چرا تلویزیون ها رنگی که تا همین چند سال پیش استفاده میشدن وقتی اتاق کاملا تاریک باشه صفحه اش سفیده ؟ یعنی یه نور سفید ازش میاد البته زمانی محسوسه که اتاق 100% تاریک باشه
اینکه در این تلویزیون ها از اشعه ایکس استفاده شده درسته؟
Printable View
چرا تلویزیون ها رنگی که تا همین چند سال پیش استفاده میشدن وقتی اتاق کاملا تاریک باشه صفحه اش سفیده ؟ یعنی یه نور سفید ازش میاد البته زمانی محسوسه که اتاق 100% تاریک باشه
اینکه در این تلویزیون ها از اشعه ایکس استفاده شده درسته؟
1- چون کنتراستشون نسبت به مدلهای جدید کمتره
2 - خیر
1- در مورد سوال اول، بعلت اینه که بعد از قطع اشعه لامپ کاتودی، تا مدتی فسفر روی صفحه خواصیت فلورسانسش رو حفظ میکنه و نور میده. البته این موضوع تلویزیون به تلویزیون شدت و ضعف داره. حتی من متوجه این وضع در پلاسما هم هستم.نقل قول:
2- الاوه بر نور مرئی، مقداری هم اشعه ایکس تولید میشه. به همین علت هم توصیه میشود که خیلی به این تلویزیونها نزدیک نشوید. البته این موضوع هم شدت و ضعف داره و میزان اشعه خیلی ناچیزه.
این تلویزیونی که اینجا هست خیلی روشن نمیشه ولی بازم نور سفید داره , اگر توی یه اتاقی یه همچین تلویزیونی باشه و اشعه ایکس تولید کنه خوابیدن ضرر داره؟نقل قول:
وقتی مثلا 1 ساعت از خاموش کردنش گذشت باز هم نورانیه؟نقل قول:
بله مثلا چند روز هم روشن نشه ولی نورانی هست.نقل قول:
اگر مطمئن هستید که خود صفحه نور دارد و نور محیط را منعکس نمیکند، بنظر من احتمالا دستگاه ایراد دارد و یا اینکه خیلی قدیمی است.نقل قول:
بهر حال بنظرم بهتره با یک متخصص صحبت کنید و فعلا ازش دوری کنید.
بله نسبتا قدیمی مارکش شهاب هست و جاشم توی اتاقه منه یعنی برام خطرناکه؟؟نقل قول:
من احتمال میدم که شاید به یک علتی برق دائم توش هست و لامپ تصویر کار میکنه.نقل قول:
یک آزمایشی بکنید: تلویزون را شب از برق بکشید (صرفا خاموش نکنید، حتما از برق بکشید) و ببینید باز هم بعد یک ساعت صفحه اش نورانیه؟
در ضمن قبلا هیچ وقت تعمیر شده؟
نه قبلا تعمیر نشده کلا همیشه از برق جدا هست.نقل قول:
والا من دیگه نمیدونم که آیا خطر داره یا نه ولی بنظرم بعیده.نقل قول:
یکی چیزی که یادم اومد: ما سالها قبل یک تلویزیون سیاه و سفید لامپی RTI داشتیم. در تاریکی اطاق، وقتی چراغ را روشن می کردیم و بعد از مدتی خاموش می کردیم، تا مدتی صفحه تلویزیون نورانی بود! فکر میکنم مربوط به تکنولوژی قدیمیش بود.