پولش رو نقد بگیره بره =))
سلام
همجنان در بیشتر کشورها عموم مردم از adsl استفاده میکنن. من آلمان هستم و سرویس زیر رو از vodafon گرفتم که بسیاری از مردم دارن و مثل سرویس های eco شاتل عمومیت داره . محدودیت دانلود نداره و ماهیانه 20 یورو (حدوداً 33 تومن ایران) پرداخت میکنم. یه مودم - روتر وایرلس هم روز اول روش دادن:
که البته دانلود بین 10 تا 18 مگ متغیره. و برای آپلود یا دانلودهای زیاد هم از دانشگاه استفاده میکنم:
به امید روزی که بشه این تست ها رو تو ایران گرفت!!
من یه سوال مهم دارم.زیر ساخت های ایران واسه ارائه اینترنت پرسرعت مشکل داره یا خودشون نمیخوان بدن؟؟؟؟ یا هر دو؟؟؟
هر دو ولی بیشتر خودشون نمیخوان بدن.نقل قول:
هیچکدام . اگه خودشون میخواستن ندن که باید مراکز دولتی و شرکت ها داشتن سرعت های بالا رو و اگه زیر ساخت عبی داشت پس چطوری اینترنت 20 مگ میفروشن ماهی 7 میلیون . منظورم پهنای بانده . البته به صورت وایرلس من دیدم برا دانشگاه ها انتقال میدن . ایران به خاطر تحریم نمی تونه پهنا بخره و خیلی گرون از قطر وارد میکنن اونم که قطر و ترکیه نمی تونن خیلی بفروشن . کلا ایران در ضمینه ی پهنا در مزیقه قرار داره . یکی از مسئولین حرف میزد و می گفت ایران 171 تا پورت stm1 داره . واقعا خیلی کمه .:2:نقل قول:
---------- Post added at 06:24 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
و الا adsl خودش مینونه تا 20 مگ ساپورت کنه . وای فای هم که چی بگم .
الان ایران اکثرا خونه ها سیم مسی هست.سیم مسی هم توو بهترین شرایط 700 کیلو بیشتر نمیکشه.من خودم دانلودم بیاد بالای 400 لینکم هی پشت سره هم قطع میشهنقل قول:
نقل قول:
چه کاریه. بچه ها سر مرز باهاش حساب میکنند دیگه.
تازشم فکر میکنید قبلا معامله ها چه جوری بوده!؟!؟ خب همین جوری دیگه. بچه ها میومدن مرز و مینشستن رودر رو با هم معامله میکردن. یکی از دلایل گرانی پورتهای اینترنت توی ایران هم به خاطر سعی و تلاش شبانه روزی و جیب تونل مانند مسئولین هستش دیگه:18:
حامد:11:
همین سیم مسی میتونه تا 20 مگ البته تو بهترین شرایط ساپورت کنه . نزدیک مخابرات . ولی بزا دورا می تونه راحت 10 رو بده .:11:نقل قول:
پاسخ به :sinaxex
من که شنیده بودم تو سرعت کره اوله .حالا شما میگی ژاپنه :41:
من که دایال آپ دارم و به زور به اینترنت وصل میشم آدم منفجر میشه تا کانکت شه فکر کنم فقط دلم میخواد برم مخابرات رو آتیش بزنم !!!!!! :4::4:
نقل قول:
جانا سخن از زبان ما میگویی. خدا قسمت کنه با هم بریم و چند تا C4 در نقاط اصلیش کار بزاریم.
حامد
کره اول نیست دوست من اما در مورد کره : کره بزرگریت هات اسپات رو تو دنیا داره یعنی مردم اش مثلا تو شهر سئول هر جای شهر که باشند متیونند به اینترنت وصل بشوندنقل قول:
درسته با سرعت کم ولی خلاصه به اینرترنت وصلیم دیگه اونم از ما نگیرین .:27:نقل قول:
ولی مسئله ای که هست ما فقط قیمت ارزون اینترنت و نامحدود بودنشو دیدیم! فکر خرج و مخارج زندگی اونجا رو نمیکنیم که!
به عنوان مثال شاید بدونید یه خونه معمولی تویه پایتخت انگلیس یا همون بریتانیا حدود 300 تا 400 میلیون و حتی بیشتر قیمتشه!
و...
البته نه اینکه فکر کنید بنده خودم از اینترنت اینجا رازیم!! برعکس میخوایم همراه با بچه های بالایی بریم بمب کار بزاریم مخابرات :دی
ولی در کل میگم حسرت خوردنش فایده نداره! چون هنوز ما به اون تکنولوژی نرسیدیم که بتونن اینترنت مناسبی بهمون ارائه بدن! ولی میتونن اینترانت و شبکه ملی راه بندازن!:41: امیدوارم خدا نابودشون کنه :دی
اصلا مخارج اینجوری که شما میگی نیست.تازه درامدها رو هم بگو.نقل قول:
فیمت 1 کیلو گوشت گوسفند توی تورنتو 5 دلار هست یعنی 5500 تومان.در صورتی که همون گوشت توی ایران 17000 تومان هست.
درامد یه معلم 6000-8000 دلار هست ولی درامد معلم توی ایران 400 هزار تومان هست.
قیمت خونه ای که از نظر امکانات کامل هست و مبله توی نیویورک 80 هزار دلار هست.در صورتی که قیمت همچین خونه ای توی تهران بالای 400-500 میلیون هست.
خلاصه بگم:درامد پایین تر-قیمت بیشتر-امنیت کمتر-فساد اداری بیشتری-استبداد بیشتر-بازم بگم:11:
عجب بحث های جالبی!
حامد
نیازی نیست دیگه بگید خیلی بهتر از شما این ها رو میدونمنقل قول:
لازم دونستم نکاتی رو فقط برای شما بازگو کنم> همین جا معلم استخدامی اموزش و پرورش داریم بیشتر از ماهی 1.5 تا 2 میگیره!
معلم هست با سیاست کاری و کلاس و.. هزار تا از این برنامه ها 7 پشت خودش رو تامین میکنه! همین جا .
بگذریم...
من قیمت خونه توی نیورک رو نیمدونم درسته که اونجا دخل به خرج میاد و...
ولی ایا برای بنده و جنابعالی فرش قرمز پهن کرده اند تا بریم اونجا؟ اگر این طوری باشه که فکر نمیکنم کسی بدش بیاد از اونطرف
اینجا رو ببین :در رابطه با قیمت گوشت گفتی درست میگی! شیراز از 17 هم گرونترهکد:http://www.nytimes.com/pages/realestate/index.html
خب یه چیز دیگه > شما میدونستی تویه اروپا مثلا دانمارک ایرانی هست الان سوار بنز هست ولی هنوز اقامت ندادنش! ؟ هفته ای یه بار میاد امضا میکنه و میره!
در رابطه با استرالیا مطالبی رو میخوندم >محتوای مخفی: مطالب
شما به شخصه کدوم یکی از این شرایط رو داری که دلت رو برای اینترنتش لک زده؟ یا فکر کردی با ایجاد این تاپیک و تاپیک های مشابه میان و سرعت ما رو میبرن رویه 7 و 8 مگ؟
میدونستی بیشتر مهاجرایی که الان توی اروپا هستن به صورت قانونی رفتن اونور ولی دیگه بر نگشتن؟؟
من پیشنهاد میکنم حداقل اینجا رو بخونی :کد:http://mohajersara.com/showthread.php?tid=116
محتوای مخفی: پیشنهاد
خب شاید بگی این همه مطلبی که گفتی هیچکدومش ربطی به اینترنت نداشت! درست میگی ! و منم علتشو بهت میگم > اینترنت با این سرعت ها تا چندین سال دیگه هم به اینجا راه پیدا نمیکنه! و ما اگر هوس این سرعت ها رو بکنیم باید بریم اونطرف !( استثناعاتی مانند اینترنت ماهواره ای و... رو در نظر نمیگیریم. با این همه پیگرد و..)
راستی این حقوق ماهیانه 8000 دلار رو منبع معتبر داری؟ شنیده ها و... اینا رو بیخیال
اینجا رو بخون :کد:http://banki.ir/akhbar/1-news/4090-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D9%85%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%DA%86%D9%82%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%9F
عزیز من شما هم بهتره یه خورده چشمت رو باز کنی توی همین تهران خونه ی معمولی توی یه منطقه متوسط کمتر از 300 میلیون نیست.نقل قول:
اتفاقا تکنولوژیش رو هم داریم فقط اونایی که اون بالا هستن نمی خوان ما داشته باشیم
همین قانون مسخره محدودیت 128 کیلوبیت بر ثانیه خودش باعث 50 درصد مشکلاته
نمیدونم همه از همه چی ناراضین .........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس این بی شرفا چجوری سرپاهستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟