سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سیستم آبی رو خودم ساختم، نظرتون در موردش چیه؟
درود
امیر
Printable View
سلام دوستان
این سیستم آبی رو خودم ساختم، نظرتون در موردش چیه؟
درود
امیر
دوست خوبم لطفا یه خورده دربارش توضیح بده
رکوردت باهاش چقدر بوده (به چه فرکانسی) دست پیداکردی
سلام
راستش هنوز اور نکردم.
فقط تست گرما گرفتم که وضعیت خوب بودش.
با برنامه occt یه تست گرفتم دمای cputin روی 62 و دمای core ها روی 31 بودن.(بدون فن رادیاتور)
cpu من 7750 هستش. با فن استوک بعد از دو دقیقه تست با برنامه دمای cputin میرفت بالای 90 و سیستم ریست میشد.
ولی مهمترین مزیتش اینه که صدایی از کیس شنیده نمیشه.
درود
سلام دوباره
برای پمپ آب من از یک پمپ آب اکواریوم استفاده کردم که خیلی خوب جواب میده و برای رادیاتور، یک رادیاتور بخاری پراید خریدم.
یه ظرف آب(جا نونی خونمون):31:، کمی شلنگ و بست، و یه فنر.
اون قسمتی هم که روی cpu نصب میشه رو هم خودم ساختم با آلومینیوم.
درود
من که حاضر نیستم با یک سیستم گرون قیمت همچین کاری بکنم
:31:
ولی کارتون خوبه ولی هنوز هیچ تستی انجام ندادید
سلام جناب FORGOTTEN
راستش منظورتون رو از اینکه حاظر نیستید با یه سیستم گرون همچین کاری بکنید رو متوجه نشدم.
اگه منظورتون در مورد نشت آب هستش که امکان نداره چون تمام بست ها محکمه و من سیستم رو یک روز توی فشار 2 بار تست کردم در حالی که فشار موجود 0.2 بار هستش.
اگه از بابت قطع شدن آب نگران هستید من این رو هم تست کردم و پمپ رو خاموش کردم و چند دقیقه طول میکشه تا CPUTIN از 50 به 60 برسه. و اگه بالاتر هم بره که سیستم خودش خاموش میشه البته توی چند روز آینده یه فلوسوییچ هم براش میگیرم و یه سنسور که دمای آب رو نشون بده و اگه بالا رفت فن رادیاتور رو استارت کنه.
در مورد تست هم من این کار رو به خاطر اور نکردم فقط میخاستم از شر صدای فن cpu و فن کیس خلاص بشم و عمر cpu هم بیشتر بشه و تست دما رو هم همون طور که در بالا اشاره کردم انجام دادم.
اگه شما تست خاصی مد نظرتون هست خوشحال میشم تا انجام بدم
درود
سلام
دوستان نظری ندارن؟
سلامنقل قول:
من از کارهای این شکلی حال می کنم افرین :11:
اما اون آلومینیوم باید محکم رو سی پی یو قرار بگیره . شما چجوری محکمش کردی ( نکنه مادریورد رو سوراخ کردی :31: )
فکر میکنم بست رو از جای پیچ ها رد کردن...نقل قول:
خنک کننده خوبیه!:5: چیز خوبی درست کردید...
سلام
واقعا خوشحالم کردین که نظرتون رو گفتین.
szh_1367: منم چون حال میکنم این کار رو انجام دادم.
erfan: نه، همون طوری که توی عکس دیده میشه با یه فنر قوی محکمش کردم که قلابش یه محل اتصال فن استوک وصله.
درود
سعی کن چیزی که ساختی رو ارتقاع بدی خیلی از افرادی که به عنوان مخترع در جهان میشناسیم روزی با همین علایق و هنر خودشون شروع کردندنقل قول:
این چیزی که شما ساختی رو CPU water cooling می نامند با کمی سرچ در اینترنت میتوانید مدل های خارجی این محصول رو مشاهده کنید و ایده خودتون رو کمی جالب تر پیاده سازی کنید ( نه با اون جا نونی :31: )
موفق باشید
مرسی دوست من شما لطف دارید.
من از اون ظرف در باز استفاده کردم تا هر وقت خواستم یه حالی به cpu بدم یه قالب یخ بندازم توش.:31:
دیروز دمای core رو آوردم روی 3 :20:
ای حال می ده تشت اب برگرده روی کیس!!!_(شوخی!!:دی)
کارت خوب بود
وامیدوارم مشکلی براش ایجاد نکنه
دوست عزیز توهین نکن اون تشت نیست جا نونی هستش. شوخی.
مرسی دوست عزیز. فعلا که خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده.
نه نشتی آب داشتم و نه مشکل دما.
دمای core همیشه زیر 30 بوده.
امروز یه فن هم برا رادیات گرفتم وقتی روشنش میکنم دما بین 5 تا 7 درجه افت میکنه.
اگه وقت کنم یه سنسور برا دمای آب میگیرم و وصلش میکنم به فن که اگه بالا رفت فن راه بیوفته. کم کم باید کامل ترش بکنم
درود
جالبه !
با ضد يخ هم چك كن
ANDASEFR: مرسی بابت توجهتون. فکر میکنی که ضد یخ بار حرارتی آب رو بالا میبره یا دلیل دیگه ای داره که اونو پیشنهاد میدی؟
چون معمولا ضدیخ برای جلوگیری از رسوب و همچنین یخ بستن استفاده میشه.
البته زمستون حتما باید بریزم چون میخام بزارمش تو بالکن تا از سرمای محیط استفاده کنم.:5:
میخام آب زیر صفر بهش بدم تا دمای CORE منفی بشه. :31:
درود
حالا یه کاری کن که چشیمون بشی :31:نقل قول:
بسیار ایده جالبی هستش و واتر کولینگ خوبی ساختی دوست عزیز :8::10:
ممنون جناب happyfeat لطف دارید.
دوستان
من امروز cpu رو کمی اور کردم ولی چون زیاد مسلط نیستم نمیدونم میتونم بالاتر برم یا نه؟
آیا میتونم ولتاژ رو بیشتر کنم؟
دما چطوره؟
لطفا نظر بدین
سلام
اگر دما ها در فول لود باشه(که احتمالا هست) به نظرم خیلی خوبه
با این دما فکر کنم تا 3.8 و نهایتا 4.2 هم جا داشته باشه
البته باید دید مادربرد کارت گرافیک و پاور شما چی هست؟
پاور که از دور مشخصه به درد نمیخوره.
درسته دوست عزیز؟؟!
فقط یک سوال فنی از مهندس ess_1362
ایا کولر های حرفه ای در خد 60 تومنی زالمان بهتر از این عمل میکنند؟
با تشکر
بله در حالت فول لود هستش.
فن رادیاتور خاموش بود. اگه روشن بشه دما یه 6 درجه ای کمتر میشه.
مادربردم abit an52v هستش.
چند دقیقه پیش multiplier رو گذاشتم 15.5 و فرکانس شد 3.1 ولی بعد از 5 دقیقه تست سیستم هنگ کرد. ولتاژ رو زیاد کردم ولی بازم هنگ کرد باید کاری بکنم؟
درود
پاورتون چند واته باید مشکل از پاور باشه
430 ریل هستش. کمه؟
سلام
کمی بررسی کردم به نظرم اومد شاید مشکل از پاور باشه. یه پاور دیگه گذاشتم کنار قبلی الان یه 700 واتی شده ولی هنوز مشکل پابرجاست. سوکت برق مین هم 4 پین بود کردمش 8 پین ولی هنوزم از 3ghz که بالاتر میرم سیستم هنگ میکه.
لطفا راهنمایی کنید
درود
سیم ها روی رم را کنار بکش رم هدسینگ دارد یک عکس هم از تب بایوس بگیر
نظر قطعی نمیشه داد چون پردازنده ایشون dual core هست ولی اگر بلاک را خوب طراحی کنی و بقیه سیستم کولینگ را هم تمیز دربیاری قطعا از air cooling بهتر در میادنقل قول:
ایا کولر های حرفه ای در خد 60 تومنی زالمان بهتر از این عمل میکنند؟
مادربرد مادربرد مادربرد....نقل قول:
کمی بررسی کردم به نظرم اومد شاید مشکل از پاور باشه. یه پاور دیگه گذاشتم کنار قبلی الان یه 700 واتی شده ولی هنوز مشکل پابرجاست. سوکت برق مین هم 4 پین بود کردمش 8 پین ولی هنوزم از 3ghz که بالاتر میرم سیستم هنگ میکه.
امان از این چیپست های ارزون قیمت انویدیا که روزگار همه را سیاه کرده!!!:31:
اتهام اصلی متوجه مادربرد هست
با توجه به 65 نانومتری بودن پردازنده شما vcore را باز هم بیشتر کن و برو یواش یواش به سمت 1.55
جدا از همه بحث ها ، توی شاتی که از HWMONITOR گذاشتن ولتاژ شاخه 12 ولت روی 8.31 هست ! من بودم اصلا" سیستم رو با این پاور روشن نمیکردم.
به این hw monitor اصلا نمیشه اطمینان کردنقل قول:
جدا از همه بحث ها ، توی شاتی که از HWMONITOR گذاشتن ولتاژ شاخه 12 ولت روی 8.31 هست ! من بودم اصلا" سیستم رو با این پاور روشن نمیکردم.
یکی از این ولناژها چند دهم بالا پایین بشه سیستم به صفحه بوت هم نمیرسه چه برسه به اینکه چند ولت جابجا بشه
البته اگر ولتاژ بیشتر باشه به واسطه رگولاتورها برد موقتا به فعالیت ادامه میده ولی اگر کمتر باشه مثلا در همین مقدار بعید می دونم برد اصلا روشن بشه
hwmonitor هم مثل نرم افزار های utility همراه مادربردها و نرم افزار های دیگه مثل aida64 منبعش برای این اعداد و ارقام سنسور های مادربرد هست، حرف شما رو به این شکل تکمیل میکنم که کلا" در این زمینه به نرم افزار نمیشه اعتماد کرد، این اختلاف فاحش 4 ولتی هرچند غیر قابل اعتماد، اما گویای مشکل در پاور ایشون هست.نقل قول:
به این hw monitor اصلا نمیشه اطمینان کرد
چیز خیلی جالبه!!
فقط کاش سیستم بهتری داشتی که سی پی یو 100 درصد اور میکردی!:31::31::8:
حدودا چقدر هزینه برداشته؟:11:
سلام
ess_1362: من هم فکر میکنم که مین داره این مشکل رو ایجاد میکنه. ولتاژ رو تا 1.6 هم بالا بردم ولی خبری نشد. جالبه که برای فرکانس 3ghz ولتاژ رو 1.35 که ولتاژ فابریک هست میباشد ولی از 3 که بالاتر میرم روی هیچ ولتاژی stable نمیشه.
khoshnevis: با نرم افزار خود مین ولتاژ 12.03 نمایش داده میشه و در هنگام اور یک صدم هم افت نمیکنه.
HWMONITOR اشتباه نشون میده.
یه پاور 430 رو دادم به مین و گرافیک و یه پاور 250 (120 وات 12 ولت)فقط مال cpu که 98 وات بیشتر لازم نداره.
arashministar:
پمپ آب : 14 تومان
رادیاتور 5 تومان
شلنگ و بست : 1 تومان
الومینیوم خودم ساختم
جانونی: یه دعوا حسابی :31:
درود
سلام
برای ادامه تست و اور بیشتر cpu میخام یه مین دست دوم که سوکت +am2 رو پشتیبانی کنه و چیپ اون amd باشه بخرم.
اگه کسی سراغ داره لطفا راهنمایی کنه.
امیر
من یک مورد را یادم رفت متذکر بشم
آیا موارد صرفه جویی در مصرف پردازنده و مادربرد مثل c1e و eits را از درون بایاس غیر فعال کردی؟
همینطور spread spectrum?
نمیدونم تا حالا اونها رو توی بایوس دیدم یا نه.
الان هم خونه نیستم و نمیتونم چک کنم.
فردا شب بررسی میکنم و بهتون میگم.
بازم سپاس از راهنمایی هاتون
نقل قول:
خیلی باهات حال کردم ایول
بازم ازین کارا بکن
ممنووووووووووووووووون
با سلام خیلی باحاله
اگه روش ساختش رو و مراحلش رو هم توضیح بدی خیلی خوبه
البته اگه انحصاری نباشه